تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Si@v@sh
    Banned
    • Jan 2022
    • 210

پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
    مجددا عرض کنم ، بازار نباید از افت دلار بترسد ...

۲۶۰۰۰ دلار خوبی است و دلچسب برای بورس ....

بعید می‌دانم پس از امضای برجام کف محکم ۲۶۰۰۰ از دست برود ...

دلایل بنیادی هم وجود دارد ...
    بهرام خان شما هم خیلی سریع و انقلابی دستور میدید که شرایط دلار واسه بورس دلچسب باشد!
    دلار بارها تا حالا اومده رو 26 رفته دوباره تا 30 و عین خیالش هم نیست.ولی سرمایه ما سهامداران خاکستر شد و هم اینک خاکسترش در جریان هوای مذاکرات،درحال گرد هوا شدن است.درصورتیکه دلار تهش یک ریال هم کم نشده.ملت مغز خرخوردند سهم بخرند و فرداش با ۵تا ۱۰درصد ضرر بفروشند و هی ادامه بدهند تا صفر شوند؟این چه دور باطلی است که ما بخت برگشته ها درش گیر افتادیم؟!چرا ذره ای عدالت و انصاف تو بورس ایران نیست؟آیا واقعا ما سهامداران باید کامل تا ته مانده ی سرمایه مان،توسط سرکردگان،غارت شویم؟آیا اینان اعتقادی به خدا و پیغمبر و حق الناس دارند؟تا کی باید پایین بریم؟تا کجا؟از بیماری کرونا هم جان سالم ببریم،آخرش تو این بورس سکته میکنیم،میمیربم و دست خانوادمون هم به خاکستر ته مانده سرمایه مون نخواهد رسید...
    این رفتار با ما مصداق جنایت نیست؟

نظر

• دفتردار
      عضو فعال
      • Feb 2013
      • 859

سهرمز... بررسی شود.
      خرید به قصد سود مجمع.
      فردا بسته می شود و سود مجمع هم اسفندماه پرداخت می شود.
      فردا برای مجمع سالیانه بسته می شود

نظر

• Abad
        عضو فعال
        • Nov 2015
        • 7516

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
        وضعیت دلار چه می شود ؟!

تحلیل تکنیکال دلار ( آپدیت ) :

دلار روند
        صعودی میان مدت را از دست داد ...

در تحلیل های فوق به حمایت های اصلی و مهم اشاره داشته ام ...

1. حمایت مهم 27,000 تومان

2. حمایت اصلی و مهم و معتبر 26,000 تومان

به نظرم کف دلار پس از
        امضای توافق اتمی در محدوده ی 26,000 تومان بسته خواهد شد ...

روند بلند مدت دلار مطابق
        43 سال اخیر همچنان صعودی است ...

با سلام
        و احترام

این احتمال هم وجود دارد که صعود اخیر دلار که از بهمن 99 یا اردیبهشت 1400 اتفاق افتاده موج 5 ناقص از درجه میان مدتی باشد اگر این فرض صحیح باشد و توافق هم انجام شود احتمالا دلار روند صعودی بلند مدتی را هم از دست داده است
        ارادت
        Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
        تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• shabah
          عضو فعال
          • Jan 2022
          • 764

از بهرام چاخان چه خبر؟

متوهم اعظم

کسی که تو کف تاریخی هرمز تشویق به فروش میکرد؟!!

کسی که تو سقف خودرو تشویق به خرید میکرد؟!!

کسی که فکر میکرد با ریزش دلار، زیان سازها صعودی میشن؟!! کسی که فکر میکرد فروش فرغون با بازشدن مرزها و واردات افزایش پیدا میکنه

این کشور 8 سال هزینه داد تا احمدی نژاد بفهمه که کت و شلوار به جای کاپشن خیلی هم خوبه

اینجا هم بادمجان دور قاب چین ها باید اونقدر ضرر کنن تا بفهمن هر پشت کوهی که به اینترنت وصل شده تحلیلگر نیست که اگر بود باید کش شلور خودش رو تا حالا تونسته بود نگه داره

