تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • موج سوار
    ستاره دار (1)
    • May 2011
    • 329

پاسخ : تکنیکال ( بهرام و رفقا )

درود بر بهرام خان.عزیز دل لطف میکنید یه تحلیل تکنیکال از قصفها ارائه بفرمایید.سپاس فراوان
    در خردسالی نادان بودم و به نادانی خود جاهل
    در نوجوانی باز نادان بودم لیکن فکر میکردم که دانا شده ام
    در جوانی نادان بودم اما دانستم که هیچ نمی دانم
    خدایا کمک کن در اوایل میانسالیم عالم باشم به نادانسته ها و عامل به دانسته هایم. باشد که در کهنسالی کمتر حسرت کشم بر عمر رفته که تو به امانتم دادیَش!/

نظر

• بهرام نامدار
      عضو فعال
      • Oct 2020
      • 9392

شبی که من مردم، شب سردی بود و برف سبکی هم می‌بارید. 27 ژانویه 1997 من در آسپن کلورادو اسکی می‌کردم. دوست دخترم هم همراه من بود و دوست داشتم او را تحت تاثیر حرکاتم قرار دهم که ناگهان به درخت کاج سخت و سفتی خوردم. ضربه‌ای که به من خورد مرا بی‌هوش کرد. متوجه شدم که در ارتفاع چند پایی از بدن خودم هستم. تلاش دوست دخترم برای احیای من بی‌فایده بود.

او شروع به فریاد زدن کرد تا از اسکیت‌بازهای دیگر کمک بگیرد. ناگهان یکی از تماشاچی‌ها گفت: «ببینید! داره ازش خون می‌ره.» من هم کنجکاو شدم و متوجه شدم که از سمت راست صورتم که روی برف بود خون می‌آید. دوست دختر کلاه پشمی سفیدش رو درآورد و با دقت زیر سر من گذاشت. این بالش تازه به سرعت قرمز شد، من به این فکر می‌کردم که باید یک کلاه تازه برای او بخرم. من به دنبال گشت اسکی رفتم و دیدم بدن بی‌حس مرا بلند کردند و از روی بلندی پایین گذاشتند.

ظاهرا این طور به نظر می‌رسید که آمبولانس هیچ وقت نخواهد رسید به همین خاطر تصمیم گرفتم به سمت شهر حرکت کنم و ببینم آیا چیزی می‌بینم یا خیر؟ من اصلا نگران نبودم فقط کمی عصبی شدم که چرا در حالی که دارم می‌میرم آنها دیر عمل می‌کنند. من متوجه آمبولانس شدم و به قسمت عقب که محل کمک‌های اولیه بود رفتم. طوفان برف به یک کولاک تمام عیار تبدیل شد که باعث شد راننده آمبولانس به چپ و راست منحرف شود. من متوجه شدم که هر دفعه او با صدای بلند فحش می‌داد. من با صدای بلند به او گفتم: «آهای! محکم بگیرش.» در اینجا چیزهای عجیبی رخ داد. با اینکه برف خیلی سنگین بود می‌توانستم از میان آن همه چیز را به خوبی ببینم. متوجه شدم که دانه‌های برف از یک قدمی من می‌گذرند، و من کمی نورانی ودرخشان بودم. سرما را اصلا حس نمی‌کردم. می‌توانم احساسات افراد درگیر در این حادثه را درک کنم. همه چیز مانند یک فیلم سینمایی بود. آمبولانس به آرامی در خیابان‌ها در حرکت بود و من درون و بیرون آن شناور بودم.

