کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
درود
جواب شما ساده است ! نخست وزیر فعلی انگلستان هندی الاصل است !!!!! وزیر دفاع کانادا تا چند وقت پیش یک هندی بود با دستار بر سر !!!! پس با تفکر شما نمی بایست اینها رشد می کردتد!
نه دوست عزیز قرار نیست هر کسی سنی بود حتما به کشورش خیانت کند! و جاسوس عربستان شود . صمنا مگر کشور ما 8 سال با کشور شیعی عراق نجنگید !! بالاخره اون سربازها کافر که نبودند اونها هم مسلمان و شیعی بودند . پس قطعا بدانید این معیار صد در صد اشتباه است . و تبعیض به دلیل اعتقادات بسیار آثار زیانباری بر مملکت خواهد داشت .
بعضی ها صحبت از جدایی طلبی کرد و بلوچ و عرب می زنند من به شما می گویم نیازی به نیروی نظامی نیست راه حل در همین تهران است !! دست از تبعیض قومی و مذهبی بردارید کاری کنید همه احساس کنند شهروند درجه یک ایران هستند مطمئن باشید آن وقت همه برای هر وجب از خاک ایران جان فدا خواهند کرد .
یک مثال ساده بزنم !!! من بیش از 20 سال قبل در یک جایی استخدام شدم همان موقع با مدرک فوق لیسانس از دانشگاه بسیار معتبر تهران ، آن موقع که من استخدام شدم در کل اون سازمان زیر 10 نفر فوق لیسانس داشت . دو سه سال بعد من کارمند نمونه ملی شدم !! شب و روزم یکی بود تمام زندگیم شده بود کارم ! با هزار سنگ اندازی برایم ! بالاخره شدیم معاون اداره ! دو سال کار کردیم دولت عوض شد احمدی نژاد سرکار اومد پست من را پس گرفتند بدون هیچ دلیلی !!!!! از اون زمان تا امروز من کارشناس مانده ام ! حداقل 7 بار برایم درخواست پست مدیریتی شده است که هر بار رد شده است دوبار علنا به من گفتند سنی هستید!!!اون زمان که من معاون اداره بودم خیلی از همکاران متصدی امور بودند (کارمند جزء) . الان خیلی از همون ها مدیرعامل ، مدیر ، رئیس اداره شده اند ! حداقل سه نفر از همون همکاران که رده پایین تری از من داشتند در سه تا سازمان مدیر اول اون سازمان هستند .!!! خوب با این تفاسیر حق و حقوق من و خانواده ام چه می شود ؟؟؟ من که حاضر نیستم یک قدم در جهت خلاف منافع مملکتم و مردم کشورم بر دارم ! فقط به صرف اینکه اتفاقی در جای دیگری از ایران متولد شده ام که مذهب متفاوتی داشته است .
با کمال احترام برای هموطن عزیزم رادین، ولی روی صحبتم با کسی بود که سنی نباشه. طبیعتا یک سنی پاسخ خواهد داد که بله باید سمت های بلند پایه رو هم به سنی ها داد. ولی میخوام شیعه زاده های مخالف نظام پاسخ بدند.
ببخشید من نظرم رو بگم. اگه من بودم میدادم. همه ایرانی ها به طور یکسان باید امکان رسیدن به هر سمتی رو داشته باشن. اینکه بگیم چون سنی هستن امکان داره نفوذی باشن خیلی غیرمنصفانه و ساده لوحانه هست. یک حکومت باید تا جایی که میتونه ایرادهای امنیتی و اطلاعاتیش رو برطرف کنه، چون از کجا میدونه تو شیعه ها نفوذی وجود نداره. از نظر من قضاوت نباید بر اساس اعتقادات مذهبی صورت بگیره. هر کسی با هر عقیده ای ممکنه نفوذی باشه. این بیشتر به ذات اون آدم مربوطه.
