کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
برای محاسبه نرخ ارز برای سال بعد مفروضات زیر را در نظر می گیریم
1به احتمال زیاد امریکا به برجام بر می گردد وتحریمات مواد غذایی ودارویی رفع تحریم خواهند شد 2صادرات نفت به 2.3 میلیون بشکه در روز خواهد رسید که47.5 درصد ان متعلق به دولت است که ما یک میلیون ویکصد هزار بشکه که متعلق به دولت است را درنظر می گیریم 3علیرغم درنظر گرفتن قیمت 40 دلار برای سال بعد حداقل قیمت نفت 45 دلار خواهد بود 4میزان پیش بینی درامد نفتی وگازی 199 هزار میلیارد تومان در بودجه لحاظ شده است حالامحاسبات را ادامه می دهیم میزان در امد صادرات نفت برای سال بعد 17.8 میلیارد دلار می شود وصادرات گاز 1.8 میلیارد می شود وجمع صادرات نفتی وگازی می شود 19.6 میلیارد دلار از 19.6 میلیارددلار 8 میلیارد دلار برای کالاهای اساسی می شود و 11.6 میلیارد دلار برای دولت باقی می ماند میلیارد دلار کالاهای اساسی را ضربدر 4200 می کنیم می شود33600 میلیارد دلار8 از 199000 رقم 33600 را کم می کنیم می شود165400 حال 165400 را تقسیم بر 11.6 میلیارد دلار می کنیم رقم هر دلار می شود 14258 تومان یعنی دولت به راحتی دلار را می تواند حداقل به خاطر انتخابات وپیروزی هم نوع خود دلار را تا 14250 پایین بیاورد اگردلار تا 14250 پایین بیاید احتمال این که شاخص زیر 800 هزار بیاید هست احتمال این که سکه تا6.5 میلیون تومان پایین بیاید هست احتمال این که ملک در تهران تا متری 15 میلیون پایین بیاید است احتمال این که قیمت ماشین نصف بشود هست
حالا وقت جمع کردن سهم هست
خیلی کوتاه مدت گین ۱۰۰ درصدی
بهرام خان جان! نظر خود شما چیست؟
نمودار شما یک نکته درست دارد! اینکه مقاومت محدوده 560 برگشت قیمت رخ داده و این یعنی اعتبار این مقاومت تایید بیشتری میگیرد!
ولی مسالتن یا شیخ!
قرار بوده مطابق همین نمودار شما 520 حمایت باشد! ولی صف فروش روی 500 داریم! سخت است که بگوییم این حمایت دیگر اعتباری دارد یا نشکسته است!
گین 100درصدی دوست عزیزمان مبتنی بر کدام پوزیشن خرید بر روی کدام حمایت است بهرام خان؟! التفاط دارید که همه این عددهای شما مقاومتهای پیش رو هستند چون بشکستندی!
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
[FONT="]برای محاسبه نرخ ارز برای سال بعد مفروضات زیر را در نظر می گیریم[/FONT]
[FONT="]1به احتمال زیاد امریکا به برجام بر می گردد وتحریمات مواد غذایی ودارویی رفع تحریم خواهند شد[/FONT]
[FONT="]2[/FONT][FONT="]صادرات نفت به 2.3 میلیون بشکه در روز خواهد رسید که47.5 درصد ان متعلق به دولت است که ما یک میلیون ویکصد هزار بشکه که متعلق به دولت است را درنظر می گیریم[/FONT]
[FONT="]3علیرغم درنظر گرفتن قیمت 40 دلار برای سال بعد حداقل قیمت نفت 45 دلار خواهد بود[/FONT]
[FONT="]4میزان پیش بینی درامد نفتی وگازی 199 هزار میلیارد تومان در بودجه لحاظ شده است [/FONT]
[FONT="]حالامحاسبات را ادامه می دهیم[/FONT]
[FONT="]میزان در امد صادرات نفت برای سال بعد 17.8 میلیارد دلار می شود وصادرات گاز 1.8 میلیارد می شود وجمع صادرات نفتی وگازی می شود 19.6 میلیارد دلار[/FONT]
