تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مهدی جمشیدی
    عضو فعال
    • Jan 2020
    • 1649

پاسخ : تکنیکال ( بهرام و رفقا )

جناب نامدار
    با عرض پوزش
    اگر ممکنه یک تحلیل هم از فسبزوار بگذارید.
    ممنون
    بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani

نظر

• بهرام نامدار
      عضو فعال
      • Oct 2020
      • 9392

در اصل توسط مهدی جمشیدی پست شده است View Post
      جناب نامدار
      با عرض پوزش
      اگر ممکنه یک تحلیل هم از فسبزوار بگذارید.
      ممنون

درود ...

فسبزوا تا
      مقاومت 4040 تومان را نزنه جایی نمیره ...اگر 4040 را زد و تثبیت کرد سیکنال خرید سهم صادر میشه

از طرف دیگر
      حمایت 3800 تومان را نباید از دست بده اگر از دست داد , در فروش سهم نباید شک و شبهه ای داشت ...

.

نظر

• mohammad55
        عضو عادی
        • Aug 2011
        • 49

سلام وقت بخیر
        جناب نامدار لطفا تحلیل فاذر رو بفرمایید
        ممنون

نظر

• بهرام نامدار
          عضو فعال
          • Oct 2020
          • 9392

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
          تکنیکال شاخص بورس استانبول :

اردوغان هوشمندانه
          پول های سرگردان و پول های نگران را روانه بورس ترکیه کرده ...!

بازدهی
          900 درصدی بورس ترکیه نشان دهنده ی عزم جدی دولت ترکیه برای حفظ قدرت خرید سهامداران هست

همچنان روند بورس ترکیه صعودی است و تا 9600 واحد مقاومت جدی در مسیر وجود ندارد !

.........................

مقایسه کنیم با بورس تهران : متاسفانه بورس تهران تبدیل به
          ابزاری شده برای زدن جیب مردم به کمک اندیکاتور رانت اطلاعاتی ...!

بورس ترکیه همچنان سقف های جدید میزنه ...
          ۲۰۰ واحد دیگر بالا آمد ...
          بورس تهران صرفا با جعل شاخص ها سقف میزنه ...!!

.

نظر

• بهرام خان حانان
            ستاره‌دار(4)
            • Sep 2020
            • 778

خدمت دوستان و خوانندگان محترم تاپیک عرض کنم :

روز گذشته شاخص کل منفی بود و
            هم وزن مثبت ...

امروز شاخص کل
            منفی تر از هم وزن بود ...

صف فروش بزرگان طبیعی بود ...

چرا ؟

دلیل تکنیکالی داشت ...

شاخص کل نسبت به شاخص هم وزن به
            مقاومت برخورد کرد و جهت بازار عوض شد ...

به نظرم تا مدتی
            بزرگان محافظ شاخص کل خواهند بود و کوچکترها راه خواهند افتاد ...

یعنی تا تغییر
            شرایط تموداری کوچکتر ها بازدهی بهتری از بزرگان خواهند داشت ...

معنی جمله ی فوق منفی شدن بزرگان
            نیست ...

( بهرام : 1400/7/28 )

ویرایش توسط بهرام : در ساعت 23:51

نظر

• گالیور
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 8863

بهرام جان

این هم هست ولی به نظر میاد عبور میکنه

الان بخواهئ منفی بشه باز هم سهام برمیگردند جایی که خیلی جذاب بودند.

لذا هیچ راهی جر صعود نداره.

آخرین ویرایش توسط گالیور؛ 2023/09/06, 12:22.

نظر

• بهرام نامدار
                عضو فعال
                • Oct 2020
                • 9392

نشانه های مرگ ...

از علائم وقوع رخداد مرگ در اشخاصی که زمان مرگشان نزدیک است، مشاهداتی است که آنها دارند ولی دیگران از آن ناآگاه و بی خبرند. معمولا اشخاصی که در بستر بیماری اند و روزهای پایانی عمرشان را می گذرانند، در پیرامون خود ارواح و اشباحی را مشاهده می کنند که در حال رفت و آمدند و در پاره ای مواقع با آنها صحبت می کنند. برخی از آنان از اقوام و آشنایانی هستند که مدتها قبل فوت شده اند و یا حتی ارواح غریبه ای می باشند که در منظر شخص محتضر نمایان می شوند.

