تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بهرام نامدار
    عضو فعال
    • Oct 2020
    • 9392

پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

گاهی اوقات این ملت واقعیت ها را با چشم می بینند و کتمان می کنند ....!

سخنان ناگفته بسیار دارم ...

در زمانی که دلار بالا می رفت و سهام سماورسازی ورامین و تشک سازی علی آباد و فولاد و فملی و شپنا و شبندر و x و y بالا می رفتند ، همه ی تاپیک ها فعال ...

همه به به و چه چه می کردند از end تحلیلگری هایشان ....

آفتابه سازی ورامین هم دهها برابر شد ...

اکنون چرا سکوت کرده اند؟!

چرا یک تحلیل قرار نمی دهند که جواب بدهد؟!

آقایان ادامه دهید ...

هنر آن است که در شرایط ابهام آلود تحلیل در سایت قرار دهید ...

بنده مدتی احتمالا طولانی حضور ندارم ...

خوانندگان سایت را به خداوند می سپارم ...
    .

نظر

• dornaa
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 1497

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
      گاهی اوقات این ملت واقعیت ها را با چشم می بینند و کتمان می کنند ....!

سخنان ناگفته بسیار دارم ...

در زمانی که دلار بالا می رفت و سهام سماورسازی ورامین و تشک سازی علی آباد و فولاد و فملی و شپنا و شبندر و x و y بالا می رفتند ، همه ی تاپیک ها فعال ...

همه به به و چه چه می کردند از end تحلیلگری هایشان ....

آفتابه سازی ورامین هم دهها برابر شد ...

اکنون چرا سکوت کرده اند؟!

چرا یک تحلیل قرار نمی دهند که جواب بدهد؟!

آقایان ادامه دهید ...

هنر آن است که در شرایط ابهام آلود تحلیل در سایت قرار دهید ...

ای بابا

بازاین بهرام خان خانان رفت ماموریت .وین

علی موندو حوضش
      آخرین ویرایش توسط dornaa؛ 2021/11/17, 19:05.

نظر

• توپ4گوش
        ستاره دار (1)
        • Nov 2020
        • 2505

نمیدونم حقیقتا هدف بهرام خان از اینهمه شلوغ کاری و منم زدن و ریپلی ها و تخریب کاربران و اساتید سایت چی هست؟؟

اگر واقعا فکر کرده که قحط الرجال هست در این تالار که خودش نیز بخوبی میداند که این سایت بتنهایی به اندازه کل کانالهای تلگرامی اساتید و افراد با سابقه دارد
        در کانالهای تلگرامی عمدتا ادمینهایی هستند با زیر 5سال سابقه و دهها هزار نفر افراد تازه کار
        اما این جمع اکثرا حرفه ای و قدیمی و تحلیلگرهای قابل هستند و نگاه به سابقه بورسی و ثبت نام هر ایدی می اندازید بالای 5سال و 10سال است و کمتر کاربر اماتور یا سهامدار تازه وارد دارد

هدف ایشان جوسازی هم که نیست چون هرکس 2سال هم با این بازار اشنا باشد بخوبی میفهمد اینها ریالی بر روند تاثر ندارد و روندها به راه خودشان میروند

من چند تا فرضیه اینجا مینویسم
        موضوع اینکه ما یه سهمی تحلیل کنیم کف انرا پیدا کنیم و بعد کمی صعود کند اینهمه جار و جنجال ندارد الان سهام زیادی در همین تالار هست که افراد زیادی تحلیل کردند رفته بالا حتی نقل و قول هم نمیکنند که بگویند ما گفتیم یا نهایتا یه نقل قول کنند
        دیگه نام نمیبرم چون اساتید سایت زیاد هست فقط نمونه ان را میگم استاد شفاف سازی که بخوبی سهام بنیادی و مجامع دار را امسال معرفی کرد و همه را به سود رساند برخلاف بهرام که هنوز نتوانسته یک روند را درست و بدون حاشیه تحلیل کند و با ان بماند که اتفاقا همه را در سهام کوچک با جوسازی از ابتدای سال رو شاخص هموزن به زیان انداخت
        دیگه برای ان اینهمه شلوغکاری در تالار و در همه مبحثها و من گفتم من گفتم ها راه نمیاندازند
        و حقیقتا این رفتار بسیار عجیب و سوال برانگیز هست!!

