تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • همیشه گمراه
    ستاره‌دار(11)
    • Oct 2020
    • 485

پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

درووووووووووووود
    دفتر مقام معظم رهبری در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که پنج‌شنبه 23 اردیبهشت 1400 روز اول شوال المکرم و عید سعید فطر است.

متن اطلاعیه به این شرح است:بسم الله الرحمن الرحیمبا آرزوی قبولی طاعات و عبادات مردم عزیز در ماه مبارک رمضان، به اطلاع می‌رساند برابر گزارش‌های رسیده از گروههای رصدی خبره و مورد اطمینان، رؤیت هلال ماه شؤال در غروب چهارشنبه 22 اردیبهشت 1400 برای رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله‌العالی) محرز شده و به آن حکم کرده اند، بنابراین پنج‌شنبه 23 اردیبهشت 1400، اول شوال المکرم 1442 و عید سعید فطر خواهد بود.دفتر مقام معظم رهبری

ای جوووووووووووووونممم
    https://coincodex.com/convert/pinetwork/usd/ https://geph.io/en

نظر

• بهرام نامدار
      عضو فعال
      • Oct 2020
      • 9392

چهارم ریاضی بودیم.
      دو سه روز از آغاز سال تحصیلی بیشتر نگذشته بود.
      جو مدرسه هم خیلی بگیر ببند بود و آوردن نوار کاست به مدرسه یه چیزی بود تو مایه های قتل شبه عمد!
      یه ناظم داشتیم به اسم آقای شریفی که تازه از شهربابک اومده بود. آدمی بود سختگیر ودر عین حال ساده دل.

یه روز یکی از بچه ها نوار جدید شهرام شب پره رو آورده بود مدرسه که تو راهرو از جیبش افتاد.
      بلافاصله آقای شریفی عین عقاب پیداش شد ولی خوشبختانه تو شلوغی زنگ تفریح نفهمید از جیب کی افتاده.

از سعید، که اتفاقا نوار هم مال اون بود، پرسید این مال کیه؟

اونهم گفت آقا مال هر کی هست اسمش روش نوشته!
      چون نوار دم کلاس ما پیدا شده بود حدس زد مال یکی از ماست.

آقای شریفی گذاشت همه اومدن سر کلاس بعد اومد تو و بلند گفت مبصر کلاس؟ من بلند شدم گفتم بله آقا.
      گفت شهرام شب پره کدوم یکیه؟! گفتم آقا امروز نیومده! گفت هر وقت اومد راهش نمیدی تو کلاس، بیارش دفتر! گفتم چشم.

این قضیه تو مدرسه پیچید و شده بود سوژه خنده.

گذشت تا چند روز بعد که آقای شریفی منو احضار کرد دفتر.

با یه لحن شماتت آمیزی گفت آقا رضا من از شما انتظار نداشتم به من دروغ بگی! من گفتم چه دروغی گفتیم آقا؟

گفت سر قضیه شهرام شب پره. آه از نهادم بلند شد و تو دلم گفتم یکی منو لو داده. تته پته کنان پرسیدم چی شده مگه آقا؟

گفت: من از بچه ها پرسیدم گفتند امسال اصلا اینجا ثبت نام نکرده، رفته دبیرستان واعظی!
      یه نفس راحتی کشیدم و گفتم آقا من روز اول سال دیدمش، فکر کردم هنوز میاد اینجا.
      گفت همون بهتر که رفت، بچه های مردم رو منحرف میکرد ...

(از خاطرات رضا عطاران ?)
      .

نظر

• Auschwitz
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 443

در اصل توسط همیشه گمراه پست شده است View Post
        درووووووووووووود
        دفتر مقام معظم رهبری در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که پنج‌شنبه 23 اردیبهشت 1400 روز اول شوال المکرم و عید سعید فطر است.

متن اطلاعیه به این شرح است:بسم الله الرحمن الرحیمبا آرزوی قبولی طاعات و عبادات مردم عزیز در ماه مبارک رمضان، به اطلاع می‌رساند برابر گزارش‌های رسیده از گروههای رصدی خبره و مورد اطمینان، رؤیت هلال ماه شؤال در غروب چهارشنبه 22 اردیبهشت 1400 برای رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله‌العالی) محرز شده و به آن حکم کرده اند، بنابراین پنج‌شنبه 23 اردیبهشت 1400، اول شوال المکرم 1442 و عید سعید فطر خواهد بود.دفتر مقام معظم رهبری

ای جوووووووووووووونممم
        چه فتح الفتوحی. البته منظور فتح ماه مبارک رمضان و دخول ماه شواله

نظر

• Davar
          عضو فعال
          • May 2017
          • 3081

در اصل توسط *** بهرام خان *** پست شده است View Post
          اگر مصدق کمونیست بود ، حمایت شوروی را کسب می کرد مثل کوبا ...

