تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بهرام نامدار
    عضو فعال
    • Oct 2020
    • 9392

پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
    تکنیکال هم وزن ( آپدیت ) :

شاخص هم وزن همچنان درگیر با سقف کانال نزولی ...

در اصل توسط Lamour پست شده است View Post

بهرام
    /:.wubsmiley.:/ و امیر /:.wubsmiley.:/ - ممنون بابت تحلیل هاتون /:.wubsmiley.:/

ظاهرا شاخص هم وزن دو بار در تلاش برای عبور از این خط ناکام بوده!

حالا به نظرتون الان خط روند صعودی که من پایین گذاشتم شکسته نشده؟ مثبت دیروز و مخصوصا امروز پولبک به خط روند بوده درسته؟
    اگه اینطور باشه که فکر کنم تا حمایت 385 هزار واحدی باید بریم پایین. دلار هم به مقاومت 26200 خورده و فعلا عقب نشینی کرده!

موافقین؟

در اصل توسط Amir.tala پست شده است View Post
    تحلیل خوبیه.

فقط اینکه در سومین برخورد شکسته و اینکه پولبکش رو در 2 کندل کامل کرده،یک کم اعتبارش رو کم می کنه.ولی اعتبار داره

درود بر
    امیرعزیز همچنین رفیق خوش نشین ( سوئیس نشین ) خودمان ...

با
    عرض پوزش با هر دو نظر مخالف هستم به 2 دلیل :

1. امروز شاخص بالای خط روند نزولی قرار گرفت
    ( رد نظر امیر )

2. باند حمایتی قدرتمندی در 396,000 واحد داریم و 385 بعید است رویت شود
    ( رد نظر رفیق ژنو نشین مان )

درود بر رفقا ...

مباحثه ی خوبی بود ...

بنده از مباحثات تکنیکالی
    استقبال می کنم ...

شهامت شما در ارائه ی نظر و نقد ستودنی است ...

شاخص هم وزن ( آپدیت ) :

.

نظر

• محمد.
      عضو فعال
      • Dec 2020
      • 810

پاسخ : ارزش گذاری ریالی بورس تهران اشتباه است

رشد دلار این روزها طبیعی است ...

هنوز هیچ توافقی نشده ...

دلار ۶۰ هزار تومان را ندید به خاطر شعبده بازی های حرفه ای همتی بود ....

اینها که این کاره نیستند ....

توافق نکنند دلار به سرعت ۶۰ هزار را خواهد دید ...

عرض بنده این هست که هیچ روزنه ای ندارند به جز توافق ...

طبیعی است قبل از توافق عشوه گری کنند ...
      سلام
      چرا راهی نباشه
      توافق با چین رو با سرعت عملیاتی میکنند و
      وام هشتاد میلیاردی چین و سرمایه گذاری چهارصد میلیاردی
      در صنعت و تضمین خرید نفت و مشارکت در تولید نفت و افزایش واردات
      تا شش میلیون بشکه
      از برجام نا امید بشن سریع پی قرارداد با چین رو میگیرن
      منابع ارزی نیروهای قدرت اونقدر هست که به دولت محبوبشون
      کمک کنن تا جهشی در دلار رخ نده تا نهایی شدن توافق باچین

نظر

• توپ4گوش
        ستاره دار (1)
        • Nov 2020
        • 2505

پاسخ : ارزش گذاری ریالی بورس تهران اشتباه است

در اصل توسط محمد. پست شده است View Post
        سلام
        چرا راهی نباشه
        توافق با چین رو با سرعت عملیاتی میکنند و
        وام هشتاد میلیاردی چین و سرمایه گذاری چهارصد میلیاردی
        در صنعت و تضمین خرید نفت و مشارکت در تولید نفت و افزایش واردات
        تا شش میلیون بشکه
        از برجام نا امید بشن سریع پی قرارداد با چین رو میگیرن
        منابع ارزی نیروهای قدرت اونقدر هست که به دولت محبوبشون
        کمک کنن تا جهشی در دلار رخ نده تا نهایی شدن توافق باچین
        دعا کنیم توافق شود وگرنه چین کمونیست که کاری نمیتواند کند اگر توافق نشود و همه نیز ناامید شوند از توافق این امریکای جهانخوار علیه کشور اجماع جهانی بوجود میاورد و چین هم مثل همیشه منافع ملی اش اجازه نمیدهد که زیاد سرپیچی کند

حالا شده حکایت این نظریه که میگفتند نفت ایران قابل تحریم نیست یا نظریه ای که میگفتند بانک مرکزی قابل تحریم نیست!!
        شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• مدافع
          ستاره‌دار(5)
          • Oct 2020
          • 2446

فردا سالگرد شیرجه از سقف شاخص کل است.