خودرو شما از 250تحلیل کردی طبق مستندات پستها و رفته تا 150پایین الان داره برمیگردد بالا و هنوز هم جای اولش نیست
        شانتاژهای که از پستهای چندسال قبل کاربران جهت تخریب انها انجام میشود برای اینکه خودمان را بالاتر ببریم اینها همه سوال برانگیز است

و آنرا محکوم میکنیم !!

باتوجه به این موارد و عدم روشن شدن پاسخ این سوالها فرضیه دوم مطرح میشود

که ایا بهرام خان قصد دارند با این تخریب دیگران و جوسازیهایی برای 20الا30درصد صعود از نام خود برند سازی کنند در تالار که در اینده با ان در سایر اپلیکیشنها vip پولی ایجاد کنند و برای خود به نوایی برسند؟؟

اگر پاسخ مثبت به این سوال هست از همینجا ما عملکرد ایشان را شفاف سازی میکنیم تا دیگران به اشتباه نیفتند

این بابا نه نمودارش درست بوده تا کنون نه تحلیل خاصی کرده هرچی بوده تخریب دیگران بوده
        همین هفته قبل یهبار تحلیل کردند دلار نزولیه دیدند 200تومان صعود کرد تحلیل صعودی کردند بعد دیدند 300تومان اصلاح کرد تحلیل نزولی کرد!!!

ما اجازه نمیدهیم این شخص به سرمایه سایت که همانا اساتید و کاربران و تحلیلگران قدیمی ان هست تا این حد حمله کند و فضا را برای یاوه گوییهای خود باز کند
        این اساتید و منتقدان اگر نباشند ایشان همه را در لگنسازها یا سهامی که همیشه وقتی صف خرید هست میاد میگه در زیان میاندازد

از مدیریت سایت خواهشمندیم که ایدی ایشان را مسدود دائم نماید
        آخرین ویرایش توسط توپ4گوش؛ 2021/11/17, 19:45.
        شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• بهرام نامدار
          عضو فعال
          • Oct 2020
          • 9392

خدمت خوانندگان عرض کنم :

2 کاربر
          غلط انداز در این سایت ایده ی سایپا و خودروی 100 تومانی ( و حتی کمتر !! )
          را مطرح کردند ...

.....

آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2021/11/17, 20:11.
          .

نظر

• وحید خزایی
            عضو فعال
            • Jul 2020
            • 1260

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post
            نمیدونم حقیقتا هدف بهرام خان از اینهمه شلوغ کاری و منم زدن و ریپلی ها و تخریب کاربران و اساتید سایت چی هست؟؟

اگر واقعا فکر کرده که قحط الرجال هست در این تالار که خودش نیز بخوبی میداند که این سایت بتنهایی به اندازه کل کانالهای تلگرامی اساتید و افراد با سابقه دارد
            در کانالهای تلگرامی عمدتا ادمینهایی هستند با زیر 5سال سابقه و دهها هزار نفر افراد تازه کار
            اما این جمع اکثرا حرفه ای و قدیمی و تحلیلگرهای قابل هستند و نگاه به سابقه بورسی و ثبت نام هر ایدی می اندازید بالای 5سال و 10سال است و کمتر کاربر اماتور یا سهامدار تازه وارد دارد

هدف ایشان جوسازی هم که نیست چون هرکس 2سال هم با این بازار اشنا باشد بخوبی میفهمد اینها ریالی بر روند تاثر ندارد و روندها به راه خودشان میروند

موضوع اینکه ما یه سهمی تحلیل کنیم کف انرا پیدا کنیم و بعد کمی صعود کند اینهمه جار و جنجال ندارد الان سهام زیادی در همین تالار هست که افراد زیادی تحلیل کردند رفته بالا حتی نقل و قول هم نمیکنند که بگویند ما گفتیم یا نهایتا یه نقل قول کنند
            دیگه نام نمیبرم چون اساتید سایت زیاد هست فقط نمونه ان را میگم استاد شفاف سازی که بخوبی سهام بنیادی و مجامع دار را امسال معرفی کرد و همه را به سود رساند برخلاف بهرام که هنوز نتوانسته یک روند را درست و بدون حاشیه تحلیل کند و با ان بماند که اتفاقا همه را در سهام کوچک با جوسازی از ابتدای سال رو شاخص هموزن به زیان انداخت
            دیگه برای ان اینهمه شلوغکاری در تالار و در همه مبحثها و من گفتم من گفتم ها راه نمیاندازند

خودرو شما از 250تحلیل کردی طبق مستندات پستها و رفته تا 150پایین الان داره برمیگردد بالا و هنوز هم جای اولش نیست
            شانتاژهای که از پستهای چندسال قبل کاربران جهت تخریب انها انجام میشود برای اینکه خودمان را بالاتر ببریم اینها همه سوال برانگیز است

و آنرا محکوم میکنیم !!

