کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
چاکریم
دستت طلا
ماشالا ایشالا
......................
چوبکاری نکن بهرام خان
ملا ابرام هنوز به درجه شیخی نرسیده
تا وسطای حسنک کجایی خونده و....
ای کجا بودیم و کجا هستیم...
مخلصیم
استارت بازی غشصفا بسیار نزدیکه ...
چون جامانده ترین هست در بین پگاه ها ....
تکنیکالی نسبت به بقیه پگاه ها در کف هست ...
سلام جناب نامدار و ممنون از بابت تمام زحماتتون از بازگشتتون بسیار خرسند شدیم و امیدوارم که همیشه سلامت و مانا باشید سوالی داشتم در این باره که این نسبت فلان سهم به اون سهم دیگه چه چیزی رو به ما میخاد نشون بده مثلا تعداد خریدار به فروشنده میتونه قدرت خرید رو بگه این نسبت چی رو به مامیگه دوم اینکه چه معیاری برای نسبت گرفتن سهم دوم هستش یعنی چرا بجای غفارس غگلپا ویا سایر سهمها رو انتخاب نمیکنید ممنون میشم یه توضیح کلی بفرمایید
سلام جناب نامدار و ممنون از بابت تمام زحماتتون از بازگشتتون بسیار خرسند شدیم و امیدوارم که همیشه سلامت و مانا باشید سوالی داشتم در این باره که این نسبت فلان سهم به اون سهم دیگه چه چیزی رو به ما میخاد نشون بده مثلا تعداد خریدار به فروشنده میتونه قدرت خرید رو بگه این نسبت چی رو به مامیگه دوم اینکه چه معیاری برای نسبت گرفتن سهم دوم هستش یعنی چرا بجای غفارس غگلپا ویا سایر سهمها رو انتخاب نمیکنید ممنون میشم یه توضیح کلی بفرمایید
سلام رضا ...
بنده هم آرزوی سلامتی برای شما و همه ی خوانندگان سایت بورسی را دارم ...
......................
خدمت شما عرض کنم , نسبت ها صرفا آغاز بازی روی یک سهم و همزمان پایان بازی روی سهم دیگر را پیش بینی می کنند ...
مثلا غشصفا نسبت به غگلپا هم در کف تکنیکالی هست اما هنوز نسبت به غگیلا به کف تکنیکالی نرسیده ...
یعنی غگیلا باید 8 تا 10 درصد دیگر رشد کند آنگاه غشصفا نسبت به غگیلا هم به کف تکنیکالی برخورد می کند
و ان روز بازیگران غگیلا و غفارس و غگلپا که همگی به صنایع شیر وصل هستند بازی قدرتمند را در غشصفا استارت می زنند تا مجددا نسبت ها وارون شود ...
نسبت غشصفا به غگلپا :
نسبت غشصفا به غگیلا :
که نشان می دهد بازی غگیلا تا حدود مثبت 10 درصد دیگر ادامه دارد و پس از آن این نسبت به کف تکنیکالی می رسد ( دیدیم غگیلا بهتر عمل کرد ) حال اگر بقیه پگاه ها به رشد خود ادامه دادند , شتاب رشد غشصفا بیشتر خواهد شد پس از رویت کف تکنیکالی نسبیتی ...
بنده هم آرزوی سلامتی برای شما و همه ی خوانندگان سایت بورسی را دارم ...
......................
خدمت شما عرض کنم , نسبت ها صرفا آغاز بازی روی یک سهم و همزمان پایان بازی روی سهم دیگر را پیش بینی می کنند ...
مثلا غشصفا نسبت به غگلپا هم در کف تکنیکالی هست اما هنوز نسبت به غگیلا به کف تکنیکالی نرسیده ...
یعنی غگیلا باید 8 تا 10 درصد دیگر رشد کند آنگاه غشصفا نسبت به غگیلا هم به کف تکنیکالی برخورد می کند حال اگر بقیه پگاه ها به رشد خود ادامه دادند , شتاب رشد غشصفا بیشتر خواهد شد پس از رویت کف تکنیکالی نسبیتی ...
جناب استاد نامدار
پیشنهاد بنده چند سهم بنیادی و تکنیکالی معرفی بشه و کف و سقف قیمتی هم عنوان بشه و روی همین سهام متمرکز بشیم .
بازار متاسفانه توسط سازمان و عواملش یعنی بازار گردانها به گروگان گرفته شده و بیشترین سود رو هم آنها با معاملات الگوریتمی کنترل می کنند و بازار از تحلیل خارج شده است .
چنانچه دوستان هم با این پیشنهاد موافقند اعلام نظر بفرمایند .
