تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بهرام نامدار
    عضو فعال
    • Oct 2020
    • 9392

پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

در اصل توسط همیشه گمراه پست شده است View Post
    دروووووود
    امروز وارد قمر در عقرب شدیم.
    بهرام خان عزیز و گرامی قصد مزاحمت نداشتم و خواننده مطالب شما و دوستان بودم.
    لاکن تصویر ماشین تویوتا مرا به فکر ووحشت انداخت
    امیدوارم مثل همیشه مزاح و شوخی فرموده بوده باشید لاکن اگر راست گفتید و این ماشین از خودتان است . برادرگرامی من لاستیک ها خصوصا جلو خیلی بحرانی و خطرسازند .کاملا صاف شده اند. یک دفعه کار دستتان ندهد.مراقب باشید
    /:.negaran.://:.negaran.:/عجب دلی داری پهلوان/:.negaran.://:.negaran.:/
    تشکر از شما و دوستان تالار قدیم و جدید.
    سلام ...

با اجازه ی
    رفیق قدیمی جناب ابلیس ...

غیبت شما برای
    به روز رسانی ایام قمر در عقرب زیاد شد خودمان دست به کار شدیم !

بر اساس روایات و علم اخترشناسی کارهای زیر در زمان قمر در عقرب توصیه نمی شود:
    خواندن صیغه عقد ازدواج
    مسافرت
    انعقاد نطفه برای بچه دار شدن
    آغاز کار و کسب و تجارت
    حجامت
    تعیین و تغییر نام
    گذاشتن سنگ بنای کارهای مهم
    راه های برطرف کردن کراهت قمر در عقرب
    صدقه دادن در اول صبح نحسی آن روز را از بین می برد.

آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2021/04/01, 15:10.
    .

نظر

• بهرام نامدار
      عضو فعال
      • Oct 2020
      • 9392

در اصل توسط بامبو پست شده است View Post
      سلام بهرام خان

تو رسم چنگال اندروز کف اول(نقطه اول)الزاماباید از کف دوم(نقطه سوم)پایین تر باشه؟

سلام ...

2 مثال عرض کنم که باند بالایی چنگال اندروز اجازه رشد به قیمت نمی دهد و تبدیل به مقاومت برای قیمت شده است ...

شکست این باند سیکنال خرید خواهد بود ...

1. لسرما

2. ودی

.

نظر

• بهرام نامدار
        عضو فعال
        • Oct 2020
        • 9392

ﮐﺎﺵ ﺗﺎ ﺩﻝ ﻣﯿﮕﺮﻓﺖ ﻭ ﻣﯿﺸﮑﺴﺖ
        ﺩﻭﺳﺖ ﻣﯽ ﺁﻣﺪ ﮐﻨﺎﺭﺵ ﻣﯽ ﻧﺸﺴﺖ !

ﮐﺎﺵ ﻣﯿﺸﺪ ﺭﻭﯼ ﻫﺮ ﺭﻧﮕﯿﻦ ﮐﻤﺎﻥ
        ﻣﯽ ﻧﻮﺷﺘﻢ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺑﺎ ﻣﻦ ﺑﻤﺎﻥ !!!

ﮐﺎﺵ ﻣﯽ ﺷﺪ ﻗﻠﺐ ﻫﺎ ﺁﺑﺎﺩ ﺑﻮﺩ
        ﮐﯿﻨﻪ ﻭ ﻏﻢ ﻫﺎ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﺑﺎﺩ ﺑﻮﺩ

ﮐﺎﺵ ﻣﯽ ﺷﺪ ﺩﻝ ﻓﺮﺍﻣﻮﺷﯽ ﻧﺪﺍﺷﺖ
        ﻧﻢ ﻧﻢ ﺑﺎﺭﺍﻥ ﻫﻢ ﺁﻏﻮﺷﯽ ﻧﺪﺍﺷﺖ

ﮐﺎﺵ ﻣﯽ ﺷﺪ ﮐﺎﺵ ﻫﺎﯼ ﺯﻧﺪگی
        ﺗﺎ ﺷﻮﺩ ﺩﺭ ﭘﺸﺖ ﻗﺎﺏ ﺑﻨﺪﮔﯽ

ﮐﺎﺵ ﻣﯿﺸﺪ ﮐﺎﺵ ﻫﺎ ﻣﻬﻤﺎﻥ ﺷﻮﻧﺪ
        ﺩﺭ ﻣﯿﺎﻥ ﻏﺼﻪ ﻫﺎ ﭘﻨﻬﺎﻥ ﺷﻮﻧﺪ

ﮐﺎﺵ ﻣﯽ ﺷﺪ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﻏﻤﮕﯿﻦ ﻧﺒﻮﺩ
        ﺭﺩ ﭘﺎﯼ ﮐﯿﻨﻪ ﻫﺎ ﺭﻧﮕﯿﻦ ﻧﺒﻮد..

