کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
در یک چنگال صعودی قیمت از رسیدن به خط میانی چنگال ناکام مانده و در برگشت باند پایینی و تریگر لاین چنگال را شسکته است.
انتظار میرود قیمت حداقل تا محدوده ۱۲۰۰ تومان عقب نشینی کند.
ممنونم کل سرمایه ای که تا به امروز جمع کردم و بهش احتیاج نداشتم رو دوباره تزریق شستا کردم و میتونم تا اخر عمر هم بهش دست نزنم واقعیتش بیشتر رو این قضیه سرمایه گذاری کردم که بتونم تو مجمع هاش شرکت کنم و سود خوبی بگیرم و یا تا سقف های قیمتی مثله پارسال بفروشم و پایین تر دوباره بهش اضافه کنم به نیت سود مجمع بیشتر
بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است
کیهان دوباره، تمام قد حامی طالبان شد؛ طالبان یک نیروی ملی است و می خواهد با ایران و روسیه روابط حسنه داشته باشد ...
روزنامه کیهان نوشت:
داعش نیرویی ملی یا برآمده از یک ملت نبود که در حیطه سرزمینی خود مشغول به نبرد باشد.
داعش با نیت به زانو درآوردن کمربند مقاومت از ایران، عراق و سوریه تا لبنان و سپس غزه به این منطقه گسیل شده بودند. اما طالبان یک نیروی ملی است.
طالبان به صراحت میگوید که میخواهد با کشورهای همسایه خاصه ایران و پاکستان و روسیه روابط حسنه داشته باشد اما داعش به صراحت میگفت هدف غایی ما راهانداختن حمام خون در تهران و دیگر شهرهای ایران است.
شما با دولت محبوبتان دقیقا می خواهید دست ببرید در جیب سهامداران ...
نام دیگر دست بردن در جیب سهامدار چیست ؟!
کیهان: دیدیدFATF را اجرا نکردیم،تحریمها هم ادامه دارد اما دولت سیمان را ارزان کرد!
روزنامه کیهان نوشت:
ارزانی سیمان نخستین وعده وزیر صمت بود که محقق شده و حالا خبر از کنترل قیمت فولاد و کاهش ۳۰ درصدی قیمت جوجه یکروزه در هفته آینده هم به گوش میرسد.
این اتفاق میمون و حائز اهمیت در حالی رخ داد که تحول خاصی در شرایط بینالمللی برای رفع تحریمهای ظالمانه رخ نداده و ادعاهایی همچون ضرورت پیوستن به FATF برای رفع مشکلات کشور هم به وقوع نپیوسته است.
محسن رضایی اخیرا طرحی در خصوص ساماندهی و کنترل بازار ارز ارائه کرده است که در جلسات اقتصادی دولت سیزدهم مطرح شده است.
این طرح از ۳ بند اصلی تشکیل می شود:
۱- مدیریت انتظارات در بازار ارز با پمپاژ اخبار مثبت
۲- از سرگیری سیاست تزریق مستقیم بر بازار ارز
۳- فرآیند جدید برای برگشت ارز صادراتی
روش هایی تکراری، تجربه شده و متمرکز بر رویکرد جزیره ای به بازار ارز، منفک از واقعیت های کلان اقتصادی! آقای رضایی قبل از انتخابات بارها عنوان کرده بودند که روش های امتحان شده گذشته جوابگوی مشکلات فعلی نیستند؛ این سوال به ذهن خطور می کند که کدام یک از ۳ مورد یاد شده قرار است طرحی نو در رویکرد سیاستگذار به بازار ارز در اندازد ...!
هر بار اسم تغییر دامنه نوسان رو اوردن به بازار شک وارد کردن
منفی بازار بدلیل عرضه اولیه نیست!
نه من نه شما بخاطر یه عرضه اولیه یک میلیون تومنی نمیریم سهاممون رو نقد کنیم! شاید عرضه اولیه هایی که قبلا خریدیم رو نقد کنیم برای عرضه اولیه جدید اما سهمی که 70 درصد ضرره رو کسی که یکساله نقد نکرده الان هم نمیکنه.
بحث اصلی همین مصاحبه هاست که میکنن و اسم تغییر دامنه رو میارن!
یبار گفتم اگر کاری میخواید بکنید اولا کشش ندید هی نگید دامنه رو میخوایم تغییر بدیم بدون اینکه تاریخ بدید! تاریخی هم اگر بخواید بدید باید حداقل از 6 ماه بعد باشه.
واقعا این حجم از ندانم کاری رو شخصا جایی در دنیا ندیدم.
دلار آنچنان اصلاحی نکرده که بورس بخواد اصلاح به این شکل انجام بده.
از طرف دیگه هم بعضی حقیقی های بازار از برداشتن دامنه نوسان حمایت میکنند و فکر میکنند با برداشتن دامنه جلوی حقوقی ها برای عرضه ابشاری گرفته میشه...
به این دوستان بنده اینجا صراحتا میگم خیلی ساده اید و تجربه معامله در بازار بدون دامنه نوسان رو ندارید ...
حقوقی ها باز هم براحتی میفروشند و در حجم های بالا و شمای حقیقی بیش از الان دست به عصا میشید! ...
روش های نوسانگیری کلا در بازار ایران تغییر میکنه و احتمالا بخشی از پول ها تماشاچی بشن تا مدتی. ...
حقوقی ها براحتی هم پولشو دارن که برنامه نویس استخدام کنن هم رابطه شو برای گرفتن API معاملات الگوریتمی. با کد میشه خیلی ساده و سریع وقتی اردر خرید بزرگی روی تابلو گذاشته شد حقوقی بطور اتوماتیک فروش آبشاری شو بزنه...
دامنه نوسان و صف چه باشه چه نباشه حقوقی فروشش رو انجام میده. این وسط به ضرر حقیقی ها میشه ...
بازم تاکید میکنم کسانی که تجربه معامله در بازار بدون دامنه نوسان رو ندارند لطفا و خواهشا اظهار نظر نفرمایند!
نظر