کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خب فروش های کالسیمین کار دست فسرب داد!
با اینکه قیمتهای جهانی رو به افزایش هست سهم به صف فروش رسید!!!
خدا خیرشون بده!
گویا میخوان سناریو پارسالو دوباره رو سهم پیاده کنن!=p~
ما هم مثل سال قبلی باهاشونیم:->
برا چند پله دیگه(هر چه پایینتر بهتر) جا داریم>:d<
شاید نقشه کشیدن سهم رو بیارن پایین چون دیگه کم کم باید افزایش سرمایه ثبت بشه اونایی هم که حق رو خریدن یه کم رو سودن( البته اگه خیلی پایین نیارن .) مثل من و خسته از خواب پولشون و میخوان بفروشن واسه همین شاید میخوان بیارن پایین. اگه این نقشه رو کشیده باشن که من کلا دو سه ماهی بورس رو میزارم کنار و سهممو زیر 400 نمیفروشم و در میرم (-: التبه اگه نقششون این باشه
دوستان من فسرب ندارم ولی سهم رو زیر نظر دارم تا واردش بشم.
نمودارای بی نظیری داره و معمولا حرکاتش انفجاریه.حتما یه تحلیل ازش می ذارم.
ولی یه نکته راجع به سهم نظرمو جلب کرد!
در زیر نمودار خرید و فروش رضوی و نمودار قیمت سهم رو می تونینن ببینین:
خرید و فروشهای رضوی تو فسرب خیلی جالب هست از تاریخ 5/20 تا 6/29 یکضرب داشته خالی می کرده!یعنی می دونسته که قراره کالسیمین سهم رو بیاره پایین!!!وقتی قیمت قشنگ 20% منفی خورد ار تاریخ8/4 داره بی سر و صدا پله ای خرید می کنه!
[B]
شیوه ی چشمش فریب جنگ داشت/ما ندانستیم و صلح انگاشیم
امروز فروش سه ماهه فسرب رو و درآمد حاصل از اونرو که شامل فرش شمش سرب و روی و نقره و همچنین خدمات کارمزدی رو نگاه میکردم دیدم که شرکت میتونه در بدترین حالت امسال سود عملیاتی 20 تومان رو برداشت کنه و طبیعتا با شرایط محافظه کارانه باید ششماهه بین 8 تا 10 تومان رو پوشش داده باشه و با توجه به گزارشهای ششماهه که شرکت ارسال میکنه باید در مرحله اول 50 دصد تعدیل رو تو برنامه داشته باشه یعنی حدود 15 تومان.ببینیم گزارش چند اعلام میکنه|-)
اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
بالاخره گزارش فسرب اومد ششماهه 57 ریال ساخته .تقریبا پوشش 57 درصدی سود .:))اما؟......
این گزارش بو داره .اونم جچور. فقط مقدار شمش سرب تولید شده که آقایون بابت اون پیش پرداخت گرفتن و هنوز جزو اقلام انبارشون حساب میکنن بالغ بر 2681 تن میباشد که با احتساب فروش هر کیلو سرب از قرار کیلویی 2200 تومان می شود 5898200000 تومان که با توجه به تعداد سهام 322 میلیون سهم شرکت می شود از قراری 18 تومان فقط سرب در انبار طی ششماهه گذشته دارد.(یعنی پوشش 180 درصدی) این مدیر مالی چقدر مردم رو ...... فرض کرده.فاسمین بهونه برای عرضه هاش جور میکنه.اما دلیل خریدهای پرحجم (تا 10 برابر حجم مبنا)اونم تو سهمی که تو چشم بازار نیست چیه ؟ براحتی سهم دو تا تعدیل عملیاتی عالی تا پایان سال تو دستورکارش قرار میده و سود سهم میره بالای 25 تومان ولی این خریدهای پرحجم باید دلیل دیگه ای داشته باشه.
دو سه ماهه دیگه میفهمیم l-) =;
راستی قیمت سرب جهانی برگشت بالای 2000 دلار .این دو روز ببینیم چیکار میکنه با مقاومت 2200 دلار.:)
یادش بخیر تو مرداد همینطور صورتهای مالی شرکتهای قندی رو بالا و پایین میکردم و قشکر رو انتخاب کردم :D
اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
بالاخره گزارش فسرب اومد ششماهه 57 ریال ساخته .تقریبا پوشش 57 درصدی سود .:))اما؟......