ﮐﺎﺵ ﻣﯿﺸﺪ ﺯﻧﺪﮔﯽ
        ﺗﮑﺮﺍﺭ ﺩﺍﺷﺖ . . .
        ﻻﺍﻗﻞ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﺭﺍ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺩﺍﺷﺖ . . .

ﺳﺎﻋﺘﻢ ﺑﺮﻋﮑﺲ
        ﻣﯿﭽﺮﺧﯿﺪ ﻭ ﻣﻦ . . .
        ﺑﺮﺗﻨﻢ ﻣﯿﺸﺪ ﮔﺸﺎﺩ ﺍﯾﻦ
        ﭘﯿﺮﻫﻦ . . .

ﺁﻥ ﺩﺑﺴﺘﺎﻥ ، ﮐﻮﺩﮐﯽ ، ﺳﺮﻣﺸﻖ
        ﺁﺏ . . .
        ﭘﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﻫﻢ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﺟﺎﯼ
        ﺧﻮﺍﺏ . . .

ﺧﻮﺩ ﺑﺮﻭﻥ ﻣﯿﮑﺮﺩﻡ
        ﺍﺯ ﺩﻟﻮﺍﭘﺴﯽ . . .

ﺩﻝ ﻧﻤﯿﺪﺍﺩﻡ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ
        ﻫﺮ ﮐﺴﯽ . . .

ﻋﻤﺮ ﻫﺴﺘﯽ ، ﺧﻮﺏ ﻭ ﺑﺪ
        ﺑﺴﯿﺎﺭ ﻧﯿﺴﺖ . . .
        ﺣﯿﻒ ﻫﺮﮔﺰﻗﺎﺑﻞ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﻧﯿﺴﺖ !

(نیما یوشیج )
        .

نظر

• بامبو
          عضو فعال
          • Feb 2015
          • 473

در اصل توسط *** بهرام خان *** پست شده است View Post
          سلام ...

2 مثال عرض کنم که باند بالایی چنگال اندروز اجازه رشد به قیمت نمی دهد و تبدیل به مقاومت برای قیمت شده است ...

شکست این باند سیکنال خرید خواهد بود ...

1. لسرما

2. ودی

ممنون از شما

ولی این جواب سوال من نبود....

========================
          سیزده بدر شادی روبرات آرزومندم
          @};-@};-@};-

نظر

• بهرام نامدار
            عضو فعال
            • Oct 2020
            • 9392

در اصل توسط بامبو پست شده است View Post

ممنون از شما

ولی این جواب سوال من نبود....

========================
            سیزده بدر شادی روبرات آرزومندم
            @};-@};-@};-

چون قیمت علاوه بر محور اصلی، در راستای محور زمان هم جلو می رود معمولا کف اول پایین تر از کف دوم قرار می گیرد ...

سوال را دقیق متوجه نشدم صرفا مثال زدم که شاید پاسخی بهتر و دقیق تر از دل مثالها دریافت کنید
            آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2021/04/01, 16:43.
            .

نظر

• بهرام نامدار
              عضو فعال
              • Oct 2020
              • 9392

هلیکوپتر نبوغ رفته رفته به روز ماموریت و پرواز در جو مریخ نزدیک می‌شود.

در تازه‌ترین خبر از سیاره سرخ، بست‌های نگه‌دارنده‌ی پایه‌های هلیکوپتر نبوغ در زیر مریخ‌نورد استقامت باز شد تا نبوغ آماده‌ی رهاسازی و پرواز در مریخ شود.

در سال 1903 اولین هواپیما توسط برادران رایت ساخته شد.
              حالا پس از گذشت 118 سال برای اولین‌بار یک بالگرد قصد دارد در یک سیاره به غیر از زمین پرواز کند.
              جالب است بدانید هلیکوپتر نبوغ بخشی از تاریخ هواپیمایی را با خود حمل می‌کند؛ پارچه‌ای کوچک که یک بار بال هواپیمای Flyer برادران رایت بوده، زیر بالگرد قرار گرفته است.

