تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرانی
    ستاره دار(1)
    • Jun 2011
    • 2579

پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

بدهی ۱۶ میلیون دلاری ایران و احتمال تعلیق حق رای در سازمان ملل

یکسری از دلار 15000 تومانی صحبت میکنند!!! عجیبه از این خوش باوری!!!
    کشور با این وضعیت تحریم که حتی کشورهای دوست همسایه، جرات نمیکنند که بدهی خودشون را بپردازند. پاکستان برق میگیره و جاش قراره برنج بدهد.
    دلار 5 هزار تومان شده بود، رئیس دولت پشت تلویزیون گفت که از نظر ما دلار همان 4000 تومان و کمتر است و قطعاً دلار به زیر 4000 تومان ریزش خواهد کرد.
    دیدید که دلار شد 7 هزار تومان و سپس 10 هزار تومان و 13 و 17 و بالای 20 هزار تومان.

اما یکی نیست به این دوستان بگه کشوری که نمیتونه شانزده میلیون دلار حق عضویتش را در سازمان ملل بدهد و اگر نده حق رای که در سازمان ملل داذه را موقتاً از دست میده، چه طوری میخواد دلار را بیاره روی 15000 تومان.

نظر

• manmehdiam
      ستاره دار (1)
      • Jul 2011
      • 1623

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post

حتما عاقلشان طیب نیا میباشد !!!!
      این حرکت همتی فرقی مثل حرکت اشتباه طیب نیا در سال 93 الی 95 نداره با جذب نقدینگی در سپرده بانکی که چقدر نقدینگی اضافه شد وتورم جدید اضافه کرد
      الان هم همتی داره باز هم همان اشتباه را تکرار میکنه 2 سال دیگه نرخ دلار و مسکن چند درصد باید رشد کند

ایرج خان سابق! من که عرض کردم و سوال کردم. حضرتعالی الان رییس کل بانک مرکزی! خوب چکار میکنی؟ اینکه اینکار درست نیست را من که عرض کردم...همتی و دیگران هم احیانا این را بهتر از من و شما میدانند..ولی چاره ای نیست!
      شما زمانی میتونی بگی این کار اشتباه است که راه حل بهتری ارائه بدهید! نه اینکه صرفا بگویید این کار فلان خرابی ها را به بار می اورد! خوب وقتی راهی نیست! چه کنند؟ وقتی هیچ درامد مطمئنی در این بودجه بی سر و ته برای دولت متصور نیست! خوب چه غلطی بکنند این بی نواها! این کف دست! مو نداره آقاجان! چی رو میخوای بکنی!!!
      اصلا همان حرف روحانی که گفت اگر 7میلیارد کره جنوبی در دسترس باشد دلار را 15تومن میکنیم ، تلویحا اوج وضعیت خراب ارزی را نشان میدهد! شگفت انگیز این بود که ملت! این حرف را مثبت برداشت کردند و هجوم اوردند که دلارهایشان را بفروشند!!! دولت اقلا بیش از 100میلیارد دلارش در اقصی نقاط دنیا بلوکه شده ، روحانی داره میگه یک ذره از این دلارها اگر بود چنین و چنان میکردم!!! این یعنی وضعمون خیلی خرابه!!! این خبر دقیقا یعنی اوج فاجعه! کجاش مثبت بود این خبر!
      کاملا هم درست میفرمایید که نرخ دلار مسکن چند صد برابر میشود. شاید اصلا به دو سال هم نکشد. کافی است با آمدن بایدن کم کم مشخص شود که توافق با آمریکا و برداشته شدن تحریم ها به سادگی ها هم نیست و مشکلات زیادی هست، و انتظارات تورمی دوباره شروع به بالا رفتن میکند و دلار و بورس و مسکن و همه چیز سر به فلک میکشد.
      ولی چاره چیست؟ چه کاری از دست دولت بر می اید که در تعیین کردن سیاستهای کلان(که اشکال اساسی آنجاست) اندازه شلغم هم اختیار ندارد! هر دولتی هم که باشد همین است چه چپی چه راستی!