این گزارش بو داره .اونم جچور. فقط مقدار شمش سرب تولید شده که آقایون بابت اون پیش پرداخت گرفتن و هنوز جزو اقلام انبارشون حساب میکنن بالغ بر 2681 تن میباشد که با احتساب فروش هر کیلو سرب از قرار کیلویی 2200 تومان می شود 5898200000 تومان که با توجه به تعداد سهام 322 میلیون سهم شرکت می شود از قراری 18 تومان فقط سرب در انبار طی ششماهه گذشته دارد.(یعنی پوشش 180 درصدی) این مدیر مالی چقدر مردم رو ...... فرض کرده.فاسمین بهونه برای عرضه هاش جور میکنه.اما دلیل خریدهای پرحجم (تا 10 برابر حجم مبنا)اونم تو سهمی که تو چشم بازار نیست چیه ؟ براحتی سهم دو تا تعدیل عملیاتی عالی تا پایان سال تو دستورکارش قرار میده و سود سهم میره بالای 25 تومان ولی این خریدهای پرحجم باید دلیل دیگه ای داشته باشه.
دو سه ماهه دیگه میفهمیم l-) =;
راستی قیمت سرب جهانی برگشت بالای 2000 دلار .این دو روز ببینیم چیکار میکنه با مقاومت 2200 دلار.:)
یادش بخیر تو مرداد همینطور صورتهای مالی شرکتهای قندی رو بالا و پایین میکردم و قشکر رو انتخاب کردم :D
اقا احسنت ولی سهمی 18 تومن فروشش بالاتر میره و یاید هزینشو کم کردو سود خالص رو به دست اورد. البته این تا 6 ماهه بوده 6 ماه دیگه مونده هنوز. (-: و تحقق سود حداقل 20 تومنی رو شاخشه
موفق و پرسود باشی .
اقا احسنت ولی سهمی 18 تومن فروشش بالاتر میره و یاید هزینشو کم کردو سود خالص رو به دست اورد. البته این تا 6 ماهه بوده 6 ماه دیگه مونده هنوز. (-: و تحقق سود حداقل 20 تومنی رو شاخشه
موفق و پرسود باشی .
اره میثم خان درست میگی اونو کم نکردم ولی همونطور که حدس میزدم باید ششماهه 8 تومان رو پوشش میداد که تقریبا با این تولید داده ولی مساله چیز دیگه ای هست نمیتونه این حجم معامله روی این سهم بخاطر تعدیل 10 تومانی باشه .اگه قرار بود اینطور باشه فاسمین الان کلی تعدیل نقد داده و افزایش سرمایه هم که تایید شده ولی اینقدر معامله نمیشه..باید خبری تو راه باشه.من دنبال اون خبرم که این سهمو ول نمیکنم.البته غیر من هم یکنفر دیگه تو نخ سهمه .اونم جهانه :))
"دیوید ویسکات"
امیرجان اسم منو که یادت رفت بگی!:d
راستی یه نیگاه به معاملات آبان و آذر سال قبل فسرب هم بندازین!
شباهت خیلی عجیبی بینشون هست!
سال قبل دو شرکت وتوصا و آلیاژ قشم شروع به عرضه سهم میکنن و به جاشون مسکن جهان ظاهر میشه!
امسال هم گویا کالسیمین قصد داره از سهم خارج بشه!!!البته خریدارهای جدید هم که معلوم نیستن(بدون شک زیر مجموعه های کروی دارن میخرن!شاید هم فک و فامیل مدیرانش)
سهمی که تا حدود 1 ماه پیش 1 دونه هم زیر 400 نمیدادن حالا چی شده که دارن خودشون حراجش میکنن؟!:-?
(البته دم کالسیمین گرم! داره حسابی سبدمو تکمیل میکنه!10 تا هم امروز رو 3212 )
امیرجان اسم منو که یادت رفت بگی!:d
راستی یه نیگاه به معاملات آبان و آذر سال قبل فسرب هم بندازین!
شباهت خیلی عجیبی بینشون هست!
سال قبل دو شرکت وتوصا و آلیاژ قشم شروع به عرضه سهم میکنن و به جاشون مسکن جهان ظاهر میشه!
امسال هم گویا کالسیمین قصد داره از سهم خارج بشه!!!البته خریدارهای جدید هم که معلوم نیستن(بدون شک زیر مجموعه های کروی دارن میخرن!شاید هم فک و فامیل مدیرانش)
سهمی که تا حدود 1 ماه پیش 1 دونه هم زیر 400 نمیدادن حالا چی شده که دارن خودشون حراجش میکنن؟!:-?
(البته دم کالسیمین گرم! داره حسابی سبدمو تکمیل میکنه!10 تا هم امروز رو 3212 )
naruto عزیز من جسارت نمیکنم شما پیشکسوت سهم هستید.یادمه یکجایی فرمودید نمیتونن با این کلکها سهمو از دستتون دربیارن. معلومه خوب دست اینا را خوندی.ای ول. =;;)
"دیوید ویسکات"
نظر