که ایا بهرام خان قصد دارند با این تخریب دیگران و جوسازیهایی برای 20الا30درصد صعود از نام خود برند سازی کنند در تالار که در اینده با ان در سایر اپلیکیشنها vip پولی ایجاد کنند و برای خود به نوایی برسند؟؟

اگر پاسخ مثبت به این سوال هست از همینجا ما عملکرد ایشان را شفاف سازی میکنیم تا دیگران به اشتباه نیفتند

این بابا نه نمودارش درست بوده تا کنون نه تحلیل خاصی کرده هرچی بوده تخریب دیگران بوده
            همین هفته قبل یهبار تحلیل کردند دلار نزولیه دیدند 200تومان صعود کرد تحلیل صعودی کردند بعد دیدند 300تومان اصلاح کرد تحلیل نزولی کرد!!!

ما اجازه نمیدهیم این شخص به سرمایه سایت که همانا اساتید و کاربران و تحلیلگران قدیمی ان هست تا این حد حمله کند و فضا را برای یاوه گوییهای خود باز کند
            این اساتید و منتقدان اگر نباشند ایشان همه را در لگنسازها یا سهامی که همیشه وقتی صف خرید هست میاد میگه در زیان میاندازد

مرد حسابی تو چکاره ی این فروم هستی که درخواست مسدودی بهرام رو میدی.... خودت خندت نگرفت همچین حرفی زدی ؟؟؟؟

نظر

• توپ4گوش
              ستاره دار (1)
              • Nov 2020
              • 2505

در اصل توسط وحید خزایی پست شده است View Post
              مرد حسابی تو چکاره ی این فروم هستی که درخواست مسدودی بهرام رو میدی.... خودت خندت نگرفت همچین حرفی زدی ؟؟؟؟
              فضولی تو مگه با شما حرف زدم حداقل پاچه خور یکی باش که ارزشش داشته باشد فردا نوبت خودت هم میرسد گرچه کاری با امثال شما که هر از بر تشخیص نمیدهند ندارد
              شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• MNB1984
                عضو فعال
                • Jan 2020
                • 376

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post

و آنرا محکوم میکنیم !!

بنظر من بهرام خان همون کاربر دکتر مغز متفکر بورس هستش که در گذشته تو تالار بورس فعالیت میکرد

نظر

• دفتردار
                  عضو فعال
                  • Feb 2013
                  • 860

از دوشنبه اول آذرماه گزارش فعالیت یکماهه شرکت‌ها کدال می شود.
                  هفته بعد زمان فروش هیچ سهامی نیست. منتظر گزارش بمانید.

نظر

• ققنوس14
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 1545

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post

سلام بهرام خان
                    به شخصه از زحماتي كه كشيدي تشكر مي كنم
                    و هر جايي كه هستي آرزوي سلامتي و موفقيت براي شما و خانواده گراميتان را دارم
                    واميدوارم بزودي زود شاهد حضور دوباره شما باشيم.
                    ارادتمند
                    آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• محمدرض
                      عضو فعال
                      • May 2019
                      • 394

در اصل توسط MNB1984 پست شده است View Post
                      بنظر من بهرام خان همون کاربر دکتر مغز متفکر بورس هستش که در گذشته تو تالار بورس فعالیت میکرد
                      سلام کاربریشون بهرام خان خانان بودکه بیشتر توگروه قتدی بود.

نظر

• محمدرض
                        عضو فعال
                        • May 2019
                        • 394

ولیکن نام کاربریش هرچی باشه مهم نیست حداقل 5 ساله نوشته 6اشو دنبال می کنم اکثر تحلیلهاش درست از اب دراومده هرکسی دوست داره تحلیلهاشو میخونه و اگرم نخوادبایک دکمه چشم پوشی خودشو راحت کنه البته ایشون کاررا راحت کرده تایپیک اختصاصی زده که زحمت مخالفین تحلیل هاشو کم بکنه.

