تکنیکال ( بهرام و رفقا )

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • بهرام نامدار
    عضو فعال
    • مهر ۱۳۹۹
    • ۹۵۳۰

پاسخ : هدف شاخص : ۲,۱۰۰,۰۰۰ واحد

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است مشاهده پست
    جام شاخص :

اگر این جام در هفته های آینده آسیب نبیند , پیش بینی میکنم حدود آذر ۱۴۰۰ مجددا پیمانه پر شود ...

واقعیت های اقتصادی مثل
    عدم تناسب دخل و خرج کشور و تقاضای سنگین انباشته شده برای دلار و حجم سنگین نقدینگی و پول چاپ شده می توانند دلایل بنیادی محکمی باشند برای سالم ماندن جام شاخص ....

دقیق نگاه کن

این جام کجا رسم و الگو یابی شد ؟!

عدد و تاریخ را ببین

ظاهرا بهرام را مسئول پر شدن جام می دانی ؟!

تا نزدیک ۱۶۰۰ پر شد ...

به قول گالیور والله خوب عمل کرد ...

حال
    تو هم یک جام رسم کن ...

وارونه هم بود قبول دارم ...

نظر

• مدافع
      ستاره‌دار(۵)
      • مهر ۱۳۹۹
      • ۲۴۵۲

بهرام خان منظورتون منم.

من قصد نیش و کنایه نداشتم!

اتفاقا گفتم اون قبلی خوب عمل کرد شاید به خاطر اینکه در چند منطقه با عدد شاخص برخورد داشت. ولی این جدید که کشیدید (به خاطر شکست فنجان قبلی) چون خیلی با نمودار شاخص برخورد نداشته احتمالا اعتبار کمتری با قبلی داشته باشد.

فنجان قبلی خوب عمل کرد. حالا چون بعدش شکست دلیل بر بد بودن تحلیل نبوده است. اتفاقا کوتاه مدت خوب جواب داد.

خلاصه چون لحن در نوشته ها مشخص نیست شاید باعث سوء تفاهم شده است.

اگر باعث دلخوری شده عذر خواهی میکنم. هدف من هم فکری بود ببینیم چقدر میشه به فنجان جدید اطمینان کرد.

نظر

• کریشنا
        عضو فعال
        • آذر ۱۳۹۴
        • ۱۴۴۶

شاخص کل

طبق نمودار زیر اگر فرض کنیم قراره کف دو قلو بزند به نظر شما چه اتفاقی می افتد!؟

در کف قبلی آیا قیمت سهمی مانند غسالم ۲۸۷ تومان بود؟ و یا غفارس ۸۵۸ تومان بود؟ و یا بکهونج ۱۲۶ تومان بود!؟ بروید و قیمتهای قبل را چک کنید و ببینید که قیمت خیلی از سهمها از کف دو قولوی اولی بیش از ۳۰ تا ۴۰ درصد دیگه ریخته!

پس یه تفاوت فاحشی بین قیمتهای اکثر سهمهای بازار در زمان کف دو قولوی اولی و این کف دوقولی جدیدی که قراره بزنه و این الگو ساخته بشه هست

نتیجه کاملآ شخصی= در یکی دو روز آینده ممکن است شاخص کل باز هم بریزد اما خیلی از سهمهای اشاره شده و از این قبیل سهمهای کوچیک می توانند با قدرت برگشت بزنند و بازدهی بالایی را برای خریداران این روزها به ارمغان بیاورد

نظر

• بهرام نامدار
          عضو فعال
          • مهر ۱۳۹۹
          • ۹۵۳۰

در اصل توسط مدافع پست شده است مشاهده پست
          بهرام خان منظورتون منم.

من قصد نیش و کنایه نداشتم!

اتفاقا گفتم اون قبلی خوب عمل کرد شاید به خاطر اینکه در چند منطقه با عدد شاخص برخورد داشت. ولی این جدید که کشیدید (به خاطر شکست فنجان قبلی) چون خیلی با نمودار شاخص برخورد نداشته احتمالا اعتبار کمتری با قبلی داشته باشد.