نظر

• بهرام نامدار
            عضو فعال
            • Oct 2020
            • 9392

کویر ...

.

نظر

• بهرام نامدار
              عضو فعال
              • Oct 2020
              • 9392

اوج “بارش شهابی برساوشی” را از دست ندهید ...

در شامگاه ۲۱ و ۲۲ مرداد ۱۴۰۰ شاهد اوج “بارش شهابی برساوشی”هستیم که به گفته منجمان در هر ساعت می‌توان ۱۰۰ شهاب درخشان را مشاهده کرد.

امسال بارش شهابی برساوشی به دلیل اینکه نور ماه مزاحمتی ایجاد نمی‌کند، یک نمایش فوق‌العاده خواهد داشت.

، بارش شهابی برساوشی هر ساله از اواخر تیر آغاز می‌شود و تا اوائل شهریور ادامه دارد که از غروب ۲۱ مرداد تا بامداد ۲۲ مرداد به اوج خود می‌رسد.
              رصد‌گران نيمكرۀ شمالي در روزهاي اوج اين شهاب‌باران در هر ساعت می‌توانند نزديك به ۱۰۰ شهاب آسماني را مشاهده كنند، البته در صورتي كه در منطقه‌اي تاريك و به دور از آلودگي‌هاي نوري باشند.
              در واقع با طلوع صورت فلکی برساوش از افق شمال شرق و اوج گرفتن کانون بارش شهابی، بخت بالایی برای دیدار با شهاب‌های درخشان و پرسرعت برساوشی در آسمان شب خواهیم داشت.
              رؤیت این بارش شهابی از شهرهای بزرگ به سختی صورت می‌گیرد، و برای مشاهده این رویداد نجومی باید به مکان‌های تاریک و به دور از آلودگی نوری رفت.

اوج این بارش شهابی از ساعت ۳۰ دقیقه بامداد ۲۲ مرداد تا طلوع خورشید، رخ می‌دهد.

زمانی که شهاب‌سنگ‌ها به اتمسفر فوقانی زمین برخورد می‌کنند، حرارت ناشی از برخودشان با جو به مدت چند ثانیه دنباله‌ای داغ و نورانی به جای می‌گذارد که به وسیله چشم غیرمسلح نیز قابل مشاهده است.
              این سوختن و یونیزه شدن در ارتفاع ۷۰ تا ۱۰۰ کیلومتری بالای سطح زمین رخ می‌دهد و از این جهت خطری متوجه افراد نمی‌کند.

بارش شهابی «بَرساوُشی»، یکی از مهم‌ترین بارش‌های شهابی سالیانه است. این پدیده از توده ذرات برجای‌مانده از دنباله‌دار «سوئیفت‌ تاتل-۱۰۹» به وجود می‌آید.
              زمین با عبور از میان گرد و غبار و مواد سنگی و برخورد آنها به جو، موجب می شود این بارش شهابی زیبا رخ دهد. دنباله‌دار سوئیفت ـ تاتل در سال ۱۸۶۲ توسط “لوئیس سوئیفت” و “هورس تاتل” کشف شد. شیا پارلی چند سال بعد پی برد که این دنباله‌دار منشأ بارش شهابی بر ساووشی است. دورۀ تناوب این دنباله‌دار حدود ۱۳۰ سال است و آخرین بار در اوایل دهه ۱۹۹۰ به حضیض ـ نزدیک‌ترین فاصله از خورشید ـ رسید و در سال‌های ۱۹۹۱ و ۱۹۹۲، میانگین بارش شهاب در طول یک ساعت(ZHR) آن به بیش از ۲۰۰ شهاب رسید.