ناگهان تمام حواس من از بین رفت و من متوجه شدم که در بعد دیگری در فضا هستم. همه چیزهای نگران‌کننده از بین رفت و احساس آرامش واقعی داشتم درست مانند اینکه به خانه برگشتم و غرق در عشقی هستم که از چیزی آشنا و گرم ساطع می‌شد. می‌دانم که عجیب است اما حس می‌کردم که به بخشی از چیزی بزرگ که در جهان وجود دارد تعلق دارم. نمی‌توانم صرفا با واژه این مکان را توصیف کنم، این طور به نظر می‌رسید که همیشه آنجا بوده است و بخشی از همه چیز بوده است و خواهد بود. من مکان زیبای بنفش رنگی دیدم و حس کردم که موجودی که عشق بو از من –در ذهنم- پرسید: «دوست داری اینجا بمانی یا بازگردی؟» من به روزهایی که باید در کالج باشم فکر کردم و گفتم اگر الان برگردم بعدها می‌توانم دوباره به اینجا بیایم؟ خنده دوستانه‌ای کرد که باعث خنده من هم شد و در یک چشم به هم زدن من در دنیای درد و رنج بودم. به من گفتند به مدت سیزده ساعت بیهوش بودم. درک همه چیزها سخت است.

بعد از آن حادثه من خیلی فرق کردم. در واقع نمی‌توانستم درباره آن با کسی حرف بزنم زیرا آدم‌ها چیزی در این مورد نمی‌دانند و فکر می‌کنند من دیوانه شده‌ام. من زندگی را جدی گرفتم و به روانشناسی، مذهب، فلسفه و هر چیزی که بتوانم حقیقت را در آن جستجو کنم مثل ادبیات، سخنرانی‌ها و ملاقات‌ها علاقه‌مند شدم. والدین من تغییرات مرا دوست داشتند اما دوست دخترم از من جدا شد. همه چیز به خوبی تمام شد؛ من فکر کنم دوست دخترم خیلی ترسید وقتی ماجرای کلاه و تمام مکالماتش را با تیم اسکی برایش گفتم. این که می‌دانم بالاخره روزی به آن مکان آرام و سرشار از عشق بازمی‌گردم برایم خبر خوبی است. من دیگر از مرگ خودم و یا مرگ پدربزرگ و مادربزرگم هیچ هراسی ندارم ...

( منبع : وبسایت جهانی تجربیات نزدیک به مرگ )
      .

نظر

• بهرام نامدار
        عضو فعال
        • Oct 2020
        • 9392

برای درک زندگی باید این نکته اساسی را فهمید که هر چیزی بر مخالفش تأثیر می گذارد و به طور خودکار تبدیل به آن می شود.
        اگر هیچ دشمنی نمی خواهی، پس هیچ دوستی نیافرین. دوستی بیافرینی ، دشمنی هم آفریده ای. فقط دوستان می توانند تبدیل به دشمن شوند.
        اگر می خواهی هیچوقت ناراحت نباشی ، به دنبال شادی نگرد
        اگر شادی را جستجو کنی، ناراحتی را هم جستجو کرده ای. ناراحتی بی قید و شرط می آید
        بخشی از بازی خوشحالی است ، خوشحالی نمی تواند بدون ناراحتی وجود داشته باشد.
        زندگی در میان مرگ است.
        این یکی از بینشهای عالی بودا است. او می گوید : » هیچ نکته ای در انتخاب کردن وجود ندارد. کسی می گوید خدا هست و کسی می گوید خدا نیست، آنها صرفاً یک بُعد از واقعیت را انتخاب می کنند.
        خدا تمامیت است : "هست" به علاوه "نیست".
        پس اگر از بودا بپرسی درباره خدا چه می گویی ؟ او می گوید : چه می توانم بگویم ؟ اگر بگویم »هست« اشتباه گفته ام ، اگر بگویم » نیست « اشتباه گفته ام. من یک کلمه هم نمی گویم ؛ ساکت می مانم و به تو هم یاد می دهم که ساکت بمانی
        اگر می خواهی خدا را بشناسی ، ساکت بمان. این راه یا آن راه را انتخاب نکن
        فلسفه انتخاب است.
        فلاسفه ی عشق و صلح می گویند: اگر در دنیا جنگی نباشد، صلح برقرار خواهد بود.
        این به نظر منطقی می رسد که اگر جنگی نباشد ، صلح برقرار باشد.
        اما این درست نیست....
        به بودا گوش بده.
        بودا می گوید : جنگ و صلح با هم هستند. اگر جنگی نباشد ، صلحی هم نخواهد بود
        وقتی نه جنگ باشد بود و نه صلح. از کجا صلح را خواهی شناخت ؟
        تو همه چیز را درباره صلح از یاد خواهی برد.
        فقط فکر کن که اگر مرگ از دنیا ناپدید شود
        آیا می توانی به این فکر کنی که تو زنده ای؟
        غیرممکن است. از کجا خواهی دانست که زنده ای؟
        برای تعریف زندگی ، به مرگ احتیاج است. برای تعریف صلح ، به جنگ احتیاج است. برای تعریف دوستی ، به دشمنی نیاز است ،
        اینها به همدیگر وابسته اند، اگر یکی ناپدید شود ، دیگری نیز محکوم به ناپدید شدن است.