مثل بلوک شرق ...

داور شاه ( به قول دوستمان مهدی ۱۳۱۲) یک سوال از شما دارم:

شاه سکولار بود یا مصدق یا آیت الله ها؟

محمد رضا پهلوی با حمایت آیت الله کاشانی ، در کودتای ۲۸ مرداد زمینه و بستر لازم برای انقلاب ۵۷ را فراهم کرد...

یک تحقیق برای شما همین جا قرار میدهم که نشان خواهد داد شاه اقتصاد را سوسیالیستی در ایران پیاده کرد و خود شاه از نظر سیاست های اقتصادی از توده ای ها هم کمونیست تر بود ...!
          مصدق پوست و گوشت و استخونش کمونیست بود و عقده قاجار رو داشت

ایران ناسیونال، برادران خیامی، خصوصی بود یا دولتی؟؟

ارج، آزمایش، تلویزیون پارس، شهاب، کفش ملی... خصوصی بودند یا دولتی؟

مگه صنعتی وجود داشت؟؟ کشور رو از صفر ساختن قدرت مالی بخش خصوصی کجا بود؟؟

ایراد شاه این بود که 50 سال از ملت خودش جلوتر بود،

شریک کردن کارگران در سهام شرکتها رو چطور میبینی؟؟؟؟

حرکت درستی بوده یا نادرست؟؟

این سهام عدالتی که نظام مقدس توی بوق کردتش از زمان پهلوی آغاز شده بود.

واسه مملکتی که از دوران فلاکت بار قاجار، به دروازه های تمدن رسیده، توقع دمکراسی داشتن زیادیه

البته نتیجه دمکراسی ملت ایران رو 42 ساله داریم میبینیم!!!! آنچنان ریدن که....

میدونستی که دانشگاه شریف رو شبیه دانشگاه MIT امریکا ساختن؟؟؟

لطف بکن، یک دانشگاه که در این 42 ساله ساخته شده رو نام ببر. نه در حد صنعتی شریف، کوچک

• تأسیس دانشگاه صنعتی آریامهر (صنعتی شریف)، پلی‌تکنیک تهران (امیرکبیر)، دانشگاه صنعتی آریامهر اصفهان (دانشگاه صنعتی اصفهان)، دانشگاه ملی ایران (دانشگاه شهید بهشتی)، دانشگاه فرح پهلوی (دانشگاه الزهرا)، دانشگاه پهلوی (دانشگاه شیراز)، دانشگاه جندی‌شاپور (دانشگاه شهید چمران).

فقط یکی رو نام ببر!!!

ببین، دوست کمونیست من، چپ گرای(کمونیست) مسلمان!!!!

فایل صوتی ظریف اگه هیچی نداشته باشه، چیزی که همه میدونستند رو با صدای رسا فریاد زد

البته واسه آدمایی مثل تو که خورشید رو میبینند ولی انکار میکنند فرقی نمیکنه.

با توهمات مصدقیت خوش باش.

اقدامات محمدرضا پهلوی

.

نظر

• بهرام نامدار
            عضو فعال
            • Oct 2020
            • 9392

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
            مصدق پوست و گوشت و استخونش کمونیست بود و عقده قاجار رو داشت

ایران ناسیونال، برادران خیامی، خصوصی بود یا دولتی؟؟

ارج، آزمایش، تلویزیون پارس، شهاب، کفش ملی... خصوصی بودند یا دولتی؟

مگه صنعتی وجود داشت؟؟ کشور رو از صفر ساختن قدرت مالی بخش خصوصی کجا بود؟؟

ایراد شاه این بود که 50 سال از ملت خودش جلوتر بود،

شریک کردن کارگران در سهام شرکتها رو چطور میبینی؟؟؟؟

حرکت درستی بوده یا نادرست؟؟

این سهام عدالتی که نظام مقدس توی بوق کردتش از زمان پهلوی آغاز شده بود.

واسه مملکتی که از دوران فلاکت بار قاجار، به دروازه های تمدن رسیده، توقع دمکراسی داشتن زیادیه

البته نتیجه دمکراسی ملت ایران رو 42 ساله داریم میبینیم!!!! آنچنان ریدن که....