برای مشاهده شهاب‌های برساوشی به ابزار رصدی نیاز نخواهید داشت و به راحتی در خارج از شهر و به دور از آلودگی نوری می توانید از مشاهده آن لذت ببرید.
              البته با کمی خوش شانسی، ممکن است غبارهای بزرگتری را ببینید که هنگام سوختن در آسمان نور زیادتری تولید می‌کنند و به آذرگوی معروف هستند. در حقیقت آذرگوی، شهابی است که برای چند ثانیه مانند یک منور کم نور، فضای اطراف را روشن می‌کند و حتی گاهی صدای خفیفی نیز از آنها به گوش می‌رسد.
              آذرگوی‌ها از مناطق شهری نیز قابل رویت هستند، اما در خوش بینانه‌ترین حالت در یک شب تعدادشان از تعداد انگشتان یک دست تجاوز نمی‌کند.

در اینجا عکسی از یک شهاب برساوشی می‌بینیم که از فراز آسمان و از ایستگاه فضایی بین‌المللی ثبت شده است.
              این عکس را فضانورد “رونالد گران” از فاصلۀ ۳۸۰ کیلومتری زمین گرفته که رد درخشان یک شهاب برساوشی بخوبی نمایان است.
              .

نظر

• sundaaay
                عضو فعال
                • Dec 2020
                • 742

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
                به کوری چشم ناپاکان و نامحرمان، ایشون هنوز هم بزرگ هستند

اگه قرار باشه کسی مورد انتقاد قرار نگیره که، عزیز و بزرگ نمیشه

شما خودت رو نگاه نکن که با آب هفت دریا، پاک نمیشی

گفت پیغامبر کای ظاهر نگر

تو مبین او را جوان و بی هنر

.

عرض ادب خدمت داور جان،

من خواهشی دارم به همدیگه(به بهرام) توهینی نکنید و در کمال آرامش با هم تبادل نظر کنیم... از وقتی نظرات من عوض شده، فقط شما و اژدر بودید که احترام ما نگه داشتید، بقیه هر چی لایق خودشون بود رو بار من کردن... چرا؟ چون میگن الان حرفی رو میزنی که ما دوست نداریم!

نظر

• sundaaay
                  عضو فعال
                  • Dec 2020
                  • 742

داور شاه ( به قول مهدی ۱۳۱۳)

چرا ؟!

چه هیزم تری به شما فروخته ایم ؟

انقلاب ۵۷ نتیجه ی کودتای مرداد ۱۳۳۲ بود ...

اینجا بنده مقصر نیستم ...

شخص کودتاچیان مقصر هستند ، یقه ی آنها را بگیر ....

بهرام خان، خوبی؟

من تا چند هفته پیش فقط نقاط سیاه جمهوری اسلامی رو بولد میکردم و با خودم فکر کردم و دیدم این کار بی انصافی هست... متاسفانه شما هم همین کار رو با حکومت سابق میکنی...

الان شما از نظر من یک بت پرست هستی و یک بت داری به نام مصدق.... اصلا ما ایرانی ها بت پرست هستیم... بت یکی مصدق هست... بت یکی شاه ... بت یکی خامنه ای... هر کسی یه بتی داره.. بریزید دور این بت پرستی رو....
                  هر کسی به این آب و خاک و مردم خدمت کرد با هر دین و لباسی بود باید تشویق بشه.. من میخوام این رویه رو در پیش بگیرم... والا این حرف مضحک و خنده داری هست که فکر میکنی اگر 1332 مصدق نمیافتاد، الان مملکت سوئیس بود یا هر چیز دیگه ... از نظر من همه خوب و بدی دارن.... بعد هم الان سال 1400 هستیم... خدا خیرت بده شما گیر کردی تو 68 سال پیش؟ منم تصمیم گرفتم دیگه خیلی تو بحث 57 نباشم... به اندازه کافی مستند ساخته شده... موشکافی شده... گذشته.. خوب و بد گذشته... الان 1400 هستیم و در سیستم جمهوری اسلامی ...
                  الان چه کنیم؟ الان کجا هستیم و چه وضعیتی در پیش رو داریم؟ 1332 1357 و .... دیگه به تاریخ پیوستن رفت..
                  من صادقانه و دوستانه این توصیه رو بهت میکنم دیگه بقیه اش پای خودت...

نظر

• sundaaay
                    عضو فعال
                    • Dec 2020
                    • 742

این تحلیل را بدهیم به لایف ( کبیر ) انجام دهد دست اول تر است ، و مفیدتر ...