اعضای خانواده و افرادی که در کنار شخص محتضر هستند، معمولا گفته ها و مشاهدات بیمار خویش را به هذیان گویی تعبیر می کنند، درحالیکه اصلا چنین نیست بلکه به علت ضعف و یا فلج شدن اندامهای حرکتی، بینایی، شنوایی و ... (به علت کهولت سن و بیماری) تمامی تمرکز روح معطوف به علائم و پالس هایی می شود که بالاتر از امواج شناخته شده و استاندارد برای اندامهایی نظیر چشم و گوش و سایر حواس انسانی است و روح در این مرحله قادر خواهد بود مثل زمان خواب از فلجی و سستی و بی هوشی عارض شده بر جسم و ضمیر آگاه خود نهایت استفاده را برده و از قالب جسمانی خارج شده و در این فرصت با ارواح و پدیده های بی شمار موج گونه ای که در اطرافش هست، ارتباط برقرار نماید.
                ....

نزدیکان و خویشان شخص محتضر به هیچ عنوان نباید مزاحم این حالات خوش بیمار گردند و باید اجازه دهند تا هر زمان که بیمارشان مایل است درحالتی بین خواب و بیداری به کشف و شهود خود ادامه دهد و مبادا با سروصدا و احیانا با شیون و زاری باعث گردند تا روح و روان بیمارشان مجبور به رفت و آمد مکرر به خارج و داخل کالبد جسمانی گردد.
                زیرا به علت لق شدن ریسمان‌های اتصال روح به جسم، این رفت و آمد روح به جسم به شکل ناقص انجام می شود و ممکن است بیمار درحال احتضار را اذیت و ناراحت نماید. (درست مثل انسانی که بسیار خوابش می آید و شخصی با سروصدا مزاحم وی شده و وی را بدخواب کند.)
                .

نظر

• abdollah000
                  عضو فعال
                  • Apr 2022
                  • 1528

سلام جناب نامدار بزرگوار....روزتون بخیر.....از اینکه زحمت میکشید و نمودار های در خواستی بنده رو رسم میکنید سپاسگزارم.....نوشته های غیر بورسی نیز بسیار زیبا و آموزنده هست

نظر

• بهرام نامدار
                    عضو فعال
                    • Oct 2020
                    • 9392

در قهوه‌خانه ساده بالای کوه، سفارش املت دادیم.
                    کنار دست فروشنده نوشته بود: ما را در اینستاگرام ملاقات کنید. فکر کردم در کجای دنیا می‌شود اینچنین املت خوشمزه‌ای پیدا کرد که فروشنده‌اش هم تا این حد به روز باشد؟ چون من تا حدی دنیا دیده هستم، به تجربه می‌گویم هیچ‌جا…

هنگام برگشتن خانمی با ظاهری زیبا و مرتب در حال فروختن گل بود.
                    آنقدر ظاهر باکلاسی داشت که برای خرید گل پنجره را باز کردیم.
                    شخصیت با وقاری داشت. وقتی گفتیم به شما نمی‌آید گل بفروشید، با کلامی تکان‌دهنده گفت: بی‌کس هستم، اما ناکس نیستم. زندگی را باید با شرافت گذراند.

کجای دنیا می‌توان این سطح از فلسفه و حکمت را، در کلام یک گل‌فروش یافت؟

به خانه که رسیدیم همسرم یادش افتاد چیزهایی را نخریده است. به سوپری نزدیک خانه رفتم و خرید کردم. دست کردم دیدم کیف پولم همراهم نیست. گفتم ببخشید پول نیاوردم، می‌روم بیاورم و در حالیکه مبلغ کالایی که خریده بودم کم نبود،
                    مغازه‌دار با اصرار گفت نه آقا قابل شما را ندارد ببرید و با کلامی جدی و قاطع کالا را به من داد.

تشکر کردم و در راه خانه فکر کردم کجای دنیا چنین اعتمادی به یک غریبه وجود دارد؟ تازه پول را هم که آوردم فروشنده با تعجب گفت:
                    چه عجله‌ای بود؟

شب در حالیکه با لپ‌تاپ کار می‌کردم، یکباره صدای آکاردئون یکی از ترانه‌های خاطره‌انگیز را سر داد.
                    در کوچه نوازنده‌ای با زیباترین حالت و مهارتی خاص می‌نواخت.
                    به دنبال صدا رفتم و پنجره را باز کردم.
                    یکی آمد و به او نزدیک شد و گفت از طبقه هشتم آمدم پایین فقط به‌خاطر این ملودی قشنگی که می‌زنید
                    با رضایت پولی به او داد و رفت. حساب کردم دیدم پولی که در این کوچه گرفت را اگر در ده کوچه گرفته باشد، درآمد ماهانه خوبی دارد.