فنجان قبلی خوب عمل کرد. حالا چون بعدش شکست دلیل بر بد بودن تحلیل نبوده است. اتفاقا کوتاه مدت خوب جواب داد.

خلاصه چون لحن در نوشته ها مشخص نیست شاید باعث سوء تفاهم شده است.

اگر باعث دلخوری شده عذر خواهی میکنم. هدف من هم فکری بود ببینیم چقدر میشه به فنجان جدید اطمینان کرد.
          خیر مدافع ...

قبلا هم آن کاربر پارازیت انداخته بود ،

از شکست ترامپ هم عصبی شده بود و چند بار دیگر سعی داشت روی اعصاب بنده راه برود ...

مواضع سیاسی بنده به هیچ وجه متمایل به مذهب نبوده و هرکسی برای وطن دلسوزانه اقدام کند ، سرباز او هستم و در این مورد فرقی بین مصدق و سیدعلی و رضاشاه و محمدرضا شاه قائل نیستم ...

حاکمی که کشور را یکپارچه نگهدارد و اقتصاد و معیشت مردم را سامان بدهد ، فرمانده ی بنده خواهد بود ، با هر گرایشی ، خواه مسلمان و آیت الله باشد یا کمونیست و بی دین باشد...

هیچ فرقی ندارد...

حالا آقای تحلیلگر ....

این فروم در خدمت تو ...

بیا تحلیل بزن ...

بنده هم استفاده کنم

خواننده ها هم استفاده کنند ...

راست و غلط مهم نیست ...

از جیب هم پولی که نمی‌دهی برای تحلیل ها ...

ترامپ باخت به من چه؟

مگر مسئول باخت ترامپ بنده بوده ام ؟!

رای دادم به همتی ....

اکنون هم اگر رئیسی در راستای منافع ملی حرکت کند ، سرباز رئیسی خواهم بود ...

هرچه باشه ، هم وطن هست .، مثل ترامپ اجنبی نیست ...

آقا ترامپ مرد ، تمام...

بهرام هم قاتل ترامپ نیست، برو یقه آمریکایی ها را بگیر که چرا به ترامپ رای ندادند؟!

نظر

• MOSTAFAVI
            Banned
            • خرداد ۱۳۹۱
            • ۵۶۳۶

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس،‌ بورس اوراق بهادار تهران در شهریور و مهر سال جاری با وضعیت بغرنجی مواجه شده است. در شرایطی که بسیاری از سهامداران به دولت سیزدهم امید بسته بودند تا زیان‌های گذشته آنها را جبران کند، بازار در ۵۰ روز گذشته باز هم وارد فاز زیان بیشتر شدند.

سازمان بورس در ماه‌های گذشته بیشتر نظاره گر اتفاقات در بازار سرمایه بوده است. ورود نهادهای نظارتی بالادستی به ترک فعل‌های صورت گرفته در ماه‌های گذشته می‌تواند حقایق بسیاری را روشن کند.

بسیاری از کارشناسان کاهش قیمت دلار و انتشار اخباری پیرامون برگزاری مذاکرات در وین را عامل اصلی ریزش بازار می‌دانند، اما به نظر می‌رسد، بازار سرمایه در این روزها با مشکلات بیشتری از نرخ ارز روبروست.

تعارض منافعی که در بورس وجود دارد

موضوعاتی که نهادهای بالادستی باید مورد توجه قرار دهند، تعارض منافع موجود در سازمان بورس و شرکتهای زیرمجموعه آن است. برخی مدیران فعلی در سازمان بورس در شرکت‌های بورسی نیز عضو هیات مدیره هستند و این مساله تا حدود زیادی بورس را با مشکل مواجه کرده است.

البته در این زمینه که مدیران سازمان بورس نمی‌توانند همزمان عضو شرکت دیگری باشند،‌ خلاء قانونی وجود دارد. به عبارت دیگر در قوانین و مقررات اصول بازار سرمایه در ماده‌های ۱۰، ۱۴، ۱۶، ۱۷ و ۱۸ به صورت مستقیم و غیرمستقیم تلاش‌هایی برای مدیریت تضاد منافع در بازار بورس شده است. خلاصه این موارد می‌گوید اعضای هیات‌ مدیره ارکان مختلف بورس و افراد تحت تکفل آنها نباید کد بورسی داشته باشند و اعضای هیات ‌مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار حق عضویت همزمان در نهاد‌ها و شرکت‌های غیر را ندارند. در این قوانین در مورد اشتغال همزمان اعضای شورای عالی بورس، بورس انرژی، فرابورس، بورس کالا و... چیزی گفته نشده است.