میدونستی که دانشگاه شریف رو شبیه دانشگاه MIT امریکا ساختن؟؟؟

لطف بکن، یک دانشگاه که در این 42 ساله ساخته شده رو نام ببر. نه در حد صنعتی شریف، کوچک

• تأسیس دانشگاه صنعتی آریامهر (صنعتی شریف)، پلی‌تکنیک تهران (امیرکبیر)، دانشگاه صنعتی آریامهر اصفهان (دانشگاه صنعتی اصفهان)، دانشگاه ملی ایران (دانشگاه شهید بهشتی)، دانشگاه فرح پهلوی (دانشگاه الزهرا)، دانشگاه پهلوی (دانشگاه شیراز)، دانشگاه جندی‌شاپور (دانشگاه شهید چمران).

فقط یکی رو نام ببر!!!

ببین، دوست کمونیست من، چپ گرای(کمونیست) مسلمان!!!!

فایل صوتی ظریف اگه هیچی نداشته باشه، چیزی که همه میدونستند رو با صدای رسا فریاد زد

البته واسه آدمایی مثل تو که خورشید رو میبینند ولی انکار میکنند فرقی نمیکنه.

با توهمات مصدقیت خوش باش.

اقدامات محمدرضا پهلوی

.
            به نظرم رهبر انقلاب ۵۷ خود پادشاه بود ...

وقتی آخرین پادشاه شیعه جهان راهی .............. شود ، چه انتظاری از ملت داری که .......... را ...... زنده نبینند؟

یک تصویر از دکتر مصدق پیدا کن که در حال زیارت ........ باشد ..!

درآمد انبوه نفتی شاه در سال ۵۴ اختلاف طبقاتی شدیدی ایجاد کرد و ضریب جینی به شدت تغییر کرد ...

شاه دقیقا می خواست راه چین امروز را بره با انبوه تشکیلات متمرکز دولتی ...

برو اسناد Cia را بخوان و ببین در کودتا چه کسانی پول گرفتند ؟!

آن کودتا پیش نیاز و بستری شد برای انقلاب ۵۷

مصدق به شاه بارها گفت پادشاه باش اما پادشاه مشروطه ...

قبول نکرد و نتیجه اش را امروز همه می بینیم ...
            آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2021/05/13, 09:53.
            .

نظر

• Davar
              عضو فعال
              • May 2017
              • 3081

وقتی آخرین پادشاه شیعه جهان راهی زیارت امامزاده ها شود ، چه انتظاری از ملت داری که آیت الله ها را امام زنده نبینند؟

یک تصویر از دکتر مصدق پیدا کن که در حال زیارت امامزادگان باشد ..!

درآمد انبوه نفتی شاه در سال ۵۴ اختلاف طبقاتی شدیدی ایجاد کرد و ضریب جینی به شدت تغییر کرد ...

شاه دقیقا می خواست راه چین امروز را بره با انبوه تشکیلات متمرکز دولتی ...

برو اسناد Cia را بخوان و ببین در کودتا چه کسانی پول گرفتند ؟!

آن کودتا پیش نیاز و بستری شد برای انقلاب ۵۷

مصدق به شاه بارها گفت پادشاه باش اما پادشاه مشروطه ...

قبول نکرد و نتیجه اش را امروز همه می بینیم ...

دقیقا اگر شاه حرف مصدق رو قبول میکرد

الان یکی از کشورهای آزاد شده از استعمار شوروی بودیم

مصدق هم زیارتگاه نمیرفت چون کمونیست بود!!!:D:D:D:D

نظر

• بهرام نامدار
                عضو فعال
                • Oct 2020
                • 9392

دقیقا اگر شاه حرف مصدق رو قبول میکرد

الان یکی از کشورهای آزاد شده از استعمار شوروی بودیم

مصدق هم زیارتگاه نمیرفت چون کمونیست بود!!!:D:D:D:D

خیر ...

اگر شاه قبول می کرد ، امروز مثل پادشاهی بریتانیا خودش و فرزندانش قرن ها پادشاه بودند ...

مثل امپراطور ژاپن هنوز حاکم بود ...

قدرت هم در دستان مجلس و دولت منتخب بود ...

در ضمن تشکیلات متمرکز دولتی شاه دقیقا کپی یک اقتصاد کمونیستی بود ( نقل از وزیر اقتصاد شاه )
                .

نظر

• بهرام نامدار
                  عضو فعال
                  • Oct 2020
                  • 9392

اونجا هم یکی اومد گفت همه چیز خود را به بیت‌کوین بسپارید و خودش خالی كرد ( مالک تسلا)

چقدر بازارهای مالی همه جای دنیا شبيه هم هستند!
                  .

