تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بهرام نامدار
    عضو فعال
    • Oct 2020
    • 9392

پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

در اصل توسط همیشه گمراه پست شده است View Post
    درووووووووووووووووووووووود
    سلام جناب بهرام خان عزیز
    دوست قدیم تالار
    من ابلیس تالار قبلی ام اگر خاطرت باشد
    چندی پیش برای درج خبر حول ماه پر برکت رجب به اینجا و صفحه گالیورجان عزیز سر زدم اون پیج بسته و اینجا کسی نبود فهمیدم کرونا گرفتید خیلی ناراحت شدم ولی کاری از دستم بر نمی اید چند دفعه دیگر هم امدم خبری نبود. امروز اتفاقی دیدم تشریف آورده و سلامت هستید خوشحالم از خدا میخواهم هیچ کس را گرفتار هیچ دردی نکند خصوصا این که فعلا برای ما قشر فرو دست درمانی جز زجر و مرگ ندارد(متاسفانه)
    خوشحالم که برگشتی میخواستم اگر سلامت کامل هستی و حوصله داری از سرگذشت بیماری از نحوه شروع و مراحل درمانتان جز جز بنویسید چه داروهایی مصرف و پیش کدام پزشک و بیمارستان بودید .میدانم و همه میدانند قلم توانایی داری همچنین حوصله آهنین .پس من و همه مشتاقیم تا بشنویم ومیدانم نوشته هایت درمان گر هزاران بیمار در شرف مرگ میشود خودم بسیاری دوستانم این بلا را تجربه میکنند. مطمناا صواب این کارتان زکات بازگشت و بهبودتان است.
    ای جوووووووووووووووووووووونممممممممممممممممممم

سلام ...
    متشکرم ..
    بله آن قمر در عقرب ها برای خوانندگان از مطالب بورسی جذاب تر بود , و هنوز طالب بسیار دارد ...

تب و لرز و کوفتگی بدن و خستگی مفرط و احساس بوهای عجیبی در بینی که بقیه می گفتند در محیط واقعی وجود ندارد ( مثلا بوی سوسیس سرخ شده یا بوی لجن و ... )
    عصبی شدن و علائم عجیب و غریبی داشتم که بی سابقه بودند ...
    دکترها همان داروهایی را تجویز کردند که دکتر میلاد سودی در همین تاپیک معرفی کرد ( مجددا از ایشان تشکر می کنم )
    به بیمارستان نیاز پیدا نکردم ...
    به نظرم این بیماری هیچ درمان دارویی ندارد و مثلا آنتی بیوتیک ها بیشتر برای مقابله با بیماری های دیگری هستند که ممکنه همزمان به بدن حمله کنند و بدن را بیشتر ضعیف کنند ...
    حتی به گوشی و مانیتور هم نگاه می کردم حالت تهوع پیدا می کردم ...
    .

نظر

• بهرام نامدار
      عضو فعال
      • Oct 2020
      • 9392

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
      اول از همه خودتون رو از بقیه جدا کنید تو خونه از ماسک استفاده کنید و یک پنجره همیشه باز باشه حتی اگه نیمه هم باز باشه اشکالی نداره
      استامینوفن ۵۰۰
      آزیترومایسین ۵۰۰
      شربت دیفن هیدرامین ساده
      ویتامین سی جوشان
      ناپروکسن هم اگه پیدا بشه عالی میشه
      آزیترومایسین روزی یک عدد وبقیه هر ۸ ساعت یک بار
      اگه تب لرز دارین تنها چیزی که به کمکتون میاد اینه که از تشک برقی استفاده کنید
      اگه این ۳ علائم رو باهم مشاهده کردید حتما زنگ بزنید ۱۱۵
      ۱ تب بالا
      ۲ سرفه های قطاری
      ۳ تنگی نفس
      در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
      اگه تنگی نفس گرفتی سعی کن از بینی نفس بکشی شاید آرومت کنه
      مهمترین چیز تو کرونا کنترل استرس هستش نباید داشته باشی بی تعارف میگم مخصوصا اگه زندگیتونو دوس دارید
      این معجون حاصل زحمت های منه چون خودم هم گرفته بودم و ریه هام زیاد درگیر شده بود جواب داد
      ۲ لیوان آب رو بجوشونید بعدش زیر شعله رو کم کنید خیلی کم و ۴ تا حبه سیر کامل رو داخلش بندازید تا عصارش وارد آب شه قبل از له شدن سیر از آب درش بیارید و شعله رو خاموش کنید سپس داخل آب ۲ قاشق عسل طبیعی و آب لیموی تازه قاطی کنید و صبح و شب نوش جان کنید .
      در اصل توسط همیشه گمراه پست شده است View Post
      درووووووووووووووووووووووود
      سلام جناب بهرام خان عزیز
      دوست قدیم تالار
      من ابلیس تالار قبلی ام اگر خاطرت باشد
      دکتر میلاد سودی بهترین تجویز را داشتند ...
      همین توصیه های دکتر بهترین و دقیق ترین و مفیدترین نکات درمانی هستند ...
      .

