در اصل توسط Saleh.R پست شده است
View Post
ملي سرب و روي ايران ( فسرب )
Collapse
X
-
اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
-
-
-
در اصل توسط صبا پست شده است View Postجالب اینه وقتی نصف بیشتر حجم معامله شده بالاتر -4 معامله شده این فروشنده یا فروشنده ها اصرار دارن صف فروش شه به نظر که جالبه .....
قعلا خریدار خوب خریده . البته اگه صف فروش کردنش عمدی و از طرف خودشون نباشه یه دمش گرم باید بهش بگیم
شاید یکی داره خالی میکنه . به هر حال قصدش خراب کردن سهمه . زور خریدار اگه بهش نرسه قیمت های پایین تری رو هم خواهیم دید متاسفانه.آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/05/16, 08:49.///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postشاید یکی داره خالی میکنه . به هر حال قصدش خراب کردن سهمه . زور خریدار اگه بهش نرسه قیمت های پایین تری رو هم خواهیم دید متاسفانه.
قعلا خریدار خوب خریده . البته اگه صف فروش کردنش عمدی و از طرف خودشون نباشه یه دمش گرم باید بهش بگیم
نظر
-
بررسي رفتار فعلي اطلاعات زير رو به ما ميده:
1- يه سهامدار به دلايل خودش(مثلا گير آوردن فرصت طلايي سرمايه گذاري يا داشتن خبر خاص يا لازم بودن پول يا خراب كردن سهم يا .....) در حال فروشه
2- تعداد بالاي سهام نشون از اينه كه يه عده سهم رو ارزنده تشخيص دادن و در حال خريدن.
3- با تو جه به شناور پايين سهام ادامه روند فعلي اونم در تعداد بالا خصوصا اينكه سهامداراي عمده هيچكدام رو سهم فروشنده نبودن ميسر نيست
نظر
-
در اصل توسط موزرد پست شده است View Postبررسي رفتار فعلي اطلاعات زير رو به ما ميده:
1- يه سهامدار به دلايل خودش(مثلا گير آوردن فرصت طلايي سرمايه گذاري يا داشتن خبر خاص يا لازم بودن پول يا خراب كردن سهم يا .....) در حال فروشه
2- تعداد بالاي سهام نشون از اينه كه يه عده سهم رو ارزنده تشخيص دادن و در حال خريدن.
3- با تو جه به شناور پايين سهام ادامه روند فعلي اونم در تعداد بالا خصوصا اينكه سهامداراي عمده هيچكدام رو سهم فروشنده نبودن ميسر نيست
نظر
-
نزديك به 90درصد سهم كه روي تابلو مشاهده ميشه پس كل سهام شناور آزاد كمتر از 10درصده كه معمولا شركتي با سابقه فسرب بين 3 تا 5 درصد سهامدار قديمي و پايبند داره بنابراين به نظرم كل سهام آزاد شركت حدود 5درصد يا 16 ميليون سهمه كه پس از بازگشايي بيش از 7 ميليون جابجا شده
نظر
-
51 درصد سهام روز بازگشایی نماد معادل یک میلیون سهم توسط دو حقوقی خریداری شده روی 340اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
-
من از 3600000 عدد سهمی که دست دوستان خودم هست میدونم که کسی نفروخته و نمیدونم که کیا دارن میفروشن ؟؟
چند خریدن ؟
چند میفروشن ؟
نظر
-
در اصل توسط Hossein4000 پست شده است View Postمن از 3600000 عدد سهمی که دست دوستان خودم هست میدونم که کسی نفروخته و نمیدونم که کیا دارن میفروشن ؟؟
چند خریدن ؟
چند میفروشن ؟اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
-
در اصل توسط amir2003 پست شده است View Postنه که امروز توریل و وپترو صف خرید بودن .قابل توجه(سبد شما) =;
حالا از شوخی گذشته توریل امروز فرصت خوبی بود برای خرید امیدوارم توسهامت rezael عزیز پرسود باشی این نوسانات هم برای دوستانی که وارد بازار میشن جزء لاینفک بازاره و لاغیر و ما هم در همین بازار با توجه به استراتژی که انتخاب میکنیم مشغول حرکتیم.امید بخدا .شاید فردا مال فسربدارها بود.=;=;=;
الان واتی وملت پلوله تپمپی ونفت و ... البته تو کف خریدم این هفته و هفته گذشته
خداییش جدی میگم واقعا برای همه بچه های بورسی آرزوی سود میکنم، ولی حس میکنم شما مغرضانه به قضیه می نگری امیر خان;) منم خودم فسربو دارم! خودم هم جوش میزنم که مثبت شه;)
آره هرکسی بخواد تو این بازار سود کنه باید خاکشو بخوره ما که تازه کاریم ولی شما ها با تجربه اید، بازار هم بالا داره هم پایین
ما دوستون داریم دوست عزیزپیامبر اسلام فرمودند: آنکه بدون علم به عمل برخیزد، پیش از آنکه اصلاح کند باعث تباهی می شود.
