بچه ها کاما بست فراور هم بست برا تعدیل مثبت دیگه به چه زبونی بگیم فسرب هم تعدیل مثبت داره فقط بخرید!!
ملي سرب و روي ايران ( فسرب )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط hamid-reza پست شده است View Postسلام. لطفا دلیل و تحلیل خودتونو از این نظریه بگذارید.تشکر
دليل من پتانسيل وحشتناک نهفته شده در اين گروه هست.دلار 2400تومان.روي 2100دلار سرب 2200دلار
فسرب با دلار 2400 تومان بالاي 150تومان امسال سود ميسازه.فراور 250تومان
من از اين گروه فراور و فسرب دارم.
نظر
-
آخرین ویرایش توسط amir2003؛ 2012/09/23, 19:23.اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
-
در اصل توسط amir2003 پست شده است View Postدوستان بوی بسته شدن فسرب میاد .دست بگزارش شده امور سهام ;) =;آخرین ویرایش توسط amir2003؛ 2012/09/24, 09:22.اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
-
خوب شد دیروز فسرب هایی که رو مثبت کامل فروخته بودم 359 دوباره رو 332 اضافه کردم وگرنه الان تا شب دل درد میگرفتم از نداشتنش:dدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
-
-
در اصل توسط naruto پست شده است View Postگویی همه معاملات امروز سهم رو باطل کردن!
حجم معاملات فاسمین هم داره کم میشه!احتمالا معاملات امروز فاسمین هم باطل بشه:-/:-?اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
-
نظر