ملي سرب و روي ايران ( فسرب )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • naruto
    عضو فعال
    • May 2011
    • 1879

در اصل توسط amir2003 پست شده است View Post

امروز دوباره خرسه خلاف جریان قرار گرفت و ماهی هی هم یکی یکی اومدن تو دهان مبارک .میدونه اگه از 310 گذشت کارش سخت میشه رو 3054 عرضه میکرد.فکر کنم تو ساعت 11:45 دقیقه یک رنج 250 تایی اومد و سهمو منفی کرد اشتپ نکنم بازم کار صبا بود . انشاالله سود بانک دی شناسایی شد میریم که یه حال اساسی از این خرسه بگیریم.یه سیل می خواد تا از بالا بیفته پایین و خودش خوراک ماهیها بشه.:d
    موفق و پرسود باشید =;
    امیر جان گویا سیله داره میاد! :d
    رضا اینم دلیل عقد اخوتم با سهم
    همیشه در حق من یکی که لطف داشته!مخصوصا این اواخر که اومد رو حوالی 240!!:D

نظر

• amir2003
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 1125

در اصل توسط amir2003 پست شده است View Post

امروز دوباره خرسه خلاف جریان قرار گرفت و ماهی هی هم یکی یکی اومدن تو دهان مبارک .میدونه اگه از 310 گذشت کارش سخت میشه رو 3054 عرضه میکرد.فکر کنم تو ساعت 11:45 دقیقه یک رنج 250 تایی اومد و سهمو منفی کرد اشتپ نکنم بازم کار صبا بود . انشاالله سود بانک دی شناسایی شد میریم که یه حال اساسی از این خرسه بگیریم.یه سیل می خواد تا از بالا بیفته پایین و خودش خوراک ماهیها بشه.:D
      موفق و پرسود باشید =;
      دوست عزیز naruto
      اندکی صبر سحر نزدیک است .انشاالله فردا 320 رو رد کرد ببینم کدومشون جلو سهمو میگیرن.310 سد اول بود که شکست =; .
      اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
      "دیوید ویسکات"

نظر

• يگانه
        کاربر فعال
        • Mar 2011
        • 616

امير تا 50 % فكر كنم نوسان بده

نظر

• amir2003
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 1125

فسرب و حرکتهای آتی

همانطور که در شکل دیده میشه حرکت سهم در کانال فوق بواسطه واکنش در نقاط حمایتی و مقاومتهای کانال از اعتبار خاصی برخورداره .اولین مقاومت روانی موجود 310 تومان بود که امروز سهم از آن با قدرت عبور کرد ولی مقاومتی که محل برخورد خط روند نزولی و خط میدلاین کاناله اعتبارش دو چندانه در کمربند 325 تا 330 تومانه .حرکت سنتی سهم در ابتدای گزارش نه ماهه می تواند محرک صعود سهم و فتح قله های بالاتر باشه.فعلا هدف کانال حوالی 450 تومانه . تقریبا همون 50 درصد بازدهی که یگانه عزیز فرمودند..امروز دوباره صبا می خواست با رنجهای 30 تایی جلو سهمو سد کنه ولی بازار امانش نداد .فکر کنم آخر بازار خودش خریدار شد.حالا شب آمارش درمیاد. اگر فردا بتونه سهم پرقدرت وارد بشه باید امیدوار شد که کار خرسه تموم شده.
          موفق و پرسود باشید=;

اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
          "دیوید ویسکات"

نظر

• احـد
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 503

کسی از سرنوشت زمینهای شرکت اطلاع جدیدی داره؟من که ساکن این شهرم دریغ از یک اطلاع قطره ای .چرا سازمان بورس وظیفه شفاف سازی را از گردن مسئولین محترم برداشته است .

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20673

در اصل توسط پینو پست شده است View Post
              کسی از سرنوشت زمینهای شرکت اطلاع جدیدی داره؟من که ساکن این شهرم دریغ از یک اطلاع قطره ای .چرا سازمان بورس وظیفه شفاف سازی را از گردن مسئولین محترم برداشته است .
              بعد از دست دادن شیران (-: من همین جا قول میدم تا این شرکت زمین هاشو نفروشه من هم فسرب رو نفروشم حتی اگه 10 سال طول بکشه !!!!!!!!
              نوسان هم اگه خواستم بگیرم با سرمایه جدید وارد میشم (-:

فک کنم زمین هاش نهایتا تا دو یا 3 سال دیگه فروش بره شاید همین امسال بیان بگن زمین ها فروش میره هیچی معلوم نیست!!
              خلاصه ارزشش رو داره سهامداری کرد باهاش. سهمی 1000 هم غیر عملیاتی بسازه با pe=1 حساب کنیم سهم قیمتش حداقل 1200 -1300 میشه (-: من دیگه خیلی حداقل حساب کردم خلاصه 400 درصد تو 2-3 سال باز هم ارزش سرمایه گذاری کردن رو داره
              آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/01/08, 20:21.
              ///

نظر

• amir2003
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 1125

امروز صبا 150 تا فروخته. اگه فردا فروشنده باشه دیگه آقا خرسه از این بازی کنار میره =;
                "دیوید ویسکات"

نظر

• احـد
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 503

به نظر دوستانی که با انها مراوده دارم معتقدند که اگر سهامداران ویا غیره بتوانند از کانال بهداشت محیط به شرکت فشار بیاورند که هرچه سریعتر ابلاغیه بهداشت محیط را مبنی بر جابجائی کارخانه به جای جدید(تقریبا"اماده است)اقدام کنند فروش و تکلیف زمینها خیلی سریع معلوم میشود.پس هرکس از هر کانالی که میتواند همت کند تا کار سرعت گیرد .

نظر

• mohseni1353
                    كاربر فعال
                    • Jan 2011
                    • 1010

به به ميبينم كه صف خريدش به 600 هزار >:d<تا رسيد

نظر

• يگانه
                      کاربر فعال
                      • Mar 2011
                      • 616

امروز روز مهمي براي سهم بود بعد از چند وقت معامله فرسايشي و شكست خط روند داخل كانال صعودي شد
                      2-3 روز داخل اين كا نال دوم بياره اگه تا 680 هم بره بيراه نگفتم
                      البته مقاومت هم سر راهش هست ولي امروز از همه مهمتره

نظر

• احـد
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 503

امروز الحمدولله با قدرت از این مقاومت عبور کرد.بفرموده جناب amir2003 خرس ماند و حوضش.

نظر

• کیوان
                          ستاره دار (1)
                          • Jun 2011
                          • 5094

خب فکر کنم صبا کل یک میلیونشو فروخت و رفت کنار! به قولی خرسه رو سیل برد!
                          ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• حامد77
                            عضو عادی
                            • Dec 2011
                            • 21

دوستان عزيز سلام:(اينجا جديد هستم)
                            در پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به1390/12/29 بر اساس عملکرد واقعی 6 ماهه (حسابرسی نشده)
                            در قسمت آمار توليد در دوره منتهي به 1390/06/31 ورق روي به ميزان5256 تن توليد شده كه نه در آمار فروش آمده و نه در آمار كالاي آماده براي فروش!!!!!!
                            از دوستان اگر كسي متونه كمك كنه ممنون خواهيم شد.
                            در نظر داشته باشيد :
                            1- قيمت ورق روي حدود 2000 دلار به ازاي هر تن است
                            2- اصولا اين محصول صادر مي شه
                            3- آمار صادرات خبر از افزايش ميزان صادرات مي ده( در گزارش در قسمت آمار صادرات در 6 ماهه اول امسال 6.5 برابر شده نسبت به كل سال 89 )
                            4- 5256 تن ورق روي يعني حدود 13,000,000,000 تومان (دلار 1300 تومان)
                            حتي اگر آمار ورق روي توليد شده اشتباه باشد كه بعيد است , آنوقت آمار افزايش صادرات با توجه به قيمت ارز جالب خواهد بود
                            اين هم لينك گزارش:

نكته جالب ديگه اينكه اين مقدار "ورق روي" در 3 ماهه دوم توليد شده(در گزارش 3 ماهه اثري ازش نيست!!!):
                            [COLOR="#008000"][SIZE=3]در آسمانهاست روزي شما و آنچه كه به شما وعده داده شده است.[/SIZE][/COLOR]

نظر

• amir2003
                              عضو فعال
                              • Nov 2010
                              • 1125

در اصل توسط keyvan پست شده است View Post
                              خب فکر کنم صبا کل یک میلیونشو فروخت و رفت کنار! به قولی خرسه رو سیل برد!
                              البته فردا من خیالم از بابت خرسه راحت میشه. باید خودشو بالای 3250 تثبیت کنه .ولی شکار خرسم حالی داره. =;

"دیوید ویسکات"

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20673

ایول من الان از سرجلسه امتحان اومدم اول شخارک رو نگاه کردم بعد فسرب (-: میبنیم که امروز صف بوده و خوب هم معامله شد ولی حیف که دیروز انلاین لعنتی قطع بود نذاشت ما بیشتر بخریمش (-:
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X