تکنیکال ( بهرام و رفقا )

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • بهرام نامدار
    عضو فعال
    • مهر ۱۳۹۹
    • ۹۵۲۵

پاسخ : هدف شاخص : ۲,۱۰۰,۰۰۰ واحد

در اصل توسط همیشه گمراه پست شده است مشاهده پست
    درووووووووووووووووووووووود
    سلام جناب بهرام خان عزیز
    دوست قدیم تالار
    من ابلیس تالار قبلی ام اگر خاطرت باشد
    چندی پیش برای درج خبر حول ماه پر برکت رجب به اینجا و صفحه گالیورجان عزیز سر زدم اون پیج بسته و اینجا کسی نبود فهمیدم کرونا گرفتید خیلی ناراحت شدم ولی کاری از دستم بر نمی اید چند دفعه دیگر هم امدم خبری نبود. امروز اتفاقی دیدم تشریف آورده و سلامت هستید خوشحالم از خدا میخواهم هیچ کس را گرفتار هیچ دردی نکند خصوصا این که فعلا برای ما قشر فرو دست درمانی جز زجر و مرگ ندارد(متاسفانه)
    خوشحالم که برگشتی میخواستم اگر سلامت کامل هستی و حوصله داری از سرگذشت بیماری از نحوه شروع و مراحل درمانتان جز جز بنویسید چه داروهایی مصرف و پیش کدام پزشک و بیمارستان بودید .میدانم و همه میدانند قلم توانایی داری همچنین حوصله آهنین .پس من و همه مشتاقیم تا بشنویم ومیدانم نوشته هایت درمان گر هزاران بیمار در شرف مرگ میشود خودم بسیاری دوستانم این بلا را تجربه میکنند. مطمناا صواب این کارتان زکات بازگشت و بهبودتان است.
    ای جوووووووووووووووووووووونممممممممممممممممممم

سلام ...
    متشکرم ..
    بله آن قمر در عقرب ها برای خوانندگان از مطالب بورسی جذاب تر بود , و هنوز طالب بسیار دارد ...

تب و لرز و کوفتگی بدن و خستگی مفرط و احساس بوهای عجیبی در بینی که بقیه می گفتند در محیط واقعی وجود ندارد ( مثلا بوی سوسیس سرخ شده یا بوی لجن و ... )
    عصبی شدن و علائم عجیب و غریبی داشتم که بی سابقه بودند ...
    دکترها همان داروهایی را تجویز کردند که دکتر میلاد سودی در همین تاپیک معرفی کرد ( مجددا از ایشان تشکر می کنم )
    به بیمارستان نیاز پیدا نکردم ...
    به نظرم این بیماری هیچ درمان دارویی ندارد و مثلا آنتی بیوتیک ها بیشتر برای مقابله با بیماری های دیگری هستند که ممکنه همزمان به بدن حمله کنند و بدن را بیشتر ضعیف کنند ...
    حتی به گوشی و مانیتور هم نگاه می کردم حالت تهوع پیدا می کردم ...

