تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • b4city
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 4184

پاسخ : تکنیکال ( بهرام و رفقا )

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
    درود ...

این اصولگرا و اصلاح طلب از کجا امده اند ؟

آیا از کره ی ماه آمده اند ؟

آیا از همین مردم نیستند ؟

هیچکدامشان همشهری یا هم ولایتی یا همسایه ما نیستند ؟

این سیستم فاسد آیا وارداتی است ؟

خودجوش است ؟

اتومات است ؟

همه ی ما از این سیستم انتقاد می کنیم حتی خود حکومتی ها هم از فساد انتقاد می کنند ؟

کلافی سر در گم نیست به نظر شما ؟

ما مردم خوب و پاک هستیم و اونور میز همه فاسد ( قدری تند میخواهم بروم برای نتیجه گیری )

ما رفتیم اونور میز فاسد نمیشیم ؟

چرا ایرانی ها ؟!!

چرا هم شهری ما میره عضو شورای شهر علی آباد میشه فاسد میشه اما قبلش منتقد فساد هست

یعنی ما محتاج گرز بالای سر هستیم همیشه !
    بهرام گرامی خودت این بحث های عذر میخوام پوسیده و تاریخ گذشته را براه میندازی و به اجبار دیگر دوستان هم مشارکت میکنند ، چون به دوستان حق میدم این جنس صحبت های شما که از همان رنگ و بوی سالها قبل است ، در مقطع زمانی فعلی خیلی زور داره و مجبورند وارد گفتگو شوند
    ولی من جای شما بودم هم برای حفظ سلسه مراتب و مطالب و هم رعایت حال دوستاان خواننده تاپیکتون و هم اینکه مطالب بورسی لابلای این مباحث گم نشه ، این مباحث را به تاپیک جستار می بردم

در اون تاپیک تا دلتون بخواد چنین مباحثی را میتونید دنبال کنیدکه البته از جنس گفته های شما خریداری هم نیست
    از این بگذریم ...

والا همون همتی و ظریف و امثالهم نیز تغئیر کردند و حداقل در ظاهر اونی نیستند که چند سال پیش بودند ولی شما هنوز بهرام سالها قبل هستی
    حتی به میزان محسن هاشمی هم که عملکرد شورای نگهبان را همین یکی دو روز پیش در رسانه خود حکومت برد به شدت زیر سوال برد ، گفته هاتون جذابیت ندارد
    همین اصلاح طلبان قلابی و نه نزدیک به واقعیت در مفهوم کلاسیک اصلاحات ، جذابیتشون در نقد ها بیشتر از کهنه گوئی های شماست

دور از جون جسارت نباشه عذرم را بپذیرید ادم فکر میکنه یه چیزی میزنی و میای اینارو مینویسی یا از کره مریخ مینویسی
    خداوکیلی نکنه فکر میکنی در یک حکومت دمکراتیک داری زندگی میکنی ؟ جدی دارم این سوال را میپرسم .
    ایدی مدیریت بخوبی توضیح دادند . بقیه دوستان هم چنین کردند دیگه برای جلوگیری از تکراری شدن من توضیحات واضحات نمیدوم که تکراری نشه

در جواب مدیریت گفتی شما هم بخوای میتونی تند تر بنویسی
    تند تر پیشکش . در همون حد بنویس ببینیم چی میخوای بگی ؟ شما و تندی ؟!!!!!!!!!!!!!!! گرفتی ما رو ؟ :.thumbsdownsmileyan/:.nono.:/

قبلش منتقد هستند و بعدش فاسد ؟ چون سیستم فساد پرور است و این موضوع سیستماتیک است
    چون میدونه با فساد ارتفا پیدا میکنه و با پاکی خیلی زود اوت و شوت میشه
    چون سیستم دست را باز گذاشته و همینو میخواد

رو چه حسابی عملکرد سیستم را به پای مردم میگذاری ؟ الان داری با این گفته هات به من نوعی اهانت میکنی
    بقال و چقال سر کوچه تون هم از این خوش بینی ها عبور کرد و شما هنوز روی یه سری توهمات بکسواد میکنید ( اصطلاح عامیانه و البته به غلط که گفته میشه بکس و باد )
    صفحه کلاچ شما بین دیسک کلاچ و فلایویل میلغزه و در حال در جا زنی هستید

من بی تفاوتی مردم را درک میکنیم . مقصر جلوه دادن مردم در این ارتباط و همراهی کردنشون در استمرار بدبختی ها را درک میکنم ولی اینکه بگیم سیستم های خودکامه از جنس همین مردم هستند و از کره مریخ نیامدند و بخواهیم عذر بدتر از گناه بیاریم که مردم باعث شدند چنین سیستم هائی رشد و تولید و استمرار داشته باشند ، با عرض معذرت پیشاپیش ، مزخرف و خزعبل میدونم
    آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2023/08/12, 02:09.

