ملي سرب و روي ايران ( فسرب )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20673

حالا من یه پیش بینی هم بدون حساب کتاب و تحلیل از گزارش میکنم . سود 91 هیچی نباشه کمتر از 50-60 تومن نیست . بدون حساب کتاب گفتم اینو فقط گزارش 91 و 90 رو گذاشتم کنار هم فروش رو نگاه کردم .

روز خوش ;)
    ///

نظر

• naruto
      عضو فعال
      • May 2011
      • 1879

[QUOTE=meysam_sh_2020;120484]هر تن شمش سرب رو 2840000 تومان و هر تن شمش روی رو 2400000 تومن فروخته . سود 90 با این قیمت ها محاسبه شده که 22 تومن ساخته .
      توی گزارش مقدار تولید امسال سرب و روی هم نسبت به 89 دیدنی بود ;)

حالا با قیمت های 3900000 تومن سال بعد دیدن داره :d

یه نکته دیگه اگه اون تولید دستمزدی هم شرکت کنار بزاره دیگه عالی میشه ;)

مرتضی جان فسربت فک کنم داره به بار میشینه .
      یه کم دیگه باید صبر کنی فک کنم . البته گفته بودی با هدف 5 ساله خریدی . چند سالش گذشت؟ :D[/QUOTE

فکر کنم از اواخر 88 اکثرا باهاشم;)
      تو این بازار نباید زیاد از این شاخه به اون شاخه پرید.
      به نظرم رویه یکی دو سهم بنیادی دار و رو به رشد مانور دادن ، سودش چند برابر بیشتر از نوسانگیریه .اونم با استرس کمتر;)

نظر

• Hossein4000
        عضو عادی
        • Jun 2011
        • 109

من مبلغ 44 رو شنیدم دوستان

نظر

• hamid-reza
          عضو فعال
          • Apr 2011
          • 367

اگر اینطور باشه باید حدود470-480 باز بشه و یکله تا 580 بره.......8-} :x البته منتظر تحلیل اساتید امر مخصوصاamir2003 هستیم<):)

در اصل توسط Hossein4000 پست شده است View Post

نظر

• amir2003
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 1125

در اصل توسط Hossein4000 پست شده است View Post
            حساب کتاب من و سیاست محتاطانه شرکت هم همون دوربر 40 اعلام میکنه و تا گزارش ششماهه هم تعدیل اعلام نمیکنه و بعد تا پایان سال 80 اعلام میکنه;)

البته سهم برای شکستن قله قبلی در حوالی 500 داره حرکت میکنه و بعد اولین هدف 570 تومان .انشااله نمودارهاشم بعد از بازگشایی.
            راستی یه خبر خوب دیگه البته بیشتر برای همشهریها.کوههای نیشابور امروز عصر سفید پوش شد جالبه 7 اردیبهشت و این برف. امسال از قراری سال پربرکتی برای همه است البته اگه بعضیها بزارن;)
            موفق و پرسود باشید
            =;=;=;
            محطات
            آخرین ویرایش توسط amir2003؛ 2012/04/26, 19:46.
            اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
            "دیوید ویسکات"

نظر

• hamid-reza
              عضو فعال
              • Apr 2011
              • 367

حالا کی قراره اعلام کنه:x

در اصل توسط amir2003 پست شده است View Post
              حساب کتاب من و سیاست محتاطانه شرکت هم همون دوربر 40 اعلام میکنه و تا گزارش ششماهه هم تعدیل اعلام نمیکنه و بعد تا پایان سال 80 اعلام میکنه;)

البته سهم برای شکستن قله قبلی در حوالی 500 داره حرکت میکنه و بعد اولین هدف 570 تومان .انشااله نمودارهاشم بعد از بازگشایی.
              راستی یه خبر خوب دیگه البته بیشتر برای همشهریها.کوههای نیشابور امروز عصر سفید پوش شد جالبه 7 اردیبهشت و این برف. امسال از قراری سال پربرکتی برای همه است البته اگه بعضیها بزارن;)
              موفق و پرسود باشید
              =;=;=;
              محطات

نظر

• amir2003
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 1125

آمار سه سال گذشته را داشتم در زمینه های مختلف تولید و قیمت ارز و سود آوری و همچنین احتیاطی که مجموعه هیات مدیره در اعلام سود اولیه میکند بررسی میکردم نتایج جالبی برخوردم جالبه شما هم ببینید ;)=;

اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
                "دیوید ویسکات"

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20673

امیر خان شرکت مگه سود 91 رو 400 ریال اعلام کرده ؟
                  ///

نظر

• amir2003
                    عضو فعال
                    • Nov 2010
                    • 1125

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                    امیر خان شرکت مگه سود 91 رو 400 ریال اعلام کرده ؟
                    میثم خان حس من میگه حوالی 40 تومان اعلام میشه تا بازی ادامه داشته باشه=;
                    پس فردا اعلام میشه
                    "دیوید ویسکات"

نظر

• hamid-reza
                      عضو فعال
                      • Apr 2011
                      • 367

با این حساب برای روز بازگشایی منتظر بازی قیمت روی 450 تا 480 حداقل باید باشیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟:D؟:x

در اصل توسط amir2003 پست شده است View Post
                      میثم خان حس من میگه حوالی 40 تومان اعلام میشه تا بازی ادامه داشته باشه=;
                      پس فردا اعلام میشه

نظر

• hamid-reza
                        عضو فعال
                        • Apr 2011
                        • 367

:-B

نظر

• rezael
                          عضو فعال
                          • Nov 2011
                          • 385

بچه ها فسرب کی باز میشه ؟ فردا مجمعشه ؟
                          پیامبر اسلام فرمودند: آنکه بدون علم به عمل برخیزد، پیش از آنکه اصلاح کند باعث تباهی می شود.