شما تجربه مدیریتی دارید؟ این شیوه تصمیم گیری شما، عملگرایانه نیست. در دنیای واقعی کارها اینقدر زیبا جلو نمیروند. اگر تجربه مدیریتی ولو اندک داشتید، احتمالا این پاسخ رو نمیدادید. شما رو رجوع میدم به اعتراض اخیر سناتورهای آمریکایی که اعتراض کردند چرا یک سید طباطبایی در تیم مذاکره کننده آمریکا است. منظورشون آرین طباطبایی بود. آیا سناتورهای آمریکایی عقلشون نمیرسه؟ یا تجربه های مدیریتی و امنیتی اونها رو به این نتیجه رسونده که باید به حضور آرین طباطبایی اعتراض کرد؟
شما تجربه مدیریتی دارید؟ این شیوه تصمیم گیری شما، عملگرایانه نیست. در دنیای واقعی کارها اینقدر زیبا جلو نمیروند. اگر تجربه مدیریتی ولو اندک داشتید، احتمالا این پاسخ رو نمیدادید. شما رو رجوع میدم به اعتراض اخیر سناتورهای آمریکایی که اعتراض کردند چرا یک سید طباطبایی در تیم مذاکره کننده آمریکا است. منظورشون آرین طباطبایی بود. آیا سناتورهای آمریکایی عقلشون نمیرسه؟ یا تجربه های مدیریتی و امنیتی اونها رو به این نتیجه رسونده که باید به حضور آرین طباطبایی اعتراض کرد؟
اول اینکه خب من به هیچ عنوان قبول ندارم که کاری که آمریکاییها انجام میدن لزوما درسته. دوم اینکه شیوهای که الان انجام شده و سنیها احیانا حذف شدند (من خودم اطلاع دقیقی در این مورد ندارم) خیلی عملگرایانه بوده و جواب خوبی ازش گرفتیم؟ سوم هم اینکه ممنون میشم بگید چرا عملگرایانه نیست؟ اینکه فقط بگید عملگرایانه نیست به نظرم کافی نیست.
در سوال فرض کردم حکومت سالمه و فرض کردم دنبال پیشرفت ایرانه. کاری با حکومت فعلی ندارم!! در یک دنیای موازی یک حکومت شیعه تشکیل شده و میخوام ببینم صلاح هست با وجود رقیبهایی که از قضا حکومتهای دینی هستند و نه سکولار، آیا سمتهای خیلی بالا رو به سنی ها میدادین یا خیر؟ اگر بله آیا نگران نفوذ امنیتی و اطلاعاتی بودید یا خیر؟
طرح این پرسش...ازنقطه نظر انسانی وناسیونالیستی اساسا تناقض داره....با قانون اساسی تضاد داره....از نظر راهبردی ومدیریتی هم ایراداسترانژبک داره....
کلا یه آپارناید مذهبی بدون توجیه وبرمبنای سلیقه شخصیه...
طرح این پرسش...ازنقطه نظر انسانی وناسیونالیستی اساسا تناقض داره....با قانون اساسی تضاد داره....از نظر راهبردی ومدیریتی هم ایراداسترانژبک داره....
کلا یه آپارناید مذهبی بدون توجیه وبرمبنای سلیقه شخصیه...
شما در منطقه خاص هستی با شراط خاص. در اروپا که زندگی نمیکنید. عربستان و ترکیه که حکومتهای دینی هستند به شیعیان سمتهای بلند پایه میدن؟ چرا نمیدن؟ به خاطر آپارتاید و نژاد پرستی هست یا دلایل دیگری داره؟ به نظر من که دلایل امنیتی و اطلاعاتی داره و کار درستی هم میکنند که نمیدند.
مهمترین دلیلی که نگذاشتند ترکیه به اتحادیه اروپا ورود کنه، مسلمان بودن ترکها بود. دقیقا اروپا به دلایل امنیتی و اطلاعاتی حاضر نشد یک کشور مسلمان رو به باشگاه کشورهای اروپایی راه بده.
اول اینکه خب من به هیچ عنوان قبول ندارم که کاری که آمریکاییها انجام میدن لزوما درسته. دوم اینکه شیوهای که الان انجام شده و سنیها احیانا حذف شدند (من خودم اطلاع دقیقی در این مورد ندارم) خیلی عملگرایانه بوده و جواب خوبی ازش گرفتیم؟ سوم هم اینکه ممنون میشم بگید چرا عملگرایانه نیست؟ اینکه فقط بگید عملگرایانه نیست به نظرم کافی نیست.