نظر

• علیرضا۱۲۳
      عضو فعال
      • Sep 2022
      • 2801

درود بهرام خان
      بنظرم اصلاحات و جریان اصلاح طلبی به این شکل که در ۴۰ سال گذشته تجربه کردیم بخشی از سیاست دلخواه حکمرانی هسته اصلی و سخت ج ا بود که ارائه شد به مردم...رنگ‌ و لعاب زده شد و مردم استقبال کردند...اما اون هسته سخت هم منفعت خودشون رو بردن ...در جایی که ما اعتراف مسولان خودمون رو داریم که میگند هر روز احتمال حمله نظامی آمریکا رو می‌دادیم...باید خاتمی با ۲۵ میلیون رای با لبخندی زیبا بر لب و گفتمان تمدنی در کلام رئیس جمهور ایران باشه...و جایی روحانی با سابقه مذاکرات هسته ای برای حل بحران تحریم های سازمان ملل رژیم...باید بپذیریم که مردم بازیچه بودند در دست حکومت...شاید همین الان هم هستیم!!!! حالا در این فضا شما منتقد هستید که چرا مردم. به همتی رای ندادند!؟ مردم نقش شلغم هم ندارند رای مردم کیلویی چند؟
      عصر ایران یک نظر سنجی گذاشته...یکجورایی ۸۵ درصد گفتند رای نمیدیم...میدونی سوال اصلی اون ۸۵ درصد چیه!!!؟
      چرا باید یک ساختار تا این حد فاسد و ضد مردمی و داغون باشه که مردم باید اصلاحش کنند؟اصلا مگه این حد اصلاح ممکن هست؟
      آخرین ویرایش توسط علیرضا۱۲۳؛ 2023/08/12, 06:53.

نظر

• شاخص بورس جعلی است
        عضو فعال
        • Jan 2022
        • 424

این همه تبلیغ که در حال توافق هستیم ظاهرا توافق کردن که بورس ویران شده رو بیشتر نابود کنن با انتظار صفوف خرید امدیم دستور رسیده همه سهامو صف فروش بکنن.زرشک طلایی جایزه به مسئولین

نظر

• بهرام نامدار
          عضو فعال
          • Oct 2020
          • 9392

درود ...

این اصولگرا و اصلاح طلب از کجا امده اند ؟

آیا از کره ی ماه آمده اند ؟

آیا از همین مردم نیستند ؟

هیچکدامشان همشهری یا هم ولایتی یا همسایه ما نیستند ؟

این سیستم فاسد آیا وارداتی است ؟

خودجوش است ؟

اتومات است ؟

همه ی ما از این سیستم انتقاد می کنیم حتی خود حکومتی ها هم از فساد انتقاد می کنند ؟

کلافی سر در گم نیست به نظر شما ؟

ما مردم خوب و پاک هستیم و اونور میز همه فاسد ( قدری تند میخواهم بروم برای نتیجه گیری )

ما رفتیم اونور میز فاسد نمیشیم ؟

چرا ایرانی ها ؟!!

چرا هم شهری ما میره عضو شورای شهر علی آباد میشه فاسد میشه اما قبلش منتقد فساد هست

یعنی ما محتاج گرز بالای سر هستیم همیشه !
          در اصل توسط b4city پست شده است View Post
          بهرام گرامی خودت این بحث های عذر میخوام پوسیده و تاریخ گذشته را براه میندازی و به اجبار دیگر دوستان هم مشارکت میکنند ، چون به دوستان حق میدم این جنس صحبت های شما که از همان رنگ و بوی سالها قبل است ، در مقطع زمانی فعلی خیلی زور داره و مجبورند وارد گفتگو شوند
          ولی من جای شما بودم هم برای حفظ سلسه مراتب و مطالب و هم رعایت حال دوستاان خواننده تاپیکتون و هم اینکه مطالب بورسی لابلای این مباحث گم نشه ، این مباحث را به تاپیک جستار می بردم

در اون تاپیک تا دلتون بخواد چنین مباحثی را میتونید دنبال کنیدکه البته از جنس گفته های شما خریداری هم نیست
          از این بگذریم ...