ناسا سعی دارد بالگرد مریخی “نبوغ” را در تاریخ هشت آوریل( ۱۹ فروردین) یا پس از آن به پرواز در آورد. مریخ‌نورد “استقامت”، بالگرد “نبوغ” را در ناحیه‌ای واقع در دهانه “جیزرو” مریخ مستقر خواهد کرد که به خاطر مسطح بودن آن انتخاب شده است.
              بال‌های “نبوغ” با سرعت ۲۴۰۰ دور در دقیقه می‌چرخند تا پرواز در جو نازک مریخ را امکان‌پذیر کنند.
              جو مریخ از ۹۵.۳۲ درصد دی اکسید کربن، ۲.۷ درصد نیتروژن، ۱.۶ درصد آرگون و ۰.۴ درصد اکسیژن، مونوکسید کربن و دیگر گازها تشکیل شده‌ است.
              در حالی که مریخ‌نورد “استقامت” مملو از ابزار علمی است، بالگرد “نبوغ” به عنوان یک آزمایش جداگانه و خودمختار طراحی شده است.
              از آنجا که مریخ برای مخابره رادیویی بی‌نقص بسیار دور است، کنترل کننده‌های پرواز “نبوغ” در ناسا نمی‌توانند آن را در حالی که در مریخ در حالت پرواز است، کنترل کنند. این بدان معناست که دستورات مربوط به دستورالعمل‌های پروازی از قبل به آن ارسال می‌شود و تیم عملیات باید همانند فرود “استقامت” یک بار دیگر “هفت دقیقه وحشت” را تا دریافت گزارش از پرواز “نبوغ” تجربه کند.
              .

نظر

• اسد-ص
                ستاره دار(5)
                • Feb 2011
                • 694

[QUOTE=*** بهرام خان ***;897110]سلام ...

با اجازه ی
                رفیق قدیمی جناب ابلیس ...

غیبت شما برای
                به روز رسانی ایام قمر در عقرب زیاد شد خودمان دست به کار شدیم !

بر اساس روایات و علم اخترشناسی کارهای زیر در زمان قمر در عقرب توصیه نمی شود:
                خواندن صیغه عقد ازدواج
                مسافرت
                انعقاد نطفه برای بچه دار شدن
                آغاز کار و کسب و تجارت
                حجامت
                تعیین و تغییر نام
                گذاشتن سنگ بنای کارهای مهم
                راه های برطرف کردن کراهت قمر در عقرب
                صدقه دادن در اول صبح نحسی آن روز را از بین می برد.

سرکاریه

نظر

• بهرام نامدار
                  عضو فعال
                  • Oct 2020
                  • 9392

خاطره .....
                  آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2021/04/01, 23:09.
                  .

نظر

• بهرام نامدار
                    عضو فعال
                    • Oct 2020
                    • 9392

در اصل توسط "Midas" پست شده است View Post
                    یک خاطره از همکار بهرام خانان مربوط به دوران ستم شاهی، تقدیم به خانان خاطره باز:

---

.

نظر

• بهرام نامدار
                      عضو فعال
                      • Oct 2020
                      • 9392

خاطره ی بعدی ... نفت و مس

...........

........................

.

نظر

• manmehdiam
                        ستاره دار (1)
                        • Jul 2011
                        • 1623

در اصل توسط *** بهرام خان *** پست شده است View Post
                        سلام ...

نمودارها خوب عمل کرده اند و پیش بینی هایشان اغلب درست ...

بازارساز برای جلوگیری از تجمع های خیابانی و مشکلات امنیتی پشت بند آن ترمز
                        ریزش بیشتر را کشید ...

جمعیت عظیمی با پرتفوهای زیر 50 میلیون تومان در بورس هستند و به علت بی تجربگی مستعد از دست دادن کل سرمایه ...

همین جمعیت بزرگترین
                        تهدید امنیتی برای حکومت شده اند و تتمه ی پولشان را از دست بدهند , کف خیابان را اشغال خواهند کرد ...

احتمالا بازارساز می خواهد هم از اعتراض ها جلوگیری کند و هم فرصت بدهد به سهامداران جدیدالورود تا اطلاعات بورسی شان را بالا ببرند و به روز شوند ....