عملگرایانه نیست یعنی اینکه وقتی شما سنی هستند، احتمال نفوذی بودن شما هم بالاتر میره. یعنی احتمال عدم تعلق شما به کشوری که اکثریتش با شما همدین و هم فکر نیستند پایینتر میاد. ایلام و کرمانشاه کرد شیعه هستند (البته در کرمانشاه کرد سنی هم هست) و کردستان و اذربایجان غربی کرد سنی. کدوم شهرها این مدت بیشتر اعتراض شد؟ در زمان شاه هم، کردستان و آذربایجان غربی بیشتر علیه شاه اعتراض کردند و مبارزه مسلحانه کردند ولی کرمانشاه و ایلام یک دهم کردهای سنی علیه شاه موضع نگرفتند. علت فقط یه چیزه. اینکه احساس تعلق کردهای سنی به کشور ایران کمتر از کردهای شیعه است. هم در زمان شاه اینطور بود هم الان. عملگرایانه یعنی اینکه این واقعیت رو با توجه به شواهدی که وجود داره بپذیریم و در محاسباتمون لحاظ کنیم. اینکه بگیم همه انسان هستن (که هستن) و حقشونه که سمت های رده بالا بگیرند، تصمیمات عملگرایانه نیستند و در دنیای واقعی منجر به فاجعه میشه.
شما در منطقه خاص هستی با شراط خاص. در اروپا که زندگی نمیکنید. عربستان و ترکیه که حکومتهای دینی هستند به شیعیان سمتهای بلند پایه میدن؟ چرا نمیدن؟ به خاطر آپارتاید و نژاد پرستی هست یا دلایل دیگری داره؟ به نظر من که دلایل امنیتی و اطلاعاتی داره و کار درستی هم میکنند که نمیدند.
مهمترین دلیلی که نگذاشتند ترکیه به اتحادیه اروپا ورود کنه، مسلمان بودن ترکها بود. دقیقا اروپا به دلایل امنیتی و اطلاعاتی حاضر نشد یک کشور مسلمان رو به باشگاه کشورهای اروپایی راه بده.
پاسخ عجیبی دادین....ترکیه مگه عضو ناتو نیست...پس به اندازه کافی از نظر اطلاعاتی وامنیتی به کشورهای اروپایی نزدیک هست...همان نقطه ای که شمابرآن تاکید میکنید....باعضویت در اتحادیه ...چه اتفاق امنیتی واطلاعاتی جدیدی براش میفته؟
عربستان وترکیه هم که درحفظ حقوق بشر ...اگه بدتر از جمهوری اسلامی نباشند...بهتر نیستن...
درمورد خاص بودن هم...به گمان من...مردم هر کشوری خاص هستند با فرهنگ خودشون...
اگه دیدین داعش در عراق وسوریه رخنه کرد...به خاطر این بود که مردم این کشورها خودشان فرهنگ داعشی داشته ودارند...مردم افغانستان به فرهنگ طالبان بسیار نزدیکترند ...ایران خاص هست...وهمین تروریستهایی که الان بر..ایرانیان سوار شدن...قبلا فرهنگشان با مردم قرابت داشت...اما به یمن روشنفکری وباسوادشدن مردم..کم کم از اونا فاصله گرفتن...در حقیقت ایران امروز ...همان افغانستان در بند طالبان...یا عراق در چنگ داعش است...یک حکومت مردمی بدون تبعیض قومیتی ومذهبی...واقعا دلیلی برای نفوذ دیگر کشورها باقی نمیگذارد...نفوذ از نارضایتی قشری ازمردم به وجود میاد...کشورهای اروپایی که شما امن میدونینشون ...دلیل امنیتشان دقیقا همین عدم تبعیض ویک وستی مردم هست...
افراد بیفرهنگ مدعی آزادی
پدیده شعارنویسی ساختارشکنانه که این روزها به چالش جدی برای مردم و مجموعه مدیریت شهری تبدیل شده است، تنها معطوف به دیوار خیابان نبوده، بلکه افراد بیفرهنگِ مدعی آزادی! تقریبا دستشان به هرجا که رسیده است آن را از گزند رفتار بیفرهنگ خود بیبهره نگذاشتهاند. درب منازل، کرکره مغازه ها روی اتوبوس و تاکسی و.. مشهود است، آلودگی بصری در آن مخل آسایش ساکنان و رهگذران شده است.