(اوشو)
        .

نظر

• rezasatari
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 565

سلام بهرام خان ممکنه دجابر رو هم چارتش رو تحلیل کنید خریدار میلیونی داره و فروشنده چن هزار تایی اما نمیدونم چرا تکون نمیخوره ممنون از شما

نظر

• بهرام نامدار
            عضو فعال
            • Oct 2020
            • 9392

در اصل توسط موج سوار پست شده است View Post
            درود بر بهرام خان.عزیز دل لطف میکنید یه تحلیل تکنیکال از قصفها ارائه بفرمایید.سپاس فراوان

تکنیکال قصفها :

مقاومت 15300 تومان بزنه , راه می افته ...

البت 13800 را نباید از دست بده !

.

نظر

• بهرام نامدار
              عضو فعال
              • Oct 2020
              • 9392

در اصل توسط rezasatari پست شده است View Post
              سلام بهرام خان ممکنه دجابر رو هم چارتش رو تحلیل کنید خریدار میلیونی داره و فروشنده چن هزار تایی اما نمیدونم چرا تکون نمیخوره ممنون از شما

تکنیکال دجابر :

روی حمایت هست ...

در حال اصلاح
              زمانی ...

البت خط مورب را بزنه حرکتش شروع میشه ...

2150 مقاومت سنگینی داره
              ( نقطه ی فروش )

.

نظر

• بهرام نامدار
                عضو فعال
                • Oct 2020
                • 9392

کسی که فقط چکُش در اختیار دارد همه ی دنیا را میخ می‌بیند. تماشای مداومِ یک رسانه یا شبکه ی خبری خاص مطالعه ی پیوسته ی کتاب‌ها یا نشریات خاص، گوش کردنِ مداومِ یک سخنرانیِ خاص شرکت کردنِ مداوم در یک گروه سیاسی یا فکری یا مذهبیِ خاص و به تعبیر بهتر، مسدود کردن ورودی‌های مغز به روی تنوعات فکریِ عالَم و فقط یک مَجرا را برای طرز فکر خاصی باز گذاشتن، به تدریج و چه‌بسا ناخواسته و نادانسته، فرد را به یک رُباتِ برنامه‌ریزی شده توسط دیگران تبدیل می‌کند زندگیِ انسانی یعنی باز کردنِ مجراهای مختلف در ذهن و مواجه ی آگاهانه و فعالانه و نقادانه با طرز تفکرات مختلف ...

(ابراهام مزلو)
                .

نظر

• گنجشک
                  ستاره‌دار(3)
                  • Jun 2022
                  • 1325

در اصل توسط naser57 پست شده است View Post
                  سلام از بنده ست جناب بهرام خان
                  یک سوال داشتم
                  چرا تاچ سوم تو خط روند صعودی برای من و شما متفاوت هستش ؟ ( در خط روند من هنوز نرسیده اما برای شما اینطور نیست )
                  اگه اشتباه دارم لطفا یادآوری کنید.ممنون
                  درود
                  بهرام خان نمودارش لگاریتمی است

نظر

• بهرام نامدار
                    عضو فعال
                    • Oct 2020
                    • 9392

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
                    یه نسبت ببندم بین 2 سهم سبدت ببینیم چی در میاد !!

