تکنیکال ( بهرام و رفقا )
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
پاسخ : تکنیکال ( بهرام و رفقا )
چایی رو بذار ، دارم میآم ...
سال ۲۰۱۷ گَری اولدمَن
بابت فیلم «سیاهترین ساعت » اُسکار گرفت
رفت بالای سِن ، جایزهی اسکارش را گرفت توی دستش و یک نطق جذاب کرد . ته حرفهاش از مادر ۹۹ سالهاش تشکر کرد که مشوقش بوده و آخرش گفت
« مامان ، کتری رو بذار که دارم اسکار رو میآرم »
به همین قشنگی
هیچ جملهای به اندازهی این جمله ، مرا به زندگی امیدوارم نمیکند
اینکه یکی زنگ بزند و بگوید که
« چایی رو بذار ، دارم میآم »
یا من زنگ بزنم و بگویم
« کتری رو بذار ، دارم میآم »
* چکیدهی زندگی برای من همین جمله است ، بقیه چیزها همه حاشیهاند !
قدیمها محل کارم تا خانهی پدرم چهار قدم بیشتر راه نبود بعضی غروبها که مثل نمد مالانده میشدم، زنگ میزدم خانهشان مادرم میگفت
« چایی رو میذاارم ، یه سر بیا »
کدام کلاغ خیسِ گرفتار در طوفان پیشنهادِ کرسی گرم را رد میکند ؟
هنوز هم مثال دارم :
همین ده سال پیش که هنوز مردم توانِ سفر داشتند مادر و پدرم قصد کردند بیایند پیشم، رفتند سفارت چهار ساعت مثل قرصجوشانِ ته لیوانِ آب حرص و جوش خوردم و بالا و پائین پریدم تا بالاخره پدرم زنگ زد و گفت :
« ویزا رو گرفتیم ، کتری رو بذار اومدیم »
به همین جذابیت
انگار سِرُمِ امید به حیات را بزنند توی ساعدِ دست آدم !
کلاً این جملهی
« چایی رو بذار اومدم » عاشقانهترین جملهای است که تا حالا بشر خلق کرده است.
مثل این چاقوهای همه کاره است که به هر کاری میآید ، پرتقال پوست میکند ، در نوشابه باز میکند ، در کنسرو لوبیا باز میکند و... !!!
این جمله همهفنحریف است
" امید " دارد
" دوستت دارم " دارد
" گورِ بابای دنیا " دارد
" دلم برایت تنگ شده " دارد
" چقدر قشنگ شدی امشب " دارد
" همه چیز " دارد !
" چایی گذاشتم ، همه بیایید " .
مهم نیست آدم اسکار گرفته باشد یا ویزا ، از سر عملیاتِ حفاریِ گودترین چالهیِ تهران آمده باشد یا بخواهد مزخرفترین پایاننامهی جهان را به سرانجام برساند
این جمله جادو میکند .
بد جوری دلمون برای گفتن این جمله گرفته تمام دید و بازدیدها ، احوالپرسیها ، جوکگفتنها و مهمانیهای ما رفته تو قاب یک گوشی .
کاش بتوانیم بدون ترس ، بدون تعارف ، بدون هیچ نگرانی ، با دلی پر از مهربانی و آرامش، بیغل و غش به هم دیگه بگیم
چای رو دم کن دارم میآم...که واقعا" جادو میکنه ....
نظر
-
-
خنده باید زد به ریش روزگار
ورنه دیر یا زود پیرت می کند
سنگ اگر باشی خمیرت می کند
شیر اگر باشی پنیرت می کند
باغ اگر باشی کویرت می کند
شاه اگر باشی حقیرت می کند
ثروت ار داری فقیرت می کند
گاز را بگرفته زیرت می کند
عاقبت از عمر سیرت می کند
گر زدی قهقه به ریش روزگار
ریش را چرخانده شیرت می کند
دل به تو داده دلیرت می کند
خویشتن فرش مسیرت می کند
عشق را نور ضمیرت می کند
خاک اگر باشی حریرت می کند
کورش ار باشی کبیرت می کند
رستم ار باشی امیرت می کند
آشپز باشی وزیرت می کند
پس بخندید و بخندانید هم
خنده دنیا را اسیرت می کند. ..
( سیمین بهبهانی ).
نظر
-
وقتی اغلب انسان ها در انتهای زندگی خود به گذشته می نگرند، در می یابند که در سراسر عمر عاریتی و گذرا زیسته اند ...
آن ها متعجب خواهند شد وقتی بفهمند همان چیزی که اجازه دادند بدون لذت و قدردانی سپری گردد، همان زندگی شان بوده است ...
بنابراین، بشر با حیله ی امیدوار بودن فریب خورده و در آغوش مرگ می رقصد ...
(اروین یالوم ).
نظر
-
بهرام خان سلام و سپاس از مطالبتون
بيمه دي به نقطه حساسي رسيده و امروز گزارش خوبي منتشر كرد.
اگر لطف كني تحليلي داشته باشي ممنون ميشم.آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر
نظر
-
پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد
در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Postنکته ی مهم بورسی :
بارها نسبت شاخص هم وزن به شاخص کل را تحلیل زدم و اشاره داشتم سهام کوچک را دریابید ...
همین ماه گذشته ملاحظه فرمودید که کوچک ترها بهتر بودند ( بسیار بهتر )
...............................
اما امروز :
منتظر گرفتن سیکنال قدرتمند تری هستم ...