اینها را کسانی نوشتهاند که به قول خودشان به دنبال حق هستند، چه حقی وقتی در پی آن حقوق دیگر مردم زیرپا گذاشته میشود؟ دیوارنویسی و تخریب اموال عمومی در هیچ جای دنیا پذیرفته نیست و افرادی که دست به چنین اقداماتی در جهت نازیبایی و شهر میزنند به طور جدی با آنان برخورد قانونی میشود، اما اگر کسی به این افرادمدعی، معترض باشد مزدورِ نظام خوانده میشود؛ این چه منطقی است؟ بیایی در و دیوار خانه مردم را خراب کنی و به اموال عمومی آسیب بزنی و بعد ادعای احقاق حق هم داشته باشی؟
افراد بیفرهنگ مدعی آزادی
پدیده شعارنویسی ساختارشکنانه که این روزها به چالش جدی برای مردم و مجموعه مدیریت شهری تبدیل شده است، تنها معطوف به دیوار خیابان نبوده، بلکه افراد بیفرهنگِ مدعی آزادی! تقریبا دستشان به هرجا که رسیده است آن را از گزند رفتار بیفرهنگ خود بیبهره نگذاشتهاند. درب منازل، کرکره مغازه ها روی اتوبوس و تاکسی و.. مشهود است، آلودگی بصری در آن مخل آسایش ساکنان و رهگذران شده است.
اینها را کسانی نوشتهاند که به قول خودشان به دنبال حق هستند، چه حقی وقتی در پی آن حقوق دیگر مردم زیرپا گذاشته میشود؟ دیوارنویسی و تخریب اموال عمومی در هیچ جای دنیا پذیرفته نیست و افرادی که دست به چنین اقداماتی در جهت نازیبایی و شهر میزنند به طور جدی با آنان برخورد قانونی میشود، اما اگر کسی به این افرادمدعی، معترض باشد مزدورِ نظام خوانده میشود؛ این چه منطقی است؟ بیایی در و دیوار خانه مردم را خراب کنی و به اموال عمومی آسیب بزنی و بعد ادعای احقاق حق هم داشته باشی؟
این بیچاره ها شعار می نویسند و با شعار مورد نظر سلفی می گیرند و یه مبلغی بایت این خرابکاری دریافت می کنند
خلاصه این دفعه همه جوره برا زمین زدن ایران مایه گذاشتن
از گذشته هم درس نمی گیرند
حالا باید بنشینند و حساب کنند
ببینند چقدر هزینه کردن و چقدر کاسب شدن /.:biggrinsmiley.:/
این احمق های درجه یک
این بیچاره ها شعار می نویسند و با شعار مورد نظر سلفی می گیرند و یه مبلغی بایت این خرابکاری دریافت می کنند
خلاصه این دفعه همه جوره برا زمین زدن ایران مایه گذاشتن
از گذشته هم درس نمی گیرند
حالا باید بنشینند و حساب کنند
ببینند چقدر هزینه کردن و چقدر کاسب شدن /.:biggrinsmiley.:/
این احمق های درجه یک
الحمد لله الذی جعل أعدائنا من الحمقی..
خدا را شکر که دشمنان ما را از احمق ها آفرید.
خاوری ها و اختلاس ها و جریان های فولاد و پتروشیمی ها و مافیای مالی و بیکار ی و فروش اعضا بدن و ارتزاق از سطل آشغال ها همش زاییده ساختارهای کاملا غلط کشور ماست
نبود عدالت و رفتارهای ضد مردمی دقیقا اعتراضات را رقم میزند
کشتن مردم و دستگیری دانشجویان وووو یک عملکرد کاملا دیکتاتوری است
خروجی دانشگاه ها آینده این کشور است که همه این عزیزان فرزندان ما هستند که آینده در دستانشان قرار خواهد گرفت
.به خواسته های این نسل که فرزندانمان هستند احترام بگذارید
الحمد لله الذی جعل أعدائنا من الحمقی..
خدا را شکر که دشمنان ما را از احمق ها آفرید.
خوبیش اینه که همه میمیرن...همه را تو یه متر چاله میندازن...یه وقت میبینی دقیقا پهلوی یکی ازین احمقها انداختنتون...حسابشو بکن...یه کرم از هردوتون تغذیه میکنه...