ضمن اینکه نکته اساسی عرایض من ارائه راه حل بهینه به دولت یا توجیه کار همتی یا دیگران هم لزوما نیست! به من چه اصلا!!! کار من و شما دوستان هم نیست که دم نقدی راه حل خروج از بحران به دولت بدهیم! فایده ندارد ما که کاره ای نیستیم!
      غرض ام از این عرایض این است که شرایط را به درستی درک کنیم و مبتنی بر اون تصمیم درست را در راستای سرمایه گذاری و فعالیتی که در بورس داریم اتخاذ کنیم. هدف ما این است! قرار نیست کار مملکت و دنیا را ما درست کنیم!
      [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• EHSANI
        ستاره‌دار(3)
        • Sep 2020
        • 2179

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
        ببخشید که این را میگم ولی حداقل کاری که یه تحلیل گر میتونه بکنه این هست که دزدی و کلاهبرداری را در جامعه تقبیح کنه نه توجیه!
        اینکه دولت بیاد تشویق کنه و بگه میخوایم ثروت بین مردم توزیع کنیم و سرمایه اندک مردمی که هنوز وام یک میلیونی از بانک میگیرن را نابود کنه اسمش دزدی و خیانت هست و هر جای دنیا اگر بود الان اون دولت را به زیر کشیده بودن.
        برای من الان کاملا محرز شده که قصد و غرض اصلی تیم اقتصادی دولت در بازارهای ارز و بورس نوسانگیری بوده و هست.
        منی که تجربه دارم یه جوری بار خودم را میبندم ولی خیانتی که به اعتماد عمومی شده چی میشه، سو استفاده ای که از اعتماد مردم شده چی،
        جفایی که به اقتصاد و تولید کشور میشه چی...
        ببخشید اصل مطلب همینه که : « اینجا هرجای دنیا نیست»
        اون مردمی که میتونند دولت خائن رو به زیر بکشند ،
        پس ثابت کردند که لیاقتشون بالاست ،
        خیلی بیشتر از وام یک میلیونی
        از قدیم گفتند : خلایق ، هرچه لایق !

در ضمن؛ قصد و غرض اصلی تیم اقتصادی دولت در همه امور
        فقط این بوده که این چند ماه باقی مونده رو تموم کنه
        بعدش هم براش مهم نیست که کی بیاد و چکار بکنه
        اون دیگه مشکل خودشه ، /:.yead.:/
        قبل از کاندیداتوری ریاست جمهوری، باید فکر اینجاشو میکرد
        همیشه رئیس جمهور بعدی ، وارث بدهی های و گندکاری های دولت قبلیه
        همونطور که روحانی هم وارث احمدی نژاد شد
        نگرش ، همه چیز است .

نظر

• ایرج سابق
          عضو فعال
          • Oct 2015
          • 7434

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post

ایرج خان سابق! من که عرض کردم و سوال کردم. حضرتعالی الان رییس کل بانک مرکزی! خوب چکار میکنی؟ اینکه اینکار درست نیست را من که عرض کردم...همتی و دیگران هم احیانا این را بهتر از من و شما میدانند..ولی چاره ای نیست!
          شما زمانی میتونی بگی این کار اشتباه است که راه حل بهتری ارائه بدهید! نه اینکه صرفا بگویید این کار فلان خرابی ها را به بار می اورد! خوب وقتی راهی نیست! چه کنند؟ وقتی هیچ درامد مطمئنی در این بودجه بی سر و ته برای دولت متصور نیست! خوب چه غلطی بکنند این بی نواها! این کف دست! مو نداره آقاجان! چی رو میخوای بکنی!!!
          اصلا همان حرف روحانی که گفت اگر 7میلیارد کره جنوبی در دسترس باشد دلار را 15تومن میکنیم ، تلویحا اوج وضعیت خراب ارزی را نشان میدهد! شگفت انگیز این بود که ملت! این حرف را مثبت برداشت کردند و هجوم اوردند که دلارهایشان را بفروشند!!! دولت اقلا بیش از 100میلیارد دلارش در اقصی نقاط دنیا بلوکه شده ، روحانی داره میگه یک ذره از این دلارها اگر بود چنین و چنان میکردم!!! این یعنی وضعمون خیلی خرابه!!! این خبر دقیقا یعنی اوج فاجعه! کجاش مثبت بود این خبر!
          کاملا هم درست میفرمایید که نرخ دلار مسکن چند صد برابر میشود. شاید اصلا به دو سال هم نکشد. کافی است با آمدن بایدن کم کم مشخص شود که توافق با آمریکا و برداشته شدن تحریم ها به سادگی ها هم نیست و مشکلات زیادی هست، و انتظارات تورمی دوباره شروع به بالا رفتن میکند و دلار و بورس و مسکن و همه چیز سر به فلک میکشد.
          ولی چاره چیست؟ چه کاری از دست دولت بر می اید که در تعیین کردن سیاستهای کلان(که اشکال اساسی آنجاست) اندازه شلغم هم اختیار ندارد! هر دولتی هم که باشد همین است چه چپی چه راستی!