نظر

• بهرام نامدار
        عضو فعال
        • Oct 2020
        • 9392

در اصل توسط لیورپول پست شده است View Post
        با سلام و احترام
        بهرام جان با توجه به پایان سال و فروش اغلب حقوقیها و ....
        زمان خرید در اسفند ماه به نظرتون کی هست
        و آیا اصلا بدلیل مسائل هسته ای و انتخابات بایستی خرید کرد یا خیر
        ممنون
        سلام ...

3 حمایت در مسیر شاخص داریم ...

1. 1,210,000 واحد که فردا یا پس فردا به آن می رسیم .

2. 1,130,000 واحد

3. 1,100,000 واحد ( کف کانال نزولی که اگر با همین شیب پیش برویم 25 اسفند تاچ خواهد شد )

.

نظر

• میلاد سودی
          ستاره دار (1)
          • Apr 2020
          • 1034

در اصل توسط *** بهرام خان *** پست شده است View Post
          سلام ...
          متشکرم ..
          بله آن قمر در عقرب ها برای خوانندگان از مطالب بورسی جذاب تر بود , و هنوز طالب بسیار دارد ...

تب و لرز و کوفتگی بدن و خستگی مفرط و احساس بوهای عجیبی در بینی که بقیه می گفتند در محیط واقعی وجود ندارد ( مثلا بوی سوسیس سرخ شده یا بوی لجن و ... )
          عصبی شدن و علائم عجیب و غریبی داشتم که بی سابقه بودند ...
          دکترها همان داروهایی را تجویز کردند که دکتر میلاد سودی در همین تاپیک معرفی کرد ( مجددا از ایشان تشکر می کنم )
          به بیمارستان نیاز پیدا نکردم ...
          به نظرم این بیماری هیچ درمان دارویی ندارد و مثلا آنتی بیوتیک ها بیشتر برای مقابله با بیماری های دیگری هستند که ممکنه همزمان به بدن حمله کنند و بدن را بیشتر ضعیف کنند ...
          حتی به گوشی و مانیتور هم نگاه می کردم حالت تهوع پیدا می کردم ...
          انشالله که همیشه سلامت باشید خوبی این قضیه اقلا این هستش که تا ۷ ماه ایمن هستید در برابر کرونا البته نه از نوع جهش یافته جدید فعلا تا ۶ ماه طول میکشه بدنتون ریکاوری شه برا همین از پیاده روی های طولانی مدت پرهیز کنید
          بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• همیشه گمراه
            ستاره‌دار(11)
            • Oct 2020
            • 501

دکتر میلاد سودی بهترین تجویز را داشتند ...
            همین توصیه های دکتر بهترین و دقیق ترین و مفیدترین نکات درمانی هستند ...
            درووووووووووووود
            دوست عزیز بهرام خان گرامی.
            خیلی خیلی ممنون با اجازه شما از داروها و راهکارهای شما و جناب دکتر عکس گرفته و در واتساپ برای دوستانم ارسال خواهم کرد مطمناا مفید خواهد بود و باعث نجات عزیزان و هم وطننمان خواهد شد. انشاالله حضرت عالی هم بهبودی کامل حاصل فرمایید و به حق این ساعت و این ماه رجب کسی گرفتار درد و بیماری نشود. درپایان ضمن تشکر مجدد از شما و جناب دکتر عزیز عرض کنم به روی چشم انشاالله مثل سابق اخبار قمر در عقرب با اجازه شما در همین سایت و صفحه شما درج خواهم نمود
            پیشاپیش روز ولادت مولای متقیان و روز پدر بر همه دوستان قدیم تالار و جدید این تالار تبریک عرض مینمایم

در این خاک در این خاک در این مزرعه پاک

بجز مهر به جز عشق دگر تخم نکاریم
            https://coincodex.com/convert/pinetwork/usd/ https://geph.io/en

نظر

• لولی بربط زن
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 1862

ارزهای دیجیتال اونم مثل بیت کوین و اتریوم سقوط ندارن بلکه اصلاح دارن. تارگت پایان سال میلادی بیت کوین حداقل 129 هزار دلار و حداکثر 250 هزار دلاره. از اونجا ممکنه یه اصلاح عمیقی بکنه و خیز برداره واسه 640 هزار دلار.

اتریوم هم تا بالای 4000 دلار کم کم میره. فعلا ممکنه از 2500 دلار کمی اصلاح داشته باشه بعد میره گام بعدی.