نظر

• Auschwitz
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 444

کاری به کاربرد اصطلاحات " بادمجان دور قاب چین و پشت کوهی" ندارم ولی شاگردی داشتم از همین به اصطلاح پشت کوه نشینا که الان وقت نمیکنه بیاد ایران ازبس کمپانی عظیم پژو براش مسولیت داده و ازین مثالها بسیارند.
            از بهرام با ادب و با شخصیت و حتی بهرام کتاب خوان دفاع میکنم. بگذریم که در بعضی موارد همگیمان تحت تاثیر جو قرار میگیریم. بهرام هم انسان است و اشتباهات زیادی دارد. خواستم به چند نمونه اشاره کنم دیدم به صلاح خودم نیست چون خودم بیشتر مزین! به این معایب استم.

نظر

• Sadeghi
              عضو عادی
              • Jan 2022
              • 162

علی باقری به وین رفت

علی باقری مذاکره کننده ارشد جمهوری اسلامی ایران برای شرکت در ادامه دور هشتم مذاکرات ایران و ۱+۴ به منظور رفع تحریم های آمریکا به وین رفت.
              به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، علی باقری مذاکره کننده ارشد جمهوری اسلامی ایران به منظور شرکت در ادامه دور هشتم مذاکرات وین به منظور رفع تحریم های آمریکا بامداد امروز (سه شنبه) راهی وین پایتخت اتریش شد.
              سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت امور خارجه دیروز در نشست هفتگی با خبرنگاران اعلام کرد که هیأت ایرانی روز سه شنبه به وین می روند و با بیان این‌که آمریکا نمی‌تواند هزینه تصمیمات مخرب و غلط خود از جمله خروج غیرقانونی از برجام را از جیب ملت ایران بپردازد، گفت که در بحث تضمین‌ها توافقاتی حاصل شده ولی هیچ چیز توافق نمی‌شود، مگر همه چیز توافق شود.
              علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی نیز دوشنبه در توئیتی با اشاره به دستورکار مشخص مذاکره‌کنندگان ایرانی برای ادامه دور هشتم گفت‌وگوها نوشت: توافقی که طی آن تحریم‌های شکل‌دهنده فشار حداکثری رفع نشود، موجب شرطی شدن اقتصاد کشور شده و نمی‌تواند مبنای توافق خوب باشد.
              دور هشتم مذاکرات وین روز جمعه هشتم بهمن و براساس توافق هیأتها برای مشورت با پایتخت ها متوقف شد و قرار است امروز مجددا از سر گرفته شود.

نظر

• پروواز
                ستاره‌دار(6)
                • Sep 2020
                • 5236

خیلی جالبه که دلار از ابتدای دولت از ۲۲ شده ۲۶ ولی کاهش قیمت دلار را توی بوق و کرنا کردن

نظر

• Sadeghi
                  عضو عادی
                  • Jan 2022
                  • 162