ارادت
جناب استاد نامدار
پیشنهاد بنده چند سهم بنیادی و تکنیکالی معرفی بشه و کف و سقف قیمتی هم عنوان بشه و روی همین سهام متمرکز بشیم .
بازار متاسفانه توسط سازمان و عواملش یعنی بازار گردانها به گروگان گرفته شده و بیشترین سود رو هم آنها با معاملات الگوریتمی انجام و کنترل می کنند و بازار از تحلیل خارج شده است .
ارادت
جناب استاد نامدار
بازار متاسفانه توسط سازمان و عواملش یعنی بازار گردانها به گروگان گرفته شده و بیشترین سود رو هم آنها با معاملات الگوریتمی کنترل می کنند و بازار از تحلیل خارج شده است .
ارادت
درود ...
جناب انصاری تحت هیچ شرایطی مسئولیت زیان کسی ( خواننده سایت , دوستان و رفقا ) را نمی پذیرم ...
گاهی اوقات آزاز دهنده میشه درج تحلیل ...
چون خواننده و خریدار سهم انتظار داره از فردای تحلیل سهم راه بیفته
حتی گاهی اوقات حمایت میشکنه رو به پایین و من می فروشم و خاطرم نیست که اعلام کنم حمایت شکست بفروشید ...
البته هرکسی میتونه با درصدی سود بفروشه قبل از مقاومت اصلی سهم ...
به خاطر همین هست که فروم نویسی بر خلاف کانال یک طرفه تلگرام بسیار سخت و آزار دهنده است و گاهی اوقات عذاب وجدان هم داره ( شکست حمایت و عدم خروج به موقع رفقا با حداقل زیان )
توی همین تاپیک میتونم مثال بزنم که چقدر اعتراض کردند برای خمهر 180 تومانی که بهرام چرا خمهر درجا میزنه ...؟!!
کامنت های بعدی مثال میزنم که متوجه بشوید انتظارات بالا میره وقتی مستقیم اعلام بشه بریم روی فلان سهم ...
تحلیل هایی میزنم صرفا برای حافظه ی تاریخی تاپیک که اشکالات خودم را در آینده بتونم کشف کنم و نقد حرفه ای هم دیدم به دیده ی منت می پذیرم ...
حرف شما هم درست هست که الگوریتم روی بسیاری از سهام روشن و فعال هست ...
جناب انصاری تحت هیچ شرایطی مسئولیت زیان کسی ( خواننده سایت , دوستان و رفقا ) را نمی پذیرم ...
حتی گاهی اوقات حمایت میشکنه رو به پایین و من می فروشم و خاطرم نیست که اعلام کنم حمایت شکست بفروشید ...
به خاطر همین هست که فروم نویسی بر خلاف کانال یک طرفه تلگرام بسیار سخت و آزار دهنده است و گاهی اوقات عذاب وجدان هم داره ( شکست حمایت و عدم خروج به موقع رفقا با حداقل زیان )
توی همین تاپیک میتونم مثال بزنم که چقدر اعتراض کردند برای خمهر 180 تومانی که بهرام چرا خمهر درجا میزنه ...؟!!
کامنت های بعدی مثال میزنم که متوجه بشوید انتظارات بالا میره وقتی مستقیم اعلام بشه بریم روی فلان سهم ...
تحلیل هایی میزنم صرفا برای حافظه ی تاریخی تاپیک که اشکالات خودم را در آینده بتونم کشف کنم و نقد حرفه ای هم دیدم به دیده ی منت می پذیرم ...
سلام و درود
بله بنده هم کاملا یادم هست که در مورد خمهر متاسفانه به جنابعالی بی مهری شد ولی رشد عالی هم داشت .
هر طور که صلاح می دانید .
بنده یکی از همراهان همیشگی شما هستم و انصافا هم استفاده می کنم از مطالب ارزشمندتان .
انشالله در پناه حق باشید
ارادت
جناب استاد نامدار
ارادت
نمیخوام داستان خمهر تکرار بشه ...
مثال : کامنت کاربر baran
حمایت شکست نفروخت , هرچند خمهر تا بیخ گوش 500 هم رفت و هیچ تشکری یا حداقل جمله ی محبت آمیز یا عذرخواهی کوتاه و کوچکی ولو در خصوصی از کاربر baran ندیدم ...
اما همه ی خوانندگانانتقادهای گزنده ایشان را دیدند ....
اگر هرکسی مسئولیت کامل و 100 درصد زیان را می پذیره , بسم الله ...
( سود برای خودش پیشکش و هیچ انتظاری نداریم کما اینکه خمهر 215 تومانی آن کاربر تا مرز 500 رفت )
آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2023/07/06, 19:17.
نظر