تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بهرام نامدار
    عضو فعال
    • Oct 2020
    • 9392

پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
    بوعلی نسبت به شاراک

بوعلی نسبت به شاراک
    گارد صعودی گرفته ( مثبت بوعلی به اندازه ی صف فروش شاراک طبیعی است و مطابق بر روند )

.

نظر

• b4city
      عضو فعال
      • Nov 2020
      • 4141

در اصل توسط مایکل داگلاس پست شده است View Post
      تو مثل چی.. دروغ میگی... تو خودت زیر کولر نشین و قهوه خور هستی... نوش جونت ولی شعر نگو..
      نمیخواستم اینجا مطلبی بنویسم.. نظرات بورسی بهرام با نظرات ما زاویه ای نداره ولی از اونجا که سر مابقی مسایل مشکل داریم، فاصله ی زیادی بین ما هست... به هر تقدیر به خودمان اجازه نمیدیم در این تاپیک مطلبی بنویسیم اما باید این مطلب را میگفتیم که تو یک آدم چندش هستی که رضاشاه و جمهوری اسلامی برایت فرق نداره.. چیزی که برات مهمه اینه که خوزستان و لرستان و کردستان و مازندارن و بلوچستان و آذربایجان غارت بشوند تا تو و امثال توی مرکزی نشین در عافیت باشی.
      ..
      درود مرتضی خان
      طرف فکر میکنم ملت را گذاشته سر کار
      خودشون خوب میدونند که قبلا هم در سایت بسته شده با ایدی دیگری همین رویه را به شکلی خفن تر و کاملا متضاد با خود واقعیش مدتی دنبال میکرد و اکنون هم ... امیدوارم ناراحت نشوند از ذکر این موضوع ولی خب دلیل این رنگ عوض کردن های مکرر چیه ... نمیدونم
      واقعا نمیدونم هدفشون چیه . زیاد اهمیت ندید

بهرام خان هم جو گیر شده و حالا رفیق !!! فابریکش شده بصورت دو طرفه /:.wacsmiley.:/

نظر

• sundaaay
        عضو فعال
        • Dec 2020
        • 742

بهرام خان، به من میگن ساندیس خور و سایبری، بنظرت بخندم به این حرف یا گریه کنم؟

تا دیروز که اشکالات حکومت رو میگفتم، آدم خوبی بودم، اما الان که اشکالات خودمون (حتی شخص خودم هم نقد کردم در پست ها..) رو میگم، میشن ساندیس خور و جیره خور ....

وقتی میگم دموکراسی و آزادی خواهی ما در حد حرف هست و خودمون بزرگترین دیکتاتور هستیم اما چون قدرت نداریم فعلا آدم خوبی بنظرم میرسیم(یکیش خودم)... کاربران بدشون میاد..

میگم سیستم و حکومت خراب هست، تک تک ما ایرانی ها هم به اندازه خودمون داغون و خرابیم، بدشون میاد... میگن نه ما ایرانی فرشته هستیم... بعد هم خیلی راحت برچسب میزنن...

نظر

• sundaaay
          عضو فعال
          • Dec 2020
          • 742

در اصل توسط sundaaay پست شده است View Post
          بهرام خان، به من میگن ساندیس خور و سایبری، بنظرت بخندم به این حرف یا گریه کنم؟

تا دیروز که اشکالات حکومت رو میگفتم، آدم خوبی بودم، اما الان که اشکالات خودمون (حتی شخص خودم هم نقد کردم در پست ها..) رو میگم، میشن ساندیس خور و جیره خور ....

وقتی میگم دموکراسی و آزادی خواهی ما در حد حرف هست و خودمون بزرگترین دیکتاتور هستیم اما چون قدرت نداریم فعلا آدم خوبی بنظرم میرسیم(یکیش خودم)... کاربران بدشون میاد..

میگم سیستم و حکومت خراب هست، تک تک ما ایرانی ها هم به اندازه خودمون داغون و خرابیم، بدشون میاد... میگن نه ما ایرانی فرشته هستیم... بعد هم خیلی راحت برچسب میزنن...

حال کردید؟؟؟ تا دیروز که میگفتم آخوند بد هست، لایف بزرگ و گرانقدر بودم... اما الان که میگم ما ایرانی ها پر از اشکال هستیم و در کنار فشار برای اصلاح حاکمیت، باید شخص خودمون هم اصلاح کنیم، شدم مزدور و چندش...

