کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
Salam.
اقای محترم.لطفا نمودار kbc
واولین عدد که میشود ان را با سود بست را اعلام کنید
منظورم متوجه میشوید که نمودارها sin
است من میخواهم وقتی به نقظه max
رسید بفروشم وپس از فروش دوباره در نقظه min
بخرم این سهم را هم شما که حدود دو هفته پیش گفتید من خریدم
در ضمن بنده تازه کارم ولی کمی کلاس رفتم ولی هیچ کس تا حالا چیزی که بشود یادم نداده است .سپاس میخواهم جواب دقیق بهم بدهی اگر زمان و کار میبرد اشکال ندارد صبر میکنم.متشکرم.
درود بر رفقای قدیم و جدید ...
درود بر رفقای مهربان و همچنین رفقای نامهربان و خاموش! و صرفا خواننده ی تاپیک ... .................................................. .
تحلیل کوتاه مدت شاخص کل ( آپدیت ) :
قبلا عرض کردم شاخص بین 2 عدد سقف و کف مستطیل شکل زیر در حال نوسان ( شاید کف سازی ) است ...
اگر کف سازی باشد , زمینه چینی و نویدبخش شکست مقاومت های بلند مدت تر شاخص خواهد بود ...
تا شاخص از این مستطیل خارج نشود , روند خاصی نخواهد داشت ...
همواره در طی چند سال گذشته قیمت خاور و خکاوه نه تنها یکی بوده بلکه خکاوه بالاتر هم بوده
هر دو زیانده اند و زیان انباشته بالایی دارند، خکاوه سرمایه اش بمراتب کمتر از خاور هست 2/5 میلیارد در برابر ۵ میلیارد
در سرمایه و قیمت نصف!!!! در واقع حباب منفی سنگینی خکاوه دارد!!!ولی خاور بزودی وارد کانال ۸۰۰ و خکاوه وارد کانال ۴۰۰ تومان خواهد شد!!!!
هر ۱ درصد نماینده انحصاری ولو در ایران ۱۲ میلیارد تومان!!!!!! پول ۱ واحد آپارتمان معمولی در تهران ۱ درصد سایپا دیزل
فردا بایدن بصورت رسمی توسط آرای الکترال برگزیده خواهد شد و در اولین قدم به برجام برمیگردد!
۲۰ نفر هر کذام با ۱۲ میلیارد تومان میتوانند یک سبت هیات مدیره سایپا دیزل و ۲۰ درصد شناوری سهم را جمع کنند!
کدام سهم بازار و بنام و آبستن حوادث جدید این ویژگی را دارد! با این ۲۰ درصد سقفی نمیتوان برای خکاوه متصور بود چون سایپا خودش ۴۰ درصد بیشتر ندارد!
خاور و خکاوه هر دو مفت های گروه خودرو هستن، یه مصاحبه از تجدید ارزیابی خاور اومد اون را قفل کرد در صف خرید،
خبر قطعی تجدید ارزیابی این دو را پرواز میده
نظر