به نظرم هرج و مرج و بلبشو در اطراف ایران ، برای حکومت زیاد هم بد نیست ...

در مذاکرات دست روی نقشه خاور میانه می گذارند و می گویند : ببینید اینجا ( ایران ) جزیره ی ثبات خاورمیانه است .‌.

به نفع جهان است که در این منطقه این ثبات پایدار بماند و می توانند حتی امتیاز بگیرند که ما پناهندگان بیشتری را پذیرفته ایم و ....

درود بر بهرام خان و ممنون از شما که نظر من رو خواستی...

اول خبر زیر رو بخونید لطفا

اردوغان: ترکیه مسئولیت امنیت فرودگاه کابل را به عهده می‌گیرد

رئیس جمهور ترکیه تایید کرد کشورش بعد از خروج نظامیان ناتو از افغانستان به اداره فرودگاه بین‌المللی کابل و محافظت از آن خواهد پرداخت.

این یعنی چی؟؟؟ یعنی ترکیه میخواد پول + نیروی نظامی + تجهیزات بفرسته افغانستان... چرا؟ تا نفوذ خودش رو در منطقه بیشتر کنه تا با اینکار قدرت بیشتری پیدا کنه و در چانه زنی های بین المللی موفق باشه...

حالا این رو بزار در کنار این مساله که یک مشت بی عقل هی میگن چرا ما در منطقه حضور داریم... خب بی منطق ، ما حضور پیدا نکنیم، کشور رقیب حضور پیدا میکنه... اگر میبینی عربستان یا سایر کشورهای عربی در منطقه نفوذ ندارن، از بس بی عرضه هستن ... میلیاردها دلار خرج میکنن و لابی میکنن باز عاجز هستن...

بعد احمقها میگن سر مساله منطقه ای بشینیم مذاکره کنیم... از منطقه بکشیم عقب که ترکیه و عربستان جامون بیاد؟؟؟

بهرام خان، رقابت هست .. رقابت.... بین کشورهای منطقه رقابت شکل گرفته سر نفوذ... ما حضور نداشته باشیم کسی دیگه حضور داره...

ترکیه تحریم نیست و اقتصاد خوبی داره ... این فضا رو براش محیا میکنه که نفوذش رو راحت تر زیاد کنه... حکومت ما هم باید یه جوری تحریم ها رو برداره... یکمی هم شل بگیره و دله دزد ها رو از سیستم شوت کنه بیرون... تا وضعیت داخل بهتر بشه تا بتونیم راحت تر در منطقه نفوذ داشته باشیم...

والا اگر به این دموکراسی خواه های سایت و خیابون باشه (گند کشیدن به هر چی کلمه آزادی و دموکرسی خواهی هست از بس دیکتاتورن) که میگن اصلا از عراق هم بکشیم بیرون و جامون رو بدیم ترکیه و عربستان...
                    دور تا دورمون رو کشورهای دیگه حلقه بزنن

نظر

• بهرام نامدار
                      عضو فعال
                      • Oct 2020
                      • 9392

در اصل توسط sundaaay پست شده است View Post
                      بهرام خان، خوبی؟

من تا چند هفته پیش فقط نقاط سیاه جمهوری اسلامی رو بولد میکردم و با خودم فکر کردم و دیدم این کار بی انصافی هست... متاسفانه شما هم همین کار رو با حکومت سابق میکنی...

الان شما از نظر من یک بت پرست هستی و یک بت داری به نام مصدق.... اصلا ما ایرانی ها بت پرست هستیم... بت یکی مصدق هست... بت یکی شاه ... بت یکی خامنه ای... هر کسی یه بتی داره.. بریزید دور این بت پرستی رو....
                      هر کسی به این آب و خاک و مردم خدمت کرد با هر دین و لباسی بود باید تشویق بشه.. من میخوام این رویه رو در پیش بگیرم... والا این حرف مضحک و خنده داری هست که فکر میکنی اگر 1332 مصدق نمیافتاد، الان مملکت سوئیس بود یا هر چیز دیگه ... از نظر من همه خوب و بدی دارن.... بعد هم الان سال 1400 هستیم... خدا خیرت بده شما گیر کردی تو 68 سال پیش؟ منم تصمیم گرفتم دیگه خیلی تو بحث 57 نباشم... به اندازه کافی مستند ساخته شده... موشکافی شده... گذشته.. خوب و بد گذشته... الان 1400 هستیم و در سیستم جمهوری اسلامی ...
                      الان چه کنیم؟ الان کجا هستیم و چه وضعیتی در پیش رو داریم؟ 1332 1357 و .... دیگه به تاریخ پیوستن رفت..
                      من صادقانه و دوستانه این توصیه رو بهت میکنم دیگه بقیه اش پای خودت...

