تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بهرام نامدار
    عضو فعال
    • Oct 2020
    • 9392

پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

در اصل توسط کاوه آهنگر پست شده است View Post
    آق بهرام یدونه رو جا انداختی:
    معامله گری که با تعریف و تمجید از مسوولین غارتگر بورس سرمایه های مردم به بورس میکشاند و برای دولت و بانک ها راه غارت اموال مردم بیچاره فراهم میکند درحالیکه میداند همه اینها فریب است نانی که در می آورد از نان دزدی حرام تر است!!!
    بنده در شاخص زیر 300,000 واحد به عنوان اولین نفر در کل کشور سهامداران را تشویق کردم سهامشان را نفروشند ...

و به سهامداران
    نا امید و زیان دیده ی سالهای 92 تا 98 وعده ی شاخص 2 میلیونی دادم و آن وعده محقق شد ...

کاوه ی آهنگر ! اکنون هنر خودت را بگوی.....

...

.

نظر

• بهرام نامدار
      عضو فعال
      • Oct 2020
      • 9392

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
      ختراک ...

هدف 1900

.

نظر

• بهرام نامدار
        عضو فعال
        • Oct 2020
        • 9392

بنده در شاخص زیر 300,000 واحد به عنوان اولین نفر در کل کشور سهامداران را تشویق کردم سهامشان را نفروشند ...

و به سهامداران
        نا امید و زیان دیده ی سالهای 92 تا 98 وعده ی شاخص 2 میلیونی دادم و آن وعده محقق شد ...

...

این هم هنر کاوه آهنگر ... ( پیش بینی پیروزی ترامپ به علت کرونا !! )

ما وقت خودمان را صرف چه کسانی می کنیم ؟!!

.

نظر

• دفتردار
          عضو فعال
          • Feb 2013
          • 859

فردا چهارشنبه بازار منفی است!

نظر

• Mohammad.B
            عضو عادی
            • Nov 2020
            • 103

بازار وضعیت خوبی پیداکرده وهرمنفی فرصت وروده

نظر

• Inspired
              عضو فعال
              • May 2016
              • 494

این هم هنر کاوه آهنگر ... ( پیش بینی پیروزی ترامپ به علت کرونا !! )

ما وقت خودمان را صرف چه کسانی می کنیم ؟!!

والا بهرام خان، اگر کسی تاریخ رو درست خونده باشه یا افسانه ها و اسطوره ها رو درست تفسیر کرده باشه، مطمئنا نتیجه متفاوتی میگیره از درسهایی که میخوان به مردم دیکته کنند

مثلا همین کاوه آهنگر

18 پسر داشت و 17 تاش رو سر میبرند برای مارهای سر دوشی ضحاک

و بعد کاوه میره پیش ضحاک که بابا، لا اقل این 18 امی رو نکش. ضحاک هم میگه باشه، فقط به خاطر این لطفی که بهت کردم، بیا اقرار نامه ای امضا کن مبنی بر عادل بودن من..... بعد کاوه اقرار نامه رو پاره میکنه و دست پسرش رو میکشه و میبره بیرون از کاخ ضحاک و بعدش هم چنش راه میندازه که با ضحاک مبارزه کنید و حقتون رو ازظالم بگیرید...

خب اینکه 17 تا پسرش رو سر بریده اند و سکوت پیشه کرده، نشانه چیست؟ آیا ترس یا بی غیرتی نمی تونه دلیل این بی عملی و انفعال نیست؟

تازه شاید برای اینکه دیگه کسی نبوده کمکش باشه تو آهنگری، گفته اینو به من ببخش. و ضحاک هم برای همین گفته اذعان کن به عدالت من که 18 امی رو نکشته ام.

واقعا ملت ناسپاسی داریم. پادشاهی بچه ای رو می بخشه به پدرش و باید شورش کرد به پاس این عدالت؟؟؟؟ شورش رو درآورده اند این با غیرت ها!!!!