والا همون همتی و ظریف و امثالهم نیز تغئیر کردند و حداقل در ظاهر اونی نیستند که چند سال پیش بودند ولی شما هنوز بهرام سالها قبل هستی
          حتی به میزان محسن هاشمی هم که عملکرد شورای نگهبان را همین یکی دو روز پیش در رسانه خود حکومت برد به شدت زیر سوال برد ، گفته هاتون جذابیت ندارد
          همین اصلاح طلبان قلابی و نه نزدیک به واقعیت در مفهوم کلاسیک اصلاحات ، جذابیتشون در نقد ها بیشتر از کهنه گوئی های شماست

دور از جون جسارت نباشه عذرم را بپذیرید ادم فکر میکنه یه چیزی میزنی و میای اینارو مینویسی یا از کره مریخ مینویسی
          خداوکیلی نکنه فکر میکنی در یک حکومت دمکراتیک داری زندگی میکنی ؟ جدی دارم این سوال را میپرسم .
          ایدی مدیریت بخوبی توضیح دادند . بقیه دوستان هم چنین کردند دیگه برای جلوگیری از تکراری شدن من توضیحات واضحات نمیدوم که تکراری نشه

در جواب مدیریت گفتی شما هم بخوای میتونی تند تر بنویسی
          تند تر پیشکش . در همون حد بنویس ببینیم چی میخوای بگی ؟ شما و تندی ؟!!!!!!!!!!!!!!! گرفتی ما رو ؟ :.thumbsdownsmileyan/:.nono.:/

قبلش منتقد هستند و بعدش فاسد ؟ چون سیستم فساد پرور است و این موضوع سیستماتیک است
          چون میدونه با فساد ارتفا پیدا میکنه و با پاکی خیلی زود اوت و شوت میشه
          چون سیستم دست را باز گذاشته و همینو میخواد

رو چه حسابی عملکرد سیستم را به پای مردم میگذاری ؟ الان داری با این گفته هات به من نوعی اهانت میکنی
          بقال و چقال سر کوچه تون هم از این خوش بینی ها عبور کرد و شما هنوز روی یه سری توهمات بکسواد میکنید ( اصطلاح عامیانه و البته به غلط که گفته میشه بکس و باد )
          صفحه کلاچ شما بین دیسک کلاچ و فلایویل میلغزه و در حال در جا زنی هستید

من بی تفاوتی مردم را درک میکنیم . مقصر جلوه دادن مردم در این ارتباط و همراهی کردنشون در استمرار بدبختی ها را درک میکنم ولی اینکه بگیم سیستم های خودکامه از جنس همین مردم هستند و از کره مریخ نیامدند و بخواهیم عذر بدتر از گناه بیاریم که مردم باعث شدند چنین سیستم هائی رشد و تولید و استمرار داشته باشند ، با عرض معذرت پیشاپیش ، مزخرف و خزعبل میدونم
          در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
          درود بهرام خان
          بنظرم اصلاحات و جریان اصلاح طلبی به این شکل که در ۴۰ سال گذشته تجربه کردیم بخشی از سیاست دلخواه حکمرانی هسته اصلی و سخت ج ا بود که ارائه شد به مردم...رنگ‌ و لعاب زده شد و مردم استقبال کردند...اما اون هسته سخت هم منفعت خودشون رو بردن ...در جایی که ما اعتراف مسولان خودمون رو داریم که میگند هر روز احتمال حمله نظامی آمریکا رو می‌دادیم...باید خاتمی با ۲۵ میلیون رای با لبخندی زیبا بر لب و گفتمان تمدنی در کلام رئیس جمهور ایران باشه...و جایی روحانی با سابقه مذاکرات هسته ای برای حل بحران تحریم های سازمان ملل رژیم...باید بپذیریم که مردم بازیچه بودند در دست حکومت...شاید همین الان هم هستیم!!!! حالا در این فضا شما منتقد هستید که چرا مردم. به همتی رای ندادند!؟ مردم نقش شلغم هم ندارند رای مردم کیلویی چند؟
          عصر ایران یک نظر سنجی گذاشته...یکجورایی ۸۵ درصد گفتند رای نمیدیم...میدونی سوال اصلی اون ۸۵ درصد چیه!!!؟
          چرا باید یک ساختار تا این حد فاسد و ضد مردمی و داغون باشه که مردم باید اصلاحش کنند؟اصلا مگه این حد اصلاح ممکن هست؟
          درود...