درود بر شما ...

بنده بی خیال گذشته شدم ...

داور سست نمی کند ...!

به نظرم لغو تحریم ها باید اولویت نخست باشه ...
                      .

نظر

• بهرام نامدار
                        عضو فعال
                        • Oct 2020
                        • 9392

ما از تمرین دموکراسی

حرف میزنیم ولی هر کدام سعی

میکنیم که عقاید خودمان را تحمیل کنیم...

چون تک تک ما میتوانیم

بزرگترین دیکتاتورهای زمین باشیم

اگر دستمان به صندلی قدرت برسد ...

(فریدون فرخزاد)
                        .

نظر

• بهرام نامدار
                          عضو فعال
                          • Oct 2020
                          • 9392

تماس تلفنی با رئیس جمهوری فرانسه یعنی وضعیت دلاری مملکت خوب نیست و توافق لازم هستند ....

دلارهای افغانی و عراقی هم داره کم میشه ...

صادرات به افغانستان متوقف شده ...

برق هم به عراق صادر نمیشه ...

این ۲ عامل بر قیمت دلار فشار می آورد تا بجهد ...

حکومت باید به سرعت برجام را احیا کند و نفت بفروشد و راهی دیگر ندارد ...
                          .

دلار 27000 را بزند مستقیم خواهد رفت برای 32000

.

نظر

• sundaaay
                            عضو فعال
                            • Dec 2020
                            • 742

درود بر شما ...

بنده بی خیال گذشته شدم ...

داور سست نمی کند ...!

به نظرم لغو تحریم ها باید اولویت نخست باشه ...

متاسفانه طرف آمریکایی میخواد زیاده خواهی کنه و برجام رو پلی کنه برای موشک و منطقه... درصورتی که اگر منصف باشیم برجام فقط در مساله هسته ای بوده و هست... پس دلیلی نداره گروکشی کنه..
                            تحریم ها لغو کنن ما هم برگردیم به مفاد برجام.. یعنی همه چی ریست بشه به قبل از اردیبهشت 97

آمریکایی ها خوب کوتاه امده بودن... بنظرم بعد از اعتراضات خوزستان، ما رو در موقعیت ضعیف دیدن و گستاخ شدن... اگر وضعیت داخل آرام نباشه، به ضرر خود مردم میشه و طرف مقابل امتیاز بیشتری از ما میخواد...

نظر

• sundaaay
                              عضو فعال
                              • Dec 2020
                              • 742

نکته دیگه اضافه کنم، سردار قاآنی سالها در منطقه شرق ایران فعالیت داشته. به شرایط پاکستان و افغانستان کاملا مسلط هست و جای نگرانی بابت نا امنی در‌افغانستان وجود نداره، مردم میتونن همچنان در امنیت کامل باشن…. فقط باید منصف بود و ناشکری نکنیم

نظر

• baran
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 704

در اصل توسط sundaaay پست شده است View Post
                                متاسفانه طرف آمریکایی میخواد زیاده خواهی کنه و برجام رو پلی کنه برای موشک و منطقه... درصورتی که اگر منصف باشیم برجام فقط در مساله هسته ای بوده و هست... پس دلیلی نداره گروکشی کنه..
                                تحریم ها لغو کنن ما هم برگردیم به مفاد برجام.. یعنی همه چی ریست بشه به قبل از اردیبهشت 97

آمریکایی ها خوب کوتاه امده بودن... بنظرم بعد از اعتراضات خوزستان، ما رو در موقعیت ضعیف دیدن و گستاخ شدن... اگر وضعیت داخل آرام نباشه، به ضرر خود مردم میشه و طرف مقابل امتیاز بیشتری از ما میخواد...
                                اگر بقول شما آمریکاییها خوب کوتاه آمده بودند پس چرا مسولین مملکت از این فرصت طلایی استفاده نکردند و اجازه دادن فرصت تبدیل به تهدید شود

نظر

در حال کار...
                                X