نظر

• بهرام نامدار
                    عضو فعال
                    • Oct 2020
                    • 9392

بازار رمز ارزها تحت تاثیر ایلان ماسک !

با توئیت جدید ایلان ماسک شاهد کاهش حمایت ها از بیت کوین و سایر رمز ارزها و ریزش این بازار هستیم ....
                    .

نظر

• بهرام نامدار
                      عضو فعال
                      • Oct 2020
                      • 9392

مهم : پرواز قیمت های صادراتی فولاد ایران

اسلب صادراتی با جهش ۱۰۰ دلاری به ۸۵۰ دلار رسیده است و بیلت ۶۹۵ دلار
                      .

نظر

• Davar
                        عضو فعال
                        • May 2017
                        • 3081

خیر ...

اگر شاه قبول می کرد ، امروز مثل پادشاهی بریتانیا خودش و فرزندانش قرن ها پادشاه بودند ...

مثل امپراطور ژاپن هنوز حاکم بود ...

قدرت هم در دستان مجلس و دولت منتخب بود ...

در ضمن تشکیلات متمرکز دولتی شاه دقیقا کپی یک اقتصاد کمونیستی بود ( نقل از وزیر اقتصاد شاه )
                        مصدق قصد کودتا داشت که با شکست مواجه شد، شاه با استفاده از قدرت قانونیش، مصدق رو برکنار کرد

" در ۲۵ مرداد ۱۳۳۲ سرهنگ نعمت‌ا... نصیری فرمانده گارد شاهنشاهی را مأمور کردم که فرمان برکناری مصدق را به وی ابلاغ کند و سپهبد فضل‌ا... زاهدی را که از دوستان پیشین مصدق و وزیر سابق دولت او بود به نخست‌وزیری برگزیدم. مصدق برخلاف نص صریح قانون اساسی ایران، به فرمان برکناری خود اعتنایی نکرد و به این هم اکتفا نکرده، به یک کودتای نظامی دست زد. مأمور انجام این توطئه کسی جز سرتیپ ریاحی رئیس ستاد ارتش نبود. کودتای نظامی مصدق با شکست مواجه شد. ولی شرکت در این توطئه خلاف قانون اساسی کشور، مانع آن نشد که ریاحی در زمان سلطنت مستبدانه من ثروتی عظیم از راه فعالیت‌های ساختمانی فراهم آورد و اکنون همین شخص وزیر جنگ بازرگان است. پس از ابلاغ فرمان برکناری مصدق، من که از طرح‌های سیاسی و جاه‌طلبی‌های او کاملاً با خبر بودم، تصمیم گرفتم که برای جلوگیری از هرگونه خون‌ریزی کشور را ترک کنم و ایرانیان را در انتخاب راه آینده کشور آزاد بگذارم. این تصمیم بی‌مخاطره نبود، ولی با تعمق و تأمل و سنجش نتایج، آن را اختیار کردم. پس از ترک ایران، ابتدا با هواپیمای دوموتوره شخصی خود به بغداد رفتم. سفیر ما در بغداد، حتی در مقام توقیف من برآمد! ولی من به زیارت عتبات عالیات شتافتم و سپس راهی رم شدم و در آن جا بود که از سرنوشت فلاکت‌بار سیاست‌مداری که ایران را به ورشکستگی و سقوط کشانده بود، آگاه شدم. "

الان چه کنیم؟؟

الان چه کنیم که از زیر یوغ استعمار روسیه و انگلیس و چین و فرانسه و امریکا خارج بشیم؟

الان چه کنیم با جماعتی که برای حکمرانی چند صباح بیشتر، چوب حراج زدند به این سرزمین؟

الان چه کنیم با جماعتی صبح مرگ بر شاه میگفتند و شب مرگ بر مصدق.

جماعتی که برای کشته شدن دشمنانشان!! در هزاران سال پیش، هنوز داغدارند.

مردمان انگلیس و ژاپن رو با کی مقایسه میکنید؟؟؟

الان چه کنیم؟؟
                        .