این الان یعنی چی؟ رسما میگن اگر نظرت با نظر ما مخالف هست پس تو یک مزدور هستی و چندش و ساندیس خور.... این دوستان آزادی خواه ما هستن...

درصورتی که من همان آدم قبل هستم با این تفاوت که قبلا نقاط سیاه جمهوری اسلامی رو بولد میکردم و ما ایرانی ها رو فرشته و بی گناه می دونستم الان نه... میگم جمهوری اسلامی مشکل داره و تک تک ما ایرانی ها هم در کنارش مشکل داریم...

قبلا انداختن جمهوری اسلامی رو با هر شیوه و طریقی درست میدونستم اما الان نه... میگم مشکل ما با جمهوری اسلامی خانوداگی هست و غلط میکنه عربستان یا سایر کشورها بخوان دخالت کنن...

قبلا افکارم مثل انقلابیون سال 57 بود... میگفتم فعلا جمهوری اسلامی سقوط کنه، بقیه اش خدا بزرگه.... الان میگم سقوط جمهوری اسلامی 50 درصده، 50 درصد بقیه اش چی؟ بعد اخوندا چی؟ چی میخواد بشه؟ چه گزینه هایی برای جایگزینی هستن و ....؟؟؟

خیلی راحت میگه جیره خوری... طوری نیست... تا پارسال موافقان جمهوری اسلامی به من میگفتن جیره خور کشورهای غربی و آلبانی نشین.... این بار مخالفان جمهوری اسلامی به من میگن جیره خور سیستم آخوندی..

نظر

• Davar
            عضو فعال
            • May 2017
            • 3127

حال کردید؟؟؟ تا دیروز که میگفتم آخوند بد هست، لایف بزرگ و گرانقدر بودم... اما الان که میگم ما ایرانی ها پر از اشکال هستیم و در کنار فشار برای اصلاح حاکمیت، باید شخص خودمون هم اصلاح کنیم، شدم مزدور و چندش...

این الان یعنی چی؟ رسما میگن اگر نظرت با نظر ما مخالف هست پس تو یک مزدور هستی و چندش و ساندیس خور.... این دوستان آزادی خواه ما هستن...

درصورتی که من همان آدم قبل هستم با این تفاوت که قبلا نقاط سیاه جمهوری اسلامی رو بولد میکردم و ما ایرانی ها رو فرشته و بی گناه می دونستم الان نه... میگم جمهوری اسلامی مشکل داره و تک تک ما ایرانی ها هم در کنارش مشکل داریم...

قبلا انداختن جمهوری اسلامی رو با هر شیوه و طریقی درست میدونستم اما الان نه... میگم مشکل ما با جمهوری اسلامی خانوداگی هست و غلط میکنه عربستان یا سایر کشورها بخوان دخالت کنن...

قبلا افکارم مثل انقلابیون سال 57 بود... میگفتم فعلا جمهوری اسلامی سقوط کنه، بقیه اش خدا بزرگه....

الان میگم سقوط جمهوری اسلامی 50 درصده، 50 درصد بقیه اش چی؟

بعد اخوندا چی؟

چی میخواد بشه؟

چه گزینه هایی برای جایگزینی هستن و ....؟؟؟

خیلی راحت میگه جیره خوری... طوری نیست... تا پارسال موافقان جمهوری اسلامی به من میگفتن جیره خور کشورهای غربی و آلبانی نشین.... این بار مخالفان جمهوری اسلامی به من میگن جیره خور سیستم آخوندی..
            مشکل اینجاست که تمرکز رو روی ضعفهای مردم گذاشتید و فقط اونها رو بزرگ میکنید

در صورتی که ریشه بسیار از این ناهنجاریها و بداخلاقیها، حکومت و سیستم حاکم هست.

وقتی شما نقش سیستم رو در نظر نمیگیرید و فقط مشکل رو مردم معرفی میکنید این نشاندهنده چیست؟؟

در این بین هم مشکلات آینده رو بیان میکنید(قسمتهای قرمز شده) که امکانش نیست پس بشینید سر جاتون!!!!

اکبر گنجی هم یه زمانی خودش رو اپوزیسیون معرفی میکرد و خیلی هم طرفدار داشت

ولی توی تمام انتخابات نظام عضو فعال بود و تبلیغ اسهال طلبها رو میکرد!!

"قبلا انداختن جمهوری اسلامی رو با هر شیوه و طریقی درست میدونستم اما الان نه..."

الان چی؟و چرا؟

.