تاپیک جستار را ورق زدم ... بسیار هم

ضمن احترام به نظرات همکاران بورسی ام ، پاسخ سوالاتم را نیافتم

B4 به نظر شما وقتی ۸۵ درصد مردم رای ندادند و اتومات رئیسی انتخاب شد با اون رای ثابتی که دارند ، آیا کاربر Sunday به هدفش نرسید ؟

هدف ناامیدی از اصلاحات بود ...

Sunday فردای پیروزی رئیسی با دمش گردو می شکست و از سایت هم غیب شد و کی میدونه شاید دوباره با آیدی مخالف دیگری قلم بزنه ...

مردم ایران طبق نظر شما مردم نروژ و سوئد و فنلاند هستند و گیر حکومت تاتارها و مغول ها افتاده اند !

این مردم صبح ۲۸ مرداد زنده باد مصدق شعارشان بود و پول را گرفتند از Cia و نوچه هایشان و عصر شعار دادند مرگ بر مصدق

یه سوزن به خودمان ( مردم ) بزنیم یه جوالدوز به حکومت !

قیمت چند ؟!

اما علی رضا ....

خدمت شما عرض کنم :

طبق نظر شما حکومت سال ۷۶ با بیرون کشیدن خاتمی از صندوق جهان را فریب داد و از حمله ی نظامی به ایران جلوگیری کرد ...

۱۸ سال بعد یعنی ۱۳۹۲ تا ۹۴ دوباره با روحانی جهان را فریب داد و تحریم ها را شکست و ۱۵۰ میلیارد دلار گرفت ...

این ها اگر واقعیت داشته باشه ، مزیت هست نه نقصان

صدام نتوانست جهان را فریب بده

قذافی نتوانست فریب بده

پوتین هم نمیتونه فریب بده و تحت سنگین ترین تحریم هاست

آخوندها یعنی توانستند ۲ بار جهان را فریب بدهند ؟

فکر کنم در بحث پول‌های کره ، برای سومین بار جهان را فریب می دهند ( طبق کامنت جناب عالی )

فارغ از فریب و دغل و کلمات منفی دیگر ! باید بگم خیلی هنرمند هستند و زیرک ( اگر چنین دنیا را فریب داده اند و می دهند )

یادی کنم از شعبان بی مخ و پری بلنده و تعدادی که پول گرفتند و برای زدن مصدق چماق کشیدند !!

به نظر شما حکومت فعلی از این تجربه کودتا خوب استفاده نمیکنه ؟!

به جای شعبان جعفری و دارو و دسته کوچکش ، صدها هزار نفر استخدام نکرده ؟ ( شاید میلیون ها نفر )

چرا تورم داریم ؟

حکومت نمیدونه چاپ پول تورم زاست؟

خوب میدونه ، بیشتر از من و شما هم میدونه

چرا پول چاپ میکنه ؟ با اینکه میدونه!

شعبان جعفری ها هزینه دارند تعدادشون هم زیاد ...

.........................

پس بیشتر مردم ایران قابلیت خرید و فروش دارند ( با عرض پوزش)

فقط قیمت ها فرق میکنه ...

چکار کنیم ؟

بریم به جنگ شعبان جعفری ها و سرزمین سوخته تحویل دهیم ؟

یا از روزنه ها و پنجره های موجود استفاده کنیم و شعبان جعفری ها را آگاه کنیم ؟

حکومتی که خاتمی را به قول شما از صندوق بیرون کشید .. میتونه به وقتش ، دیدگاه دیگری شبیه به شاهزاده رضا پهلوی را هم از صندوق بیرون بکشه ..!!( طبق نظر علی رضا)

هنوز پاسخ سوالات خودم را نگرفتم ....