ضمن اینکه نکته اساسی عرایض من ارائه راه حل بهینه به دولت یا توجیه کار همتی یا دیگران هم لزوما نیست! به من چه اصلا!!! کار من و شما دوستان هم نیست که دم نقدی راه حل خروج از بحران به دولت بدهیم! فایده ندارد ما که کاره ای نیستیم!
          غرض ام از این عرایض این است که شرایط را به درستی درک کنیم و مبتنی بر اون تصمیم درست را در راستای سرمایه گذاری و فعالیتی که در بورس داریم اتخاذ کنیم. هدف ما این است! قرار نیست کار مملکت و دنیا را ما درست کنیم!
          چند کار میتوانستند انجام دهند

1 سود بانکی را کاهش دهند تا کسانی که اهل ریسک نیستند سپرده گذاری کنند با کاهش تورم

2 رونق بازار سرمایه کسانی که دوستدار این بازار هستند و با رفع مشکلات این بازار را هم رونق بدهند

3 تسهیلات به افرادی که مایل هستند صنایع تولیدی ایجاد کنند با رفع موانع تولید در عمل واقعی

4 تشویق به انبوه سازی مسکن مثل طرح مسکن مهر به سود 20 درصدی برای سازنده گان حداقلی داشته باشه تا هم اشتغال ایجاد بشه و هم مانع رشد قیمت مسکن در آینده گرفته بشه همین این حرکتها میتواند برای دولت ایجاد دارمد مالیاتی ایجاد کند و هم چرخ اقتصاد بچرخه

اگر توافق صورت بگیره بهترین زمان برای ریشه کن کردن مشکلاتی میباشد که چند ساله دارند مثل سرطان بیشتر بیشتر میشه

میشه شروع کرد و مسیر درست را انتخاب کرد ولی مرد عمل میخواهد راه حل زیاده

آخرین ویرایش توسط ایرج سابق؛ 2021/01/18, 00:25.
          بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• sundaaay
            عضو فعال
            • Dec 2020
            • 742

با آمدن بایدن تازه جمهوری اسلامی میخواد انقام قاسم سلیمانی و فخری زاده و این وضعیتی که در 3 سال گذشته بهش دچار شده رو دربگیره..شکی ندارم که مقداری از تحریم ها شل بشه/ مجددا تنش بالا میره/ این تنش با خود امریکایی تا کشورهایی مثل عربستان و امارات و حتی بحرین/ تا مطمئن شدن ترامپ داره میره غنی سازی رو بالا بردن و از موشک رونمایی کردن و نزدیک ناو امریکایی موشک اوردن پائین/ اگر جمهوری اسلامی ساکت هست منتظر رفتن ترامپ هست / من شکی ندارم تنش بالا خواهد رفت

نظر

• sundaaay
              عضو فعال
              • Dec 2020
              • 742

حتما عاقلشان طیب نیا میباشد !!!!
              این حرکت همتی فرقی مثل حرکت اشتباه طیب نیا در سال 93 الی 95 نداره با جذب نقدینگی در سپرده بانکی که چقدر نقدینگی اضافه شد وتورم جدید اضافه کرد
              الان هم همتی داره باز هم همان اشتباه را تکرار میکنه 2 سال دیگه نرخ دلار و مسکن چند درصد باید رشد کند

مگه همتی و دولت چند وقت دیگه سرکار هستن که بخوان فکر تورم چند سال بعد باشن؟ اینا نیمه اول سال دیگه همشون میرن/ اینا دیگه فکر تورم سال های بعد و این موارد که نیستن

نظر

• amir888
                Banned
                • May 2012
                • 132

به اعتقاد صاحب‌نظران اقتصادی مهم‌ترین عامل ریزش‌ چند وقت اخیر قیمت سهام شرکت‌ها، بی اعتمادی سرمایه‌گذاران به این بازار است. بازاری که دولت در راستای جبران کسری بودجه و تامین مالی خود جهت عبور از ماه‌‌های پایانی سکان‌داری خود بار‌ها به بورس دست‌درازی کرده است.همین عامل در جای خود سبب خروج سرمایه‌گذارانی از گردونه معاملاتی بازار سهام شده است که بعضا با هدف کسب سود و با اعتماد به وعده بورس امن از سوی دولتمردان نقدینگی خود را به سمت این بخش از اقتصاد کشور انتقال داده‌اند
                در حالی که بازار‌های موازی در باتلاق رکود دست‌و‌پا می‌زنند و نقدینگی سرگردان به دنبال جای امن سرمایه‌گذاری می‌گردند رئیس سازمان بورس در یک اظهار‌نظری رسمی به یک‌باره از بازگشت EPS خبر می‌دهد. خبری که می‌تواند بازار سهام را مجددا به سوی ناشران و گردانندگان متخلف برخی از شرکت‌های بورسی سوق دهد. در حالی شاهد وعده بازگشت پیش‌بینی سود‌های خیالی از سوی بالاترین مقام سازمانی در بازار سرمایه هستیم که این موضوع از نگاه بخش عمده‌ای از کارشناسان به زیان جامعه سهامداری خواهد بود.

