تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بهرام نامدار
    عضو فعال
    • Oct 2020
    • 9392

پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

در اصل توسط کروکودیل پست شده است View Post
    حفظ نظام اوجب واجبات....

به هر شیوه و طریقی ک شده...

حتی زدن جیب ملت از بورس!! و کلاه برداری بزرگ سال ۹۹..

آخوند ها رو باید بهتر شناخت:D اگه توافق نکنن ما ب این نتیجه می‌رسیم آخوند قید حکومت کردن رو زده...و می‌رود ک برود سوراخ موش

به خاطر همین می گفتم توافق قطعی است ( قید حکومت را نمی زنند )

البت ، هنوز احتمال توافق بالاست ....
    .

نظر

• manmehdiam
      ستاره دار (1)
      • Jul 2011
      • 1623

اول اینکه من که نمیگم شما اشتباه کردی و توافق عمرن که بشه! هیچ وقت هم نگفتم که توافق نخواهد شد!!

دقت نمیکنید من چه عرض میکنم

یک رخدادی مثل توافق هزار تا عامل توش اثرگذار هست.

اینکه بگید اگر توافق نشه مثلا نظام از بین میره!! و چون حفظ نظام واجبه...لابد حتما توافق میشه.....اینها استدلال های ضعیفی هست...چون هزار تا ان قلت بهش وارده....

همین که میگید اگر توافق نشه ، نظام ضعیف میشه این تصور و تحلیل شماست! لزوما مورد قبول همه که نیست

خیلی های دیگه هستند که معتقدند اتفاقا اگر توافق بشه نظام از بین میره!! و اتفاقا اینها که این عقیده را دارند جز تصمیم گیران هم هستند..حالا شما چی میگی؟:D

موضوعات به این سادگی نیست.

ما میتونیم فقط یک بازه احتمالاتی راجع به رخدادهای اجتماعی (از هر نوعش) در نظر بگیریم...همین! نه بیشتر.
      [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• بهرام نامدار
        عضو فعال
        • Oct 2020
        • 9392

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post

اول اینکه من که نمیگم شما اشتباه کردی و توافق عمرن که بشه! هیچ وقت هم نگفتم که توافق نخواهد شد!!

دقت نمیکنید من چه عرض میکنم

یک رخدادی مثل توافق هزار تا عامل توش اثرگذار هست.

اینکه بگید اگر توافق نشه مثلا نظام از بین میره!! و چون حفظ نظام واجبه...لابد حتما توافق میشه.....اینها استدلال های ضعیفی هست...چون هزار تا ان قلت بهش وارده....

همین که میگید اگر توافق نشه ، نظام ضعیف میشه این تصور و تحلیل شماست! لزوما مورد قبول همه که نیست

خیلی های دیگه هستند که معتقدند اتفاقا اگر توافق بشه نظام از بین میره!! و اتفاقا اینها که این عقیده را دارند جز تصمیم گیران هم هستند..حالا شما چی میگی؟:D

موضوعات به این سادگی نیست.

ما میتونیم فقط یک بازه احتمالاتی راجع به رخدادهای اجتماعی (از هر نوعش) در نظر بگیریم...همین! نه بیشتر.

اتفاقا ، موضوع بسیار ساده بود تا قبل از حمله ی روسیه به اوکراین و حذف ۱۰ میلیون بشکه نفت روسیه از بازار رسمی !!

الان من هم جای آخوندها بودم نه تنها کوتاه نمی آمدم بلکه باج هم می گرفتم !!

چرا ؟

پیچیده اش نکنیم ...!!

جواب بسیار ساده است : نمودار زیر .......

........................

موجودی استراتژیک نفت آمریکا به روند نزولی خود ادامه داده و به کمترین سطح از سال 2000 رسیده است!

این رقم کفاف تنها 28 روز تداوم مصرف نفت آمریکا را دارد ...

.

نظر

• کروکودیل
          عضو فعال
          • Aug 2020
          • 3631

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
          اتفاقا ، موضوع بسیار ساده بود تا قبل از حمله ی روسیه به اوکراین و حذف ۱۰ میلیون بشکه نفت روسیه از بازار رسمی !!

چرا ؟

پیچیده اش نکنیم ...!!

........................

موجودی استراتژیک نفت آمریکا به روند نزولی خود ادامه داده و به کمترین سطح از سال 2000 رسیده است!

یه ریسکهایی بعضی وقتا نابودی میکنه

نظر

• بهرام نامدار
            عضو فعال
            • Oct 2020
            • 9392

بایدن هم سفر به عربستان را لغو کرد که به نظرم عاقلانه بود ...