این سیستم فاسد از کجا اومده ؟

از دل مردم ؟

یا از کره ی مریخ به قول b4city ؟
          آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2023/08/12, 15:16.
          .

نظر

• علیرضا۱۲۳
            عضو فعال
            • Sep 2022
            • 2801

درود بهرام خان
            پاسخ این سوالاتی که شما مطرح میکنید پیش مردم نیست...مردم حمایت خودشون رو از اصلاحات انجام دادند قبلا...اما اصلاح طلبان ناکارآمد بودند....کمااینکه حتی صادق زیبا کلام که سنگ اصلاح طلبی سالها به سینه میزد قویا به همین موضع پافشاری کرده در این چند سال!!!!و حتی مابقی اصلاح طلبان...شما می‌فرمایید جریان اصلاحات باید ادامه پیدا می‌کرد..بعد می‌فرمایید همتی اصلح بود در انتخابات دو سال پیش...خوب به فرض که بپذیریم....چرا جریان اصلاحات از همتی در انتخابات حمایت نکرد؟موسوی..خاتمی...و بقیه؟ چون خودشون هم قبول کردند در بن بست هستند...بعد چطور شما هنوز بن بست رو نمیپذیری؟
            خوشبینانه عرض میکنم این جماعت موقعی که باید....پیگیر مقابله با هسته سخت و افراطگرایی حکومت نبودند...۳۰ میلیارد دلار حداقل در سوریه هزینه دادیم...غیر از هزینه های جانبی...چرا یک کلام روحانی یا ظریف مقابله نکردند با این رای نادرست یک مشت افراطگرا!!!؟غیر از این بوده که ابزار بودند؟اقای هاشمی طبا در مناظره عنوان می‌کنه ده ها اسکله قاچاق کالا غیر مجاز در دستان سپاه هست...سوال؟چرا برادران اصلاح طلب که قدرت داشتند و رای ۲۵ میلیونی پشت سرشون بود...یک روز نرفتند پای همون اسکله بایستند و قاچاق رو متوقف کنند؟
            مگه موشک هوا نکردند و روی موشک به زبان عبری پیاننوشتند که اسراییل باید نابود بشه....آقای روحانی!!!آقای ظریف...۲۵ میلیون رأی پشت سرت هست ...تو یک توییت بزن در دفاع از توازن در روابط با غرب و شرق و تغییر نگرش در غرب ستیزی در دولت ایران!!!...چرا انجام ندادند؟مردم سال ۹۶ همه جوره پشت روحانی بودند...اما نشد...میدونی چرا؟چون ساختار خرابه! اگر فردا خود من و شما هم رهبر بشیم و این همه زیر مجموعه اقتصادی و نظامی و اجتماعی هم زیر دستمون باشند...متوهم میشیم...یک ملت رو مسخره دست خودمون میکنیم...کار از جایی خراب هست که یا اراده ای برای اصلاحش از طرف اصلاح طلب جماعت نبوده...و یا شجاعت و قدرت تغییرش رو نداشتند...پس شرکت نکردن در انتخابات تا جایی که این موارد اصلاح نشه...خودش یک پروسه اصلاح طلبی است
            و اما جواب سوال شما که فرمایش کردید این سیستم فاسد از کجا اومده؟
            این سیستم فاسد از دل یک قانون اساسی اشتباه اومده ...از دل یک ساختار حکومتی غلط اومده...و تایید مردم هم بهمراه داشته...مخلص کلام ساختار غلط هست

نظر

• بهرام نامدار
              عضو فعال
              • Oct 2020
              • 9392