پیش‌نویس ۲۰ صفحه‌ای؛ جدیدترین اخبار مذاکرات وین از قول المیادین

شبکه «المیادین» با گزارش آخرین تحولات مربوط به مذاکرات رفع تحریم‌ها در وین، از وجود یک پیش‌نویس 20 صفحه‌ای خبر داد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، خبرنگار شبکه لبنانی «المیادین»، عصر امروز (سه‌شنبه)، در گزارش جدیدترین اخبار مذاکرات رفع تحریم‌ها در وین از یک سند بیست صفحه‌ای خبر داد که هنوز در حال بررسی و مذاکره است.
                  طبق گزارش خبرنگار المیادین، «پیش‌نویس یک سند ۲۰ صفحه‌ای تهیه شده است که چارچوب یک توافق سیاسی جامع را مشخص می‌کند». این شبکه لبنانی به نقل از خبرنگار خود اضافه کرد: «اجرای این پیش‌نویس با رفع تحریم‌ها و اجازه بهر‌مندی ایران از انتقال درآمدهایش آغاز می‌شود». در ادامه این گزارش آمده است: «فضای مثبتی برای دست‌یابی به یک توافق طی چند روز یا شاید چند هفته آینده حاکم است».
                  این گزارش در حالی منتشر شده است که «سعید خطیب‌زاده» سخنگوی وزارت خارجه ایران روز گذشته (دوشنبه) در خصوص ازسرگیری مذاکرات وین گفت: «پاسخ‌هایی که آمریکا فردا به وین می‌آورد مشخص می‌کند که چه زمانی می‌توانیم به توافق برسیم. ما در زمینه‌های مختلف مذاکرات وین پیشرفت قابل‌توجهی داشته‌ایم از جمله تضمین‌هایی مبنی بر اینکه ایران به دنبال این است که دولت جدید آمریکا یک بار دیگر توافق را نقض نکند».
                  دیپلمات‌های غربی از هشتم آذرماه که نخستین دور مذاکرات رفع تحریم‌ها در دولت سید ابراهیم رئیسی آغاز شده سعی کرده‌اند با ارائه چارچوب‌های زمانی تیم ایران را برای موافقت با خواسته‌های خود تحت فشار قرار دهند.
                  با این حال، نمایندگان ایران در مذاکرات وین تصریح کرده‌اند برای تهران نتیجه مهم‌تر از زمان است. تهران در تلاش است برجام را که از نخستین روزهای اجرایی شدن در اثر برخی سیاست‌های آمریکا و کشورهای غربی به توافقی تهی از منافع اقتصادی برای طرف ایرانی تبدیل شد، به سمت توافقی دوجانبه و متوازن پیش ببرد.
                  در همین راستا «اولاف شولتز» صدر اعظم آلمان روز گذشته (دوشنبه) در مصاحبه با روزنامه آمریکایی واشنگتن‌پست گفت که به لحظه تعیین‌کننده‌ای در مذاکرات رسیده‌اند. وی مسئولیت را برعهده ایران دانست و گفت: «ما به آن‌ها پیام روشنی داده‌ایم که هم‌اکنون زمان تصمیم‌گیری و پیشرفت و نه طولانی‌کردن این فرایند است. ما امیدواریم که آن‌ها از این فرصت استفاده کنند».
                  دولت فعلی آمریکا به ریاست «جو بایدن» مدعی است قصد دارد از طریق مذاکرات جاری در شهر وین، پایتخت اتریش زمینه‌های لازم برای بازگشت کشورش به توافق هسته‌ای برجام را فراهم کند. تا کنون ۸ دور مذاکره در شهر وین میان ایران و اعضای گروه ۱+۴ از یک طرف و آمریکا و اعضای گروه ۱+۴ از طرف دیگر در این خصوص برگزار شده است.
                  دولت آمریکا تا کنون در این مذاکرات از انجام اقدامات لازم برای بازگشت به برجام خودداری کرده و عملاً سیاست دولت گذشته این کشور موسوم به «فشار حداکثری» را علیه ایران ادامه داده است. دولت بایدن، در عوض با مانور بر روی برخی حرکات نمایشی تلاش کرده توپ تصمیم‌گیری در مذاکرات وین را به زمین ایران بیندازد.
                  از جمله جدیدترین اقداماتی که آمریکا با این هدف انجام داده بازگرداندن معافیت‌های تحریمی مربوط به همکاری‌های صلح‌آمیز با برنامه هسته‌ای ایران است. این معافیت‌ها در دوران ریاست‌جمهوری قبلی آمریکا لغو شده بودند، اما ناظران و تحلیلگران می‌گویند بازگرداندن آنها به جهت آنکه در بردارنده انتفاع اقتصادی برای ایران نیست را نمی‌توان امتیاز در نظر گرفت.
                  «ند پرایس» در نشست خبری شامگاه دوشنبه در خصوص این معافیت‌های تحریمی ایران تأکید کرد: «هدف از صدور این معافیت‌ها تأمین پول برای ایران نیست... واقعیت این است که اگر ما در نقطه‌ای قرار بگیریم که بخواهیم به پایبندی دوجانبه به برجام برگردیم، این معافیت‌ها برای برداشتن گام‌هایی که برنامه هسته‌ای ایران را کم‌خطرتر می‌کنند ضروری خواهند بود. اگر هم نتوانیم به پایبندی دوجانبه برگردیم باز هم این گام‌ها در راستای منافع ما است».
                  او در ادامه گفت: «اگر ما بخواهیم به توافقی برای پایبندی دوجانبه به برجام دست پیدا کنیم این گام (صدور معافیت‌های تحریمی) به ما برای آن کمک کند».
                  مذاکرات وین در حالی از سرگرفته می‌شود که «حسین امیرعبداللهیان» وزیر خارجه ایران در خصوص پیش‌بینی روند مذاکرات پیش رو در وین گفت: «ما بر آخرین متونی که در نتیجه مذاکرات ایران با گروه ۱+۴ و Non-Paper هایی که از طریق آقای مورا تبادل شده تمرکز کردیم. در مرور آخرین متون به دست آمده از مذاکرات وین، هنوز در حوزه رفع تحریم‌ها بخش‌هایی از مطالباتمان مورد توجه قرار نگرفته است».

