ملي سرب و روي ايران ( فسرب )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20667

در اصل توسط keyvan پست شده است View Post
    من فکر کردم تو منفی امروز برداشتی!!
    خداییش حرکتشون دقایق آخر خیلی باحال بود :->
    نه متاسفانه ما امروز رفتیم کارگزاری واسه صبا نور اسم بنویسیم که اونجا هم اسم ننوشتن !!
    ملت گفتن ای طمع کار نفروختی فسربو اومد پایین :d گفتم حالا بازی رو داشته باشید ;) بعدش دیگه منتظر صبا نور بودم فسرب رو بیخیال شدم . البته بدهکاری هم داشتم گفتم اگه صبا نور گیر نیومد بپریم رو فسرب که خوشبختانه گیر اومد و امروز دیگه بیخیال فسرب شدم :D
    ///

نظر

• amir2003
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 1125

در اصل توسط صبا پست شده است View Post
      ////////// خیلی خوب میخرنش منم تعجب کردم شاید کف 330 رو بسته باشه نمیدونم مرددم
      صبای عزیز کف سهم شده 350 تومان البته اگه تو چند روز آینده نگیم کفش 400 تومانه;)
      راستی تو کارگزاری نمیبینمتون .امروز رو فسرب نوسان هم گرفتیم.یه چند تایی فسرب یادگاری گوشه سبد بزاری بد نیست ها .=;
      من بد جوری با فسرب قاطی شدم منفی میشه میخرم مثبت میشه میخرم البته اگر نوسان هم بشه از سبد همون روز میگیرم و گرنه اضافه میشه به سبد سهاممون.
      امیدوارم حسین عزیز هم مشکلش حل شده باشه و سهامش رو نفروخته باشه و اگر هم فروخته بالاترین قیمت باشه=;
      راستی گروه پشت سر فسرب یه گروه تکنیکالیست هم هست دقیقا آخر وقت سعی کرد پولبک سهم رو انجام بده و ببره قیمت بسته را بالای 354 تومان.فردا هم احتمالا صف خرید میچینه برای سهم
      موفق و پرسود باشید=;=;=;
      اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
      "دیوید ویسکات"

نظر

• hamid-reza
        عضو فعال
        • Apr 2011
        • 367

100 عدد یا 100هزار@-)

در اصل توسط amir2003 پست شده است View Post
        100تا روی منفی4 و فروش روی 365 تومان.اینم یک یادگاری از فروشنده امروز برای تالار نیشابور.بریم سراغ تقسیم کنور;)

نظر

• naruto
          عضو فعال
          • May 2011
          • 1879

این ملت جوگیر که به خاطر افت 1 روزه دلار پریدن تو صف فروش،بهتره یه نگاهی به قیمتهای امروز دلار هم بندازن!
          دوباره داره میاد بالا و الانم رسیده به حوالی 1800
          گفتم که هنوز اتفاقی نیافتاده و نباید عجله کرد!
          فروشندگان عزیزاحتمالا از فردا دوباره میرن تو صف خرید:))

نظر

• amir2003
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 1125

بدون شرح از فسرب

پولبک ولا غیر
            =;=;=;
            اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
            "دیوید ویسکات"

نظر

• morteza93
              عضو فعال
              • Apr 2012
              • 516

اساتید محترم من تازه عضو این سایت شدم... چند روزیه دارم روی خرید فسرب کار میکنم... بنظرتون خرید روی چه قیمتی خوبه!
              یا هدف می گذاری و برای هدف خودت کار می کنی یا مجبوری برای هدف دیگران کار کنی، انتخاب با خودته!!!

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20667

در اصل توسط morteza93 پست شده است View Post
                اساتید محترم من تازه عضو این سایت شدم... چند روزیه دارم روی خرید فسرب کار میکنم... بنظرتون خرید روی چه قیمتی خوبه!
                چند تا پست بالاتر امیر خان گفتن کف سهم اومده رو 350 حالا امروز 343 هم دادن رکب خوردن :d

ماهم شنبه گفتیم فروشندگان امروز فردا پس فردا پشیمون میشن :D از فردا فروشنده ها شاید پشیمون نشن:D البته الان زوده قضاوت کنیم اگه فردا صف خرید بود پیش بینی من درست از اب در میاد:D
                ///

نظر

• يگانه
                  کاربر فعال
                  • Mar 2011
                  • 616

آقا يكي حجم فردا رو بده

نظر

• اشراق
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 319

سلام دوستان
                    چند تا سوال :
                    1- مجمع 10 اردیبهشت چه مجمعی هستش ؟
                    2- تقسیم سود که نیست ؟ اگه نیست ، تقسیم سودش کی هست ؟
                    3- بره مجمع ، به نظرتون چه مدت طول میکشه که نمادش باز شه ؟
                    4 - کلا شرکت تو این مجمع رو چطور ارزیابی می کنید ؟
                    ممنونم ...