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
              درود بهرام خان
              پاسخ این سوالاتی که شما مطرح میکنید پیش مردم نیست...مردم حمایت خودشون رو از اصلاحات انجام دادند قبلا...اما اصلاح طلبان ناکارآمد بودند....کمااینکه حتی صادق زیبا کلام که سنگ اصلاح طلبی سالها به سینه میزد قویا به همین موضع پافشاری کرده در این چند سال!!!!و حتی مابقی اصلاح طلبان...شما می‌فرمایید جریان اصلاحات باید ادامه پیدا می‌کرد..بعد می‌فرمایید همتی اصلح بود در انتخابات دو سال پیش...خوب به فرض که بپذیریم....چرا جریان اصلاحات از همتی در انتخابات حمایت نکرد؟موسوی..خاتمی...و بقیه؟ چون خودشون هم قبول کردند در بن بست هستند...بعد چطور شما هنوز بن بست رو نمیپذیری؟
              خوشبینانه عرض میکنم این جماعت موقعی که باید....پیگیر مقابله با هسته سخت و افراطگرایی حکومت نبودند...۳۰ میلیارد دلار حداقل در سوریه هزینه دادیم...غیر از هزینه های جانبی...چرا یک کلام روحانی یا ظریف مقابله نکردند با این رای نادرست یک مشت افراطگرا!!!؟غیر از این بوده که ابزار بودند؟اقای هاشمی طبا در مناظره عنوان می‌کنه ده ها اسکله قاچاق کالا غیر مجاز در دستان سپاه هست...سوال؟چرا برادران اصلاح طلب که قدرت داشتند و رای ۲۵ میلیونی پشت سرشون بود...یک روز نرفتند پای همون اسکله بایستند و قاچاق رو متوقف کنند؟
              مگه موشک هوا نکردند و روی موشک به زبان عبری پیاننوشتند که اسراییل باید نابود بشه....آقای روحانی!!!آقای ظریف...۲۵ میلیون رأی پشت سرت هست ...تو یک توییت بزن در دفاع از توازن در روابط با غرب و شرق و تغییر نگرش در غرب ستیزی در دولت ایران!!!...چرا انجام ندادند؟مردم سال ۹۶ همه جوره پشت روحانی بودند...اما نشد...میدونی چرا؟چون ساختار خرابه! اگر فردا خود من و شما هم رهبر بشیم و این همه زیر مجموعه اقتصادی و نظامی و اجتماعی هم زیر دستمون باشند...متوهم میشیم...یک ملت رو مسخره دست خودمون میکنیم...کار از جایی خراب هست که یا اراده ای برای اصلاحش از طرف اصلاح طلب جماعت نبوده...و یا شجاعت و قدرت تغییرش رو نداشتند...پس شرکت نکردن در انتخابات تا جایی که این موارد اصلاح نشه...خودش یک پروسه اصلاح طلبی است
              و اما جواب سوال شما که فرمایش کردید این سیستم فاسد از کجا اومده؟
              این سیستم فاسد از دل یک قانون اساسی اشتباه اومده ...از دل یک ساختار حکومتی غلط اومده...و تایید مردم هم بهمراه داشته...مخلص کلام ساختار غلط هست
              شاید خاتمی برای پیشرفت کشور و برکنار نشدن از ریاست جمهوری تند نرفته ( خرید زمان )

نفت ۱۰ دلاری و تورم تک رقمی زمان خاتمی به یاد داریم ...

ما بورسی ها این نقاط را نقطه قوت می دونیم ( فارغ از شخص و لباس شخص)

صنعت پتروشیمی زمان خاتمی بنیان نهاده شد ...

پژو و رنو زمان خاتمی وارد ایران شدند ( مخصوصا پروژه L90)

توتال فرانسه در پارس جنوبي زمان خاتمی کارها را پیش برد ( استخراج گاز و عسلویه و ...)

قبول دارم می بایست شهامت به خرج می داد و مقابل هسته ی سخت می ایستاد ( نقطه ضعف خاتمی )

طبق نظر شما هیچ کاری نمیشه انجام داد ...

سال ۵۷ هم دیگر تکرار نمیشه ( وجود انبوه شعبان جعفری ها )

پس آینده تیره و تار هست طبق نظر شما ...

و اگر حکومت حتی فریدمن را هم کاندیدا کنه نباید رای داد ..‌

و این دقیقا خواسته ی همان اقلیت حاکم و کاربرانی شبیه Sunday است ...

جالب این بود که Sunday که آواتارش رضا شاه بود ، تمام مخالفان حکومتی سایت را دور خودش جمع کرده بود !!

اگر رای دادن و ندادن فرق نداره چرا Sunday ها از رای دادن کاربران و خوانندگان سایت وحشت داشت؟ ( داشتند )
              .