ترس از حمله ی مجدد ایران به آرامکو !

هرگونه حمله به آرامکو یعنی عبور نفت از ۲۵۰ دلار ....

امکان نداره ایران و روسیه نفت نفروشند و آرامکو زنده بمونه ...

عرض کردم ۲ جهان داریم اکنون :

۱. جهان قبل از حمله ی روسیه ،

۲ . جهان بعد از حمله ی روسیه ، که معادلات را به نفع ایران تغییر داد ( حداقل روی کاغذ)
            .

نظر

• کروکودیل
              عضو فعال
              • Aug 2020
              • 3631

چرا ؟

پیچیده اش نکنیم ...!!

........................

یه ریسکهایی بعضی وقتا نابودت میکنه..

آخوندا فرصت دلار زیر ۳۰ رو از دست دادن...

بیشتر وقت تلف کنن زیر ۳۵ هم از دست میدن

در توافق اگه بودیم... دلار ۳۵ توانایی داشت تا دو سال هر دلالی رو خفه کن...و هر چقدر ریال رو‌ببلعه و همه رو خالی کنه...اونم با نفت ۱۲۰ دلاری!!!

در کل توافق خوبه...در این شرایط نفت ۱۲۰ دلاری! یه آرامشی دارن ملت ک دو سال دلار ۴۰ رد نمیشه اگه زودی توافق کنن تا ترامپ نیامده:D

بایدن ک ب نظر رفتنیست ولی ب نظر زیادی ریسک کردن و دارن فرصتو از دست میدن

امیدوارم فرصت از دست نره
              آخرین ویرایش توسط کروکودیل؛ 2022/06/03, 23:52.

نظر

• Dexterous
                ستاره‌دار(35)
                • May 2012
                • 702

یک واقعا در مکر علامه

در اصل توسط شمال سابق پست شده است View Post
                پیش بینی های ابر تورمی شما در مورد آینده هم اشتباهه چون باعث فرو پاشی کشور میشه از داخل به هیچ وجه جامعه دیگه کشش تورم جدید را نداره نه از جهت افزایش قیمت کالا ونه از جهت افزایش قدرت خرید مردم اجازه تورم جدید را نمیده با رئیسی کشور 4 سال آینده به ثبات اقتصادی خواهد رسید در همین شرایط باقی خواهد ماند. پیش بینی هایت هم مال خودت
                صرفا مرور نظرات برخی کاربران ( سابقا بسیار فعال )

مشهوره که مرحوم شجریان گفته بود "من اگه صدای افتخاری رو داشتم دنیا رو میگرفتم"

بهرام! من اگه روی تو رو داشتم دنیا رو میگرفتم

بیا به مام یاد بده چه طور انقدر "دریده" باشیم!

بالاخره یه دوز اندکیش توو زندگی به کار میاد

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
                ... به طور کلی افرادی که نظرات خاصی دارند و زمان طولانی هم به کارشون ادامه میدند و اصلاً هم براشون مهم نیست که بارها و بارها رسوا شوند با وقاحت تمام به کارشون ادامه میدند و به روی مبارک نمیارند ، اینها یا بیمار روانی هستند یا دارند از این پستها پول در میارند ، پولش هم اون قدری هست که اهمیتی نداشته باشه چهارتا کاربر دستشون رُو رو کنند.
                Dexter is to kill killers
                DEXTEROUS too
                من خار به چشمان یک عده قرمساقم

نظر

• بهرام نامدار
                  عضو فعال
                  • Oct 2020
                  • 9392

در توافق اگه بودیم... دلار ۳۵ توانایی داشت تا دو سال هر دلالی رو خفه کن...و هر چقدر ریال رو‌ببلعه و همه رو خالی کنه...اونم با نفت ۱۲۰ دلاری!!!

در کل توافق خوبه...در این شرایط نفت ۱۲۰ دلاری! یه آرامشی دارن ملت ک دو سال دلار ۴۰ رد نمیشه اگه زودی توافق کنن تا ترامپ نیامده:D

امیدوارم فرصت از دست نره
                  دقیقا هم نظریم

توافق عالی است مخصوصا با فروش رسمی نفت ۱۲۰ دلاری ...
                  .

نظر

• بهرام نامدار
                    عضو فعال
                    • Oct 2020
                    • 9392

پاسخ : یک واقعا در مکر علامه

در اصل توسط Dexterous پست شده است View Post

مشهوره که مرحوم شجریان گفته بود "من اگه صدای افتخاری رو داشتم دنیا رو میگرفتم"

بهرام! من اگه روی تو رو داشتم دنیا رو میگرفتم

بیا به مام یاد بده چه طور انقدر "دریده" باشیم!

