کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فکر نکنم کد به کد باشه .اول وقت دوستان خبر دادن 200 هزار تا وصنعت خرید کرده روی 280 ولی بعد از اون روی چند قیمت از 280 تا 284 عرضه ها شکل میگرفت.خریدار خیلی به شکست 280 حساس بود .حمایت محکمی را روی 280 نشون داد..از آخرین تحلیل قبلی یعنی 5 روز کاری قبل سهم از 240 تا 280 تومان رشد رد ولی هنوز مونده تا هدف سقف بلندگو دستی در 400 تومان .ولی مهمتر از اینها عبور از ma 55 روزه بود که سهم بعد از چند روز نوسان در محدوده 270 تومان باعث شد سقف باند بولینگر باز شده و شرایط برای رشد پایدار سهم فراهم بشه.شنبه میتونه سهم حتی تا 278 تومان نوسانی بکنه و بره برای شکست 292 و 300 تومان که با توجه به خرید پرحجم امروز و جابجا شدن سهم احتمالا شکست اون نیز سخت نمیباشد.احتمالا گزارش 3 ماهه شنبه و یا یکشنبه به بازار ارائه میشه و آخرین اخبار من از اعلام دلار 1600 تومان در بودجه سال 91 و همچنین اعلام تعدیل بسیار عالی در گزارش سه ماهه حکایت داره ولی در صورتی که جو بازار همچنان منفی بمونه تعدیل را به ماه بعد موکول میشه و پوشش 5 تومانی در سه ماهه اعلام میشه.
و اما تکنیکال سهم بعد از تحلیل قبلی:
همانطور که در نمودار میبینیم بعد از حمایت خط نارنجی یا همان خط روند نزولی شکسته شده سیگنال در استوکاستیک هم صادر شد و چون در مقیاس بلند مدت (80.3.3) در نظر گرفته شده نوید از رشد پایداری را برای سهم بهمراه داره.
ار اس ای در مرز ورود 70 قرار داره که میتونه برای سهم مقاومت محسوب بشه و در صورت عبور به منطقه هیجان خرید وارد میشه که میتوان رشد خوبی را در این منطقه از سهم انتظار داشت.
قیمت امروز هم از ma55 عبور کرد و باید منتظر خبر گزارش سه ماهه بود تا ببینیم هدف دیده شده در نمودار برای سهم درست از اب درمیاد یا نه.
موفق و پرسود باشید
=;=;=;
اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
خوب حمایت اصلی مشخص شد میتونه تضمین مثبت روزهای بعدی باشه.
کروی 300000
وصنعت 800000
سهم خریدن
;)=;;)
اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
کارخانه فراوری رو امروز کلا تعطیل کردند.اوضاع معدن مناسب نیست
میگن تعدیلش مثبته ..............خیلی هم مثبته ..............حالا شما میگید کارخونه تعطیل کردن با این تعدیل جور در نمیاد ............البته اگه فرض رو بگیریم که برای تعدیل مثبت بسته شده ..
ميثم جان من كه چهارشنبه خريدم اميدوارم مثبت باشه هرچند صف خريد نسبتا خوبي داشت و احتمالا خبرايي بوده .درخصوص فسرب هم فعلا با رنجهاي وصنعت ايشا.. ميريم بالاي 300 راستي چرا گزارشش نمياد؟
این شرکتها یه تعدیل خوب بابت نرخ ارزی که اعلام کردن به بازار بدهکارن.
فراور و فسرب هم به خاطر موجودی انباری که از سال قبل به امسال منتقل کردن احتمالا میتونن تعدیل بالاتری هم داشته باشن.
گزارش فسرب هم به احتمال زیاد همین هفته میادش.
ببینیم چی میشه
میگن تعدیلش مثبته ..............خیلی هم مثبته ..............حالا شما میگید کارخونه تعطیل کردن با این تعدیل جور در نمیاد ............البته اگه فرض رو بگیریم که برای تعدیل مثبت بسته شده ..
نما بورس گفته تعدیلش مثبته .
جناب میثم خان شرکتهای گروه روی از نظرفروش و صادرات هیچ مشکلی ندارند .فراوری هم در این چهارماهه اول91 فروش و مخصوصا صادرات خوبی داشتند . همانطور که گفتم مشکل مالکیت معدن انگوران است ، شرکتی که الان خاکبرداری میکنه بدلیل معلوم نبودن وضیعتش خاک رو تحویل نمیده . در مورد فراوری (تعطیلی کارخانه) خبر بنده کاملا موثق هست.
در مورد فسرب موردی که هست این شرکت سال گذشته بخشی از نیازش به خاک رو از کشورهای آسیای میانه وارد میکرد.امسال رو خبر ندارم.
کالسیمین حجم خاک دریافتیش خیلی پایین اومده.و فراوری در 15 روز گذشته نتونسته مواد اولیه تحویل بگیره.
بنده خودم الان سهامدار هیچ شرکتی نیستم و فقط قصدم اطلاع رسانی به عزیزان بود.
ميثم جان من كه چهارشنبه خريدم اميدوارم مثبت باشه هرچند صف خريد نسبتا خوبي داشت و احتمالا خبرايي بوده .درخصوص فسرب هم فعلا با رنجهاي وصنعت ايشا.. ميريم بالاي 300 راستي چرا گزارشش نمياد؟
با این خبری که نما بورس برای فراور داده قطعا فسرب هم تعدیل مثبت خواهد داشت .............و بی خبر نیست.............. اومدن گزارش هم دست شرکته ولی میاد ...... گروه روی معمولا با فاصله نسبتا کمی گزارش هاشون رو میفرستن .....فعلا باید ببینیم فراور چه کرده !!!!!!!!
نما بورس گفته البته بر اساس شنیده ها تعدیل مثبت250 درصدی در مرجله اول 30 درصد و میتونه تا پایان سال 250 تومن سود رو پوشش بده ..............کفم برید ...........بعیده اینقدر پوشش بده فراور !!!!!!!!!!!
کارخانه فراوری رو امروز کلا تعطیل کردند.اوضاع معدن مناسب نیست
خط تولید روی تعطیل شده ولی خط تولید سرب مشغول فعالیته. البته جناب باقری قبلا خبرهای موثقی برای سهم دادن که همینجا ازشون تشکر میکنم
یکساعته معامله ای روی سهم نشده .آخر بازار را دقیق نگاه کنید.از ساعت 11:50 دقیقه اگر رنجهای مثبت شروع بشه احتمالا فسرب فردا بسته میشه برای ارائه گزارش;)
"دیوید ویسکات"
جناب میثم خان شرکتهای گروه روی از نظرفروش و صادرات هیچ مشکلی ندارند .فراوری هم در این چهارماهه اول91 فروش و مخصوصا صادرات خوبی داشتند . همانطور که گفتم مشکل مالکیت معدن انگوران است ، شرکتی که الان خاکبرداری میکنه بدلیل معلوم نبودن وضیعتش خاک رو تحویل نمیده . در مورد فراوری (تعطیلی کارخانه) خبر بنده کاملا موثق هست.
در مورد فسرب موردی که هست این شرکت سال گذشته بخشی از نیازش به خاک رو از کشورهای آسیای میانه وارد میکرد.امسال رو خبر ندارم.
کالسیمین حجم خاک دریافتیش خیلی پایین اومده.و فراوری در 15 روز گذشته نتونسته مواد اولیه تحویل بگیره.
بنده خودم الان سهامدار هیچ شرکتی نیستم و فقط قصدم اطلاع رسانی به عزیزان بود.
نظر