نظر

• صبا
                      عضو عادی
                      • Aug 2011
                      • 200

سلام استاد منم میخرم فعلا تنها دلیل تردید تو خریدم قیمت نیس مجمعه حال و حوصله مجمع رفتن ندارم اگه افزایش سرمایه بده بازی حق تقدماش جالبه حساب کردم مثلا حق کروی 1 بازدهی 100 درصدی و مثلا حق کرمانشاه تا حالا بازدهی بالای 80 درصد داشتن امیر خان این فسربم افزایش سرمایه بده تقدمش همین حدودا بازدهی داره ممنون از معرفی سهمی که هم به درد نوسانگیر میخوره هم سهامدارا و به عبارتی سهمی برای تمام فصول

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20667

در اصل توسط اشراق پست شده است View Post
                        سلام دوستان
                        چند تا سوال :
                        1- مجمع 10 اردیبهشت چه مجمعی هستش ؟
                        2- تقسیم سود که نیست ؟ اگه نیست ، تقسیم سودش کی هست ؟
                        3- بره مجمع ، به نظرتون چه مدت طول میکشه که نمادش باز شه ؟
                        4 - کلا شرکت تو این مجمع رو چطور ارزیابی می کنید ؟
                        ممنونم ...
                        با اجازه امیر خان و مرتضی عزیز

1- مجمع عمومی سالیانه
                        2-سود خبری نیست
                        3-خیلی طول نمیکشه شاید یه هفته
                        4-تو مجمع احتمالا خبرهای خوبی بدن و بعد مجمع بدتر صف خرید بشه :d مثلا خبرهایی از زمین یا انتقال کارخونه یا افزایش تولید

البته اگه ناقصه کاملش کنید
                        ///

نظر

• morteza93
                          عضو فعال
                          • Apr 2012
                          • 516

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                          با اجازه امیر خان و مرتضی عزیز

1- مجمع عمومی سالیانه
                          2-سود خبری نیست
                          3-خیلی طول نمیکشه شاید یه هفته
                          4-تو مجمع احتمالا خبرهای خوبی بدن و بعد مجمع بدتر صف خرید بشه :d مثلا خبرهایی از زمین یا انتقال کارخونه یا افزایش تولید

البته اگه ناقصه کاملش کنید
                          اگر منظورت از مرتضی منم، داداش من شاگردتم... اجازه منم دست شماست
                          ممنونم از اینکه جواب دادی و مارو هم آگاه کردی
                          یا هدف می گذاری و برای هدف خودت کار می کنی یا مجبوری برای هدف دیگران کار کنی، انتخاب با خودته!!!

نظر

• amir2003
                            عضو فعال
                            • Nov 2010
                            • 1125

در اصل توسط صبا پست شده است View Post
                            سلام استاد منم میخرم فعلا تنها دلیل تردید تو خریدم قیمت نیس مجمعه حال و حوصله مجمع رفتن ندارم اگه افزایش سرمایه بده بازی حق تقدماش جالبه حساب کردم مثلا حق کروی 1 بازدهی 100 درصدی و مثلا حق کرمانشاه تا حالا بازدهی بالای 80 درصد داشتن امیر خان این فسربم افزایش سرمایه بده تقدمش همین حدودا بازدهی داره ممنون از معرفی سهمی که هم به درد نوسانگیر میخوره هم سهامدارا و به عبارتی سهمی برای تمام فصول
                            اینجاست که اشتپ کردی صبا خانوم.<:-p
                            1:افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی که حق نداره .هلو مثل خود سهم .در زمان بازگشایی سهام اضافه میشه.:))
                            2:در کل مجامع شرکتهایی که سود تقسیم نمی کنن زیاد طول نمیکشه مگر اینکه خبرهای فوق العاده توش باشه که بورس گیر بده و زمانبر باشه که اونوقت هم با توجه به اخبار خوب شرکت ارزششو داره.یادتونه وگستر پارسال رو 320 بسته شد بعد دو ماه 500 با صف باز شد
                            3:افزایش سرمایه اگر خواستی شرکت معرفی کنم هم از افزایش قیمت سهم قبلش سود کنی هم بعدش از تقدمش;)
                            در کل حالتون رو میخواستم بپرسم
                            شاد و پرسود باشید
                            =;=;=;
                            "دیوید ویسکات"

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20667

در اصل توسط morteza93 پست شده است View Post
                              اگر منظورت از مرتضی منم، داداش من شاگردتم... اجازه منم دست شماست
                              ممنونم از اینکه جواب دادی و مارو هم آگاه کردی
                              شما لطف دارید داش مرتضی عزیز

البته منظورم از مرتضی جناب naruto و امیر 2003 از قدیمی های فسرب بودن که مدت هاست با این سهمن.
                              به هر حال پاسخ کامل تر رو این دو عزیز خواهند داد. من مختصرشو گفتم
                              ///

نظر

• صبا
                                عضو عادی
                                • Aug 2011
                                • 200

صبح بخیر فسربیون افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی باشه که واسه سهامدارا عالیه نگهداری هر چند زمانبر باشه(( خلاصه حیف شد هیجان سهم تقدماشه )))تو نمودار تشکیل الگوی داراویز همراه با حجم معاملات بالا و خروج از باند بولینگر...( حجم معاملات واسه من مهمتره که نشانه تفکر بزرگ بازاره که به شدت بالا رفته) و نزدیک بودن مجمع بدون تقسیم سود همه نشان از اصلاح سهم دارن ولی خرید دیروز بازار رو فسرب و فایرا و شیراز 3 سهمی که دیروز مورد توجه من بودن ((( البته شیراز و فایرا کندل اخرشون کمی متفاوت با فسربه ))) هم قابل تامله واما فسرب رفتا سنتی همیشه اشو دیروز نداش یعنی پایداری صف فروش تا اخر وقت و امکا ن خرید روز بعد در صف فروش یا مینیمم قیمت. پس ممکنه همون دیروز سهم اصلاحشو انجام داده باشه ولی منکر این نمیشم که 1 خبرایی تو سهم هس که جذابش کرده واسه تفکر بزرگ بازار حالا سیت هیات مدیره اس یا حمایت بعد از مجمع یا افزایش سرمایش نمیدونم در هر حال اینا همه حدسیاته و زمان نشون میده درسته یا نه مهم اینه که کسی به سهم اعتقاد داشته باشه که شما دارید

نظر

در حال کار...
                                X