بالاخره یه دوز اندکیش توو زندگی به کار میاد

بد کردم فرصت خروج و فرار از ثاخت را برای خودت و دیگران ایجاد کردم ؟!!

گریه و زاری هایتان در ثاخت هنوز موجوده ...

عجب ملت نمک نشناسی داریم ! عجب !!

در ضمن متن کاربر Ehsani رابطه اش با این تاپیک نامشخص هست ....
                    آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2022/06/04, 00:10.
                    .

نظر

• manmehdiam
                      ستاره دار (1)
                      • Jul 2011
                      • 1623

چرا ؟

پیچیده اش نکنیم ...!!

........................

دوست عزیز

از بین عوامل و دلایل فقط اون دلایلی که به نفع ات هست رو که نباید در نظر بگیری.

فقط اون جنبه ای که دوست داری رو که نباید در نظر بگیری

جنگ اوکراین اثرش در توافق یا عدم توافق به این سادگی نیست که شما میگی عزیز جان....بگذریم که آمریکا خودش گنده ترین تولید کننده نفت هم هست؟

اصلا همه اینها به کنار!

مگه نمیگی همه چیز رله بود! برای توافق...تا اینکه جنگ اوکراین شد..

خوب جنگ اوکراین مگه اثرش چی بوده؟ خوب به همان اندازه که در اثر این جنگ محدودیت انرژی پیش آمده و فشار بر روی غرب بیشتر شده برای توافق...خوب همون مقدار هم ایران روش رو زیاد کرده دیگه! این هیچ تاثیری در توافق یا عدم توافق نداره دوست عزیز.

اصلا میشه جنگ اوکراین رو جوری تحلیل کرد که عامل تشدید توافق باشه! اشکالی داره اینجوری بگیم: ....قرار نبود اصلا توافق بشه! ولی چون غرب و اروپا به انرژی نیاز دارن...مجبور هستن به ایران باج بدن پس به زودی توافق میشه!

یک کلام بگو در مورد توافق و سهام بایدنی و این حرفها نظرت درست نبود..خودت رو خلاص کن دیگه:D
                      [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• بهرام نامدار
                        عضو فعال
                        • Oct 2020
                        • 9392

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post

دوست عزیز

از بین عوامل و دلایل فقط اون دلایلی که به نفع ات هست رو که نباید در نظر بگیری.

فقط اون جنبه ای که دوست داری رو که نباید در نظر بگیری

جنگ اوکراین اثرش در توافق یا عدم توافق به این سادگی نیست که شما میگی عزیز جان....بگذریم که آمریکا خودش گنده ترین تولید کننده نفت هم هست؟

اصلا همه اینها به کنار!

مگه نمیگی همه چیز رله بود! برای توافق...تا اینکه جنگ اوکراین شد..

خوب جنگ اوکراین مگه اثرش چی بوده؟ خوب به همان اندازه که در اثر این جنگ محدودیت انرژی پیش آمده و فشار بر روی غرب بیشتر شده برای توافق...خوب همون مقدار هم ایران روش رو زیاد کرده دیگه! این هیچ تاثیری در توافق یا عدم توافق نداره دوست عزیز.

اصلا میشه جنگ اوکراین رو جوری تحلیل کرد که عامل تشدید توافق باشه! اشکالی داره اینجوری بگیم: ....قرار نبود اصلا توافق بشه! ولی چون غرب و اروپا به انرژی نیاز دارن...مجبور هستن به ایران باج بدن پس به زودی توافق میشه!

یک کلام بگو در مورد توافق و سهام بایدنی و این حرفها نظرت درست نبود..خودت رو خلاص کن دیگه:D
                        ایران برای افزایش قیمت نفت و افزایش قدرت چانه زنی اش ، ریسک بزرگی کرد ....

آن هم در زمان ترامپ ...

مستقیما آرامکو را زد !

نفت همان روز ۲۰ درصد مثبت شد !!

البته گذرا بود و موقتی

نفت ۵۰ دلاری رفت تا ۶۲ دلار در یک روز

حال روسیه با هزینه ی خودش نفت را به جای ۲۰ درصد ، بیش از ۱۰۰ درصد رشد داده است ...