معاملات الگوریتمی بلای جدید بر سر بورس

از دیگر سو، باز بودن دست برخی از افراد و گروه‌ها در استفاده از معاملات الگوریتمی صدای بسیاری از سهامداران را درآورده است. انجام معاملات به شیوه غیر دستی و کامپیوتری در شرایطی که بازار با صف فروش همراه است، می‌تواند به یک چالش جدید برای بورس تبدیل شود.

مدیریت سازمان بورس می بایست در مورد استفاده کنندگان از این الگوریتم ها شفاف سازی کند. در صورتی که وجود این معاملات الگوریتمی توسط افراد یا شرکت‌هایی غیر از شرکت‌های بازارگردانی مشخص شود،‌ باید با آنها برخورد جدی شود. طبق آخرین دستورالعمل که در مهرماه سال ۹۹ ابلاغ شده است، تنها شرکت های بازارگردانی مجاز به استفاده از این معاملات هستند.

بورس سراسر قرمزپوش شد!

بورس در معاملات این هفته خود تنها در روز دوشنبه با ۳۸۰۰ واحد رشد مواجه شده است. از ابتدای هفته بورس با کاهش حدودا ۷۰ هزار واحدی مواجه شده است. از ابتدای شهریور ماه ریزش امروز بورس یک رکورد محسوب می شود. کاهش ۳۸ هزار واحدی بورس را می توان نتیجه مشخص نبودن برنامه های مدیران سازمان بورس برای بازار سرمایه دانست.

از اخباری که در روزهای اخیر در حال دست به دست شدن است، موضوع تغییر هیات مدیره سازمان بورس و به تبع آن تغییر رئیس این سازمان است. در صورتی که وزیر اقتصاد به عنوان رئیس شورای عالی بورس برای ساماندهی بورس اقدام فوری و عاجل نکند، ممکن است افراد سودجو بازهم از وضعیت نزولی بورس سوء استفاده کرده و اعتراضات به وضعیت بازار سرمایه دوباره شعله‌ور شود.

سهامداران همچنان امیدوار هستند

سهامداران حقیقی و خرد در بازار سرمایه با انتخاب آیت الله رئیسی امیدوار شده بودند تا بازار سرمایه به یک وضعیت متعادل بازگردد. بازار سرمایه نیز به دلیل از خردادماه تا اوایل شهریورماه از شاخص ۱ میلیون و ۱۰۰ هزار واحدی به شاخص ۱ میلیون و ۶۰۰ هزا ر واحدی رسیده است.

اما عدم وجود مدیریت در بازار سرمایه، روند متعادل ۳ ماه بورس را به یک روند نوسانی تبدیل کرد که بازار در این مدت با ریزش ۲۰۰ هزار واحدی شاخص کل مواجه شده است.

وضعیت بازار در روز سه شنبه

بازار سرمایه در روز سه شنبه باز هم با خروج ۱۲۰۵ میلیارد تومان پول سهامداران حقیقی روبرو شد. تعداد شرکت‌هایی که در صف‌های خرید معامله شدند، ۱۱ شرکت و شرکت‌های حاضر در صف فروش به ۲۰۸ شرکت رسید. تعداد شرکت‌هایی که در دامنه و رنج مثبت معامله می‌شدند ۸۳ شرکت و شرکت‌های حاضر در بخش منفی نوسان نیز ۳۷۱ شرکت بوده‌اند.