[FONT="]از 19.6 میلیارددلار 8 میلیارد دلار برای کالاهای اساسی می شود و 11.6 میلیارد دلار برای دولت باقی می ماند[/FONT]
[FONT="]میلیارد دلار کالاهای اساسی را ضربدر 4200 می کنیم می شود33600 میلیارد دلار[/FONT]8
[FONT="]از 199000 رقم 33600 را کم می کنیم می شود165400[/FONT]
[FONT="]حال 165400 را تقسیم بر 11.6 میلیارد دلار می کنیم رقم هر دلار می شود 14258 تومان[/FONT]
[FONT="]یعنی دولت به راحتی دلار را می تواند حداقل به خاطر انتخابات وپیروزی هم نوع خود دلار را تا 14250 پایین بیاورد[/FONT]
[FONT="]اگردلار تا 14250 پایین بیاید احتمال این که شاخص زیر 800 هزار بیاید هست[/FONT]
[FONT="]احتمال این که سکه تا6.5 میلیون تومان پایین بیاید هست[/FONT]
[FONT="]احتمال این که ملک در تهران تا متری 15 میلیون پایین بیاید است[/FONT] احتمال این که قیمت ماشین نصف بشود هست
به نظر میرسد تحلیل اندک خوشبینانه ای است! ولو اینکه همان فرض اول که رفع تحریمهای نفتی و .... خیلی خوشبینانه است. هرچند بالاخره میدانیم که بایدن ترامپ نیست و یک فضای مذاکراتی! مدنظر است. ولی راه سختی است!
به فراخور محاسبه همین احتمال هست که معامله گران بازار بورس! مقارن با تایید نهایی بایدن! پریروز در بورس آتش به مالشان زدند!
دوستانی که بیخودی دنبال تئوری توطئه در بورس هستند متوجه باشند که داستان به این سادگی نیست که گروهی بازار را این ور آن ور ببرند!
براورد فعالین بازار ایران تصمیم گرفته است که تورم انتظاری همچنان کاهشی بیشتر از انتظارات نیمه اول سال میباشد! بورس معمولا به معامله گردن آینده شهرت دارد! و اصطلاحا پول هوشمند است و زودتر واکنش میدهد. کما اینکه دلار هم مجدد از تب و تاب افتاد!
فعلا باد به سمت کاهش قیمتها می وزد!
آنچه که روی میز است را ببینید! با ریزش بازار جوری برخورد نکنید که فروشنده ها عجب خنگولهای! نادانی هستند و بازار دارد اشتباه میکند! خیر بازار هیچ گاه اشتباه نمیکند!
آنچه که روی میز است را اول ببنیم ! اینکه چه آینده ای در کوتاه مدت و میان مدت و درازمدت محتمل است را مبتنی بر واقعیت امروز بررسی کنیم!
به نظرم یک صعودی در دل بورس هست! فقط نکته اش این هست که از کجا و از کی و ....!!!
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
یک نکته دیگری که عرایض فوق من را تایید میکند بررسی بازده قیمت اوراق بدهی بورس هست. طی دو هفته قبل بازده این اوراق به طور متوسط یک درصد کاهش داشت! یعنی عملا این اوراق یک درصد گران تر شدند! این اوراق صرفا مبتنی بر تورم و سود بدون ریسک قیمتگذاری میشوند.
به طور واضح نشان گر این است که معامله گر ایرانی تورم انتظاری را دارد کاهش میدهد! ریزش بورس هم در این راستا بوده و دست کم مهمترین عامل محرکه اش این است!
موتور محرکه بورس عوض نشده! همان که دو سه سال اخیر در بورس نقش افرینی میکند! تورم و محاسبه تورم انتظاری اقتصاد!
دقت کنیم که در انتهای موج ریزشی بیش فروش هم معمولا داریم! یعنی محاسبه گران تورم انتظاری معمولا بدبینانه تر هم محاسبه میکنند. یعنی مثلا اگر تورم واقعی بالاتر هم باشد چند درصدی بیش تر محسابه خواهد شد و این فرصت خرید بهتری در بورس ایجاد میکند.