نظر

• EURASIA
                    عضو فعال
                    • Jan 2022
                    • 1253

دوستان در فروم جو بازار بین من و کاربر b4city دعوایی پیش امد

شما به عنوان شخص سوم لطفا بگویید من چه اشتباهی کردم شاید خودم ندانم!

من همه کامنت هایم عمومی است و کاری به دیگران ندارم
                    زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

نظر

• EURASIA
                      عضو فعال
                      • Jan 2022
                      • 1253

در واقع یک سو تفاهم پیش امده من کاملا با حقوق زنان موافقم و البته تکالیف زنان.
                      ضمنا من چاپلوسی زنان هم نمی کنم یعنی ضمن دفاع ار حقوقشان انها را هم لوس نمی کنیم و تکالیف مدرن را از انها می خواهیم)
                      خود زنان هم مردان چاپلوس را از مردان روشنفکر تشخیص می دهند
                      من در ان کامنت سعی بر معرفی فمنیستهای مشهور دنیا که شخص خاله زنک حتی اسم انها را نشنیده بود ( جالبه حتی در بورس هم بازنده است و غرغرو چه برسه به رشته های دیگر)

اما اینکه یک ادم مثل خاله زنک ها بیاید به شخصیت افراد حمله کند ( با فرض این که من یعنی ناصر مثل همه ادم های دنیا عیب دارم شک ندارم)
                      به نظر شما این ادم قابل احترام است؟!
                      کسی به جای اینکه زیبایی های افراد را ببینید مدام دنبال کوچک کردن افراد است
                      ایا قابل احترام است
                      این شخص هم گذاشتم تو چشم پوشی دیگه نبینمش!
                      زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

نظر

• Sadeghi
                        عضو عادی
                        • Jan 2022
                        • 162

بورل: در مراحل نهایی مذاکرات وین هستیم/ طرفین برای توافق آمادگی‌ نشان داده‌اند

چهارشنبه ، ۲۰ بهمن ۱۴۰۰-۱۰:۱۰

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در سفر به واشنگتن‌ دیدگاهش را درباره وضع فعلی مذاکرات وین‌ و احتمال به نتیجه رسیدن آن مطرح کرد.
                        به گزارش فرانس ۲۴، جوزپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا که اخیرا به آمریکا سفر کرده بود، درباره پیشرفت مذاکرت وین گفت: نمی‌دانم یک‌هفته، دو هفته یا سه هفته طول خواهد کشید اما مطمئنا در آخرین مراحل مذاکره هستیم.

بورل گفت، رسیدن به یک توافق در زمینه لغو تحریم‌ها و بازگرداندن اقدامات هسته‌ای ایران به حالت قبل، «مهم‌ترین مسئله است». او ابراز امیدواری کرد که گشایشی صورت می‌گیرد «چون دو طرف از خود آمادگی نشان داده‌اند».
                        او همچنین گفت که پیش از خروج‌ دولت قبلی آمریکا از توافق هسته‌ای، ایران به توافق پایبند بوده است.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، علاوه بر این، مطرح کرد که روسیه نقش سازنده‌ای را در مذاکرت وین ایفا می‌کند.