نظر

• Sweety
                          عضو عادی
                          • Oct 2020
                          • 131

درود. جناب بهرام امیدوارم در صحت و سلامت باشید و به زودی شاهد حضور شما در سایت باشیم. نمیشه که بخاطر چند نفر ، همه ما رو نادیده بگیرید

نظر

• MOSTAFAVI
                            Banned
                            • Jun 2012
                            • 5636

متاسفانه دوستان به جای هم افزایی دارند به سمت تخریب هم رو میارن.خداییش نمیشه منطقی و با حفظ حرمت ،مسائل رو مطرح کرد؟/:.sadsmiley.:/
                            من جای دوستانی که به بهرام خان تاختن بودم ،می گفتم تحلیل شما تا اینجا و در این بازه زمانی درست بوده و جای تشکر داره اما به نظرم از فلان تاریخ احتمالا روند برگرده،جای بهرام خان هم بودم هم می گفتم از این که نظرات منو نقد کردید ازتون متشکرم،تا اینجا که الحمد لله تحلیل من درست بوده ،بیایید کمک کنید تا بقیه روند رو پیش بینی کنیم تا همه بیشتر از اینی که هست سود کنیم.
                            جالبی مساله اینجاست که همه از دیکتاتوری و تک صدایی متنفریم اما وقت عمل .....@};-

اگر از نظرات کسی خوشمون نمیاد دکمه چشم پوشی رو در موردش فعال کنیم نگذاریم این جمع از هم بپاشه

نظر

• بهرام نامدار
                              عضو فعال
                              • Oct 2020
                              • 9392

در اصل توسط وحید خزایی پست شده است View Post
                              در اصل توسط ققنوس14 پست شده است View Post
                              سلام بهرام خان
                              به شخصه از زحماتي كه كشيدي تشكر مي كنم
                              و هر جايي كه هستي آرزوي سلامتي و موفقيت براي شما و خانواده گراميتان را دارم
                              واميدوارم بزودي زود شاهد حضور دوباره شما باشيم.
                              ارادتمند
                              در اصل توسط محمدرض پست شده است View Post
                              ولیکن نام کاربریش هرچی باشه مهم نیست حداقل 5 ساله نوشته 6اشو دنبال می کنم اکثر تحلیلهاش درست از اب دراومده هرکسی دوست داره تحلیلهاشو میخونه و اگرم نخوادبایک دکمه چشم پوشی خودشو راحت کنه البته ایشون کاررا راحت کرده تایپیک اختصاصی زده که زحمت مخالفین تحلیل هاشو کم بکنه.
                              در اصل توسط Sweety پست شده است View Post
                              درود. جناب بهرام امیدوارم در صحت و سلامت باشید و به زودی شاهد حضور شما در سایت باشیم. نمیشه که بخاطر چند نفر ، همه ما رو نادیده بگیرید

درود بر همه ی دوستان ...

جالبه به بنده حمله می کنند و بعد از سکوت اینجانب , همان حمله کنندگان
                              هیچ حرف یا ایده ای برای گفتن ندارند ... !!
                              .

نظر

• بهرام نامدار
                                عضو فعال
                                • Oct 2020
                                • 9392

در اصل توسط آقا سید پست شده است View Post
                                متاسفانه دوستان به جای هم افزایی دارند به سمت تخریب هم رو میارن.خداییش نمیشه منطقی و با حفظ حرمت ،مسائل رو مطرح کرد؟/:.sadsmiley.:/
                                من جای دوستانی که به بهرام خان تاختن بودم ،می گفتم تحلیل شما تا اینجا و در این بازه زمانی درست بوده و جای تشکر داره اما به نظرم از فلان تاریخ احتمالا روند برگرده،جای بهرام خان هم بودم هم می گفتم از این که نظرات منو نقد کردید ازتون متشکرم،تا اینجا که الحمد لله تحلیل من درست بوده ،بیایید کمک کنید تا بقیه روند رو پیش بینی کنیم تا همه بیشتر از اینی که هست سود کنیم.
                                جالبی مساله اینجاست که همه از دیکتاتوری و تک صدایی متنفریم اما وقت عمل .....@};-

اگر از نظرات کسی خوشمون نمیاد دکمه چشم پوشی رو در موردش فعال کنیم نگذاریم این جمع از هم بپاشه

آقا سید , دقیقا یکی میزنید به نعل و یکی به میخ ...!
                                .

نظر

در حال کار...
                                X