ولی همچنان در زمان خودش باید شرایط را مجدد تحلیل کرد.
فعلا اخزا ها قرب و عزت بیشتری نسبت به سهام دارند! خوشبحال دولت و همتی و دوستان!
به نظر میرسد تحلیل اندک خوشبینانه ای است! ولو اینکه همان فرض اول که رفع تحریمهای نفتی و .... خیلی خوشبینانه است. هرچند بالاخره میدانیم که بایدن ترامپ نیست و یک فضای مذاکراتی! مدنظر است. ولی راه سختی است!
به فراخور محاسبه همین احتمال هست که معامله گران بازار بورس! مقارن با تایید نهایی بایدن! پریروز در بورس آتش به مالشان زدند!
دوستانی که بیخودی دنبال تئوری توطئه در بورس هستند متوجه باشند که داستان به این سادگی نیست که گروهی بازار را این ور آن ور ببرند!
براورد فعالین بازار ایران تصمیم گرفته است که تورم انتظاری همچنان کاهشی بیشتر از انتظارات نیمه اول سال میباشد! بورس معمولا به معامله گردن آینده شهرت دارد! و اصطلاحا پول هوشمند است و زودتر واکنش میدهد. کما اینکه دلار هم مجدد از تب و تاب افتاد!
فعلا باد به سمت کاهش قیمتها می وزد!
آنچه که روی میز است را ببینید! با ریزش بازار جوری برخورد نکنید که فروشنده ها عجب خنگولهای! نادانی هستند و بازار دارد اشتباه میکند! خیر بازار هیچ گاه اشتباه نمیکند!
آنچه که روی میز است را اول ببنیم ! اینکه چه آینده ای در کوتاه مدت و میان مدت و درازمدت محتمل است را مبتنی بر واقعیت امروز بررسی کنیم! به نظرم یک صعودی در دل بورس هست! فقط نکته اش این هست که از کجا و از کی و ....!!!
قسمت قرمز شده رو اکثر تحلیلگرها بیان میکنند.
این مهم فقط با ظهور حضرت ترامپ امکان پذیره.
و امیدوارم پایان موج 5 هم، پایان زندگی فلاکت بار مردم ایران باشه.
در جریان هستید که بازی انتخابات امریکا هنوز تموم نشده!!!
.
.
[FONT="]برای محاسبه نرخ ارز برای سال بعد مفروضات زیر را در نظر می گیریم[/FONT]
[FONT="]1به احتمال زیاد امریکا به برجام بر می گردد وتحریمات مواد غذایی ودارویی رفع تحریم خواهند شد[/FONT]
[FONT="]2[/FONT][FONT="]صادرات نفت به 2.3 میلیون بشکه در روز خواهد رسید که47.5 درصد ان متعلق به دولت است که ما یک میلیون ویکصد هزار بشکه که متعلق به دولت است را درنظر می گیریم[/FONT]
[FONT="]3علیرغم درنظر گرفتن قیمت 40 دلار برای سال بعد حداقل قیمت نفت 45 دلار خواهد بود[/FONT]
[FONT="]4میزان پیش بینی درامد نفتی وگازی 199 هزار میلیارد تومان در بودجه لحاظ شده است [/FONT]
[FONT="]حالامحاسبات را ادامه می دهیم[/FONT]
[FONT="]میزان در امد صادرات نفت برای سال بعد 17.8 میلیارد دلار می شود وصادرات گاز 1.8 میلیارد می شود وجمع صادرات نفتی وگازی می شود 19.6 میلیارد دلار[/FONT]
[FONT="]از 19.6 میلیارددلار 8 میلیارد دلار برای کالاهای اساسی می شود و 11.6 میلیارد دلار برای دولت باقی می ماند[/FONT]
[FONT="]میلیارد دلار کالاهای اساسی را ضربدر 4200 می کنیم می شود33600 میلیارد دلار[/FONT]8
[FONT="]از 199000 رقم 33600 را کم می کنیم می شود165400[/FONT]
[FONT="]حال 165400 را تقسیم بر 11.6 میلیارد دلار می کنیم رقم هر دلار می شود 14258 تومان[/FONT]
[FONT="]یعنی دولت به راحتی دلار را می تواند حداقل به خاطر انتخابات وپیروزی هم نوع خود دلار را تا 14250 پایین بیاورد[/FONT]
[FONT="]اگردلار تا 14250 پایین بیاید احتمال این که شاخص زیر 800 هزار بیاید هست[/FONT]
[FONT="]احتمال این که سکه تا6.5 میلیون تومان پایین بیاید هست[/FONT]
[FONT="]احتمال این که ملک در تهران تا متری 15 میلیون پایین بیاید است[/FONT]
[FONT="]احتمال این که قیمت ماشین نصف بشود هست[/FONT]
به نظرم شما در محاسباتتان نقش نقدینگی و چاپ پول بدون پشتوانه را در نظر نگرفته اید.
