300 رو رد کرد دیگه <:-p از نظر من رد شد 300
ملي سرب و روي ايران ( فسرب )
Collapse
X
-
-
-
مسکن جهان اومده رو کروی!!!!!!!!!!!!!!!!!
همونه سهم تکون خورده اومده بالا وگرنه کروی رو مگه میشه برد بالا به این راحتی=))///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postنه مثل اینکه با 300 مشکل داره. مسکن جهان امروز عرضه کرد . چرا حقوقی هاش اینجوری میکنن جدیدا !!!!!!
1453210 عرضه کرده.
مرتضی جان مگه قیمت خرید فسرب مسکن جهان چند بوده؟؟:dاگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
-
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postقبل افزایش سرمایه فک کنم 350 خریده بود و شروع به خرید کرده بود فک کنم الان رو سوده.
مشکلی که که نیست فقط رشد سهم رو کند میکنه
از اول تیر تا آواسط مرداد 5000000 میلیون سهم از 280 تا430 از بازار جمع کرده(بعد افزایش سرمایه.)باید ببینیم حرکتش در روزهای بعد چیه. قبل افزایش سرمایه سهم در300 تا440 بکسی فرصت نداد چون همش دست من بود و کمتر کسی تونست بخره :dاگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postقبل افزایش سرمایه فک کنم 350 خریده بود و شروع به خرید کرده بود فک کنم الان رو سوده.
مشکلی که که نیست فقط رشد سهم رو کند میکنه
حقوقیا از این کارا زیاد میکنن غمت نباشه:d
فعلا نوبت رشد یه سهم دیگه برا مسکن هست و فسرب نوبتش نشده!
البته به گمانم میانگین خریدش پایینتر از این قیمته.
نظر
-
ما کروی رو فروختیم اومدیم رو فسرب=)) فک کنم مسکن جهان هم فسرب رو فروخته رفته رو کروی =))یا کنتور .///
نظر
-
فسرب عالیه مرتضی جان ;)
راستی این افزایش سرمایش ثبت نشد؟ کشت مارو این افزایش سرمایه پیرمون کرد خیلی وقت بود اینقدر سهامداری نکرده بودم =))///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postفسرب عالیه مرتضی جان ;)
راستی این افزایش سرمایش ثبت نشد؟ کشت مارو این افزایش سرمایه پیرمون کرد خیلی وقت بود اینقدر سهامداری نکرده بودم =))
احتمالا امور سهام شرکت رفتن تعطیلاتی چیزی!=))
تاثیر رشد نرخ دلارو به همراه افزایش تولید و صادرات شرکت تو گزارش 9 ماهه شرکت داشته باش تا بعد>:d<
نظر
-
فسرب...سهمی که همیشه منو یاد خاطرات خوب میندازه ! :)
میخوام دوباره باهاش یاد خاطره ها کنم! فردا نظاره گر حرکتش هستم تا ببینم وقت بغل کردنش رسیده یا نه ! :p البته تا اخرای ساعت کاری بهتر میشه قضاوت کرد تا ساعات ابتداییش! B-)ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
خرید ها ارام صبا زیر 290 همچنان ادامه داره.
فردا احتمالا یه چند تا قندی بفروشم و بیام رو همین فسرب هم میشه نوسان گرفت هم نگه داشت =))
قندی ها خیلی ریسک داره تو این قیمت ها دیگه (-: باید یه کم سبک بشه سبد قندیم ;)آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2011/12/27, 22:35.///
نظر
-
ولی من فکر نمی کنم زمان مناسبی برای ورود به سهم باشه.
اولا به نظر من سهم تا قیمت 170 جا برای اصلاح داره . ولی این به تنهایی برایم کافی نیست. گمان میکنم سهم مدتی را برای شکست 2 خط روند نزولی سپری خواهد کرد.
من که فعلا همچنان به مشاهده نحوه حرکتهای بعدی سهم مشغول خواهم بود
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط keyvan پست شده است View Postولی من فکر نمی کنم زمان مناسبی برای ورود به سهم باشه.
اولا به نظر من سهم تا قیمت 170 جا برای اصلاح داره . ولی این به تنهایی برایم کافی نیست. گمان میکنم سهم مدتی را برای شکست 2 خط روند نزولی سپری خواهد کرد.
من که فعلا همچنان به مشاهده نحوه حرکتهای بعدی سهم مشغول خواهم بود
کف سهم رو به خاظر شما 250 در نظر میگیرم (-:///
نظر
نظر