........................

نسبت
                    فسازان به شدوص :

این نسبت نشون میده بازدهی فسازان 700تومانی ( که تحلیل زدم حمایت هست ) سبد شما بسیار بیشتر از شدوص 1900 تومانی سبد شما خواهد بود ...

توصیه خاصی ندارم و هیچ وقت هم نداشته ام ...

نسبت فسازان به فلوله :

چرا بازار
                    فلوله را می فروشد
                    و فسازان را می خرد ؟!

در چارت زیر میشه علت را پیدا کرد ...

.

نظر

• naser57
                      عضو عادی
                      • Dec 2020
                      • 152

سپاس از شما

تفاوتشون چیه و کدوم معتبر هستش ؟

نظر

• بهرام نامدار
                        عضو فعال
                        • Oct 2020
                        • 9392

مثالی دیگر از فاجعه‌ی شاخص سازی :

سود تقسیمی پالایشی ها یک بار می رود در دل شاخص کل و همزمان پارسان

سود تقسیمی پارسان می رود در دل شاخص کل و
                        هم زمان وغدیر ( سهامدار عمده)

سود تقسیمی وغدیر هم تاثیری بزرگ شبیه پارسان و پالایشی ها بر شاخص کل دارد ...

ملاحظه می فرمایید
                        سود پالایشی ها ۳ بار و حتی بیشتر بر شاخص کل تاثیر مثبت دارد ( تاثیر تکراری مثبت )

می دانیم بسیاری از شرکت های سرمایه گذاری هم سهامدار پالایشی ها و حتی سهامدار غدیر هستند و
                        فاجعه ی فرمول شاخص کل ، از آن چیزی که فکر می کنیم و می بینیم وحشتناک تر است ....
                        .

نظر

• بهرام نامدار
                          عضو فعال
                          • Oct 2020
                          • 9392

11 مورد از معروف‌ترین صفات ژاپنی‌ها :

۱- ادب
                          می‌توان گفت ژاپنی‌ها مودب‌ترین ملت دنیا هستند. چیزی که باید به آن دقت کنیم این است که مفهوم «ادب» در کشورهای مختلف متفاوت است. منظور از «ادب» در این مقاله به فلسفه آسیای شرقی از کنفوسیوس، هارمونی اجتماعی، برمی‌گردد.
                          کنفوسیوس می‌گوید:

«دولت وجود دارد، وقتی که شاهزاده، شاهزاده است، وزیر وزیر است، وقتی پدر پدر است و وقتی پسر پسر است.»
                          آموزش هارمونی اجتماعی به خوبی در جامعه ژاپنی بهتر از هر کشور آسیای شرقی دیگر، حفظ شده است (کره نیز هارمونی اجتماعی بسیار قوی دارد اما کمی با ژاپن متفاوت است).

۲- وقت‌شناسی

۳- مهربانی
                          خیلی‌ها ژاپنی‌ها را بخاطر رفتار دوستانه، ملاحظه‌کار بودن و مهربان بودنشان تحسین می‌کنند. ژاپنی‌ها همیشه حواسشان قبل از خودشان به دیگران است و از همه مراقبت می‌کنند.
                          حتی در دنیای آکادمیک فلسفه، طرز تفکر ژاپنی (جمع‌‌گرایی) درمقابل طرزفکر امریکایی (فردگرایی) قرار می‌گیرد.

۴- سخت‌کوشی
                          ژاپن ازلحاظ طولانی بودن ساعات کاری در رده دوازدهم جهان قرار دارد. درواقع، اضافه‌کاری‌هایی هم در بین ژاپنی‌ها وجود دارد که در اسناد رسمی قید نمی‌شود. ژاپنی‌ها همیشه نماد سخت‌کوشی بوده‌اند.