نظر

• علیرضا۱۲۳
                عضو فعال
                • Sep 2022
                • 2801

شاید خاتمی برای پیشرفت کشور و برکنار نشدن از ریاست جمهوری تند نرفته ( خرید زمان )

نفت ۱۰ دلاری و تورم تک رقمی زمان خاتمی به یاد داریم ...

ما بورسی ها این نقاط را نقطه قوت می دونیم ( فارغ از شخص و لباس شخص)

صنعت پتروشیمی زمان خاتمی بنیان نهاده شد ...

پژو و رنو زمان خاتمی وارد ایران شدند ( مخصوصا پروژه L90)

توتال فرانسه در پارس جنوبي زمان خاتمی کارها را پیش برد ( استخراج گاز و عسلویه و ...)

قبول دارم می بایست شهامت به خرج می داد و مقابل هسته ی سخت می ایستاد ( نقطه ضعف خاتمی )

طبق نظر شما هیچ کاری نمیشه انجام داد ...

سال ۵۷ هم دیگر تکرار نمیشه ( وجود انبوه شعبان جعفری ها )

پس آینده تیره و تار هست طبق نظر شما ...

و اگر حکومت حتی فریدمن را هم کاندیدا کنه نباید رای داد ..‌

و این دقیقا خواسته ی همان اقلیت حاکم و کاربرانی شبیه Sunday است ...

جالب این بود که Sunday که آواتارش رضا شاه بود ، تمام مخالفان حکومتی سایت را دور خودش جمع کرده بود !!

اگر رای دادن و ندادن فرق نداره چرا Sunday ها از رای دادن کاربران و خوانندگان سایت وحشت داشت؟ ( داشتند )
                من نگفتم « آینده تیره و تار هست» ...من میگم کنار کشیدن مردم و شرکت نکردن در انتخابات خودش یک پروسه اصلاح طلبی هست در همین شرایط...اول قانون اساسی و ساختار باید اصلاح بشه...اصلاح طلبی که نباید قائم به اراده چند نفر و چند حزب باشه...باید یک جریان و یک روند باشه...الان هم با رای ندادن در همان مسیر هستیم
                بهرام خان من مطالب بورسی و غیر بورسی تاپیک شما رو دنبال میکردم همیشه...مطالبت همیشه مفید بوده...اما نمیدونم چرا الان که خیگ هم ول کرده شما خیگ رو ول نمیکنی!!! حالا که دیگه خود اصلاح طلبان هم در انتخابات شرکت نمی‌کنند و پذیرفتند که این ساختار غلط هست...شما هنوز به رای دادن اصرار داری
                آخرین ویرایش توسط علیرضا۱۲۳؛ 2023/08/12, 16:43.

نظر

• موج سوار
                  ستاره دار (1)
                  • May 2011
                  • 328

درود بر بهرام خان.رفقا من یکی امروز آچمز شدم اول وقت بازار دیدم فول نقد شدم و آماده برای کوچ از بورس. سهامداری که ول معطله نتیجه مدتها نوسان گیری و اعصاب خوردی لااقل در چند ماه اخیر با گردش مالی بالای حدود۳میلیارد تومان در سه ماه اخیر شد نزدیک به ۳۰درصد زیان خالص از اصل سرمایه عایدم شد. روی هر سهمی جبران میکردم سهم بعدی بیشترش را پس می گرفت. دیگه بیخیال بورس و سهامداری و نوسان گیری شدم تا بعد ابرام لوکوموتیر.فعلا سپرده بانکی و استراحت.همگی موفق باشید.
                  در خردسالی نادان بودم و به نادانی خود جاهل
                  در نوجوانی باز نادان بودم لیکن فکر میکردم که دانا شده ام
                  در جوانی نادان بودم اما دانستم که هیچ نمی دانم
                  خدایا کمک کن در اوایل میانسالیم عالم باشم به نادانسته ها و عامل به دانسته هایم. باشد که در کهنسالی کمتر حسرت کشم بر عمر رفته که تو به امانتم دادیَش!/

نظر

• بهرام نامدار
                    عضو فعال
                    • Oct 2020
                    • 9392

در اصل توسط موج سوار پست شده است View Post
                    درود بر بهرام خان.رفقا من یکی امروز آچمز شدم اول وقت بازار دیدم فول نقد شدم و آماده برای کوچ از بورس. سهامداری که ول معطله نتیجه مدتها نوسان گیری و اعصاب خوردی لااقل در چند ماه اخیر با گردش مالی بالای حدود۳میلیارد تومان در سه ماه اخیر شد نزدیک به ۳۰درصد زیان خالص از اصل سرمایه عایدم شد. روی هر سهمی جبران میکردم سهم بعدی بیشترش را پس می گرفت. دیگه بیخیال بورس و سهامداری و نوسان گیری شدم تا بعد ابرام لوکوموتیر.فعلا سپرده بانکی و استراحت.همگی موفق باشید.

