کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اگر بیل زنی بفرما بزن ببینیم چند مرده حلاجی !!!
پ.ن1:
جالبه کسانی از تکنیکالیستایی مثل بهرام ایراد میگیرن که ع...... بارشون نیست!!!! ....دیگه بعد چند سال خوندن مطالب سایت دستمون اومده کی به کیه
پ.ن2:
عرض ادب جناب بهرام ارزوی سلامتی دارم براتون @};-
اقا یا برنمیگشتین یا حالا که اومدید امیدوارم با قدرت ادامه بدید
دهن (گاله )یه عده باید بسته بشه
بنده هم هستم همینجا قابل بدونی
این بنده خدا از بس نوسان گرفت از بچه های فروم و وعده توافق داد و چارت خودرو کشید، اخرش از خجالت یه مدت در سایت ناپیدا بود. حالا شما نمیخواد روی ع...بهرام چاخان اسکی بری /:.yead.:/. امثال manmehdiam و shimalovlygirl و Dexterious خوب این موجود رو شناختن. از شما هم خیلی بعیده که فریب چنین روباهی رو بخوری.
درگیر بیماری مزمنی شدم و هنوز آثار و پیامدهای بیماری اذیت میکنه ...
انشالله دوباره سلامتی خودتون رو بدست بیارید....تاپیک جالبی داشتید هم از نظر مطالب بورسی و هم غیر بورسی....لطفاً بیشتر بنویسید...از مطالب ارزشمند شما استفاده میکنیم
✅تمام بیماریهای انسان ، از افکار او سرچشمه میگیرند ؛ یعنی افکار ما هستند که بیماریها را در وجودمان تولید میکنند :
❣️ تیروئید : وجود بغضی در گلو، که ترکیده نمیشود !
❣️ سرطان : ناشی از نبخشیدن خود و دیگران است !
❣️ ام اس : به دلیل عصبانیت طولانی مدت و کینه ورزی است !
❣️ بیماری قند : بخاطر افسوس گذشته ها را خوردن است !
❣️ سر درد : به دلیل انتقاد از خود و دیگران است !
❣️ زکام : بخاطر وجود آشفتگی های ذهنی است!
❣️ درد مفاصل : به دلیل نیاز به محبت و آغوش گرم است !
❣️ فشار خون : به خاطر مشکل عاطفی درازمدتی است که حل نشده باقی مانده !
پس بیائید ذهن هایمان را پاک کرده و شستشو دهیم : دیگران را ببخشیم... خودمان را ببخشیم ، بیشتر محبت کنیم ، کمتر گله و شکایت کنیم ، فراوانتر بخندیم و شاد باشیم...
و بدانیم افکار ما بسیار قدرتمند و اثرگذار هستند !
تمام دوستانی که در کامنت های صفحه های قبل لطف داشتند ...
تمام رفقا و خوانندگان فعال و خاموش سایت ... @};-
.....................
در این عمری که میدانی
فقط چندی تو مهمانی
به جان ودل
توعاشق باش
رفیقان را
مراقب باش
مراقب باش تو به آنی
دل موری نرنجانی
که در آخر تو میمانی و
مشتی خاک که از آنی ...
این بنده خدا از بس نوسان گرفت از بچه های فروم و وعده توافق داد و چارت خودرو کشید، اخرش از خجالت یه مدت در سایت ناپیدا بود. حالا شما نمیخواد روی ع...بهرام چاخان اسکی بری /:.yead.:/. امثال manmehdiam و shimalovlygirl و Dexterious خوب این موجود رو شناختن. از شما هم خیلی بعیده که فریب چنین روباهی رو بخوری.
اگر بیل زنی بفرما بزن ببینیم چند مرده حلاجی !!!
پ.ن1:
جالبه کسانی از تکنیکالیستایی مثل بهرام ایراد میگیرن که ع...... بارشون نیست!!!! ....دیگه بعد چند سال خوندن مطالب سایت دستمون اومده کی به کیه
پ.ن2:
عرض ادب جناب بهرام ارزوی سلامتی دارم براتون @};-
اقا یا برنمیگشتین یا حالا که اومدید امیدوارم با قدرت ادامه بدید
دهن (گاله )یه عده باید بسته بشه
بنده هم هستم همینجا قابل بدونی
موافقم آرین ...
قطعا برخی به عمد یا از روی جهالت یا خصومت یا حسادت یا پارامترهای ناشناس و مخفی دیگر ، می خواهند بازار و سهامدار را له کنند
شاید ابزار حقوقی ها باشند برای بزخری در کف های تکنیکالی
سلام و عرض ادب خدمت جنابعالی و سایر دوستان و اساتید
جدای از فعالیتم در این فروم که حدود 12 سال میشه حدود 3 سال در فضاهای مجازی مثل واتساپ تلگرام و ایتستاگرام حالا نگم تحلیل بهتره بگم تولید محتوا کردم آنهم بصورت کاملا رایگان اما ماحصل نتیجه کارم شد فحش ناسزا و توهین و ... نهایتا همه رو ول کردم و به این نتیجه رسیدم که این کار برای اشخاصی که درک اینرا ندارند که تولید محتوا کار بسیار پرزحمتی است که بسیار ارزشمند هست و پاداش آن توهین و هتاکی و ...نیست . همین جا از تمامی کسانی که تولید محتوا میکنند و آنرا به صورت کاملا رایگان در اختیار دیگران قرار میدهند سپاسگزارم و برایشان آرزوی سلامتی و توقیق را دارم .
نظر