کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
یک راننده تا تصادف نکند و تا مرز نابودی نرود راننده ی متبحری نمی شود ..
یک بورسی هم زمانی بورس باز می شود که زیان های سنگین تا مرز نابودی و ورشکستگی را تجربه کند ...
در ضمن زیان های بورس را فقط می توان در همان بورس جبران کرد ...
از اونجایی که یادم میاد فک کنم ۱۲ سالم بود هم درس خوندم هم کار کردم بعد از ظهر ها تو مرغ فروشی کار میکردم تا از دانشگاه قبول شدم و تو داروخانه کار کردم بعدش حتی تو شرکت های دارویی هم سال اول دانشگاه کار میکردم تا بتونم زندگی خانوادم رو بچرخونم بعدش سال ۹۲ فارغالتحصیل شدم از سال ۹۰ هم تو بورس فعالیت داشتم خوساز ۱۸ تومنی داشتم ولی اصولی نبود سال ۹۹ سنگین وارد شدم و دوره های تکنیکال رو هم گذروندم ولی ۵۰ درصد تو ضررم یعنی از داشته های علمی که کسب کردم متاسفانه نتونستم درست استفاده کنم کلا تو شستا هستم و میانگین خریدم بعد افزایش سرمایه ۱۸۳۰ تومنه میدونم زمان و صبر میتونه این ضرر رو جبران کنه ولی از سهمی که دارم مطمئن نیستم شستا قراره ۳۲ هزار میلیارد سود خالص بده که به هر سهم میرسه ۲۲۷ تومن ولی واقعا میاد این سود رو پخش کنه ؟ این پول آرزوی ماشینی که میخواستم داشته باشم بود کاری ندارم که اون پرید و فعلا داشتنش برام فقط یک رویاس اقلا میخوام از این سهم بدون ضرر در بیام تا اینجا تحمل کردم بعدش میخوام وارد سهمی بشم که آینده داره ولی تو قیمت درست
بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است
خدمت تنها پزشک فروم که قطعا از باهوش ترین فرزندان این کهن مرز و بوم هست عرض کنم :
برای پاسخ به سوال شما شفافیت کاربران مهم هست ...
بنده گاهی اوقات با اسکرین شات برخی از لیست خرید و فروش های عمده ام را در سایت قرار داده ام ( احتمالا هیچ کاربری در سایت چنین شفاف عمل نکرده است )
حتی اسکرین شات پرتفوی را هم قرار داده ام ...
اما پاسخ سوال شما :
بنده از سال ۱۳۹۲ لغایت ۹۵ یا ۹۶ حدود ۸۰ درصد زیان را تجربه کردم...
تقریبا ۵۰۰ میلیون را تبدیل کردم به ۱۰۰ میلیون ...
پرسیده اید چکار کردید بعد از آن زیان ؟!
خرید و فروش های بنده تا ۹۶ کدال محور بود و اعتماد بیش از حد به کدال !!
سهمی گزارش خوب می داد می خریدم گزارش جعلی و گزارش سازی دزدان گزارش نویس شرکت بود ...
سهمی از سبد با یک گزارش جعلی در منفی و صف فروش می فروختم و سهم برعکس می کشید بالا!!
نگاه صرف بنیادی و کدال محور عامل اصلی زیان بنده بود ...
به نظرم شما اگر می خواهید زیان ها را جبران کنید ۳۰ درصد وزن به کدال بدهید و ۷۰ درصد تکنیکال ...
به هیچ وجه منظور بنده حذف کدال در تصمیم به خرید یا فروش هایتان نیست ...
اگر دقت کرده باشید بنده هیچ وقت سهم زیان ده را تحلیل نزده ام ( این یعنی توجه به کدال )
بنده نیک میدانم یک پزشک چقدر رنج برده است تا طبیب شود ...
امیدوارم بتوانی زیان هایت را جبران کنی با تحلیل دقیق و صبر و حوصله ...
درود بر بهرام خان!
قطعا تکنیکال مفیدتر و بهتر از فاند هست. بخصوص برای معامله گران.
سرمایه گذاران(بلند مدتی) قاعدتا بیشتر به فاند و کدال و ... باید تکیه کنند.
ولی تکنیکال هم نهایتا یک کمکی میکنه...نه اینکه وحی منزل باشه.