نظر

• بهرام نامدار
              عضو فعال
              • مهر ۱۳۹۹
              • ۹۵۳۰

در اصل توسط i۱۷۷۱۷۷ پست شده است مشاهده پست
              سلام به جناب بهرام خان نامدار عزیز و گرامی...@};-

تا به اینجای کار صادقانه اعتراف میکنم که چارتهای شما حداقل از چارتهای بنده تا حدودی دقیقتر و ریزبیناننه تر بوده! هر چند بنده تا به حال هیچ چارتی را در این تالار ارسال نکرده ام! و از ۱۰ سال پیش با خودم عهد کرده ام که هیچ چارتی از نمودارهای شخصی خودم را در تالارهای عمومی و مجازی ارسال نکنم! چون اگه بفرستم! یقینآ دوستان هم میخوان نمودارها را به چالش بکشن و من کم حوصله و تنبل هم باید وقت زیادی را برای توضیح و شرح اونها صرف کنم! که اصلآ برام مقدور نیست!:D البته این را هم اشاره کنم در استراتژی معاملاتی بنده نمودارها وزنی کمتر از ۲۰ درصد را در معاملات روزانه من دارن نه بیشتر! و برای شخص بنده نمودارهای تکنیکال زیاد قابل اتکاء نیستن! چون در این بازار به تجربه آموخته ام که بازیگران حرفه ای بازار با همین نمودارها چگونه همه را فریب میدهند! علی ایحال فقط خواستم از تمام زحمات شما برای ارسال نمودارها و همه تحلیلهاتون از شما صمیمانه تشکر و قدردانی کنم بنده به شخصه خواننده مطالب مفید شما هستم و از این به بعد نیز خواهم بود

موفق و سربلند باشید@};-
              درود بر شما ...

اگر بتوانید نمودار ها را در سایت آپلود کنید ، خوب است و در صورتی که جنبه ی آموزشی داشته باشد کمکی است به خوانندگان و می تواند اشکالات موجود را از طریق نقد دوستان برطرف نماید ...

حتی نقد دوستان به چارت کمک کننده ی چارتیست هست و اشکالات را می تواند به کمک دوستان کشف کند ...

البته از نگاهی دیگر به شما حق می دهم که ترجیح می دهید به حاشیه بروید و آرامش را اولویت اصلی قرار داده اید ...

نظر

• منیب
                عضو فعال
                • بهمن ۱۳۸۹
                • ۲۴۴۰

روزنامه جمهوری اسلامی: تا وقتی تحریم را برندارید و مافیای فساد را از بین نبرید، اقتصاد درست نمی‌شود

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت:
                ?مشکلات را به گردن این دولت و آن دولت انداختن، فقط فرافکنی و نوعی سرگرم کردن مردم است.
                ?از دولت سیزدهم نباید انتظار معجزه داشت. می‌بینید که کالاهای موردنیاز مردم همچنان با سیر صعودی قیمت‌ها مواجهند و سکه و ارز هم حاضر نمی‌شوند قدری عقب‌نشینی کنند. علت اینست که بنیان اقتصادی کشور متزلزل است و تا معالجه اساسی نشود، هیچ مشکلی حل نخواهد شد.
                ?بی‌پرده و دور از بازی‌های تبلیغاتی باید بپذیریم که حل مشکلات اقتصادی کشورمان فقط دو راه دارد؛ رفع تحریم‌ها و مبارزه بی‌امان و قاطع با مافیای فساد. تحریم‌ها را با دیپلماسی مبتنی بر اخم و زور و فشار نمی‌توان رفع کرد.
                ?معتقد به امتیاز بیجا دادن و از اصول و حقوق ملت کوتاه آمدن هم نیستیم، اما دیپلماسی راه‌های میان‌بر هم دارد که می‌توان از آن راه‌ها برای رسیدن به حقوق واقعی ملت استفاده کرد.
                ?در اثر تعلل در رفع تحریم‌ها تاکنون هزاران میلیارد دلار به کشور ضرر وارد شده و مردم دچار تنگناهای معیشتی بسیار سختی شده‌اند.
                ? مسئولان با حقوق و مزایای منظم خود زندگی راحتی را سپری می‌کنند ولی زندگی اکثریت مردم در حال فروپاشی است. این واقعیت را حضرات باید درک کنند.

@TpPress
                بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• بهرام نامدار
                  عضو فعال
                  • مهر ۱۳۹۹
                  • ۹۵۳۰

وضعیت دلار چه می شود ؟!