در کجای دنیا کسی می‌تواند در کوچه‌ای سرودی را سر دهد؟ من جایی ندیده‌ام.

می‌توان همه رخدادهای بالا را منفی دید.
                    چرا باید خانمی باوقار گل بفروشد؟
                    چرا فردی که به کامپیوتر وارد است باید بالای کوه املت درست کند؟
                    چرا باید نوازنده‌ای ماهر در کوچه بنوازد؟
                    و از این دست نگاه‌های منفی که خیلی‌ها دارند.
                    اما هیچ راه حلی هم ندارند که مثلا این مرد اگر در کوچه ننوازد، چه مشکلی حل خواهد شد؟
                    و آیا نگاه‌های منفی ما کمکی به حل مشکلات دنیا می‌کند؟
                    من هر چه را دیدم مثبت می‌دیدم.

بعضی از ما چیزهایی را برای خودمان ذهنی کرده‌ایم در حالیکه در عمل وجود ندارند و آنچه را نیز که وجود دارد، چشم ما نمی‌بیند و ذهن ما درک نمی‌کند.

مثلا آدمها را به دو گروه “باکلاس” و” بی‌کلاس” تقسیم کرده‌ایم!
                    ماکسیما، لكسوس و بنز با کلاس و پیکان و پراید بی‌کلاسند!

حالا در جاده‌ای گیرکنید، به هردلیل، چه تمام شدن بنزین، چه خرابی ماشین…امتحان کنید
                    حتی یک ماکسیما و لكسوس و بنز به‌خاطر کمک به شما توقف نمی‌کند و اگر کسی به کمکتان بیاید یا پیکان دارد یا پراید یا وانت… کدام باکلاس‌ترند؟
                    .

نظر

• بهرام نامدار
                      عضو فعال
                      • Oct 2020
                      • 9392

۷ نوع استراحت از نظر دکتر ساندرا دالتون اسمیت:

۱ استراحت فیزیکی:
                      مربوط به جسم و بدن میشه، مثل خواب

۲ استراحت هیجانی:
                      برای انجام این استراحت زمانی رو صحبت کردن راجع به احساسات خودت صرف کن، میتونی برای این کار از فردی استفاده کنی که بدون قضاوت بهت گوش میده.

۳ استراحت معنوی:
                      زمانی رو صرف تنظیم نیاز های معنوی و اعتقاداتت بکن، مثل عبادت یا مدیتیشن.

۴ استراحت ذهنی:
                      با فاصله گرفتن از رسانه ها و فضای مجازی، مثل خاموش کردن موبایل و تلویزیون یا رفتن به پیاده روی.

۵ استراحت اجتماعی:
                      زمانی را دور از مردم، به خصوص افراد منفی بگذرانید یا زمانتون رو با افراد پر انرژی و کسایی که بهتون انگیزه میدن بگذرونید.

۶ استراحت حسی:
                      زمانی رو به خودتون و گیرنده های حواس پنج گانه‌تون استراحت بدید. برای استراحت شنوایی مثلا از سر و صدا دوری کنید.

۷ استراحت خلاقیت:
                      از فکر کردن به موارد بی ارزش و به ظاهر غیر قابل حل دوری کنید ...
                      .

نظر

• امیر محمد ۲
                        عضو فعال
                        • Jun 2019
                        • 789

در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
                        .....نوشته های غیر بورسی نیز بسیار زیبا و آموزنده هست

بنده نیز هم از نوشته های غیر بورسی بهرام لذت میبرم....و تمام آن نوشتارهارا در صفحه شخصی خودم ذخیره میکنم ، و هربار که میخوانم مطلب جدیدی متوجه میشوم
                        ​هرکس را بهر کاری ساخته اند، مهر آن را در دلش انداختند

نظر

• Sadeghi
                          عضو عادی
                          • Jan 2022
                          • 162

بهرام خان بابت تمام پست های با ارزش و زحمات و وقتی که می گذارید به شخصه ممنون و قدردانم.

نظر

• همیشه گمراه
                            ستاره‌دار(11)
                            • Oct 2020
                            • 516

مدیرکل مدیریت بحران استانداری تهران نسبت به احتمال وقوع تندباد لحظه‌ای در این استان هشدار داد و گفت: شهروندان نسبت به استحکام سازه‌های موقت و سست و تابلوهای تبلیغاتی اطمینان حاصل کنند.