نظر

• بهرام نامدار
      عضو فعال
      • مهر ۱۳۹۹
      • ۹۵۲۵

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است مشاهده پست
      اول از همه خودتون رو از بقیه جدا کنید تو خونه از ماسک استفاده کنید و یک پنجره همیشه باز باشه حتی اگه نیمه هم باز باشه اشکالی نداره
      استامینوفن ۵۰۰
      آزیترومایسین ۵۰۰
      شربت دیفن هیدرامین ساده
      ویتامین سی جوشان
      ناپروکسن هم اگه پیدا بشه عالی میشه
      آزیترومایسین روزی یک عدد وبقیه هر ۸ ساعت یک بار
      اگه تب لرز دارین تنها چیزی که به کمکتون میاد اینه که از تشک برقی استفاده کنید
      اگه این ۳ علائم رو باهم مشاهده کردید حتما زنگ بزنید ۱۱۵
      ۱ تب بالا
      ۲ سرفه های قطاری
      ۳ تنگی نفس
      در اصل توسط میلاد سودی پست شده است مشاهده پست
      اگه تنگی نفس گرفتی سعی کن از بینی نفس بکشی شاید آرومت کنه
      مهمترین چیز تو کرونا کنترل استرس هستش نباید داشته باشی بی تعارف میگم مخصوصا اگه زندگیتونو دوس دارید
      این معجون حاصل زحمت های منه چون خودم هم گرفته بودم و ریه هام زیاد درگیر شده بود جواب داد
      ۲ لیوان آب رو بجوشونید بعدش زیر شعله رو کم کنید خیلی کم و ۴ تا حبه سیر کامل رو داخلش بندازید تا عصارش وارد آب شه قبل از له شدن سیر از آب درش بیارید و شعله رو خاموش کنید سپس داخل آب ۲ قاشق عسل طبیعی و آب لیموی تازه قاطی کنید و صبح و شب نوش جان کنید .
      در اصل توسط همیشه گمراه پست شده است مشاهده پست
      درووووووووووووووووووووووود
      سلام جناب بهرام خان عزیز
      دوست قدیم تالار
      من ابلیس تالار قبلی ام اگر خاطرت باشد
      دکتر میلاد سودی بهترین تجویز را داشتند ...
      همین توصیه های دکتر بهترین و دقیق ترین و مفیدترین نکات درمانی هستند ...

نظر

• بهرام نامدار
        عضو فعال
        • مهر ۱۳۹۹
        • ۹۵۲۵

در اصل توسط لیورپول پست شده است مشاهده پست
        با سلام و احترام
        بهرام جان با توجه به پایان سال و فروش اغلب حقوقیها و ....
        زمان خرید در اسفند ماه به نظرتون کی هست
        و آیا اصلا بدلیل مسائل هسته ای و انتخابات بایستی خرید کرد یا خیر
        ممنون
        سلام ...

۳ حمایت در مسیر شاخص داریم ...

۱. ۱,۲۱۰,۰۰۰ واحد که فردا یا پس فردا به آن می رسیم .

۲. ۱,۱۳۰,۰۰۰ واحد

۳. ۱,۱۰۰,۰۰۰ واحد ( کف کانال نزولی که اگر با همین شیب پیش برویم ۲۵ اسفند تاچ خواهد شد )

نظر

• میلاد سودی
          ستاره دار (۱)
          • فروردین ۱۳۹۹
          • ۱۰۳۴

در اصل توسط *** بهرام خان *** پست شده است مشاهده پست
          سلام ...
          متشکرم ..
          بله آن قمر در عقرب ها برای خوانندگان از مطالب بورسی جذاب تر بود , و هنوز طالب بسیار دارد ...

تب و لرز و کوفتگی بدن و خستگی مفرط و احساس بوهای عجیبی در بینی که بقیه می گفتند در محیط واقعی وجود ندارد ( مثلا بوی سوسیس سرخ شده یا بوی لجن و ... )
          عصبی شدن و علائم عجیب و غریبی داشتم که بی سابقه بودند ...
          دکترها همان داروهایی را تجویز کردند که دکتر میلاد سودی در همین تاپیک معرفی کرد ( مجددا از ایشان تشکر می کنم )
          به بیمارستان نیاز پیدا نکردم ...
          به نظرم این بیماری هیچ درمان دارویی ندارد و مثلا آنتی بیوتیک ها بیشتر برای مقابله با بیماری های دیگری هستند که ممکنه همزمان به بدن حمله کنند و بدن را بیشتر ضعیف کنند ...
          حتی به گوشی و مانیتور هم نگاه می کردم حالت تهوع پیدا می کردم ...
          انشالله که همیشه سلامت باشید خوبی این قضیه اقلا این هستش که تا ۷ ماه ایمن هستید در برابر کرونا البته نه از نوع جهش یافته جدید فعلا تا ۶ ماه طول میکشه بدنتون ریکاوری شه برا همین از پیاده روی های طولانی مدت پرهیز کنید
          بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• همیشه گمراه
            ستاره‌دار(۱۱)
            • مهر ۱۳۹۹
            • ۵۷۳