ولی اگر نظر من را بخواهید و درصدهای من: 10درصد بها بدهید به کدال و فاند 20 درصد بها بدهید به تکنیکال و 70درصد بقیه را به مدیریت سرمایه و مدیریت ریسک!
اگر به من باشه میگم تکنیکال و فاند سرجمع 10درصد! و 90درصد مدیریت سرمایه و مدیریت ریسک!
ضمنا بهرام خان!
بر خلاف سابق! که مخالف شما در جهت بازار بودم...این روزها با شما موافقم!
بورس این روزها داره نقطه عطفی رو پشت سر میزاره!
و جالبه که خیلی ها باور نمیکنند! البته بایدم اینجور باشه:D
فقط فرق من با شما این هست که اصلا با قطعیت نمیگم که کف شاخص فلان رویت شد و به تاریخ پیوست.
فعلا یک پتانسیل بسیار قابل توجه برای تغییر روند در بورس را شاهد هستیم. ولی خیلی کار داره هنوز!
به عنوان یکی از اخزابازها! عرض میکنم که هنوز بخش قابل توجه اخزا دارم!
هرچند این روزا یکی یکی نگا میکنم که کدومشون رو سر ببرم سهم بخرم! و اینکار رو میکنم ولی دم نقدی حدود 30درصد سهام داری کفایته! مدیریت سرمایه رو میگما!
مانا باشید.
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
سلام
قابل نداشت فدات شم من در ویرایش حذفش کردم اما دیگه ملاحظه کردید خوشبختانه ..... چون در فضای مجازی معلوم نیست بدست چه کسی میافتد در محیط خصوصی انشالله زیارت دوستان کنیم بهتر میشه بحث کرد
به هر حال فعلا بازارها خواب هستند تا پاسخ سوالهای خودشان بیابند بعد جهت مشخص میشود که ادامه خواب هست یا حرکت بطرف سقفهای جدید نزولهای بزرگ هم که بنظر میاد رو به اتمام است این برای انواع بازارها هست تک سهام پتانسیل نیز که کم کم انشالله سروکله شان پیدا میشود .....ارادتمند
درود بر بهرام خان!
قطعا تکنیکال مفیدتر و بهتر از فاند هست. بخصوص برای معامله گران.
سرمایه گذاران(بلند مدتی) قاعدتا بیشتر به فاند و کدال و ... باید تکیه کنند.
ولی تکنیکال هم نهایتا یک کمکی میکنه...نه اینکه وحی منزل باشه.
ولی اگر نظر من را بخواهید و درصدهای من: 10درصد بها بدهید به کدال و فاند 20 درصد بها بدهید به تکنیکال و 70درصد بقیه را به مدیریت سرمایه و مدیریت ریسک!
اگر به من باشه میگم تکنیکال و فاند سرجمع 10درصد! و 90درصد مدیریت سرمایه و مدیریت ریسک!
ضمنا بهرام خان!
بر خلاف سابق! که مخالف شما در جهت بازار بودم...این روزها با شما موافقم!
بورس این روزها داره نقطه عطفی رو پشت سر میزاره!
و جالبه که خیلی ها باور نمیکنند! البته بایدم اینجور باشه:D
فقط فرق من با شما این هست که اصلا با قطعیت نمیگم که کف شاخص فلان رویت شد و به تاریخ پیوست.
فعلا یک پتانسیل بسیار قابل توجه برای تغییر روند در بورس را شاهد هستیم. ولی خیلی کار داره هنوز!
به عنوان یکی از اخزابازها! عرض میکنم که هنوز بخش قابل توجه اخزا دارم!
هرچند این روزا یکی یکی نگا میکنم که کدومشون رو سر ببرم سهم بخرم! و اینکار رو میکنم ولی دم نقدی حدود 30درصد سهام داری کفایته! مدیریت سرمایه رو میگما!
مانا باشید.
الان شما مثلا با خرید اخزا مدیریت ریسک و مدیریت سرمایه کردی؟ با خرید اخزا؟
هیچ میدونی اگه یه موج هیجانی تورمی بخوره بازار دیگه صاحب اول و اخر اون اخزاها تا زمان سررسید خودتی؟ باز سپرده بانکی رو میشه هر زمان نقد کرد اما میدونستی اخزا اگه خریدار نیاد پاش دیگه براحتی نقد شدنی نیست و همون بلایی که سر سهام اومد بزودی سر اخزاها خواهند اورد.