البته بهرام خان، از ملتی که از هوش تاریخی بهره ای نبرده اند و حافظه تاریخی هم ندارند، انتظار بیشتری نمیره تا این جفنگیات رو باور نکنند

پس ساده ترین کار چیه؟؟؟؟؟

وقتی می بینند یکی موفقه و سرخوش از تلاش های خود، حسادت باعث میشه تا تخریبش کنند

این رسم زمونه است

وقتی عرضه نداری، تاب تحمل عرضه دیگران رو نداری، برای همین شروع میکنی به تهمت زدن بهش و تخریب. چرا که کافر همه را به کیش خود پندارد
              در بیان این سه کم جنبان لبت ... از ذهاب و از ذهب وز مذهبت
              نا برده رنج، گنج میسر نمی‌شود! مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد

نظر

• کاوه آهنگر
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 416

و به سهامداران

...

من هنری ندارم
                ولی هنر شما مغلطه و فرافکنی هست!!
                من از روی نادانی یا سود جویی اینجا حرفی نمیزنم که دیگران بضرر بندازم.اگر منظورت از هنر اینه من هنری ندارم
                شما وقتی وجدانت ناراحت نیست که انهمه سهامدار فریب دادی از من دیگه کاری بر نمی آید!!!!

نظر

• علیرضا حسنی
                  عضو فعال
                  • Mar 2019
                  • 1642

در اصل توسط Mohammad.B پست شده است View Post
                  بازار وضعیت خوبی پیداکرده وهرمنفی فرصت وروده
                  بازار وضعیت خوبی پیدا کرده و هر مثبتی فرصت خروج از سهام و تبدیل به دارایی های فیزیکی هست.

نظر

• منیب
                    عضو فعال
                    • Feb 2011
                    • 2440

[ Photo ]
                    گذشته را به گذشته بسپارید ظالم را به چوب خدا !

تعریف قانون کارما : اگر زدی زندگی و هست و نیست و و آبروی یکی رو نابود کردی فکر نکن تموم شده و رفته باور کن این اصلا به اعتقاد و باور ربطی نداره که بگی من باور ندارم یا اعتقاد ندارم و بالاخره یه روزی یه جایی در همین دنیا تقاص پس خواهی داد دلی که می شکنی تاوان دارد به صورت خلاصه قانون کارما رو در تصویر زیر می بینید. اعمال انسانها یک دومینو است که به خودشان بر می گردد و اون آقا زرنگه که خیلی زرنگه در واقع فکر میکنه زرنگه چون به زودی خواهد فهمید که دنیا حساب و کتاب دارد !

بدی مکن که درین کشتزار زود زوال
                    به داس دهر همان بدروی که می‌کاری

?مولانا

@Majaleh_del
                    بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• امیدازاد
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 3769

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
                      بازار وضعیت خوبی پیدا کرده و هر مثبتی فرصت خروج از سهام و تبدیل به دارایی های فیزیکی هست.
                      طلای آب شده ...چطوره ...؟؟سکه رو امروز پرسیدم ...تعداد ...سخت و کم گیر میاد به خاطر بحث انتقال پول و اینکه این روزها خواهان هم زیاد پیدا کرده ...

نظر

• علیرضا حسنی
                        عضو فعال
                        • Mar 2019
                        • 1642

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                        طلای آب شده ...چطوره ...؟؟سکه رو امروز پرسیدم ...تعداد ...سخت و کم گیر میاد به خاطر بحث انتقال پول و اینکه این روزها خواهان هم زیاد پیدا کرده ...
                        والا من شخصا به خود سکه صرافی ها هم اعتماد ندارم چه برسه طلای آب شده، امن ترینش خرید گواهی سکه بورسی هستش و بعد اخذ فیزیکی سکه از خزانه بانک.

نظر

• mohsen ho
                          ستاره دار(1)
                          • Feb 2013
                          • 11252

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                          آبشده یک کد ثبت شده همراه با شرکت تولیدیش داره ... که از طریق کد میتونید از قطعی بودن عیار طلا مطمین بشید

سکه یکم تشخیصش سخت ترهست و حتی آرم بانکی-غیربانکی هم داشته باشه باز میتونه تقلبی دربیاد !