موج سوار ...

به نظر کار
                    درستی انجام داده ای ...

.

نظر

• Mehrsana
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 1191

موج سوار ...

به نظر کار
                      درستی انجام داده ای ...

فردا روز مهمی است برای شاخص کل و هموزن... حمایت ها خیلی مهم هستن...

نظر

• b4city
                        عضو فعال
                        • Nov 2020
                        • 4184

درود...

تاپیک جستار را ورق زدم ... بسیار هم

ضمن احترام به نظرات همکاران بورسی ام ، پاسخ سوالاتم را نیافتم

B4 به نظر شما وقتی ۸۵ درصد مردم رای ندادند و اتومات رئیسی انتخاب شد با اون رای ثابتی که دارند ، آیا کاربر Sunday به هدفش نرسید ؟

هدف ناامیدی از اصلاحات بود ...

Sunday فردای پیروزی رئیسی با دمش گردو می شکست و از سایت هم غیب شد و کی میدونه شاید دوباره با آیدی مخالف دیگری قلم بزنه ...
                        سوالات شما دیگه دوره اش تموم شده . هرچند نمیخوام بگم بر طبل موضوعی که شما میکوبید ، حتی تا حد جسارت و الفاظی بالاتر از جسارتد به مردم زجر کشیده ایران و خون های ریخته شده میتونه باشه
                        کاربر مورد نظر فردی دو قطبی بود از نظر روان شناختی و رویه دو گانه اش کاملا تعمدی بود و چهره دومی که عیان کرد تقلبی بود . همون اولی و تصویر رضا شاه بر پروفایل درست بود و اتفاقا هدفش این بوده که اصولگرائی همه جا را بگیره تا زودتر خودشون را نشون بدهند
                        بر اساس همون چیزی که کاربر گرامی اقای جمشیدی گفت
                        حالا اینا به کنار ، داریم بحث میکنیم چیکار به کاربر مجازی دیگری داریم که بخواهیم استناد به او کنیم و چه لزومی دارد

این بحث را دیگه ادامه نمیدم اینجا جاش نیست

نظر

• b4city
                          عضو فعال
                          • Nov 2020
                          • 4184

موج سوار ...

به نظر کار
                          درستی انجام داده ای ...

به نظر میرسه نقد کرده باشید
                          پس تکلیف هم وزن و حمایتش 682 چی شد که یک ماه پیش نمایش داده شد
                          حالا یهو حمایت بعدیش رفت رو 433 ؟ /:.negaran.://:.yead.:/

433 که خیلی مسخره است . اصلا نمودار را ولش کنیم . به نظرتون عملی است ؟

نظر

• shimaalovelygirl
                            ستاره دار (1)
                            • Jul 2022
                            • 1125

تحلیل آقای بهرام، کاملاً هدفمند و از روی غرض است.
                            ظاهراً بهرام نامدار قصد گرفتن انتقام از سهامداران سایت دارد که نرفتند رای بدهند.
                            دو سه هفته قبل ی چیز دیگه میگفت،حالا ۱۸۰درجه تغییر مسیر داد.

نظر

• بهرام نامدار
                              عضو فعال
                              • Oct 2020
                              • 9392

خیر ...

هیچ صحبتی از433 نداشته ام ...

حمایت ها : 687 و 666 و 615-610

.

نظر

• بهرام نامدار
                                عضو فعال
                                • Oct 2020
                                • 9392

چارت شاخص کل شبیه چارت فولاد یا فارس هست و میشه ازروی چارت این 2 سهم شاخص جعلی کل را تحلیل زد :

تکنیکال
                                فولاد :

حمایت مهم : محدوده ی 480-465

.

نظر

در حال کار...
                                X