از من به شما نصیحت حتی اگه میخواید روی ریال سرمایه گذاری کنید، سراغ صندوق های درامد ثابت و اخزا نرید که ریسک عدم نقدشوندگی بسیار بالایی دارند.
از اونجایی که یادم میاد فک کنم ۱۲ سالم بود هم درس خوندم هم کار کردم بعد از ظهر ها تو مرغ فروشی کار میکردم تا از دانشگاه قبول شدم و تو داروخانه کار کردم بعدش حتی تو شرکت های دارویی هم سال اول دانشگاه کار میکردم تا بتونم زندگی خانوادم رو بچرخونم بعدش سال ۹۲ فارغالتحصیل شدم از سال ۹۰ هم تو بورس فعالیت داشتم خوساز ۱۸ تومنی داشتم ولی اصولی نبود سال ۹۹ سنگین وارد شدم و دوره های تکنیکال رو هم گذروندم ولی ۵۰ درصد تو ضررم یعنی از داشته های علمی که کسب کردم متاسفانه نتونستم درست استفاده کنم کلا تو شستا هستم و میانگین خریدم بعد افزایش سرمایه ۱۸۳۰ تومنه میدونم زمان و صبر میتونه این ضرر رو جبران کنه ولی از سهمی که دارم مطمئن نیستم شستا قراره ۳۲ هزار میلیارد سود خالص بده که به هر سهم میرسه ۲۲۷ تومن ولی واقعا میاد این سود رو پخش کنه ؟ این پول آرزوی ماشینی که میخواستم داشته باشم بود کاری ندارم که اون پرید و فعلا داشتنش برام فقط یک رویاس اقلا میخوام از این سهم بدون ضرر در بیام تا اینجا تحمل کردم بعدش میخوام وارد سهمی بشم که آینده داره ولی تو قیمت درست
دکتر جان سلام
بنظرم بعضی وقتها اگه آدم بخواد صبر کنه تا از ضرر یه سهم بیاد بیرون ممکنه مدتها طول بکشه. آخرش هم معلوم نیست
من یه پیشنهاد دارم براتون برای حالتی که همه پولتون را خرید کردید و نقدینگی جدید یا ندارید یا نمیخواهید وارد بورس کنید.
بسته به ریسک پذیری خوتون توصیه میکنم بین سی تا پنجاه درصد شستا را بفروشید با اون سی تا پنجاه درصد یک یا دو سهم مناسبتر _ شارپتر با سرمایه کمتر_ تعویض کنید شمارا سریعتر از زیان خارج میکند.
چشمم از افزایش سرمایه از آورده ترسیده وگرنه به عنوان یکی از اون سهام سهم معدنی کنور را پیشنهاد میدادم. افزایش از اورده زیادی داره که تا مرحله تایید حسابرس جلو رفته.
برای قسمت انتخاب سهم از پیشنهادهای سایر دوستان کمک بگیرید
پکرمان
یا شرانل هم خوب هستند. فقط هر کار میکنی لطفا پله ای بخرید
انشالله که همه دوستان زودتر از زیان خارج بشن
شاخص گروه بنیادی و سودساز لاستیک در مجاورت کف کانال نزولی :
شاخص گروه تا کف کانال 3 درصد فاصله دارد ...
مثبت های پکرمان و پیزد را کنار منفی فردای پتایر و احتمالا پاسا و پکویر قرار دهیم منفی 3 شاخص گروه توجیه پذیر می شود ...
این نوشته توصیه ای به خرید یا فروش نیست ...
درود
احتمالا وارد گروه لاستیک شدی /:.winksmiley02.:/
این کامنت را در چند تاپیک دیدم
در بین منفی ها پتایر را در صورت تعادلش در روزهای اغازین این هفته بگذاریم کنار ، گفتید منفی احتمالا پاسا برای امروز ( شنبه ) ؟؟؟ پاسا قفل است . منفی چرب و چیلی میطلبد . شما یه منفی براش در نظر گرفتید ؟ اونم با همون قیمت 4 شنبه ؟
پکویر هم دست کمی ندارد هر چند تا تعادلش منفی سنگینی نباید در کار باشد ولی منفی فعلا هست . پسهند پلوله پلاسک و پدرخش همگی قفل هستند . نمیدونم پلوله در شاخص حساب میشه یا نه ، با این اوصاف چطور 3% منفی باید کار را تمام کند برای شاخص گروه ؟!!!