امسال سال طلایی رمز ارزهاست که تازه داریم به نیمه راهش میرسم. نصف صعودشون مونده. سال بعد ممکنه سال اصلاح باشه.
              ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• جواد277
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 4926

شتر را گفتند: چرا شاشت از پسه؟ گفت: چه چیزم مثل همه کسه!
                حکایت این روزهای بازار سهام ایران میباشد حدود 1سال پیش که بازارهای جهانی به علت کرونا ریزشی بود تا برج 5بازار بورس ما رو به رشد بود از برج 7 که بازار های مواد اولیه پتروشیمی نفت فلزات رو به رشد بازار بورس ما که بیش از 70 درصد شرکتهای ان تولید کنندگان خام فروش هستند وبا توجه به رشد قیمتهای جهانی باید رشد کنند ولی بازار بورس ما ریزشی شده است این هم از عقل ودرایت مسولان ما است

نظر

• پروواز
                  ستاره‌دار(6)
                  • Sep 2020
                  • 5236

تا زمانی که عرضه های اولیه قبلی زیر قیمت عرضه داره معامله میشه خرید هرگونه عرضه اولیه ممنوع
                  امروز به تمام کسانی که میشناختم گفتم توافق خرید اتومات عرضه اولیه را تا اطلاع ثانوی لغو کنند.
                  آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2021/02/22, 10:26.

نظر

• ذوالقرنین
                    عضو عادی
                    • Oct 2020
                    • 273

بازار قفل شد ...../:.negaran.:/

نظر

• امیدازاد
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 3783

...بلا به دور باشه بهرام خان ...امیدوارم رفع کسالت شده باشه .رسیدن بخیر .....راستی از همتی باهوش و دژپسند کاردان چه خبر؟؟...یه خبری ازشون بدید بازار و ارتش سهامداران از نگرانی دربیان...

نظر

• لیورپول
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 552

باسلام و احترام
                        این روزهای پر ابهام بازار سرمایه شرکتهایی با پی بر ای 2 و 3 میبینیم که درحال معامله شدن هست و لی آدم جرات نمیکنه سهم بخره

نظر

• پروواز
                          ستاره‌دار(6)
                          • Sep 2020
                          • 5236

تقاضای شرکت های سوئیسی برای سرمایه گذری در ایران / تمایل فولر، سینجتا، روشه، نوارتیس و نستله برای ورود به تهران

سفیر سوئیس در ایران در دیدار با محمدباقر نوبخت، معاون رئیس جمهور از تقاضای شرکت‌های سوئیسی برای حضور و سرمایه‌گذاری در ایران سخن گفت و خواستار رفع موانع گمرکی و ... شد.

نظر

• سرجوخه
                            عضو عادی
                            • Jan 2014
                            • 241

در اصل توسط لیورپول پست شده است View Post
                            باسلام و احترام
                            این روزهای پر ابهام بازار سرمایه شرکتهایی با پی بر ای 2 و 3 میبینیم که درحال معامله شدن هست و لی آدم جرات نمیکنه سهم بخره
                            سلام
                            ضمن تشکر میشه دو سه تا از این سهام را اسم ببری

نظر

• لیورپول
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 552

در اصل توسط سرجوخه پست شده است View Post
                              سلام
                              ضمن تشکر میشه دو سه تا از این سهام را اسم ببری
                              با سلام و احترام
                              وبوعلی با سود 200 تومانی
                              و وسکاب با افزایش سرمایه 100 درصدی از اندوخته

نظر

• بهرام نامدار
                                عضو فعال
                                • Oct 2020
                                • 9392

سلام ...

3 حمایت در مسیر شاخص داریم ...

1. 1,210,000 واحد که فردا یا پس فردا به آن می رسیم .

2. 1,130,000 واحد

3. 1,100,000 واحد ( کف کانال نزولی که اگر با همین شیب پیش برویم 25 اسفند تاچ خواهد شد )

درود بر رفقا و سهامدارن وکاربران و خوانندگان سایت بورسی

می توان مقداری مثبت تر به دامنه ی نوسان نامتقارن نگریست ...

به نظر می رسد
                                اولین حمایت ( 1,210,000 ) خریداران بیشتری را ترغیب به خرید کرد و این از نکات مثبت دامنه ی نامتقارن بود ...

معمولا خریداران ( نقد شده ها ) در اصلاح های شدید قیمتی دست به خرید سهام می زدند ...

دامنه ی نامتقارن باعث شد عملا زمان بیشتری بگذرد و نقد شده ها که بیشتر نوسانگیر هستند با فرض 5 یا 6 روز منفی ورود بزنند ...

نقد شده ها و نوسانگیران , نمی توانند بیشتر از 5 یا 6 روز در مقابل وسوسه ی خرید و ترید مقاومت کنند !

اگر دامنه متقارن بود خرید های امروز بیشتر در حمایت دوم اتفاق می افتاد ( حدود 1,130,000 واحد )

.

نظر

در حال کار...
                                X