دنیای اقتصاد

نظر

• Mehrsana
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 1191

چند کار میتوانستند انجام دهند

1 سود بانکی را کاهش دهند تا کسانی که اهل ریسک نیستند سپرده گذاری کنند با کاهش تورم

2 رونق بازار سرمایه کسانی که دوستدار این بازار هستند و با رفع مشکلات این بازار را هم رونق بدهند

3 تسهیلات به افرادی که مایل هستند صنایع تولیدی ایجاد کنند با رفع موانع تولید در عمل واقعی

4 تشویق به انبوه سازی مسکن مثل طرح مسکن مهر به سود 20 درصدی برای سازنده گان حداقلی داشته باشه تا هم اشتغال ایجاد بشه و هم مانع رشد قیمت مسکن در آینده گرفته بشه همین این حرکتها میتواند برای دولت ایجاد دارمد مالیاتی ایجاد کند و هم چرخ اقتصاد بچرخه

اگر توافق صورت بگیره بهترین زمان برای ریشه کن کردن مشکلاتی میباشد که چند ساله دارند مثل سرطان بیشتر بیشتر میشه

میشه شروع کرد و مسیر درست را انتخاب کرد ولی مرد عمل میخواهد راه حل زیاده

با عرض سلام
                  مورد یک و دو که شما فرمودید رو من چند صفحه پیش به این دوستم عرض کردم اما ایشون ظاهراً اعتقادی به این حرفها نداره!
                  خیلی ساده هست دولت در نیمه اول سال تونست از طریق بورس بخش بزرگی از کسری بودجه اشو جبران کنه. الانم به سادگی با کاهش سود بانکی در گام اول به زیر ده درصد، پی بازار رو تا نزدیک ده واحد بالا میاره و این یعنی حمایت از بازار سرمایه. دوباره پول ها از صندوق ها و سپرده ها برمیگردند سمت بورس و دوباره میتونه با عرضه اولیه سهام شرکتهای دولتی، کسری بودجه رو تأمین کنه و قطعاً این روش از انتظار اوراق بدهی بهتره. از لحاظ منطقی هم که گفتم شما الان یه کاری به من نشون بدید که از نظر اقتصادی برای بانک بالای 20 درصد سود داشته باشه که بخواد به مردم 20 درصد سود بدون ریسک بده. از لحاظ دینی هم که گفتیم ربا هست و تکلیفش معلوم.

یه نکته ای آقای manmehdiam برای عدم امکان راهکار فوق بیان کردند که در مملکت فساد بیداد میکنه و تولید مولد نداریم و... که بخشی از حرفشون درسته و بخشیش نه. اما این موضوع با کاهش سود بانکی مغایرتی نداره. اتفاقاً زمانیکه سود بانکی بیاد پایین انتظار تورمی میاد پایین. سود کسب و کارها میاد پایین و همه چیز رنگ و بوی منطق به خودش میگیره. چه دلیلی داره ما هر سال 20 درصد حقوق کارمند و کارگر رو زیاد کنیم. چه دلیلی داره قیمت انرژی افزایش پیدا کنه و....؟
                  در حالت بهینه مثل تمام کشورهای پیشرفته دنیا سود بانکی 1-2 درصد و تسهیلات 1-2 درصد بالاتر. سرمایه گذاری فقط در کسب و کار و بورس. کسب درآمد دولت از مالیات. چاپ پول بدون پشتوانه و سودهای موهوم پر! تورم بالای 30-40 درصد پر! افزایش حقوق هر ساله کارکنان پر! همه چیز طی یک پروسه چند ساله روند ثبات به خودش میگیره.
                  واضحه که مردم هم زین پس نباید در قبال دزدی از بیت المال ساکت بشینن و یکی بیاد سرمایه ها رو بدزده و فرار کنه و به ریش مردم بخنده. اگه قرار باشه همه مردم مثل بز اخوش وایسن و ببین یه مشت دزد دارن مملکت رو غارت میکنن و همه جور دست در جیب ملت دارن وضع همین چیزی میشه که الان داریم.