نظر

• sundaaay
              عضو فعال
              • Dec 2020
              • 742

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
              مشکل اینجاست که تمرکز رو روی ضعفهای مردم گذاشتید و فقط اونها رو بزرگ میکنید

در صورتی که ریشه بسیار از این ناهنجاریها و بداخلاقیها، حکومت و سیستم حاکم هست.

وقتی شما نقش سیستم رو در نظر نمیگیرید و فقط مشکل رو مردم معرفی میکنید این نشاندهنده چیست؟؟

در این بین هم مشکلات آینده رو بیان میکنید(قسمتهای قرمز شده) که امکانش نیست پس بشینید سر جاتون!!!!

اکبر گنجی هم یه زمانی خودش رو اپوزیسیون معرفی میکرد و خیلی هم طرفدار داشت

ولی توی تمام انتخابات نظام عضو فعال بود و تبلیغ اسهال طلبها رو میکرد!!

"قبلا انداختن جمهوری اسلامی رو با هر شیوه و طریقی درست میدونستم اما الان نه..."

الان چی؟و چرا؟

.

درود بر داور عزیز،

شما هم من رو به گنجی نسبت دادید (کسی که ظاهرا اصلا مخالف نبوده و من رو به کسی تشبیه کردید که وضعیت خوبی نداشته . اشکال نداره)

من الان یک هفته هست که مشکلات ما مردم رو میگم، حداقل 4 سال تو تالار بورس و نزدیک به یکسال اینجا در مورد حکومت میگفتم، اون وقت شما میگی فقط مردم رو گفتم و سیستم رو نگفتم؟؟؟ تحمل افرادی که این همه دم از آزادی خواهی و دموکراسی خواهی و سیستم سکولار میزدن این حد هست که یک هفته تحمل نداشتن که من عیب مردم رو بگم... بعد هم میگید چرا مردم همراهی نمیکنن تا انقلاب کنیم؟ همین چیزها میبینن..

نه، من نگفتم کسی بشینه سرجاش... گفتم حق طلبی و مطالبه گری کنیم... همونطور که الان خودم دارم انجام میدم.. چهارشنبه با یکی از اعضای شورای شهر جدید شهر وقت گرفتم و ملاقات حضوری دارم.. در مورد کمبودهایی که در منطقه ای که زندگی میکنیم وجود داره...
              شماره گداشتن، تماس میگیریم و یک هفته بعد بهتون نوبت میدن... منتها آدم پیگیر میخواد... نه بی بخار ...

در مورد انداختن جمهوری اسلامی هم که سوال پرسیدید... از نظر من هر شهروند ایرانی حق داره انقلاب کنه.. منتها کمک گرفتن از امثال عربستان و سایر کشورها برای من پذیرفته نیست.. چون اون کشورها دلسوز من و شما نیستن... برای من قابل هضم نیست عربستان میلیون ها دلار هزینه کنه و معلوم نیست 200 تا یا بیشتر نیرو و خبرنگار استخدام کنه که 24 ساعته تو شبکه ایران اینترنشنال خبر و تحلیل ارائه کنن...

نظر

• Davar
                عضو فعال
                • May 2017
                • 3127

حال کردید؟؟؟ تا دیروز که میگفتم آخوند بد هست

لایف بزرگ و گرانقدر بودم...

اما الان که میگم ما ایرانی ها پر از اشکال هستیم و در کنار فشار برای اصلاح حاکمیت،

باید شخص خودمون هم اصلاح کنیم،
                یکی از دوستان به مزاح گفت:

وقتی جواد ظریف رو، از لایف گرفتند، دیگه انگیزه ای برای زندگی نداره

لایف بدون جواد میمیره!!!

.:D:D:D

@};-@};-@};-

نظر

• sundaaay
                  عضو فعال
                  • Dec 2020
                  • 742

Davar خیلی به کلمات توجه نکن، شما بخون انداختن حکومت.. حله؟

نظر

• sundaaay
                    عضو فعال
                    • Dec 2020
                    • 742

یکی از دوستان به مزاح گفت:

وقتی جواد ظریف رو، از لایف گرفتند، دیگه انگیزه ای برای زندگی نداره

لایف بدون جواد میمیره!!!