دکتر میلاد سودی بهترین تجویز را داشتند ...
            همین توصیه های دکتر بهترین و دقیق ترین و مفیدترین نکات درمانی هستند ...
            درووووووووووووود
            دوست عزیز بهرام خان گرامی.
            خیلی خیلی ممنون با اجازه شما از داروها و راهکارهای شما و جناب دکتر عکس گرفته و در واتساپ برای دوستانم ارسال خواهم کرد مطمناا مفید خواهد بود و باعث نجات عزیزان و هم وطننمان خواهد شد. انشاالله حضرت عالی هم بهبودی کامل حاصل فرمایید و به حق این ساعت و این ماه رجب کسی گرفتار درد و بیماری نشود. درپایان ضمن تشکر مجدد از شما و جناب دکتر عزیز عرض کنم به روی چشم انشاالله مثل سابق اخبار قمر در عقرب با اجازه شما در همین سایت و صفحه شما درج خواهم نمود
            پیشاپیش روز ولادت مولای متقیان و روز پدر بر همه دوستان قدیم تالار و جدید این تالار تبریک عرض مینمایم

در این خاک در این خاک در این مزرعه پاک

بجز مهر به جز عشق دگر تخم نکاریم
            https://coincodex.com/convert/pinetwork/usd/ https://geph.io/en

نظر

• لولی بربط زن
              عضو فعال
              • آبان ۱۳۹۲
              • ۱۸۶۲

ارزهای دیجیتال اونم مثل بیت کوین و اتریوم سقوط ندارن بلکه اصلاح دارن. تارگت پایان سال میلادی بیت کوین حداقل ۱۲۹ هزار دلار و حداکثر ۲۵۰ هزار دلاره. از اونجا ممکنه یه اصلاح عمیقی بکنه و خیز برداره واسه ۶۴۰ هزار دلار.

اتریوم هم تا بالای ۴۰۰۰ دلار کم کم میره. فعلا ممکنه از ۲۵۰۰ دلار کمی اصلاح داشته باشه بعد میره گام بعدی.

امسال سال طلایی رمز ارزهاست که تازه داریم به نیمه راهش میرسم. نصف صعودشون مونده. سال بعد ممکنه سال اصلاح باشه.
              ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• جواد277
                عضو فعال
                • دی ۱۳۸۹
                • ۵۰۵۵

شتر را گفتند: چرا شاشت از پسه؟ گفت: چه چیزم مثل همه کسه!
                حکایت این روزهای بازار سهام ایران میباشد حدود ۱سال پیش که بازارهای جهانی به علت کرونا ریزشی بود تا برج ۵بازار بورس ما رو به رشد بود از برج ۷ که بازار های مواد اولیه پتروشیمی نفت فلزات رو به رشد بازار بورس ما که بیش از ۷۰ درصد شرکتهای ان تولید کنندگان خام فروش هستند وبا توجه به رشد قیمتهای جهانی باید رشد کنند ولی بازار بورس ما ریزشی شده است این هم از عقل ودرایت مسولان ما است

نظر

• پروواز
                  ستاره‌دار(۶)
                  • شهریور ۱۳۹۹
                  • ۵۲۳۶

تا زمانی که عرضه های اولیه قبلی زیر قیمت عرضه داره معامله میشه خرید هرگونه عرضه اولیه ممنوع
                  امروز به تمام کسانی که میشناختم گفتم توافق خرید اتومات عرضه اولیه را تا اطلاع ثانوی لغو کنند.
                  آخرین ویرایش توسط پروواز؛ ۱۳۹۹/۱۲/۰۴، ۱۰:۲۶.