چه بسیار مردان پرقدرتی
که دراین جهان از پی راحتی
به کوه وکمر قصرهاساختند
همه قصرهارابیاراستند
در اطراف هرقصر ازبیم جان
گروهی مسلح نگهبانشان
که تا این همه قدرت وساز وبرگ
کند دورآن مردم از دست مرگ
ولی مرگ ناگه رسید وگرفت
گریبان آن نابکاران زشت
چو گیرد گریبان گردن کشان
به ذلت برون راند از قصرشان
از آن زشت کاران افسرده حال
به بانگ بلندی شود این سوال
چه شد ان همه سرکشی وغرور
که صورت نهادید برخاک گور
به جای کرمهای مردم پسند
برآن چهره ها کرمهامیخزند
چه شدآن همه زیوری را که پیراستید
چه شد آن همه صورتی را که آراستید
اجل دست بی رحمشان راببست(اجل چشم بی شرمتان راببست)
به رخسارتان خاک ذلت نشست
نهادید دارایی خویشتن
نبردید باخود به غیرازکفن!
عملگرایانه نیست یعنی اینکه وقتی شما سنی هستند، احتمال نفوذی بودن شما هم بالاتر میره. یعنی احتمال عدم تعلق شما به کشوری که اکثریتش با شما همدین و هم فکر نیستند پایینتر میاد. ایلام و کرمانشاه کرد شیعه هستند (البته در کرمانشاه کرد سنی هم هست) و کردستان و اذربایجان غربی کرد سنی. کدوم شهرها این مدت بیشتر اعتراض شد؟ در زمان شاه هم، کردستان و آذربایجان غربی بیشتر علیه شاه اعتراض کردند و مبارزه مسلحانه کردند ولی کرمانشاه و ایلام یک دهم کردهای سنی علیه شاه موضع نگرفتند. علت فقط یه چیزه. اینکه احساس تعلق کردهای سنی به کشور ایران کمتر از کردهای شیعه است. هم در زمان شاه اینطور بود هم الان. عملگرایانه یعنی اینکه این واقعیت رو با توجه به شواهدی که وجود داره بپذیریم و در محاسباتمون لحاظ کنیم. اینکه بگیم همه انسان هستن (که هستن) و حقشونه که سمت های رده بالا بگیرند، تصمیمات عملگرایانه نیستند و در دنیای واقعی منجر به فاجعه میشه.
من متاسفانه تا امروز دوستان سنی نداشتم ولی دوستان زرتشتی زیاد داشتم و با اینکه در اقلیت کامل به سر میبرند. احساس تعلقشون به کشور ایران بیشتر از سایرین بود. به همین دلیل به نظرم محروم کردن اقلیتها از برخی مسائل، علاوه بر اینکه یک ظلم آشکاره باعث تفرقه و چند دستگی در مردم میشه که به نظرم آثار بسیار مخربی داره. به طور کلی از نظر من تفتیش عقاید یه کار بسیار غلطی هست که داره انجام میشه. شما با این کار افراد رو تشویق به دروغ و ریا میکنید و در واقع دارید افراد دروغگو، ریاکار، ترسو و نون به نرخ روز خور رو گزینش کرده و جذب سیستم خودتون میکنید. اگر یه سنی بیاد و خودش رو شیعه معرفی کنه، دیگه مشکل حل میشه؟! و یا این همه آدمی که شیعه که هیچ، کلی ادعای مذهبی بودن داشتن ولی در عمل آدمهای فاسد و به درد نخوری از آب دراومدن نشونه غلط بودن این روش هست.
به نظرم گزینش انسانها بر اساس اعتقادات و عقایدشون یه کار بسیار غلطه که امتحان خودش رو تو جمهوری اسلامی به طور کامل پس داده. چرا قضیه رو به صورت برعکس نگاه نمیکنید؟ اگر کردهای سنی بیشتر اعتراض میکنند، شاید به خاطر ظلم بیشتری هست که به اونها میشه، نه به این خاطر که حس وطنپرستی کمتری دارند.
در نهایت یه خاطره هم تعریف کنم، دوره آموزشی سربازی بنده مصادف شد با عاشورا تاسوعا. وقتی میخواستند برای تعطیلات مرخصی بدهند، به سنیها مرخصی ندادند. هرچند در نهایت چون تقریبا اکثریت سربازها (چه سنی، چه شیعه، در اون زمان بر خلاف امروز آدمهای بیدین به ندرت یافت میشد) با این تبعیض مخالفت کردند، به سنیها هم مرخصی دادند. ولی اینو میخوام بگم که مردم خواهان چنین تبعیضهایی نیستند.
نظر