مگر اینکه غیر قفلی ها بخواهند کولاک کنند که اینم دور ارز ذهن است برای حفظ ان چیزی که مد نظر شماست
الان شما مثلا با خرید اخزا مدیریت ریسک و مدیریت سرمایه کردی؟ با خرید اخزا؟
هیچ میدونی اگه یه موج هیجانی تورمی بخوره بازار دیگه صاحب اول و اخر اون اخزاها تا زمان سررسید خودتی؟ باز سپرده بانکی رو میشه هر زمان نقد کرد اما میدونستی اخزا اگه خریدار نیاد پاش دیگه براحتی نقد شدنی نیست و همون بلایی که سر سهام اومد بزودی سر اخزاها خواهند اورد.
از من به شما نصیحت حتی اگه میخواید روی ریال سرمایه گذاری کنید، سراغ صندوق های درامد ثابت و اخزا نرید که ریسک عدم نقدشوندگی بسیار بالایی دارند.
سخت دراشتباهی
اخزا درکسری ازثانیه تبدیل به پول نقدمیشه داخل جیبت
صندوقها باید دوروز صبرکنی پول بیاد توجیبت
اخزا مانند پول نقد دربالشت زیرسرت عمل میکنه ومدریتش دست خودته باسود روزشمار
درود
احتمالا وارد گروه لاستیک شدی /:.winksmiley02.:/
این کامنت را در چند تاپیک دیدم
در بین منفی ها پتایر را در صورت تعادلش در روزهای اغازین این هفته بگذاریم کنار ، گفتید منفی احتمالا پاسا برای امروز ( شنبه ) ؟؟؟ پاسا قفل است . منفی چرب و چیلی میطلبد . شما یه منفی براش در نظر گرفتید ؟ اونم با همون قیمت 4 شنبه ؟
پکویر هم دست کمی ندارد هر چند تا تعادلش منفی سنگینی نباید در کار باشد ولی منفی فعلا هست . پسهند پلوله پلاسک و پدرخش همگی قفل هستند . نمیدونم پلوله در شاخص حساب میشه یا نه ، با این اوصاف چطور 3% منفی باید کار را تمام کند برای شاخص گروه ؟!!!
مگر اینکه غیر قفلی ها بخواهند کولاک کنند که اینم دور ارز ذهن است برای حفظ ان چیزی که مد نظر شماست
سلام ...
قطعا منظور بنده پکرمان بود ...
سپس پتایر و بقیه ...
برای بقیه گروه از لفظ احتمالا استفاده کردم چون ممکنه قفل باقی بمانند ...
البته نیم نگاهی به نسبت p/e مناسب گروه به عنوان یک گروه کوچک و مقایسه با بقیه کوچک ها بیندازیم هم بد نیست ...
مثلا p/e لاستیک را با انبوه سازی و کاشی و قند و حتی پالایشی مقایسه کنیم جذابیت دارند در روز قفل گشایی گروه ...
اخزا درکسری ازثانیه تبدیل به پول نقدمیشه داخل جیبت
صندوقها باید دوروز صبرکنی پول بیاد توجیبت
اخزا مانند پول نقد دربالشت زیرسرت عمل میکنه ومدریتش دست خودته باسود روزشمار
چه نوع صندوقی درنا خانم؟؟ صندوقهای درامد ثابت از اخزا نقد شونده تر بوده اند انتقال وجه هم فوری است و معطلی نداره برخی اخزاها حتی زیان هم داشته اند اما صندوقهای درامد ثابت خیلی دقیق سود حدود 20درصد و حتی کمی بالاتر دقیق سر تاریخ پرداخت کرده اند بهترین هم امین یکم و کمند نقد شونده ترینش هست با روزانه چند صد میلیون حجم معاملات!!!
اتفاقا سود صندوقهای درامد ثابت روز شمار هست اخزا ممکنه تا یه ماهم تغییر نکند
اخزا اما بدون ریسک هست چون مستقیم سروکارت با بانکمرکزی است که تضمین کرده اما صندوقها بشکل غیر مستقیم هست که کم ریسک محسوب میشوند
نظر