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20673

فردا ساعت 14:30 مجمع سهمه . منتظر خبرهای خوبی تو مجمع هستم . ;)

مخصوصا اگه خبری در مورد زمین هاش بیاد .....................................
                            ///

نظر

• بابک 52
                              ستاره‌دار (27)
                              • Mar 2011
                              • 17028

پيش بيني صنعت سرب و روي در سال 2013 ميلادي

خبرگزاري موج - پيش بيني وضع صنعت سرب و روي در سال2013 ميلادي تشريح شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، رونق بازار روي وابستگي بسياري به رونق توليدات صنعتي جهان دارد.
                              علاوه برآن صرفه اقتصادي معادن بزرگ و عيار روي محتوي ماده معدني نيز بر شرايط عرضه فلز و ميزان موجودي ها بسيار تاثير گذار خواهد بود.
                              در ابعاد کلان اقتصاد جهاني، نماگرهاي اصلي اقتصاد آمريکا از ضعف اقتصاد اين کشور حکايت دارد.اروپا با بحران بدهي ها درگير است و افزايش ارزش ين اقتصاد صادرات، محور آن را تهديد مي کند.
                              چين به عنوان بزرگترين مصرف کننده روي تا سال 2010 رشد سريعي را تجربه کرده است اما به نظر نمي رسد بتواند همچنان اين آهنگ رشد را حفظ کند. بنابراين چشم انداز کوتاه مدت تقاضا در بخش واقعي اقتصاد ضعيف به نظر مي رسد. از طرف ديگر در ساليان اخير سرمايه گذاران براي تنوع بخشي به پرتفوي شان و به جهت پايين بودن نرخ بهره وارد فضاي معاملاتي کالاها نيز شده اند.
                              عمده سرمايه گذاري ها در حوزه طلا، نفت و مس صورت مي گيرد و حجم اندکي به سوي فلز روي سوق يافته است. با اين حساب در کوتاه مدت احتال افزايش تقاضا از محل فعاليت هاي سوداگرانه نيز چندان جدي به نظر نمي رسد. در بلندمدت اگرچه در غرب شايد مصرف فلز روي رشد قابل توجهي نداشته باشد، اما با توجه به رشد کشورهاي شرق آسيا، مصرف اين ناحيه به تنهايي موجب خواهد شد که رشد سالانه مصرف روي درجهان تا سال 2020 بيش از 6 درصد باشد. با اين حال قيمت هاي بالاي روي در سال هاي گذشته که به اوج خود در سال 2006به چهار هزار و 580 دلار رسيد و موجب اشباع بازار شد، سبب مي شود که بازار روي تا سال 2017 همچنان با مازاد اندکي روبه رو باشد. بر اساس گزارش متال بولتن، ميزان توليد روي در سال 2012، 14 ميليون و 75 هزار تن است که از اين ميزان 13 ميليون و 851 هزار تن آن مصرف خواهد شد که برا ين اساس 224 هزار تن آن مازاد خواهد بود.
                              در سال 2013 نيز پيش بيني شده که 14 ميليون و 910 هزار تن روي توليد خواهد شد که از اين ميزان 14 ميليون و 812 هزار تن آن مصرف خواهد شد تا به اين واسطه تنها 98 هزار تن روي به عنوان مازاد باقي بماند.
                              در سال هاي 2012 و 2013 ميزان موجودي به ترتيب دو ميليون و 529 هزار تن و دو هزار و 627 هزار تن خواهد بود.
                              اين گزارش مي افزايد: در اين ميان از کاهش قابل ملاحظه ميزان مصرف در کشورهاي عضو OECD طي يک دهه گذشته، موجودي بالاي روي تحت تاثير اشباع توليد در ساليان گذشته، افزايش قيمت روي طي شش سال گذشته در شرايط تثبيت قيمت فولاد ( 52 درصد از روي براي گالوانيزه کردن فولاد مصرف مي شود) و در نهايت تلاش سازندگان اتومبيل براي توليد مسايل نقليه سبک تر که سبب شده تا توليد کنندگان فولاد گالوانيزه را نيز تحت فشار قرار دهد، را به عنوان نقاط ضعف صنعت سرب و روي مطرح کرد.
                              در حالي صنعت سرب و روي با تهديدات ذکر شده مواجه است که صرفه اقتصادي در بسياري از معادن چين، قيمت دو هزار دلاري براي روي است.
                              کاهش استخراج با بسته شدن تعدادي از معادن بزرگ روي که بعيد به نظر مي رسد با استخراج معادن جديد جبران شود.
                              معادن جديدي در سال جاري ميلادي و سال آينده ميلادي در کانادا، پرو، بورکينافاسو و عربستان سعودي آغاز به کار خواهد کرد. محتوي فلزي استخراج اين معادن نزديک به 338 هزار تن روي است.
                              همچنين با وجود کاهش آهنگ رشد مصرف چين، اين کشور همچنان تا پنج سال آينده بزرگترين مصرف کننده روي باقي خواهد ماند.
                              سازمان بهداشت جهاني، کمبود روي به عنوان پنجمين عامل مرگ و مير و بيماري ها در کشورهاي در حال توسعه اعلام کرده است؛ در اين ميان استفاده از کود روي و روي در صنعت باطري سازي در حال افزايش است.

http://www.mojnews.com/fa/Miscellane..._News&r=975018
                              The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20673

70دقیقه دیگه مجمع فسرب برگزار میشه (-:
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X