۵- احترام
                          ژاپنی‌ها یک هنجار اجتماعی “内と外” (روابط داخلی و بیرونی) دارند. آنها سعی می‌کنند در برخورد با روابط بیرونی خود (غریبه‌ها) همیشه با احترام و ادب رفتار کنند. حتی در روابط داخلی (خواهر و برادرها و دوستان) باز با احترام رفتار می‌کنند.

۶- خجالت
                          ژاپنی‌ها گاهی اوقات افرادی خجالتی خوانده می‌شوند. این می‌تواند بخاطر فرهنگ «هارمونی اجتماعی» آنها باشد. البته ژاپنی‌های زیادی هم هستند که با غریبه‌ها خجالتی نیستند اما اکثریت آنها اینطور می‌باشند.

۷- هوش
                          از دیدگاه غربی‌ها، آسیایی‌ها باهوش خوانده می‌شوند. بعنوان مثال، آنها در ریاضیات، زبان، بیزنس و امثال آن بسیار خوب هستند.
                          یکی از دلایل باهوش خوانده شدن ژاپنی‌ها مهارت شنیداری آنهاست. ژاپنی‌ها قبل از اینکه حرف خودشان را بزنند، بسیار با دقت به حرف‌های دیگران گوش می‌دهند. فرایند گوش دادن باعث می‌شود حرف خودشان بسیار جامع‌تر و کامل‌تر باشد.

۸- کار گروهی
                          اولویت ژاپنی‌ها گروه است نه فرد. به عبارت دیگر، ژاپن نماد بسیار خوبی از جمع‌گرایی است که از جنبه‌های بسیاری با کشورهای فردگرا متفاوت است.

۹- رسمی بودن
                          ژاپنی‌ها بخاطر هنجار هارمونی اجتماعی در روابط اجتماعی خود بسیار رسمی برخورد می‌کنند.

۱۰- پاکیزگی
                          به سختی می‌توانید تکه آشغالی کنار خیابان ببینید زیرا هیچکس در ژاپن زباله‌های خود را در خیابان نمی‌اندازد.

۱۱- بی علاقگی به قدرت و تمایل زیاد به خدمت
                          ژاپنی ها دغدغه رسیدن به قدرت ندارند و هیچگاه از قدرت برای رسیدن به منافع شخصی و کسب ثروت سوء استفاده نمی کنند و اگر احساس کنند پست و مقامی که به آنها داده شده است از عهده و توانایشان خارج است به سرعت استعفا داده و بخاطر قصور و اشتباهاتشان در کمال خضوع و خشوع عذر خواهی می کنند

تحقیقات این مقاله نشان می‌دهد که مردم دنیا تصویر بسیار خوبی از ژاپنی‌ها دارند. در کنار صفاتی که در بالا عنوان شد، می‌توانیم به صفات «صادق» و «جدی» بودن نیز از خصوصیات ژاپنی‌ها اشاره کنیم ...
                          .

نظر

• بهرام نامدار
                            عضو فعال
                            • Oct 2020
                            • 9392

زندگی شبیه به یک سلف سرویس است!

میگویند "امت فاکس" نویسنده و فیلسوف معاصر ایرلندی در اولین سفر خود به آمریکا برای صرف غذا به رستورانی رفت.
                            او در گوشه‌ای به انتظار پیشخدمت نشست، اما کسی به او توجه نمی‌کرد. از همه بدتر افرادی که بعد از او وارد شده بودند همگی مشغول خوردن بودند.
                            پس از چند دقیقه با ناراحتی از مردی که بر سر میز مجاور نشسته بود پرسید:
                            من ۲۰ دقیقه است که اینجا نشسته‌ام، چرا پیشخدمت به من توجه نمی‌کند؟ درحالی که همه مشغول خوردن هستند و من درانتظار نشسته‌ام؟ مرد پاسخ داد:
                            اینجا "سلف سرویس"است؛ به انتهای رستوران بروید و هرچه می‌خواهید در سینی بگذارید، پول آن را بپردازید و غذایتان را میل کنید. "امت فاکس" بعدها دراین خصوص نوشت: "احساس حماقت می‌کردم؛ وقتی غذا را روی میز گذاشتم ناگهان به ذهنم رسید که زندگی هم در حکم سلف سرویس است.
                            همه نوع رخداد، فرصت، موقعیت، شادی و غم در برابر ما قرار دارد. درحالی که اغلب ما بی‌حرکت روی صندلی خود چسبیده‌ایم و آنچنان محو این هستیم که دیگران در بشقاب خود چه دارند و دچار شگفتی شده‌ایم که او چرا سهم بیشتری دارد! ولی به ذهنمان نمی‌رسد از جای خود برخیزیم و ببینیم چه چیزهایی فراهم است و برداریم....