تحلیل تکنیکال دلار ( آپدیت ) :

دلار روند
                  صعودی میان مدت را از دست داد ...

در تحلیل های فوق به حمایت های اصلی و مهم اشاره داشته ام ...

۱. حمایت مهم ۲۷,۰۰۰ تومان

۲. حمایت اصلی و مهم و معتبر ۲۶,۰۰۰ تومان

به نظرم کف دلار پس از
                  امضای توافق اتمی در محدوده ی ۲۶,۰۰۰ تومان بسته خواهد شد ...

روند بلند مدت دلار مطابق
                  ۴۳ سال اخیر همچنان صعودی است ...

مهم ترین عامل موثر بر بورس کالا محور تهران دلار است ...
                  دلار طبق چارت فوق ۱۰۰۰ تومان افتاد و رسید به حمایت اول ...

همین جا خواهد ماند تا مذاکرات نتیجه بدهد ...

پس از بازگشت به برجام هدف دوم را خواهد دید...

دلار ۲۶۰۰۰ تومانی برای بورس تهران مطلوب هم هست ...

آخرین تحلیل بهرام تقدیم به خوانندگان و دوستان و رفقا تا فراغتی دیگر ...

اگر توانایی سابق ( جسمی و روحی و روانی ) را به دست آوردم در خدمت دوستان خواهم بود ...

فراموش نکنید اقلیت مردم در کف می خرند و اکثریت مردم در سقف وارد سهام می شوند ...

این روزها هرکسی سهام می خرد از همان اقلیت ذکر شده است ...
                  تا اوقات فراغت دیگر،، بدرود رفقا ...

نظر

• بهرام نامدار
                    عضو فعال
                    • مهر ۱۳۹۹
                    • ۹۵۳۰

پرسید فرق بین دوست و رفیق، گفتم دوست فقط یک آشناست، یک همکار، یک همکلاسی، حتی یک همسایه گاهی یک همسفر، شاید حتی یک همراه، یک همراه از سرکوچه تا دم خانه مثلا ...

دوستی یک آشنایی ست که با یک سلام شروع می شود گاهی خداحافظی نگفته تمام می شود.
                    یک اشتباه از دوست بیگانه می سازد اما رفاقت ریشه دارد

به روز و ماه و سال نیست، گاهی در یک آن، یک لحظه ریشه می دواند، می رود تا مغز استخوانت، توی تمام جانت، دلت را قرص می کند رفیق به بودنش، به ماندنش، به رفاقتش، دوباره پرسید فرقش؟

گفتم به هر کس نمی گویی رفیق، رفیق یک جوری آرام جان است، قرار است، دنیا دنیا، دریا دریا هم که فاصله باشد از این قاره تا آن قاره رفیق رفیق می ماند
                    که برای رفاقت نیازی به شباهت نیست ...

نظر

• جواد277
                      عضو فعال
                      • دی ۱۳۸۹
                      • ۵۰۵۵

بهرام جان ضمن ارزوی سلامتی وشادی برای شما خودت را ناراحت گفته های بعضی نکن
                      شاخص وشرکتهای بورس محکوم به رشد هستند به نظر من رشد شاخص وقیمت سهام از برج ۱۰ الا ۱۱ امسال استارت بسیار قوی خواهد زد و حتی با دلار ۱۸ الا ۲۰ هزار تومانی هم تا اوخر سال ۱۴۰۱ شاخص بورس وقیمت سهام علاوه بر فتح قله قبلی ۲میلیون اعداد بسیار بالاتری را خواهد دید کمی صبور باشید تا طرح جامع مالیاتی اجرا شود تنها جایی که معاف از مالیات بر عایدی خواهد بود بورس است و همه به سمت این بازار هدایت میشود

نظر

• مدافع
                        ستاره‌دار(۵)
                        • مهر ۱۳۹۹
                        • ۲۴۵۲

وقت به خیر

به نظرتون ممکن در راستای شاخص سازی این بلا رو سر بازار اوردن تا سهام حسابی بریزد ولی شاخص نه

بعد با آمدن گزارشات ۶ ماهه که در مجموع خوب هستن با همین ترفند سهام شاخص ساز بکشن بالا تا باز پز رشد شاخص بدهند؟

من فکر میکنم با انتخاب پدر شاخص بورس به عنوان رییس بانک مرکزی در پایان ۴ سال دولت فعلی شاخص عدد خیلی بالایی داشته باشد هر چند ممکن بازدهی سهام خیلی کمتر باشد.