درود بر خان
                        والا! نمودارهایی که جواب دادند! را اگر در نظر بگیریم بله حق با شماست! همشون جواب دادند! اگر زحمت تان نمیشود نمودارهایی که بعد از اعمال دامنه نامتقارن همچنان جواب دادند را یکی دو تا اشاره کنید ، نمودارش را هم نذاشتین، اسمشو هم بگین کفایته.
                        بالاخره این نمودارهای جواب داده ! خودش قوت قلبی هست برای ما!
                        اما نمودارهای جواب نداده! رو باید تعدادش رو بشمریم! ببینیم چه نسبتی با نمودارهای جواب داده! پیدا میکنن. بعد بگیم خوب الحمدالله تکنیکال دست ماست و داریم غوغا میکنیم !
                        منتهی من چنان حالتی که این روزها همه بگن ای ول!!! ببینین تکنیکال نمودارم اینجا این رو میگفت بعد الان شده همان که نمودارم میگفت!!! مثلا همچین بحث و ادعایی در فضای مجازی هم آنچنان به چشم نمیخوره!
                        بازار کلیت اش کله پا هست...روند درازمدت حتی همچنان نزولی هست! با همان اعتبار نمودارها هم هنوز در تنزل هستیم! حالت تنزل هم عموما تحلیل گران و تکنیکال کارهای مملکت فقط هی حمایت معرفی کردند و هی این بازار ریخت!
                        بنابراین الان هم با نمودارهای غلط بازم نهایت میشه یک چیز غلط! حالا اگر نگیم غلط...بی اعتبار! یعنی بازم چیزی رو از دست ندادیم!
                        باشه هرچی خان بگه!
                        نمودارها دارند درست کار میکنند:D
                        ولی من را بیشتر از 20درصد روی سهام بودن هنوز قانع نکردن!
                        سود همین 20درصد سهم رو دادیم افسارش رو به این نمودارها به اضافه چیزای دیگه ! بسمونه فعلا! ایشالا بیشتر باشه واسه روزای بهتر!
                        ولی مهم درک فضای بازار هست. کلیت بازار...
                        وضع بازار آخرین روز اصلا خوب نبود. بدترین روز سال تا اینجا بود! ول کنین اون شاخص چرت رو! هیچی نشون نمیده...یک مثبت 6 یک سهم شاخص ساز معادل صد تا شرکت کوچک که در صف فروش گیر کردند منفی اش رو خنثی میکنه. در شاخص این دیده نمیشه!
                        شاخصی که این مصیبت عظمی توش دیده نمیشه آخه چه اعتباری! چی میگی خان!!!
                        [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• بهرام نامدار
                          عضو فعال
                          • Oct 2020
                          • 9392

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post

درود بر خان
                          والا! نمودارهایی که جواب دادند! را اگر در نظر بگیریم بله حق با شماست! همشون جواب دادند! اگر زحمت تان نمیشود نمودارهایی که بعد از اعمال دامنه نامتقارن همچنان جواب دادند را یکی دو تا اشاره کنید ، نمودارش را هم نذاشتین، اسمشو هم بگین کفایته.
                          اما نمودارهای جواب نداده! رو باید تعدادش رو بشمریم! ببینیم چه نسبتی با نمودارهای جواب داده! پیدا میکنن. بعد بگیم خوب الحمدالله تکنیکال دست ماست و داریم غوغا میکنیم !
                          منتهی من چنان حالتی که این روزها همه بگن ای ول!!! ببینین تکنیکال نمودارم اینجا این رو میگفت بعد الان شده همان که نمودارم میگفت!!! مثلا همچین بحث و ادعایی در فضای مجازی هم آنچنان به چشم نمیخوره!
                          بازار کلیت اش کله پا هست...روند درازمدت حتی همچنان نزولی هست! با همان اعتبار نمودارها هم هنوز در تنزل هستیم! حالت تنزل هم عموما تحلیل گران و تکنیکال کارهای مملکت فقط هی حمایت معرفی کردند و هی این بازار ریخت!
                          بنابراین الان هم با نمودارهای غلط بازم نهایت میشه یک چیز غلط! حالا اگر نگیم غلط...بی اعتبار! یعنی بازم چیزی رو از دست ندادیم!
                          باشه هرچی خان بگه!
                          سود همین 20درصد سهم رو دادیم افسارش رو به این نمودارها به اضافه چیزای دیگه ! بسمونه فعلا! ایشالا بیشتر باشه واسه روزای بهتر!
                          وضع بازار آخرین روز اصلا خوب نبود. بدترین روز سال تا اینجا بود! ول کنین اون شاخص چرت رو! هیچی نشون نمیده...یک مثبت 6 یک سهم شاخص ساز معادل صد تا شرکت کوچک که در صف فروش گیر کردند منفی اش رو خنثی میکنه. در شاخص این دیده نمیشه!