(امت فاکس)
                            .

نظر

• ققنوس14
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 1545

بهرام جان
                              فرمايش شما در خصوص فرهنگ ژاپنيها بسيار خوب و درست و من هم قبول دارم.

وليكن وقتي تاريخ ورق مي خوره و جنايات جنگي ژاپن در مقابل چين و كره رو بررسي مي كنيم

اين موارد بيرنگ ميشه.دقيقا جائيكه بايستي اينها پررنگ بشه.

تجربه كاري عجيبي داشتم وقتيكه سالني رو مي خواستيم مجهز به دستگاه پرس براي توليد قطعه بكنيم.

شما فرض كن چند سال از اون جنگها گذشته و چه نسلهايي شايد ديگه يادشون هم نياد

قسمتي از اين پرسها ژاپني بوده(Hitachi) و قسمتي كره اي (Kia)

فضاي كاري كاملا مهندسي

وليكن چون ما خبر نداشتيم ، اينها اصلا چشم ديدن همديگر رو نداشتن و چقدر تو اون كار ما اذيت شديم.

اصلا به رقابت فكر نكن ، كاملا تنفر داشتن از همديگه و كار خيلي طول كشيد چون وقتي اون كار مي كرد اينها مي رفتن و بالعكس.

يعني هنوز اثراتش تو نسلهاي بعديشون هم مونده.
                              آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• مگنوس کارلسن
                                عضو جدید
                                • Jan 2022
                                • 1647

در اصل توسط ققنوس14 پست شده است View Post
                                بهرام جان
                                فرمايش شما در خصوص فرهنگ ژاپنيها بسيار خوب و درست و من هم قبول دارم.

وليكن وقتي تاريخ ورق مي خوره و جنايات جنگي ژاپن در مقابل چين و كره رو بررسي مي كنيم

اين موارد بيرنگ ميشه.دقيقا جائيكه بايستي اينها پررنگ بشه.

تجربه كاري عجيبي داشتم وقتيكه سالني رو مي خواستيم مجهز به دستگاه پرس براي توليد قطعه بكنيم.

شما فرض كن چند سال از اون جنگها گذشته و چه نسلهايي شايد ديگه يادشون هم نياد

قسمتي از اين پرسها ژاپني بوده(Hitachi) و قسمتي كره اي (Kia)

فضاي كاري كاملا مهندسي

وليكن چون ما خبر نداشتيم ، اينها اصلا چشم ديدن همديگر رو نداشتن و چقدر تو اون كار ما اذيت شديم.

اصلا به رقابت فكر نكن ، كاملا تنفر داشتن از همديگه و كار خيلي طول كشيد چون وقتي اون كار مي كرد اينها مي رفتن و بالعكس.

يعني هنوز اثراتش تو نسلهاي بعديشون هم مونده.
                                تومسابقات ورزشی که چینیها یا کره ایها...رودر روی ژاپنیها قرارمیگیرند...همواره ژاپنیها هو میشن....نمیدونم چرا اینجوریه....ایرانیها بعداز جنگ کاملا با عراقیها کنار اومدن....حتی خانواده شهدا ...نسبت به عراقیها کینه ندارن....

نظر

در حال کار...
                                X