نظر

• babak3755
                          عضو عادی
                          • آذر ۱۳۹۱
                          • ۴۶

درود بر عزیزان فروم به خصوص رئیس فروم بهرام خان عزیز
                          به نظرم شاخص از لحاظ حمایتی ئر نقطه مناسبی برای شنبه قرار دارد...
                          ]آپلودسنتر بورسی[/url]

نظر

• بهرام نامدار
                            عضو فعال
                            • مهر ۱۳۹۹
                            • ۹۵۳۰

مهم ترین عامل موثر بر بورس کالا محور تهران دلار است ...

دلار طبق چارت فوق ۱۰۰۰ تومان افتاد و رسید به حمایت اول ...

همین جا خواهد ماند تا مذاکرات نتیجه بدهد ...

پس از بازگشت به برجام هدف دوم را خواهد دید...

دلار ۲۶۰۰۰ تومانی برای بورس تهران مطلوب هم هست ...

آخرین تحلیل بهرام تقدیم به خوانندگان و دوستان و رفقا تا فراغتی دیگر ...

اگر توانایی سابق ( جسمی و روحی و روانی ) را به دست آوردم در خدمت دوستان خواهم بود ...

فراموش نکنید اقلیت مردم در کف می خرند و اکثریت مردم در سقف وارد سهام می شوند ...

این روزها هرکسی سهام می خرد از همان اقلیت ذکر شده است ...

تا اوقات فراغت دیگر،، بدرود رفقا ...
                            خدمت خوانندگان عرض کنم :

دلار همان جای تحلیل شده باقی ماند ( دلار این روزها : حدود ۲۷,۱۲۰ )

در مورد دلار
                            گفتنی ها گفته شد فقط گذر زمان و اتفاقات پیش رو مهم است ....

برویم سراغ شاخص کل ....

نظر

• بهرام نامدار
                              عضو فعال
                              • مهر ۱۳۹۹
                              • ۹۵۳۰

در اصل توسط جواد۲۷۷ پست شده است مشاهده پست
                              بهرام جان ضمن ارزوی سلامتی وشادی برای شما خودت را ناراحت گفته های بعضی نکن
                              شاخص وشرکتهای بورس محکوم به رشد هستند به نظر من رشد شاخص وقیمت سهام از برج ۱۰ الا ۱۱ امسال استارت بسیار قوی خواهد زد و حتی با دلار ۱۸ الا ۲۰ هزار تومانی هم تا اوخر سال ۱۴۰۱ شاخص بورس وقیمت سهام علاوه بر فتح قله قبلی ۲میلیون اعداد بسیار بالاتری را خواهد دید کمی صبور باشید تا طرح جامع مالیاتی اجرا شود تنها جایی که معاف از مالیات بر عایدی خواهد بود بورس است و همه به سمت این بازار هدایت میشود
                              در اصل توسط مدافع پست شده است مشاهده پست
                              وقت به خیر

به نظرتون ممکن در راستای شاخص سازی این بلا رو سر بازار اوردن تا سهام حسابی بریزد ولی شاخص نه

بعد با آمدن گزارشات ۶ ماهه که در مجموع خوب هستن با همین ترفند سهام شاخص ساز بکشن بالا تا باز پز رشد شاخص بدهند؟

من فکر میکنم با انتخاب پدر شاخص بورس به عنوان رییس بانک مرکزی در پایان ۴ سال دولت فعلی شاخص عدد خیلی بالایی داشته باشد هر چند ممکن بازدهی سهام خیلی کمتر باشد.
                              در اصل توسط babak۳۷۵۵ پست شده است مشاهده پست
                              درود بر عزیزان فروم به خصوص رئیس فروم بهرام خان عزیز

به نظرم شاخص از لحاظ حمایتی ئر نقطه مناسبی برای شنبه قرار دارد...

