تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بهرام نامدار
    عضو فعال
    • Oct 2020
    • 9392

پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
    تکنیکال نسبت شاخص هم وزن به شاخص کل (آپدیت ) :

گارد صعودی این نسبت واضح دیده می شود ..

بهتره از غول ها
    مخصوصا حبابی هایشان دوری کنیم ...

خرید سهام شرکت هایی که
    تعداد سهام آنها از 300 میلیون برگه بیشتر است ممنوع !

در این بازار فقط کوچک ها می توانند بازدهی داشته باشند .... فقط کوچک ها

البت نمودار این روزها چنین می گوید و در آینده نیاز به آپدیت خواهد داشت ...

سخن بنده در کوتاه مدت معتبر است ( حداکثر 2 ماهه )

تعداد سهام این شرکت 300 میلیون برگ !!

فمراد
    200 میلیون برگ ..

.......

.

نظر

• بهرام نامدار
      عضو فعال
      • Oct 2020
      • 9392

پاسخ : تکنیکال ( بهرام و رفقا )

اگر در ماه ٣۵ میلیون در حسابتون تراکنش داشتید باید مالیات بدهید!
      .

نظر

• بهرام نامدار
        عضو فعال
        • Oct 2020
        • 9392

تکنیکال خودرو :

بورس همیشه با خودرو راه افتاده ...

مشکوک به الگوی
        سروشانه با هدف 270

.

نظر

• miravam
          Banned
          • Jan 2014
          • 78

اگر در ماه ٣۵ میلیون در حسابتون تراکنش داشتید باید مالیات بدهید!
          بیشتر توضیح بدید، قانون جدیده ؟

نظر

• بهرام نامدار
            عضو فعال
            • Oct 2020
            • 9392

اگر همتی رای می آورد 2100 را الان پس گرفته بودیم ...

بازار بورس رییس جمهور لیبرال می طلبد ...

مهرعلیزاده حرف خوبی در مورد سواد کاندیداها زد و رفت ...!
            .

نظر

• بهرام نامدار
              عضو فعال
              • Oct 2020
              • 9392

سلام ...

تغییر کل سیستم غیرممکن به نظر می رسد اما می توان سیستم را از درون به انعطاف و شاید تغییر ساختاری و بنیادی مجبور کرد ...

دموکرات های حاکم بر کاخ سفید , دیدگاه مثبتی به ایران دارند ( حتی نسبت به ترکیه عضو ناتو و عربستان )

حکومت باید از این
              فرصت تاریخی استفاده کند و به سرعت تا مرحله ی بازگشایی سفارتخانه ها در واشنگتن و خیابان طالقانی تهران پیش برود ...

یک
              تکنوکرات مثل همتی می تواند پس از رفع تحریم ها با مبادلات اقتصادی با شرکت های آمریکایی این مهم را به سرانجام برساند ...

بقیه کاندیداها این ظرفیت را ندارند ( چون ساختار آنها یا نظامی است یا حوضوی )

وقتی حکومت یک دست بشه همینه که می بینیم !
              .

نظر

• محمدرض
                عضو فعال
                • May 2019
                • 394

سلام جناب نامدار تو تایپیک خزامیا اگه واستون مقدوره نظرتون را در مورد خزامیا بفرمایین . متشکرم.

نظر

• بهرام نامدار
                  عضو فعال
                  • Oct 2020
                  • 9392

افتخار می‌کنم که نگذاشتم اقتصاد کشور ونزوئلایی شود ..

آمده‌ام رییس‌جمهور شوم که اقتصاد کشور مثل
                  کره‌شمالی نشود ...

L

توافق صورت نگیره با فیلتر اینترنت و بستن فضاها می رویم به سمت کره ی شمالی شدن ....!
                  .

نظر

• بهرام نامدار
                    عضو فعال
                    • Oct 2020
                    • 9392

وقتی حکومت یک دست بشه همینه که می بینیم !

آزادترین اقتصاد جهان ...

‏هنگ‌کنگ برای بیست و پنجمین سال متوالی ، آزادترین اقتصاد جهان لقب گرفت. این در حالی است که "‏ایران" در رده ‌بندی امسال بالاتر از کشور آنگولا، توگو و چاد و پایین‌ تر از لبنان، مالاوی و افغانستان در جایگاه ۱۵۵ قرار گرفته است.
                    .

نظر

• بهرام نامدار
                      عضو فعال
                      • Oct 2020
                      • 9392

روزی کسی جایی به من گفت: دگر از این زندگی سیر شده‌ام. می‌خواهم بروم.
                      شوق رفتن و فرار دارم. و از این حرفها...
                      خیال می‌کرد چنین حس و حالی عارفانه است.
                      به او گفتم: خب برو! برو تا دوباره با پس گردنی برت گردانند! و شاید جایی سخت‌تر از اینجا!