نظر

• اسد-ص
                          ستاره دار(5)
                          • Feb 2011
                          • 665

بحث سیاسی قسمت سیاسی

نظر

• shahin
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 2178

مصدق قصد کودتا داشت که با شکست مواجه شد، شاه با استفاده از قدرت قانونیش، مصدق رو برکنار کرد

" در ۲۵ مرداد ۱۳۳۲ سرهنگ نعمت‌ا... نصیری فرمانده گارد شاهنشاهی را مأمور کردم که فرمان برکناری مصدق را به وی ابلاغ کند و سپهبد فضل‌ا... زاهدی را که از دوستان پیشین مصدق و وزیر سابق دولت او بود به نخست‌وزیری برگزیدم. مصدق برخلاف نص صریح قانون اساسی ایران، به فرمان برکناری خود اعتنایی نکرد و به این هم اکتفا نکرده، به یک کودتای نظامی دست زد. مأمور انجام این توطئه کسی جز سرتیپ ریاحی رئیس ستاد ارتش نبود. کودتای نظامی مصدق با شکست مواجه شد. ولی شرکت در این توطئه خلاف قانون اساسی کشور، مانع آن نشد که ریاحی در زمان سلطنت مستبدانه من ثروتی عظیم از راه فعالیت‌های ساختمانی فراهم آورد و اکنون همین شخص وزیر جنگ بازرگان است. پس از ابلاغ فرمان برکناری مصدق، من که از طرح‌های سیاسی و جاه‌طلبی‌های او کاملاً با خبر بودم، تصمیم گرفتم که برای جلوگیری از هرگونه خون‌ریزی کشور را ترک کنم و ایرانیان را در انتخاب راه آینده کشور آزاد بگذارم. این تصمیم بی‌مخاطره نبود، ولی با تعمق و تأمل و سنجش نتایج، آن را اختیار کردم. پس از ترک ایران، ابتدا با هواپیمای دوموتوره شخصی خود به بغداد رفتم. سفیر ما در بغداد، حتی در مقام توقیف من برآمد! ولی من به زیارت عتبات عالیات شتافتم و سپس راهی رم شدم و در آن جا بود که از سرنوشت فلاکت‌بار سیاست‌مداری که ایران را به ورشکستگی و سقوط کشانده بود، آگاه شدم. "

الان چه کنیم؟؟

الان چه کنیم که از زیر یوغ استعمار روسیه و انگلیس و چین و فرانسه و امریکا خارج بشیم؟

الان چه کنیم با جماعتی که برای حکمرانی چند صباح بیشتر، چوب حراج زدند به این سرزمین؟

الان چه کنیم؟؟
                            .

در مورد چین الان زیاد نمیشه اظهار نظر کرد.
                            چون تا به حال افراد سالمی در چین حاکم بوده اند .
                            پس فعلا نمی توان به درستی اینها را با روسها و ​انگلیسی های خبیث مقایسه کرد.

نظر

• MOSTAFAVI
                              Banned
                              • Jun 2012
                              • 5633

نقش دکتر مصدق در شکست دولتش کمتر به نقد کشیده شده است. دکتر مصدق پس از ماجرای نه اسفند ۱۳۳۱ با شاه به یک قهر سیاسی رسیده بود. تا آنجا که در مراسم سلام نوروز ۱۳۳۲ در دربار شرکت نکرد و هیچگاه حاضر به دیدار با شاه حتی در خانه پسرش نیز نشد.

او به مصالحه با شرکتهای نفتی نیز نرسیده بود و مذاکرات در بن بست قرار داشت. اگرچه سفارت بریتانیا در ایران به همت فاطمی بسته شده بود ولی مزدبگیران سفارت و سازمانهای وابسته در حال فعالیت بودند و اخبار آنها به گوش دکتر مصدق می رسید.

کودتایی در شرف وقوع بود و اسامی کودتاچیان در دست او بود و نیروهایی آماده فداکاری در رکاب داشت و در خانه نشسته بود و حتی از فرستادن یک پیغام رادیویی برای کمک گرفتن از مردم ابا می کرد.

گویی باید این سوال پرسیده شود که فرمانده کل قوای مسلح با اختیار عزل و نصب امرای ارتش و شهربانی و ژاندارمری و نخست وزیر قانونی با وزرایی وفادار و مشاورانی دلسوز چرا به جای کنش فعال در قبال کودتا، آرام می نشیند و به انتظار حوادث می ماند؟

نظر

• بهرام نامدار
                                عضو فعال
                                • Oct 2020
                                • 9392

الان چه کنیم؟؟

الان چه کنیم؟؟
                                .
                                بخش اول سخنان شما نشان از تعصب دارد ...

بنده دیگر روی نام مصدق تعصبی ندارم ...

اما بخش دوم سخنان شما یعنی بازگشت به واقعیت های روز .... الان چه کنیم ؟!

به نظرت در قلب خاورمیانه می توانیم با خرافات مبارزه کنیم ؟

می توانیم دیدگاه علمی را جایگزین مشتی ........ کنیم ؟

.

نظر

در حال کار...
                                X