نظر
-
در اصل توسط Mahshid20 پست شده است View Postپيشخور كرده منفي باز نشه شانس اوردينالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط rezael پست شده است View Postامیر خان من توریلو وپترو رو فروختم تو فرومهای دیگه م گفتم من خارج شدم ازین نمادها برادر، شکر خدا سود بدی هم نداشتم
الان واتی وملت پلوله تپمپی ونفت و ... البته تو کف خریدم این هفته و هفته گذشته
خداییش جدی میگم واقعا برای همه بچه های بورسی آرزوی سود میکنم، ولی حس میکنم شما مغرضانه به قضیه می نگری امیر خان;) منم خودم فسربو دارم! خودم هم جوش میزنم که مثبت شه;)
آره هرکسی بخواد تو این بازار سود کنه باید خاکشو بخوره ما که تازه کاریم ولی شما ها با تجربه اید، بازار هم بالا داره هم پایین
ما دوستون داریم دوست عزیز
من فسرب را امسال از حق 140 تومانی که تموم شده اون میشه 240 در مرداد 90 معرفی کرده و با سایر دوستان در موردش مطلب زدم ولی یادم نیست سهمی از دوستان رو بیخودی و یا خودشون رو متعصبین بسهم معرفی کرده باشم . من بنظر خودم این سهم ارزشمندتر از پلوله و یا وملت که شما تو سبدت جای دادی میرزه و اصلا با اونا قابل قیاس نیست ولی هیچ وقت نظر شخصی و البته منفی خودمو روی سهم شما با حالتی که برگرفته از نوشته خود جنابعالی هست یعنی همون مغرضانه اعلام نمیکنم اگر چند پست قبلتر رو خونده باشید نظر دوست خوبم مرتضی عزیز بر اینه که سهم بابت انبارداری 40 تومان به سال بعد منتقل کرده ولی با تحقیقی که از دوستان بنیادی کار کردم این نظر از لحاظ من رد شده است و بیشتر از 8 تومان موجودی انبار نمی ارزه و این را عمومی هم اعلام کردم پس تعصب کور کورانه و طرفداری بی دلیل نداریم ممکنه جایی اشتباه کنیم که در صورت اشراف به اون مساله همدیگر را آگاه میکنیم منفی بافی و حرفهای مغرضانه بی دلیل و پایه با تحلیل و گفتگو منطقی فرق داره .توریل 228 تومانی عرضه اولیه (اونم نهایتش 3000 تا داده باشن در حد 400 هزار تومان سود گرفتن که شق القمر نیست اگر با تحلیل و استراتژی تونستیم سهمی رو پیدا کنی و سود صد درصدی گرفتیم کار کردیم .شما هنوز دلیل خرید فسرب خودتون رو ننوشتی ولی برای فروش به چند دصد بالاتر عجله داری .حداقل انتظار اینه حتی اگر نکته منفی در سهمی دیدید و خواستید دوستان را راهنمایی کنید بر پایه تحلیل و دلایل منطقی اونو بازگو کنید تا خدای ناکرده سوء برداشت نشه.
یک نوصیه به شما دارم از دیماه 1389 که سهم 60 تومان زیان انباشته داشته تا امروز که زیان اون به 12 تومان رسیده ببین این سهم بیخودی چند درصد به سهامدارش سود رسونده فقط در مقطع 16 ماهه گذشته و روند سودسازی شرکت و تولید و فروشش رو نگاهی بینداز بعد بگو کدوم سهم رو (البته غیر از قندیها ):)بهتر از اون دیدی و لااقل در زمان خرید سهم کاش تمام تاپیک را و نظر سایر دوستان که بدون چشمداشتی اطلاعات شرکت را تحلیل کردن بررسی میکردید تا اکنون اینچنین افسرده در مورد تک سهم زیانده خود نمیشدید . من هم برای شما دوست عزیز آرزوی موفقیت دارم و در صورتی که اگر در مورد سهم نظری دارید در خدمتیم و خوشحال میشیم اونو بیان کنید(البته با دلیل) و در غیر اینصورت این بحث رو همینجا تمومش میکنیم تا محیط تاپیک بیشتر درگیر این موضوع نشه.(اگر باز هم موردی بود در پیام خصوصی در خدمتیم)=;=;=;اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
نظر