عارف حقیقی که نشانه‌اش این حالات و این حرفها نیست. عارف کسی است که زندگی می‌کند، که زندگی کردن را بلد است.
                      عرفان که معنای فرار ندارد.
                      عارف کسی است که با جریان حیات همراه و هماهنگ است. کسی است که از ساده ترین چیزها فی‌الحال لذت می‌برد. صدای کلاغ برایش بهترین سمفونی می‌شود.
                      ماسه های ساحل برایش پرنیان می‌شود و خنده‌ی کودکان برایش بهشت...
                      عارف کسی است که خواستار چیزی و جایی نیست.
                      زیرا همه چیز فی‌الحال برایش مهیاست.
                      عارف جایی برای رفتن ندارد. "جا"خود متعالی اوست. بهشتش با خودش است، همچنانکه خدایش با خودش است.
                      کجا می‌خواهی بروی؟!
                      هر جا بروی این تلخی را با خودت خواهی برد..
                      و این تلخیِ نگاه است که جهنم ساز است.
                      زندگیت را بپذیر. به صدایش گوش بده.
                      ببین هر لحظه چه آگاهی‌هایی برایت به ارمغان می‌آورد.
                      یک عارف متخصص زندگی کردن است. نرم و لطیف. هر جا که باشد ...
                      .

نظر

• بهرام نامدار
                        عضو فعال
                        • Oct 2020
                        • 9392

۱۷ اسفند به مشکل اصلی بورس اشاره داشتم ( در کامنت فوق )

بعضی کاندیداها حرف های بی سر و ته و بدون تحلیل می زنند ...

ما بورسی ها باید ببینیم کدام یک حرف ما را بهتر می فهمد؟

اولین بار است که یک
                        تحلیل بنیادی قدرتمند در تبلیغات یک کاندیدا را می بینیم ...

دقیقا به خاطر همین است که می گویم فرصت بی نظیر و شاید تکرار ناپذیری در اختیار بچه های بازار سرمایه قرار گرفته است .....

.................................................. .................................................. .................................................. ......................

همتی: بورس از قیمت‌گذاری‌های دستوری رنج می‌برد ....

نامزد انتخابات ریاست جمهوری :

دوستان بورسی مطمئن باشند اگر کسی بتواند بورس را رونق دهد و به سمت شفاف شدن ببرد دولت من خواهد بود.

بورس مشکل ندارد بلکه دخالت‌های سیاسی و ندانم کاری در اجرای برخی تصمیمات در بورس این وضع را به وجود آورده است.

اکنون بورس ما از قیمت گذاری‌های دستوری رنج می‌برد؛ بازار بورس را حتما سامان خواهم داد ...

آزادترین اقتصاد جهان ...

‏هنگ‌کنگ برای بیست و پنجمین سال متوالی ، آزادترین اقتصاد جهان لقب گرفت. این در حالی است که "‏ایران" در رده ‌بندی امسال بالاتر از کشور آنگولا، توگو و چاد و پایین‌ تر از لبنان، مالاوی و افغانستان در جایگاه ۱۵۵ قرار گرفته است.

تحریم انتخابات یعنی بستن تنها روزنه تنفس موجود با دست خویشتن .... عجب ملتی بودیم !!
                        .

نظر

• بهرام نامدار
                          عضو فعال
                          • Oct 2020
                          • 9392

تکنیکال کباده :

.

نظر

• بهرام نامدار
                            عضو فعال
                            • Oct 2020
                            • 9392

تکنیکال کفرآور :

.

نظر

• بهرام نامدار
                              عضو فعال
                              • Oct 2020
                              • 9392

تکنیکال خودرو :

بورس همیشه با خودرو راه افتاده ...

مشکوک به الگوی
                              سروشانه با هدف 270

بازار بدون خودرو جایی نخواهد رفت ....

.

نظر

• بهرام نامدار
                                عضو فعال
                                • Oct 2020
                                • 9392

خاطره ای از یک معلم سپاه دانشی سال 1348 ...

شب برفی روستا سنگین و ملال آور بود، در مدرسه اتاق کوچکی داشتم، توری چراغ زنبوری ریخته بود و ناگزیر زیر نور گرد سوز سرگرم مطالعه آخرین صفحات رمان "دن آرام" بودم. هر از گاه سكوت شب با اواى زوزه‌ی گرگی گرسنه و پاسخ عوعوی ترس‌خورده‌ی سگان روستا شكسته مى گرديد، اگرچه دم غروب شیشه‌ی چراغ زنبوری را تميز نموده بودم اما باز دوده گرفته بود و در كورسوى گردسوز ياراى تميز كردن مجدد انرا نداشتم بیرون از اتاق سرما تا بن استخوان نفوذ پذير بود... ...

دماى اتاق با بخار حاصل از کتری جوشان بر بخارى نفتى علاالدين و عطر معطر چاى دم كشيده سرنيزه قوری بند زده که بر بالاى كترى رسوب گرفته جا خوش کرده بود ...