نظر

• ذوالقرنین
                    عضو عادی
                    • مهر ۱۳۹۹
                    • ۲۷۳

بازار قفل شد ...../:.negaran.:/

نظر

• امیدازاد
                      عضو فعال
                      • شهریور ۱۳۹۹
                      • ۴۱۸۹

...بلا به دور باشه بهرام خان ...امیدوارم رفع کسالت شده باشه .رسیدن بخیر .....راستی از همتی باهوش و دژپسند کاردان چه خبر؟؟...یه خبری ازشون بدید بازار و ارتش سهامداران از نگرانی دربیان...

نظر

• لیورپول
                        عضو فعال
                        • شهریور ۱۳۹۹
                        • ۶۲۳

باسلام و احترام
                        این روزهای پر ابهام بازار سرمایه شرکتهایی با پی بر ای ۲ و ۳ میبینیم که درحال معامله شدن هست و لی آدم جرات نمیکنه سهم بخره

نظر

• پروواز
                          ستاره‌دار(۶)
                          • شهریور ۱۳۹۹
                          • ۵۲۳۶

تقاضای شرکت های سوئیسی برای سرمایه گذری در ایران / تمایل فولر، سینجتا، روشه، نوارتیس و نستله برای ورود به تهران

سفیر سوئیس در ایران در دیدار با محمدباقر نوبخت، معاون رئیس جمهور از تقاضای شرکت‌های سوئیسی برای حضور و سرمایه‌گذاری در ایران سخن گفت و خواستار رفع موانع گمرکی و ... شد.

نظر

• سرجوخه
                            عضو عادی
                            • دی ۱۳۹۲
                            • ۲۴۶

در اصل توسط لیورپول پست شده است مشاهده پست
                            باسلام و احترام
                            این روزهای پر ابهام بازار سرمایه شرکتهایی با پی بر ای ۲ و ۳ میبینیم که درحال معامله شدن هست و لی آدم جرات نمیکنه سهم بخره
                            سلام
                            ضمن تشکر میشه دو سه تا از این سهام را اسم ببری

نظر

• لیورپول
                              عضو فعال
                              • شهریور ۱۳۹۹
                              • ۶۲۳

در اصل توسط سرجوخه پست شده است مشاهده پست
                              سلام
                              ضمن تشکر میشه دو سه تا از این سهام را اسم ببری
                              با سلام و احترام
                              وبوعلی با سود ۲۰۰ تومانی
                              و وسکاب با افزایش سرمایه ۱۰۰ درصدی از اندوخته

نظر

• بهرام نامدار
                                عضو فعال
                                • مهر ۱۳۹۹
                                • ۹۵۲۵

سلام ...

۳ حمایت در مسیر شاخص داریم ...

۱. ۱,۲۱۰,۰۰۰ واحد که فردا یا پس فردا به آن می رسیم .

۲. ۱,۱۳۰,۰۰۰ واحد

۳. ۱,۱۰۰,۰۰۰ واحد ( کف کانال نزولی که اگر با همین شیب پیش برویم ۲۵ اسفند تاچ خواهد شد )

درود بر رفقا و سهامدارن وکاربران و خوانندگان سایت بورسی

می توان مقداری مثبت تر به دامنه ی نوسان نامتقارن نگریست ...

به نظر می رسد
                                اولین حمایت ( ۱,۲۱۰,۰۰۰ ) خریداران بیشتری را ترغیب به خرید کرد و این از نکات مثبت دامنه ی نامتقارن بود ...

معمولا خریداران ( نقد شده ها ) در اصلاح های شدید قیمتی دست به خرید سهام می زدند ...

دامنه ی نامتقارن باعث شد عملا زمان بیشتری بگذرد و نقد شده ها که بیشتر نوسانگیر هستند با فرض ۵ یا ۶ روز منفی ورود بزنند ...

نقد شده ها و نوسانگیران , نمی توانند بیشتر از ۵ یا ۶ روز در مقابل وسوسه ی خرید و ترید مقاومت کنند !

اگر دامنه متقارن بود خرید های امروز بیشتر در حمایت دوم اتفاق می افتاد ( حدود ۱,۱۳۰,۰۰۰ واحد )

نظر

در حال کار...