امير جان اردرهاي بالاي فسرب كار شما هست يا باز اين آقا ميثم هست
ملي سرب و روي ايران ( فسرب )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Postامير جان اردرهاي بالاي فسرب كار شما هست يا باز اين آقا ميثم هست
راستی نمیدونم متوجه تحریک فروشنده برای عرضه سهمش شدید یا نه .یکنفر با منفی کردن سهم قصد داشت سهمو بتکونه و در پایین اونو جمع کنه .مثل همون کاری که دیروز در 315 تومان کرد با زیاد کردن حجم فروش قصد داشت بازار رو به پایین بشه ولی غافل از اینکه اون 150 هزار تا سهمو از دست داد.افزایش تولید اونم تا 50 دصد یعنی سهم این پیامو برامون داره ( برو با خیال راحت منو بخر)
اینم آمار فروشهای در مینیمم معاملات امروز
تعداد-------قیمت
500------- 3169
200------- 3126
154------- 3173
85-------- 3220
55-------- 3177
38------- 3178
21------- 3176
17-------- 3185
10-------- 3140
7---------- 3174
6--------- 3181
5---------- 3182
5---------- 3183
3---------- 3150
1-------- 3160
=;=;=;اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
-
34000 تا منم خریدم امروز :))<):):)]:)]
این سهمو نفروشین :)] <:-p<:-p
من دیروز فروختم فردا تمام پارسان میفروشم و اضافه میکنم تا اردیبهشت
نظر
-
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط Saleh.R پست شده است View Postاميرجان كجايي ؟
فسربت رو دارن ميكشن !!
130000 تا از صف فروش برای زیر مجوعه فکر کنم بعد زنجان بیشترین سهامدار حقیقی فسرب تو نیشابوره . اگه تحلیلم تو این سهم درست از آب درنیاد باید کوچ کنم از این شهر عزیز و دوست داشتنی.راستی بقیه دوستان بگن از کدوم شهرن تا اون دوربرا هم آفتابی نشم. ;)
از شوخی گذشته ;;)
ولی من علت این مقاومت رو تو چند روز گذشته شکست کف کانال در 3220 که برای ورود به اون کانال صعودی باید مقاومت 3200-3300 رو با قدرت عبور کنه خط روند صورتی نیز کماکان از سهم حمایت میکنه.امروز حجم خوبی معامله شد .باید ببینیم شنبه گروه روی با لیدری کروی چه نقشه ای برای روند سهم دارند.احتمال اینکه بازی فاسمین روی کروی و حقش انجام بشه و بقیه رو تحت تاثیر قرار بده زیاده.اگر اینطور باشه یکی از گروههای پیشرو هفته آینده گروه روی به لیدری کروی و حقشه.:)
راستی در دو روز گذشته خریداران سهم سه شرکت حقوقی هم بودند که تقریبا تا 40 درصد فروشها رو جذب کردن.
موفق و پرسود باشید
=;=;=;
اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
-
[QUOTE=amir2003;96746]:-&:-&:-&
130000 تا از صف فروش برای زیر مجوعه فکر کنم بعد زنجان بیشترین سهامدار حقیقی فسرب تو نیشابوره . اگه تحلیلم تو این سهم درست از آب درنیاد باید کوچ کنم از این شهر عزیز و دوست داشتنی.راستی بقیه دوستان بگن از کدوم شهرن تا اون دوربرا هم آفتابی نشم. ;)
از شوخی گذشته ;;)
ولی من علت این مقاومت رو تو چند روز گذشته شکست کف کانال در 3220 که برای ورود به اون کانال صعودی باید مقاومت 3200-3300 رو با قدرت عبور کنه خط روند صورتی نیز کماکان از سهم حمایت میکنه.امروز حجم خوبی معامله شد .باید ببینیم شنبه گروه روی با لیدری کروی چه نقشه ای برای روند سهم دارند.احتمال اینکه بازی فاسمین روی کروی و حقش انجام بشه و بقیه رو تحت تاثیر قرار بده زیاده.اگر اینطور باشه یکی از گروههای پیشرو هفته آینده گروه روی به لیدری کروی و حقشه.:)
راستی در دو روز گذشته خریداران سهم سه شرکت حقوقی هم بودند که تقریبا تا 40 درصد فروشها رو جذب کردن.
موفق و پرسود باشید
سلام امیر جان
من از تهران هستم ولی از این به بعد ارادت خاصی بهت پیدا کردم ( چون خانومم نیشابوری هستش )
همه جوره مخلصتم >:D<
نظر
-
سلام امیر جان
من از تهران هستم ولی از این به بعد ارادت خاصی بهت پیدا کردم ( چون خانومم نیشابوری هستش )
همه جوره مخلصتم
نظر
-
در اصل توسط hossein4000 پست شده است View Postسلام امیر جان
همه جوره مخلصتم
حسین جان شما هم نیشابوری حساب میشی چون ما نیشابوریها میگیم شهر زن (شهر شوهره) :d سهم نیشابور در فسرب 800 هزارتا اضافه شد بگم بچه ها ثبت کنند.
اینم یک رباعی از استاد خیام تقدیم شما و همسر گرامیتان @};-
يـاران بموافقت چو دیــدار کـنید
بـاید کــه ز دوست یـاد بسیار کنید
چون باده خوشگوار نوشید به هم
نوبت چو به ما رسد نگون سار کنید
=;=;=;=;=;=;=;=;=;=;=;اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
-
-
اینم از نوسان امروز فسرب یوسف جان:::::::::::بین 293 حدودا تا 315 که صف خرید شد:->
5 درصد ناقابل مبارک دوستانی که استفاده کردند..راستی اساتید امر یک تحلیلی از این فسرب بزنند ببینیم کجای کاریم.
:-w
در اصل توسط hamid-reza پست شده است View Postنوسان میده اونم از نوع خوبش........تو فسرب بازی دست ما و شما نیست سهمی که از صف خرید تا صف فروش نوسان میده بازیگر نقش اول ماهری داره
که گاهی ممکنه مثل ترن هوایی دچار وحشت بشی .
نظر
نظر