نظر

• بهرام نامدار
                    عضو فعال
                    • Oct 2020
                    • 9392

در اصل توسط *** بهرام خان *** پست شده است View Post
                    حمایت های شپنا :

1 - 1160

2 - 990

3 - 860 ( قدرتمندترین حمایت )

قدرتمندترین حمایت ...

.

نظر

• ایرج سابق
                      عضو فعال
                      • Oct 2015
                      • 7434

قدرتمندترین حمایت ...

بهرام خان سلام
                      این ریزش شپنا واقعا خیلی خیلی غیر عادی میباشد نباید اصلا به این قیمتها برسه ولی مافیای فاسد سهامداران شپنا را نابود کردند
                      به همراه کل بازار

نظر

• ایرج سابق
                        عضو فعال
                        • Oct 2015
                        • 7434

بهران خان لسرما در این بازار خونین فعلا خوب عمل کرده گوش شیطان کر صف خرید داره !!!

نظر

• webbadboy
                          عضو عادی
                          • Sep 2020
                          • 145

یک گردو تکونی تروتمیز در لسرما و رساندن پایانی به حدود 5+ امروز. شاخص بالای 18000 منفی! بزن بریم که خیلی سود طلب داریم از این بازار لهنتی!
                          حقوقی با جاروبرقی جمع می کنه ما با این جارو علفیا که تو بیابون می کارن بعد با کش کهنه های تومبون می بندنش! /:.coolsmiley02:./
                          لسرما (27020) - جم (47000) - غبشهر(28000)-وصنا(8000)

نظر

• بهرام نامدار
                            عضو فعال
                            • Oct 2020
                            • 9392

بهرام خان سلام
                            این ریزش شپنا واقعا خیلی خیلی غیر عادی میباشد نباید اصلا به این قیمتها برسه ولی مافیای فاسد سهامداران شپنا را نابود ک
                            ردند به همراه کل بازار

سلام ...

860 مهم است , اگر از دست رفت ... فاتحه !!
                            .

نظر

• ایرج سابق
                              عضو فعال
                              • Oct 2015
                              • 7434

سلام ...

860 مهم است , اگر از دست رفت ... فاتحه !!

اخه شپنا افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی داره قیمت نفت بالا میباشد اصلا نباید این قیمتها باشه سهم
                              معلوم نیست چه نقشه شومی در سر دارند

نظر

• بهرام نامدار
                                عضو فعال
                                • Oct 2020
                                • 9392

یادی کنیم از غگل ۱۴۰۰ تومانی ...

زر ماکارون میلیاردها سهم غگل را در قله فروخت ! و هزاران میلیارد تومان سود باد آورده به جیب زد !

بعید می دانم حقوقی سهم , بالای ۱۰۰ تومان شناوری اش را جمع کند ...
                                پیش بینی بنده انبوه سهام ۱۰۰ تومانی در آینده است ...
                                غگل ۱۰۰ تومانی ، غسالم ۱۰۰ تومانی .
                                وتجارت ۱۰۰ تومانی
                                وپارس ۱۰۰ تومانی و این لیست با تجدیدارزیابی های جدید اضافه خواهند شد ....

............................

تحلیل تکنیکال غگل :

هدف : ۳۲۰ تومان .......

اگر ۳۲۰ را از دست بدهد ، سقوط آزاد دیگری خواهد داشت ....

اخبار آن روزها :

خریداران غگل به نوعی با این سهم برخورد می‌کنند که گویا این شرکت از ذرت زرد رنگ طی یک کیمیاگری عنصر طلا (Au) را خارج می‌کند که کلا در ساختار شیمیایی ذرت وجود ندارد.

متاسفانه سهام باد شده بسیار داریم ...

برخی می گویند تجدید ارزیابی و از این داستان ها برای فریب ملت ...

یک نمونه از عاقبت تجدید ارزیابی را ببینیم ..............

مجددا عرض کنم :

پیش بینی بنده انبوه سهام ۱۰۰ تومانی در آینده است ...
                                غگل ۱۰۰ تومانی ، غسالم ۱۰۰ تومانی .
                                وتجارت ۱۰۰ تومانی
                                وپارس ۱۰۰ تومانی و این لیست با تجدیدارزیابی های جدید اضافه خواهند شد ....

بترانس 100 تومانی

کسرام 100 تومانی

.

نظر

در حال کار...
                                X