درود بر رفقای قدیمی
                              جواد و مدافع و بابک و سلام به تمام خوانندگان ...

شاخص کل را در بازه ی بلند مدت تر ببینیم ...

میدلاین کانال صعودی به مهم ترین مقاومت شاخص کل تبدیل شده است ...

به نظر می رسد در موج صعودی جدید , هدف همین میدلاین کانال صعودی مورد اشاره است ...

اگر شیب صعودی را شبیه خرداد و ابتدای تابستان در نظر بگیریم , میدلاین کانال در سقف قبلی
                              شاخص ( ۲,۱۰۰,۰۰۰ واحد ) تاچ خواهد شد ...

هنوز معتقدم سقف قبلی
                              همین امسال رویت خواهد شد ...

مشکل بازار شاخص کل نیست ...

مشکل اصلی بازار سودهای چند بار تقسیم شده در زیرمحموعه های شرکت های معظم بورسی است که مسلسل وار بر شاخص کل اثر مثبت می گذارند ....

ترجمه ی جمله ی فوق مشخص است : شاخص کل سقف ۲,۱۰۰,۰۰۰ واحد را همین امسال خواهد دید , اما
                              اکثریت سهام با سقف قبلی فاصله ی معناداری خواهند داشت ( تایید بخشی از سخنان مدافع )

آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ ۱۴۰۰/۰۷/۲۲، ۱۵:۴۱.

نظر

• بهرام نامدار
                                عضو فعال
                                • مهر ۱۳۹۹
                                • ۹۵۳۰

درود بر babak۳۷۵۵ ...

قبل از پاسخ به سوال شما , سکوت بیش از ۵ ساله ی شما در سایت بورسی برایم جالب بود و دانستن علت این سکوت طولانی مدت هم می تواند حالب تر باشد ...

خدمت شما عرض کنم , سیکل اول از ۱۳۶۹ شروع شد تا ۱۳۸۳ ( ۱۴ سال )

سیکل دوم از ۱۳۸۷ شروع شد تا ۱۳۹۹ ( ۱۲ سال )

دقیق تر بخواهیم بیان کنیم , متوسط زمان هر ۵ موجی اصلی در بورس تهران حدود ۱۳ سال زمان برده است ...

یعنی در ۳۰ سال گذشته ۲ موج اصلی ۵ موجی در شاخص کل به اتمام رسیده است ...

توضیحات تکمیلی در تصویر ....

به نظرم موج ۵ اصلی و بزرگ در تابستان خاتمه یافت
                                ( در ایران برخلاف کشورهای پیشرفته , موج ۵ را عموم مردم می سازند , به همین علت بزرگترین موج در ایران موج ۵ است ... ))

امواج اصلاحی می تواند ۳ تا ۴ سال ادامه داشته باشد ( در صورت توافق و بازگشت به برجام )

اگر توافقی صورت نگیرد , موج ۱ اصلی از سوپرموج دیگری آغاز خواهد شد که سوخت این موج دلار ۶۵,۰۰۰ تومانی خواهد بود ...

تحلیل تکنیکال دلار و هدف ۶۵,۰۰۰ تومانی ( در صورت عدم توافق )

امواج بازار ...

تفسیر امواج الیوت :

الف ) موج ۱ : ورود بازیگر ها و تحلیلگران بنیادی

ب ) موج ۲ : خروج سهامداران خسته

ج ) موج ۳ : ورود بخش عمده ی فعالان بورس و تحلیلگران تکنیکال

د) موج ۴ : خروج نوسانگیران و معامله گران میان مدتی

ه) موج ۵ :
                                ورود افراد عادی از خارج بورس و خروج بازیگران و تحلیلگران بنیادی

همچنان تحلیلهای بلند مدت فوق ( درج شده در اسفند ۹۹ ) معتبر هستند ...

اینجا صرفا میخواهیم
                                ریزموج ها را پیش بینی و تحلیل کنیم ....

بدیهی است که پیش بینی ریزموج ها
                                دشوارتر از پیش بینی سوپرموج ها و سوپرسیکل هاست ....

نظر

در حال کار...