نظر

• بهرام نامدار
                            عضو فعال
                            • Oct 2020
                            • 9392

در اصل توسط Inspired پست شده است View Post
                            والا بهرام خان، اگر کسی تاریخ رو درست خونده باشه یا افسانه ها و اسطوره ها رو درست تفسیر کرده باشه، مطمئنا نتیجه متفاوتی میگیره از درسهایی که میخوان به مردم دیکته کنند

مثلا همین کاوه آهنگر

18 پسر داشت و 17 تاش رو سر میبرند برای مارهای سر دوشی ضحاک

و بعد کاوه میره پیش ضحاک که بابا، لا اقل این 18 امی رو نکش. ضحاک هم میگه باشه، فقط به خاطر این لطفی که بهت کردم، بیا اقرار نامه ای امضا کن مبنی بر عادل بودن من..... بعد کاوه اقرار نامه رو پاره میکنه و دست پسرش رو میکشه و میبره بیرون از کاخ ضحاک و بعدش هم چنش راه میندازه که با ضحاک مبارزه کنید و حقتون رو ازظالم بگیرید...

خب اینکه 17 تا پسرش رو سر بریده اند و سکوت پیشه کرده، نشانه چیست؟ آیا ترس یا بی غیرتی نمی تونه دلیل این بی عملی و انفعال نیست؟

تازه شاید برای اینکه دیگه کسی نبوده کمکش باشه تو آهنگری، گفته اینو به من ببخش. و ضحاک هم برای همین گفته اذعان کن به عدالت من که 18 امی رو نکشته ام.

واقعا ملت ناسپاسی داریم. پادشاهی بچه ای رو می بخشه به پدرش و باید شورش کرد به پاس این عدالت؟؟؟؟ شورش رو درآورده اند این با غیرت ها!!!!

البته بهرام خان، از ملتی که از هوش تاریخی بهره ای نبرده اند و حافظه تاریخی هم ندارند، انتظار بیشتری نمیره تا این جفنگیات رو باور نکنند

پس ساده ترین کار چیه؟؟؟؟؟

وقتی می بینند یکی موفقه و سرخوش از تلاش های خود، حسادت باعث میشه تا تخریبش کنند

این رسم زمونه است

وقتی عرضه نداری، تاب تحمل عرضه دیگران رو نداری، برای همین شروع میکنی به تهمت زدن بهش و تخریب. چرا که کافر همه را به کیش خود پندارد

درود بر Inspired (یکی از باهوش ترین های سایت بورسی , ایضا از باهوش ترین های تالار بورس سابق )

اگر افراد
                            باهوش نظرات و ایده های بنده را نقد کنند خوشحال هم می شوم ...

افرادی با ضریب هوشی
                            پایین ایده های بنده را مورد نقد ( تخریب ) قرار می دهند که مجبور می شویم آنها را با مگس کش له کنیم ...

نخواستم اصطلاح معروف شما در تالار بورس را به کار ببرم که زیبنده ی این مدل افراد است...

در تالار بورس با سیکنال بنده در بازار ماندند و سودهای نجومی به جیب زدند و امروز می خواهند مثلا سخنی گفته باشند ...

و بنده را تخریب کنند ....
                            .

نظر

• بهرام نامدار
                              عضو فعال
                              • Oct 2020
                              • 9392

هنرت را بگوی ...

قدرت تحلیل و هنرت را نشان بده ...

همین یک ابر
                              پیش بینی ( سوپر پیش بینی ) را در زمان خودش ( شاخص 294 ) بخوان و بعدا تخریب کن ...

برو در شاخص زیر 300 و بخوان ...

دقیق بخوان ...

برو به تابستان 98 و بخوان .... ( نه امروز )

دقیق بخوان ...

درود بر جواد277 و
                              سایر دوستانی که همراه شدند ...

.

نظر

• siavashdabiri
                                عضو عادی
                                • Sep 2020
                                • 55

غمناک نباید بود از طعن حسود ای دل
                                شاید که چو وابینی خیر تو در این باش
                                [B][SIZE=3][COLOR=#b22222]i am nobody[/COLOR][/SIZE][/B][COLOR=#ff8c00][/COLOR]

نظر

در حال کار...
                                X