چرا که نه ؟

چرا ایران ناز نکنه برای غرب ؟

چرا باج نخواد ؟

اصولا چرا غیر مستقیم با ایجاد شرایط فرابرجامی نزنه زیر توافق؟!

..............

اینها را گفتم تا
                        دو زاری تان بیفتد ، هرچند بنده توافق را به نفع کشور می دانم .....
                        .

نظر

• Auschwitz
                          عضو فعال
                          • Nov 2020
                          • 444

امیدوارم فرصت از دست نره
                          برادر جان ما خدا خدا میکنیم فرصت از دست بره اونوقت شما میگی نه!!!

نظر

• بهرام نامدار
                            عضو فعال
                            • Oct 2020
                            • 9392

اکثر مردم هنگامی که به پایانِ کار می‌رسند و نظری بر گذشته می‌افکنند، درمی‌یابنند که سرتاسرِ زندگی را چون چیزی گذرا زیسته‌اند و با حیرت مشاهده می‌کنند که آنچه بی‌اعتنا از کنارش گذشته‌اند و لذّتی از آن نبرده‌اند، همان زندگیشان بوده است؛ یعنی همان چیزی که به خاطرش زندگی کرده‌اند. انسان فریاد بر می‌آورد که امید و آرزو او را فریفته‌اند تا این‌که عاقبت در آغوش مرگ به رقص درآید! آه چه مخلوق حریصِ سیری ناپذیری است این انسان ...!
                            .

نظر

• بهرام نامدار
                              عضو فعال
                              • Oct 2020
                              • 9392

در اوايل انقلاب فرانسه سه نفر محكوم به اعدام با گيوتين شدند: یک روحانی، یک وكيل و يك فیلسوف.

ابتدا سر روحانی را زير گيوتين گذاشتند و از او سؤال شد حرف آخرت چيست؟ روحانی گفت: خدا خدا او مرا نجات خواهد داد ... تيغ گيوتين پايين آمد و نزديك گردن او متوقف شد. مردم با تعجب فرياد زدند آزادش كنيد! خدا حرفش را زد! به اين ترتيب نجات يافت.

نوبت وكيل رسيد؛ پرسيدند آخرين حرفت چيست؟ گفت: من مثل روحانى خدا را نمى شناسم، درباره عدالت بيشتر مى دانم. عدالت عدالت مرا نجات خواهد داد ... گيوتين پايين رفت اما نزديك گردن وكيل ايستاد. اينبار هم مردم متعجب فرياد زدند آزادش كنيد! عدالت حرف خودش را زد! وكيل هم نجات پيدا كرد.

در آخر نوبت به فيلسوف رسيد؛ از او سؤال شد آخرين حرفت چيست؟

فیلسوف گفت: من نه خدا را مى شناسم و نه عدالت را اما من اين را مى دانم كه روى طناب گيوتين گره اى هست كه مانع پايين آمدن تيغه مى شود ... جلادها طناب را بررسى كردند و مشكل را يافتند، گره را باز كردند و تيغ برّان بر گردن فيلسوف فرود آمد و آن را از تنش جدا كرد ...
                              .

نظر

• پیمان
                                ستاره دار (1)
                                • Sep 2020
                                • 682

ایران برای افزایش قیمت نفت و افزایش قدرت چانه زنی اش ، ریسک بزرگی کرد ....

آن هم در زمان ترامپ ...

مستقیما آرامکو را زد !

نفت همان روز ۲۰ درصد مثبت شد !!

البته گذرا بود و موقتی

نفت ۵۰ دلاری رفت تا ۶۲ دلار در یک روز

حال روسیه با هزینه ی خودش نفت را به جای ۲۰ درصد ، بیش از ۱۰۰ درصد رشد داده است ...

چرا که نه ؟

چرا ایران ناز نکنه برای غرب ؟

چرا باج نخواد ؟

اصولا چرا غیر مستقیم با ایجاد شرایط فرابرجامی نزنه زیر توافق؟!

..............

اینها را گفتم تا
                                دو زاری تان بیفتد ، هرچند بنده توافق را به نفع کشور می دانم .....
                                ایران خیلی خوش چسه دم باد هم میشینه
                                اونی ناز میکنه که ناز کش داره اونی ناز میکنه که دست بالا رو داره.... نه اونی که آب دماغشو نمیتونه بکشه بالا
                                فعلا ارباب که 40% گاز اروپا رو داره میداد خودش مثل خر گیر کرده
                                اگه شعوری بود بغل شرق نمیپریدن
                                آخرین ویرایش توسط پیمان؛ 2022/06/05, 07:00.

نظر

در حال کار...
                                X