نظر

• Si@v@sh
                          Banned
                          • Jan 2022
                          • 210

در اصل توسط Sadeghi پست شده است View Post
                          بورل: در مراحل نهایی مذاکرات وین هستیم/ طرفین برای توافق آمادگی‌ نشان داده‌اند

چهارشنبه ، ۲۰ بهمن ۱۴۰۰-۱۰:۱۰

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در سفر به واشنگتن‌ دیدگاهش را درباره وضع فعلی مذاکرات وین‌ و احتمال به نتیجه رسیدن آن مطرح کرد.
                          به گزارش فرانس ۲۴، جوزپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا که اخیرا به آمریکا سفر کرده بود، درباره پیشرفت مذاکرت وین گفت: نمی‌دانم یک‌هفته، دو هفته یا سه هفته طول خواهد کشید اما مطمئنا در آخرین مراحل مذاکره هستیم.

بورل گفت، رسیدن به یک توافق در زمینه لغو تحریم‌ها و بازگرداندن اقدامات هسته‌ای ایران به حالت قبل، «مهم‌ترین مسئله است». او ابراز امیدواری کرد که گشایشی صورت می‌گیرد «چون دو طرف از خود آمادگی نشان داده‌اند».
                          او همچنین گفت که پیش از خروج‌ دولت قبلی آمریکا از توافق هسته‌ای، ایران به توافق پایبند بوده است.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، علاوه بر این، مطرح کرد که روسیه نقش سازنده‌ای را در مذاکرت وین ایفا می‌کند.
                          سرمایمون رو که خوردند ی آبم روش،سلامتی هم ازمون گرفتند با این توافق وین که هر هفته زجرکشی ما ادامه پیدامیکنه و تمومی نداره.نهایت جونمون هم داریم فدای توافق وین میکنیم بشیم شهید در راه وین...

نظر

• امیدازاد
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 3778

در اصل توسط Si@v@sh پست شده است View Post
                            سرمایمون رو که خوردند ی آبم روش،سلامتی هم ازمون گرفتند با این توافق وین که هر هفته زجرکشی ما ادامه پیدامیکنه و تمومی نداره.نهایت جونمون هم داریم فدای توافق وین میکنیم بشیم شهید در راه وین...
                            ...مسیر و روند بازار همانی شده که سال قبل حسنی و صالحی می گفتند و..گوش شنوایی برایش،نبود ..به جای تشکر با تمسخر و بعضا توهین بدرقه شدند...کاری به لحن و بیان و نیتشون ندارم ..ولی تا اینجا پیش بینی هاشون محقق شده ...برای نظام قربانی شدن سرمایه ها و سهامداران و منافع بخش خصوصی اهمیتی نداره از هیچ رقم ماله کشی و توجیه و تحریف هم ابا و شرمی ندارند ...خون اهالی بازار سرمایه که رنگین تر از خون شهدای آبان و این چند دهه نیست که لوثش کردند.....

نظر

• آخرین سامورایی !
                              ستاره‌دار(3)
                              • Jan 2022
                              • 2538

حالا بهرام خان باز پیداش نیست چون این مینوشت من نمینوشتم حالا من شروع کنم باز پیداش میشه!!!!

کلا کار بهرام خان این هست که ببینید کدوم کاربر فعال در تالار هست که بهش حمله کند!!!

اکثر کاربرهای فعال هم غیر فعال کرده واسه همین دیگه انگار ماموریتی نداره و رفته!!!
                              نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• bahramkhaliran
                                عضو جدید
                                • Sep 2020
                                • 812

در اصل توسط مات و مبهوت پست شده است View Post
                                حالا بهرام خان باز پیداش نیست چون این مینوشت من نمینوشتم حالا من شروع کنم باز پیداش میشه!!!!

کلا کار بهرام خان این هست که ببینید کدوم کاربر فعال در تالار هست که بهش حمله کند!!!

اکثر کاربرهای فعال هم غیر فعال کرده واسه همین دیگه انگار ماموریتی نداره و رفته!!!
                                سلام
                                الان مطمئن شده که اون رفقاش دردولت نیستندکه دلار30000ریالی را300000ریالی کنند.درنتیجه محاسباتش اشتباه ازآب درمی آید.

نظر

در حال کار...
                                X