.:D:D:D

@};-@};-@};-

ببین داور جان،
                    یک موقعی وقتی ترامپ از برجام بیرون زد، من از خوشحالی خوابم نبرد... حاصلش چی شد؟ یک سری جوان کشته شدن.. دلار نزدیک 26 هزار تومن... هم حکومت ضعیف شد ، هم ما ضعیف شدیم... میلیون ها نفر هم رفتن زیر خط فقر...
                    اعتراضی که از سر گرسنگی باشه دو زار نمیارزه... اعتراض و انقلاب کردن اگر از سهم فهم و زندگی بهتر باشه، بله خوبه... چرا بد باشه؟؟

نظر

• Davar
                      عضو فعال
                      • May 2017
                      • 3127

درود بر داور عزیز،

شما هم من رو به گنجی نسبت دادید (کسی که ظاهرا اصلا مخالف نبوده و من رو به کسی تشبیه کردید که وضعیت خوبی نداشته . اشکال نداره)

من الان یک هفته هست که مشکلات ما مردم رو میگم، حداقل 4 سال تو تالار بورس و نزدیک به یکسال اینجا در مورد حکومت میگفتم، اون وقت شما میگی فقط مردم رو گفتم و سیستم رو نگفتم؟؟؟ تحمل افرادی که این همه دم از آزادی خواهی و دموکراسی خواهی و سیستم سکولار میزدن این حد هست که یک هفته تحمل نداشتن که من عیب مردم رو بگم... بعد هم میگید چرا مردم همراهی نمیکنن تا انقلاب کنیم؟ همین چیزها میبینن..

نه، من نگفتم کسی بشینه سرجاش... گفتم حق طلبی و مطالبه گری کنیم... همونطور که الان خودم دارم انجام میدم.. چهارشنبه با یکی از اعضای شورای شهر جدید شهر وقت گرفتم و ملاقات حضوری دارم.. در مورد کمبودهایی که در منطقه ای که زندگی میکنیم وجود داره...
                      شماره گداشتن، تماس میگیریم و یک هفته بعد بهتون نوبت میدن... منتها آدم پیگیر میخواد... نه بی بخار ...

در مورد انداختن جمهوری اسلامی هم که سوال پرسیدید... از نظر من هر شهروند ایرانی حق داره انقلاب کنه.. منتها کمک گرفتن از امثال عربستان و سایر کشورها برای من پذیرفته نیست.. چون اون کشورها دلسوز من و شما نیستن... برای من قابل هضم نیست عربستان میلیون ها دلار هزینه کنه و معلوم نیست 200 تا یا بیشتر نیرو و خبرنگار استخدام کنه که 24 ساعته تو شبکه ایران اینترنشنال خبر و تحلیل ارائه کنن...
                      عربستان شبکه تلویزیونی ایران اینترنشنال رو تاسیس کرده و مدیریت اون رو به دست اسهال طلبها سپرده!!!

تا اینجای کار مشکلی نیست، من میدونم و خیلیهای دیگه هم میدونند

مشکل اونجاست که تمامی کارکنان این شبکه ایرانی هستند

شاید براتون جالب باشه که ایران هم یه شبکه تلویزیونی بر علیه عربستان تاسیس کرده که:

حتی یه عربستانی توش فعال نیست!!!

خیلی جالبه نه!!!!

من هم مثل شما انتقادات زیادی دارم نسبت به خودم و هموطنانم

اما یه طرفه تخته گاز رفتن رو درست نمیدونم

.

مثال اکبر گنجی رو برای این گفتم که،

فرموده بودید: "یه زمانی خیلی طرفدار داشتم و من رو لایف بزرگ خطاب میکردند"
                      .

نظر

• sundaaay
                        عضو فعال
                        • Dec 2020
                        • 742

عربستان شبکه تلویزیونی ایران اینترنشنال رو تاسیس کرده و مدیریت اون رو به دست اسهال طلبها سپرده!!!

تا اینجای کار مشکلی نیست، من میدونم و خیلیهای دیگه هم میدونند

مشکل اونجاست که تمامی کارکنان این شبکه ایرانی هستند

شاید براتون جالب باشه که ایران هم یه شبکه تلویزیونی بر علیه عربستان تاسیس کرده که:

حتی یه عربستانی توش فعال نیست!!!

خیلی جالبه نه!!!!

من هم مثل شما انتقادات زیادی دارم نسبت به خودم و هموطنانم

اما یه طرفه تخته گاز رفتن رو درست نمیدونم

.

مثال اکبر گنجی رو برای این گفتم که،

فرموده بودید: "یه زمانی خیلی طرفدار داشتم و من رو لایف بزرگ خطاب میکردند"
                        .

