پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد
درود
کدوم کاربر هتاک فعال جز خودت در سایت هست که من مسدودش کنم؟؟!!!
به همه کاربرهای فعال سایت حمله میکنی حالا قبول داریم ناسزا نمیدی اما به انها میگی بیسواد پستهای سالهای قبلشان را میاری میگی همه اشتباه است و وارونه شده
نقاط قودت انها را نمیبینی صرفا تحلیلهای فیل شده انها بولد میکنی و انها را تخریب میکنی و به شخصیتشان حمله میکنی
قائدتا برخی هم عصبی میشوند ناسزا میگن یا جملات ناشایسته میگن
هیچکس اینجا جولان نمیده و بمردم حمله نمیکنه جز خودت و چند تا ایدی همراهت....
کدوم مدیریت کدوم سیگنال؟؟ سیگنال چی دادند که ما ندیدیم بگو که بخریم!!
حالا یکی اومده در مورد سهم خودش گفته و زیرش هم نوشته که پیشنهاد خرید و فروش نیست اینا رو میذاری پای صحبتهای خودت که وقتی چند تا سهم سیمانی میخری میگی هرکه سیمان ندارد ایمان ندارد >؟؟؟؟!!!!
دقیقا کدوم کاربر جز خودت این چیزها رو میگه و در صدر جوسازیها هست؟؟؟
از خودت نمیگی که وقتی یه سهم میخری در بوق میکنی در همه مبحثها میبری و به همه حمله میکنی
الان حتما دیدی ممکنه یه ایدی مدیریت یه سهم گفته باشه و از انجا که کسی دیگه رو حق نمیدهی که اسم سهم خودش بیاره داری به انها حمله میکنی و تهمت میزنی و تخریب که
مبادا دست زیاد شود و جولان تالار صرفا دست خودت باشه
ادمی به این تمامیت خواهی ندیده بودم
کاش حالا وارد هم بودی به بازار از تهی سرشار جویبار لحظه ها جاری!!!
50بار مقاومت نفت در 80دلار و 85 دلار و 90 دلار و...دادی که اصلاح میکند و میریزد یکی رفته اینا را ریپلی کند؟؟؟
فقط خدا نکند یکی یه تحلیل بدهد فیل شود دودمانش را بر باد میدهی
چشم دیدن هیچکی رو نداری که بنویسد!! حتی رفتی به کلاغ هم حمله کردی در تاپیکش که کاری به کسی نداره و داره برای خودش مینویسد......
دهها کاربر بخاطر شما مسدود کرده مدیریت سایت!! و چه اشتباه استراتژیکی انجام داده اند!!!
در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است
View Post
کدوم کاربر هتاک فعال جز خودت در سایت هست که من مسدودش کنم؟؟!!!
به همه کاربرهای فعال سایت حمله میکنی حالا قبول داریم ناسزا نمیدی اما به انها میگی بیسواد پستهای سالهای قبلشان را میاری میگی همه اشتباه است و وارونه شده
نقاط قودت انها را نمیبینی صرفا تحلیلهای فیل شده انها بولد میکنی و انها را تخریب میکنی و به شخصیتشان حمله میکنی
قائدتا برخی هم عصبی میشوند ناسزا میگن یا جملات ناشایسته میگن
هیچکس اینجا جولان نمیده و بمردم حمله نمیکنه جز خودت و چند تا ایدی همراهت....
کدوم مدیریت کدوم سیگنال؟؟ سیگنال چی دادند که ما ندیدیم بگو که بخریم!!
حالا یکی اومده در مورد سهم خودش گفته و زیرش هم نوشته که پیشنهاد خرید و فروش نیست اینا رو میذاری پای صحبتهای خودت که وقتی چند تا سهم سیمانی میخری میگی هرکه سیمان ندارد ایمان ندارد >؟؟؟؟!!!!
دقیقا کدوم کاربر جز خودت این چیزها رو میگه و در صدر جوسازیها هست؟؟؟
از خودت نمیگی که وقتی یه سهم میخری در بوق میکنی در همه مبحثها میبری و به همه حمله میکنی
الان حتما دیدی ممکنه یه ایدی مدیریت یه سهم گفته باشه و از انجا که کسی دیگه رو حق نمیدهی که اسم سهم خودش بیاره داری به انها حمله میکنی و تهمت میزنی و تخریب که
مبادا دست زیاد شود و جولان تالار صرفا دست خودت باشه
ادمی به این تمامیت خواهی ندیده بودم
کاش حالا وارد هم بودی به بازار از تهی سرشار جویبار لحظه ها جاری!!!
50بار مقاومت نفت در 80دلار و 85 دلار و 90 دلار و...دادی که اصلاح میکند و میریزد یکی رفته اینا را ریپلی کند؟؟؟
فقط خدا نکند یکی یه تحلیل بدهد فیل شود دودمانش را بر باد میدهی
چشم دیدن هیچکی رو نداری که بنویسد!! حتی رفتی به کلاغ هم حمله کردی در تاپیکش که کاری به کسی نداره و داره برای خودش مینویسد......
دهها کاربر بخاطر شما مسدود کرده مدیریت سایت!! و چه اشتباه استراتژیکی انجام داده اند!!!
نظر