سلام ..

حقیقت قدری تلخ است ...

پایان موج 5 سوپر سیکل هستیم ...

ممکنه 2 تا 3 سال رکود داشته باشیم ....

در شرایط جدید , ریزموج ها مهم هستند و به سختی کشف می شوند ( در شرایط رکودی )

منفی 2 بازار قفل یعنی خرید زمان یعنی دولت هم می دانست رکود داریم

آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2021/04/01, 23:33.
                          .

نظر

• ایرج سابق
                            عضو فعال
                            • Oct 2015
                            • 7434

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post

درود بر خان
                            باشه هرچی خان بگه!
                            سلام و با اجازه بهرام خان

چطور بازار میخواهد خوب باشه وقتی هر دقیقه روحانی دم از مذاکره و کاهش قیمت دلار میزنه

چطور وضع بازار میخواهد خوب باشه هر دقیقه یک خبری از آزاد سازی قیمت دلار و کاهش قیمت دلار میزنند

وضع بازار به نظر میرسه همچنان در ابهام باشه تا تکلیف برجام سرابی و قیمت دلار کف کف قیمتی معلوم بشه

در بازار بورس فقط سرگردانی داریم در دیگر بخشها مثل مسکن باز هم افزایش قیمت و در دیگر بخشها

تحلیل روند بازار سخت نیست اگر تکلیف برجام سرابی و قیمت دلار معلوم بشه نقدینگی بعدا میداند در کدام بازار وارد بشه
                            بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• ایرج سابق
                              عضو فعال
                              • Oct 2015
                              • 7434

سلام بهرام خان سال نو مبارک باشه
                              بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• manmehdiam
                                ستاره دار (1)
                                • Jul 2011
                                • 1623

راستی خان بزرگ! یک حرفی میخواستم بزنم بزار بگم...
                                من با اعتماد به اینکه دیتابیس خوبی داری! با اعتماد به نفس کامل! یادم هست که در تالار همسایه صرفا از شاخص محدوده 2 میلیون! معتقد به ریزش بازار بودم و البته از محدوده شاخص حدود 600هزار معتقد به حبابی شدن بورس بودم. ولی صرفا در محدوده 2میلیون یا همین حوالی! معتقد به آخرای بازی! بودم. بجان خودم اینجوری بود! بازار حبابی به معنی ریزش نیست! به معنی اوج هیجان هست!
                                هی نیا بگو فلانی فلانی هم از شاخص 300هزار میگفتن بازار میریزه! منظورت که اون یک دوست که اسمش را نگفتید من که نیستم ایشالا!!!
                                من معدود خواننده تاپیک شما بودم که تا آخرین روزهای شاخص بالای 2میلیون اونجا در خدمت شما بودم! شما بنده را با سایر مخالفان آنجایتان یکی میگیری خان بزرگ!
                                آنجا حرف من راست درامد! نه حرف شما!
                                هرچند دیگرانی هم شاید بودند که همزمان با مخلص میگفتند شاخص ریزشی است! و از قبلها و از 300هزار یا هرجا میگفتند ریزشی است.
                                ولی آخر کار نتیجه هدف شاخص 2.4 شما درست در نیامد. حرف من درست شد که منتقد شما بودم! منتقد آن یک نظرتان البته! و حرف من درست درامد.
                                ولی همین که شما جهت کلی بازار را از قبل ترش ، به درستی پیش بینی کرده بودید قطعا کارتان ستودنی بود. جزئیات اش اشکال داشت!
                                و در آن تاپیک البته حرف شما درست درامده بود در برابر آنهایی که میگفتند شاخص از 300هزار ریزشی هست! من عمرن اگر جز آنها باشم:D

هی مجبور میکنی آدم از خودش دفاع کنه:D
                                [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

در حال کار...
                                X