اگر این نسبت محدوده ی 0/28 را بزند سیکنال بسیار قدرتمندی برای عموم سهام گوچک و متوسط بازار صادر خواهد شد ...
بالاخره 0/28 را زد ...
به نظرم سهام ریالی تا مدت ها یکه تاز بازار خواهند بود مخصوصا سهام کوچک و متوسط ....
...........................................
آپدیت :
.
نظر
-
-
عقده زیست لاکچری ...
در یک دههی اخیر به واسطه انقلابات مدام در عرصه ارتباطات، میل به شوآف و به نمایش گذاشتن زیست لاکچری توسط طبقه مرفه جامعه شکل جدیدی به خود گرفته است. این طبقه با به نمایش درآوردن، سبک و استایل زندگیش را به عنوان الگویی برای دیگر طبقات اجتماعی ارائه و معرفی میکند. پوشیدن لباسهای مارکدار، مسافرت به کشورهای دیگر و سواحل معروف، خرید خودروهای گران قیمت و لوکس و برپایی مهمانیهای مجلل شیوههایی از این نمایش متظاهرانه طبقات مرفه در شبکههای اجتماعی است.
طبقه ثروتمند تا چندین دهه پیش امکان چندانی برای به نمایش گذاشتن سبک زندگی خود و فخر فروشی به دیگر طبقات را نداشت. در جهان ماقبل مدرن طبقات اجتماعی مختلف در جهانهای کاملا دور افتاده و متفاوتی زندگی میکردند، اما امروزه با نفوذ شبکههای اجتماعی فرزند فلان بیخانمان یا چوپانی در فلان روستای دور افتاده مرزی هم میتواند از خودرو و خانه و استایل زندگی فلان بازیگر سینما یا فلان ورزشکار ملی پوش آگاه شود.
به نمایش گذاشته شدن زندگی لاکچری، آسیب روحی و روانی شدیدی را به سایر طبقات اجتماعی تحمیل میکند و باعث ایجاد نفرت و عقدههای اجتماعی، نارضایتی شدید از زندگی و جامعه، جدلهای خانوادگی، گسترش بزهکاری، پول پرستی افراطی و امثالهم میشود.
مواجههی سایر طبقات اجتماعی با سبک زندگی لاکچری چندین شکل صورت میگیرد:
بخشی از طبقهی متوسط و متوسط به بالا با تلاش فراوان و رنج خود ویرانگرانهای سعی میکند از همه لحاظ با الگوهای رفتاری ارائه شده توسط طبقه مرفه همراه شده و در هر صورتی حتی بدلی و فیک از آن لذتها و استایلی شبیه آن سبک زندگی (استفاده از مارکهای تقلبی، سفر خارجی به کشورهای همسایه و کم هزینه، استفاده از لوازم آرایشی ارزان قیمت، اعمال جراحی زیبایی، خرید خودرو خارجی ارزان قیمتتر و... ) خود را ارضا کرده و خود را همسطح با طبقه بالا جا بزند.
اما آسیب جدیتر برای طبقات پایینی است که حتی توان تقلید و درآوردن ادای طبقات مرفه و زندگی لاکچری را ندارند. بسیاری از نوجوانان و جوانان طبقات پایین که غرق در فضای مجازی بوده و زندگی لاکچری سلبریتیها را دنبال میکنند به عنصری عصبی، ضد اجتماعی و عقدهای بدل میشوند. افرادی که آگاهانه و ناخودآگاه حسرت چنین سبک زندگی را میخورند و گاهی هم در صدد آسیب زدن به این طبقات برمیآیند.
امروزه (ممکن است) فرزند کارگری که شاید درآمد ماهیانهاش کمتر از یک میلیون تومان است، تمام خودروهای لوکس خارجی را با مدل و سرعت و قدرت موتور بشناسد و با انواع و اقسام لذتهای طبقه ثروتمند آشنا باشد. او با مشاهده سبک زندگی این طبقه در صفحات مجازی در حسرتی همیشگی به سر میبرد. این مسئله در دراز مدت باعث شکلگیری دوگانگی آسیب زا میشود. فرزندان طبقات محروم، از یک سو در دنیای خیالی و آرمانی و زندگی در چنین دنیایی را تجربه میکند و از سوی دیگر با زندگی در شرایط واقعی و به دور از چنین امکانی مواجه میشود که در نهایت سرخوردگیها و آسیبهای روانی بسیاری برای این کودک و نوجوان به همراه خواهند داشت ....
نظر
-
-
وقتی کسی تورا می رنجاند...
ناراحت نشو!!!
چون اين قانون طبيعت است!!!
که درختی که شيرين ترين ميوه ها را دارد
بيشترين سنگ ها را می خورد....
گوته نويسنده و نقاش بزرگ الماني، "آرامش" را اينگونه تعريف مي كند؛
"آرامش"، پيامد انديشيدن نیست!
بلكه "آرامش"، نیندیشیدن به گرفتاری ها و چالش هایی است که ارزش، "انديشيدن" ندارند...!!.
نظر
-
در اصل توسط TARGET پست شده است View Postبهرام خان خاور به ۲۱۵ شما رسید
آپدیت می کنید تحلیل تون رودر اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Postدرود...
مقاومت بسیار مهمی را زده ...
چند روزی باید بمونه تا تثبیت کنه بالای خط روند بلند مدت ...
.
خاور 1000 تومان ( سقف کانال سوم ) ؟؟!!
تکنیکالی امکان پذیر و شدنی است ....!
عرض کردم تثبیت در کانال سوم مهم است ....
.
نظر
-
نظر
نظر