دکتر همتی گفت: میزان سپرده های مردم نزد سیستم بانکی در پایان سال 1398 نسبت به پایان سال 1397 با 32 درصد رشد به مبلغ 2.411 هزار ميلیارد تومان (دو هزار و چهارصد و یازده هزار میلیارد تومان) رسید.
اگر همین مقدار رشد را برای سال 99 نسبت به98 در نظر بگیریم سپرده های بانکی در انتهای سال به 3.183 میلیاردتومان می رسد.:D
با فرض دلار 14500 تومانی 220 میلیارد دلار پول در دست ملت است.
در این میان عده ای معتقدن نقدینگی نزد مردم همیشه معادل 100 میلیارد دلار بوده ،در صورتی که این فرض را بپذیریم دلار در سال اینده حول و حوش 30.000تومان خواهد بود.
جناب چگوارا ،ظاهرا شما قصد داری این تاپیک رو هم به سرنوشت تاپیک جناب تمام دچار کنی.بی خیال شو.اگه می خوای کل کل کنی ،خصوصی پیام بفرست.
در ایران این گونه بحث کردن ها هیچ فایده ای نداره ،چون هم تو و هم طرف مقابلت (حالا هر کی می خواد باشه)،از قبل تصمیمتون رو گرفتید اگه هزارتا سند براتون رو کنن که فلانی خیانت کرده یا سوء مدیریت داشته،بازهم قبول نمی کنید.کاش به جای این کل کل کردن،دو تا سهم معرفی می کردی و چهارتا تحلیل می زدی تا همه دعاگوت باشن.
درود بر امیرخان مصطفوی ...
تاواریش چگوارا در تالار بورس ناشناخته بود و کسی او را نمی شناخت ،
از قضا دست به قلم خوبی داشت و بنده برای تحریک ایشان به نوشتن ، ایشان را با القابی مثل استاد ادبیات تاپیک و نویسنده ای زنده از قرون گذشته و القابی دیگر به دوستان شناساندیم ...
اما به مرور شاهد وجود دو صفت نفاق ( متمایل به حزب باد ) و عقرب منشی در ایشان شدم ..
بارها ۱۸۰ درجه تغییر موضع داد ، از ذوب در ولایت شروع می شد و می رفت تا زیر سایه پهلوی و رجوی و دیگر براندازان ...
ما با موضع سیاسی داورشاه مشکلی نداریم چون موضع او واضح و شفاف است ، اما دو رویی و نفاق بدترین صفت است ...
اما عقرب منشی :
روزی گنجشکی عقربی را دید که در حال گریستن است ،
گنجشک از او پرسید برای چه گریه میکنی؟
گفت میخواهم آن سمت رودخانه بروم نمیتوانم...
گنجشک او را روی دوش خود گذاشت
و پرید...
وقتی به مقصد رسید گنجشک دید پشتش میسوزد..
به عقرب گفت من که کمکت کردم برای چه نیشم زدی.؟
گفت خودم هم ناراحتم
ولی چکار کنم ذاتم اینه...!!
حکایت بعضی از ما آدمهاست......
از دست رفیقان عقرب صفت...
هم نشینی با مارم آرزوست...
نظر