روياهاى خام جوانى و اواهاى گاه به گاه سگان روستا، غرق افكار خود بودم كه با كوبش دروازه‌ی پوشيده از برف كسى مرا فرا مى خواند ، پالتوی گل و گشادم را روی دوش انداختم و با تپاندن کلاه پشمی روی سرم ، فانوس فتیله پایین کشیده‌ی کنار بشکه آب را برداشتم و از ‌پله هاى ايوان به سمت درب مدرسه سرازیرشدم در را که باز نمودم در پرتو نور فانوس زن مراد كه براى كارگرى به مسجد سليمان رفته را با بچه‌ی دوساله درآغوش که از پس گریه‌ی زیاد نای ونگ زدن راهم نداشت و تنها هق هق می نمودو مدام رنگش بر می گشت...و رو به سياهى میرفت، زن با چشمان خیس سرمازده نالید :
                                آقا مدیر کنیزتم تورو خدا یه کاری کنین بچم داره می‌میره، اگه مراد بیاد جوابشو چی بدم ؟ اگه بمیره منو طلاق میده ، باید برگردم خونه‌ی دام...

بی انکه نگاهش نمايم گفتم : "خواهرجان من سپاهى دانش هستم نه بهداشت...از مریضی بچه و دوا و درمون هم چیزی سرم نمیشه..."

حرف مرا نپذيرفت و همچنان ناله و التماس میکرد، از سوز سرما چنان می‌لرزد که ناچار شدم بگویم بیاید بالا تا خود و بچه اش کمی گرم شوند .

مثل گربه از پله‌های پوشیده از برف بالا آمد، داخل جعبه‌ی کمک‌های اولیه حتی یک قرص آکسار هم نداشتم چه برسد به دوا و درمان دیگر . زن کوتاه نمی آید همچنان و هی التماس می کرد .

همین طور که فکری بودم چه جوری این مادر هراسان را ساکت کنم یادم افتاد زیر تخت بطری«شراب شاهانی خُلار» نیم خورده‌ای دارم که دوست سپاهی ام از شیراز برایم آورده بود ، منکه اهل می و دود نبودم الباقی را گذاشته بودم اگر باری دیگر آمد نوش‌جان کند .

فکری به سرم زد ، رو به زن گفتم : "خانم جان یک شربت دارم اما برای بچه‌ها نیست شاید بشه یه قاشق ریخت تو حلق بچه ، راستش چیز دیگه‌ای ندارم...
                                زن که دمی از التماس و دعای خیر کوتاه نمی آمد نالید : "آقا مدیر کنیزتانم بچه‌مو اول از خدا بعدش هم از شما می‌خوام هر کاری می تونید بکنید بچه هلاک شد..."*

درنگ نکردم ، دوقاشق شراب شاهانی ریختم میان حلق بچه و استکانی چای از قوری روی علاالدين برای مادرش، هنوز دست به استکان نزده بود که بچه نفس راحتی کشید و شل شد و گویا به خواب رفت . زن یادش رفت چایی ریخته داخل نعلبکی را تمام کند ، دعا کنان بچه را زیر چادرش زد و بلند شد و با خرسندی گفت : "آقا مدیر شما دیگه پایین نیاین من در مدرسه رو می‌بندم خدا قسمت کنه تو عروسی‌تون خدمت کنم..."

زن مراد رفت و من در این فکر ماندم که مباد حال بچه بدتر شود، به اتاق که برگشتم دیگر حالی برای "دن آرام" خوانی نمانده بود ، گرد‌سوز را فوت کردم و خزیدم زیر لحاف . حالا تنها ماه آسمان پس از بارش برف بیدار بود...

صبح داشتم برفهای جلوی در مدرسه را پارو می کردم که سیاهی چادر زن مراد را حس کردم كه بالاى سرم است ، یک سینی بزرگ مسی پر از تخم مرغ محلی و شیر و نان تازه و کشمش و گردو و کلی دعا که آقا مدیر این شربت شما مگر با آب بهشت درست شده بود ...

بچم تا صبح راحت خوابید وختی هم از خواب جست نشونی از مریضی تو وجودش نبود !

دو روز بعد اهل ده از اثر شربت معجزه‌گر من با خبر شده بودند و شبی نبود چند قاشق از آن را به حلق کوچک و بزرگ اهالى ده سرازیر نکنم . نشان به آن نشان که تا آخر دوران خدمت شدم مشتری پر و پا قرص شراب شاهانی در یک مشروب فروشی شهر که پنج شنبه‌ها سراغش می‌رفتم و او تعجب می کرد چرا هر هفته یک بطری آن هم فقط شاهانی . کارم چنان بالا گرفت که با اسب و قاطر از دهات دیگر هم برای من مریض می‌آوردند .

دوران خدمت تمام شد ، اما اگر شما هم امروز به آن نواحی بروید و سراغ مرا بگیرید شاید از مردم بشنوید : "خدا پدرشو بیامرزه ، یه سپاهی از محله سركوره هاى مسجدسليمان داشتیم به نام بهرام حسنوند که یک شربت بهشتی داشت و مرده هارو هم باهاش زنده می کرد...حیف خدمتش تموم شد و برگشت مسجدسليمان و اسم اون شربتو به ما نگفت...
                                كاش كسى از او خبرى مى داشت .....

از فواید شراب شاهانی (خلّار شيراز )
                                خاطره ی يک سپاهی دانش در روستاى كمفه اندیکا - مسجد سلیمان
                                زمســـــــــــــتان ۱۳۴۸
                                .

نظر

در حال کار...
                                X