سوال من اینه --> چرا عربستان شبکه 24 ساعته با این هزینه برای ما بزنه؟
                        چرا انگلیس ، از سال 1388 تلویزیون فارسی بی بی سی رو راه بندازه و قبل از اون رادیو بی بی سی... (همون رادیویی که کمک کرد که انقلاب 57 انجام بشه)
                        چرا آمریکا ، حداقل دو رسانه درست کرده؟
                        این کشورها برای یک دلار ، خون راه می اندازن، چرا این همه شبکه با این بودجه های هنگفت راه اندازی شده؟

آخه برادر من چرا ساده انگارانه با قضیه برخورد کنیم؟ چرا یک کشور دیگه ای بیاد مالیات از مردم خودش بگیره بعد شبکه راه بندازه برای من و شما؟ که ما به بلوغ فکری برسیم؟ که ما بهتر و راحت تر اخبار گوش بدیم؟
                        والا نه... دنبال هدفشون هستن... هدفشون هم بسته به شرایط تغیر میکنه... سال 57 هدف بی بی سی فارسی انداختن حکومت شاه فقید بود... الانم رسانه درست کردن برای اهداف خودشون...

خب من با این رسانه ها نمیتونم قبول کنم که انقلاب کرد...
                        نظر من اینه... تا دیروز نظرم این بود که با هر رسانه و از هر کشوری باید نظام رو انداخت... یک مدت با خودم فکر کردم..دیدم نمیشه به خودم دروغ بگم.. این کار درست نیست... اینکه با هر وسیله ای و با هر پولی و به کمک هر حکومت و افرادی بخواهیم نظام رو بندازیم، کپی همان کاری هست که سال 57 انجام شد که عاقبتش دلار 26 هزار تومنی هست.

نظر

• سرمایه گذار
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 1925

امیرمؤمنان علی علیه السلام می فرماید:اذا تم العقل نقص الکلام. نهج البلاغه، حکمت 349 ؛هنگامی که عقل انسان کامل شد، سخنش کم می شود.

امیرمؤمنان علی علیه السلام می فرماید :اللسان سبع ان خلی عنه عقر؛ زبان چون حیوانی است که اگر رها شود می گزد.
                          درحدیث دیگری ازآن بزرگوار چنین آمده است:الکلام کالدواء قلیله ینفع وکثیره یقاتل .سخن مانند دارو است، اندکش مفید زیادش کشنده است.غرر الحکم، شماره 2182.
                          آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• بهرام نامدار
                            عضو فعال
                            • Oct 2020
                            • 9392

سایپا منتظر 2 اقدام حکومت است برای استارت بزرگ :

1. توافق اتمی و احیای برجام

2. آزادسازی قیمت خودرو

اگر این اقدامات عملی شوند یک بازدهی حداقل 400 درصدی خواهد داشت ...

.

نظر

• بهرام نامدار
                              عضو فعال
                              • Oct 2020
                              • 9392

تا سقف کانال یک گپ قیمتی 400 درصدی مشاهده می شود ...

پر شدن این گپ
                              خبرهای مهمی را می طلبد از جنس خبرهای سال 1394

.

نظر

• Dexterous
                                ستاره‌دار(35)
                                • May 2012
                                • 695

سایپا منتظر 2 اقدام حکومت است برای استارت بزرگ :

1. توافق اتمی و احیای برجام

2. آزادسازی قیمت خودرو

.
                                .
                                .

همون سال 92 ،که استارت رشد سایپا نسبت به شاخص و کلیت بازار بود، هم سایپا (و الباقی سهمهایی که از توافق منتفع میشدن) منتظر رخداد توافق (و حتی به قدرت رسیدن دولت متمایل به غرب) نشدن.
                                .
                                .
                                روحانی تیر رای آورد، اما سایپا و اصحاب از اردیبهشت شروع کردن مثبت خوردن! و با شیب بیشتر از باقی بازار صعود کردن.
                                .
                                .
                                الانم از قضا این ول و رها بودن این دست سهمها به خوبی نشون میده که توافق سرابی بیش نیست! و اونایی که اخبار اینسایدری از هسته مرکزی قدرت دارن پولشونو این سمتی نمیارن.
                                .
                                .
                                البته بعید میدونم کاربری به زیرکی ( و در عین حال اتصال به بالایی) مثل شما اینا رو ندونه...دارم زیره به کرمان میبرم.
                                .
                                .
                                اما خب، لابد دلایلی برای این تجاهل دارید دیگه/:.happysmiley:./
                                Dexter is to kill killers
                                DEXTEROUS too
                                من خار به چشمان یک عده قرمساقم

نظر

در حال کار...
                                X