حامد یزدی‌مهر مدیرکل مدیریت بحران استانداری تهران عصر چهارشنبه از صدور هشدار زرد هواشناسی خبر داد و اظهار کرد: طبق پیش‌بینی سازمان هواشناسی از بعد از ظهر فردا پنجشنبه ۱۶ شهریورماه تا روز یکشنبه ۱۹ شهریورماه شاهد ناپایداری همرفتی خواهیم بود و در ارتفاعات به ویژه ارتفاعات شمال شرق گاهی رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید مورد انتظار است.
                            وی با بیان اینکه بر اساس اعلام سازمان هواشناسی نیمه جنوبی استان برای فردا ۱۶ و پس فردا ۱۷ شهریورماه با گاهی وزش باد شدید و در نواحی مستعد خیزش موقت گردوخاک همراه خواهد بود، گفت: از ساکنان این مناطق می‌خواهیم احتیاط لازم را با توجه به احتمال سقوط اجسام از ارتفاعات داشته باشند و نسبت به ایمن‌سازی این اجسام اطمینان لازم را کسب کنند.
                            مدیرکل مدیریت بحران استانداری تهران در ادامه بیان داشت: در زمان وقوع باد شدید احتمال خسارت به سازه‌های موقت و سست وجود دارد، لذا مثل همیشه توصیه اکید مدیریت بحران به شهروندان این است که ذینفعان از استحکام سازه‌ها و تابلوهای تبلیغاتی مطمئن شوند تا خدایی ناکرده با حوادث ناگوار روبرو نشویم.
                            یزدی‌مهر در خصوص پارک خودرو در کنار و زیر درختان کهنسال و خشک نیز هشدار داد و گفت: از مردم عزیز می‌خواهیم توصیه‌های مدیریت بحران در این خصوص را جدی بگیرند.
                            وی به احتمال وقوع تندباد لحظه‌ای طی ۱۸ و ۱۹ شهریورماه نیز اشاره کرد و افزود: طبق پیش‌بینی هواشناسی در استان تهران به ویژه نواحی جنوب و جنوب غرب احتمال وقوع این پدیده وجود دارد.
                            مدیرکل مدیریت بحران استانداری تهران با تاکید بر ضرورت آمادگی همه جانبه دستگاه‌های ذیل مدیریت بحران به واسطه انجام مانورهای مختلف اظهار داشت: ابلاغ صدور هشدار برای تمام دستگاه‌های تابعه انجام شده است.
                            ای جوووووووووووونم
                            مواظب خودوعزیزانتان باشید
                            https://coincodex.com/convert/pinetwork/usd/ https://geph.io/en

نظر

• بهرام نامدار
                              عضو فعال
                              • Oct 2020
                              • 9392

ما همه، با همدیگر در سفری هستیم که «زندگی» نامیده می‌شود.
                              همه ما کمی بهم‌ریخته و از درون کمی درهم‌شکسته هستیم.
                              هر یک از ما آرزو داریم این سفر را به پایان برسانیم.
                              اینجا هیچ‌کسی فارغ از درد و رنج نیست، و همهٔ ما به راه‌های خودمان رنج برده‌ایم.

فکر کنم این سفر ما دربارهٔ درمان کردن خودمان و درمان کردن یکدیگر به روش‌های ویژهٔ خودمان است.

بیایید فقط به همدیگر کمک ‌کنیم.
                              آن قطعات را در کنار هم‌ بگذاریم، و این سفر را زیباتر به پایان برسانیم.
                              بیایید در نجات پیدا کردن به همدیگر کمک کنیم ...
                              .

نظر

• بهرام نامدار
                                عضو فعال
                                • Oct 2020
                                • 9392

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
                                تکنیکال شاخص بورس استانبول :

اردوغان هوشمندانه
                                پول های سرگردان و پول های نگران را روانه بورس ترکیه کرده ...!

بازدهی
                                900 درصدی بورس ترکیه نشان دهنده ی عزم جدی دولت ترکیه برای حفظ قدرت خرید سهامداران هست

همچنان روند بورس ترکیه صعودی است و تا 9600 واحد مقاومت جدی در مسیر وجود ندارد !

.........................

مقایسه کنیم با بورس تهران : متاسفانه بورس تهران تبدیل به
                                ابزاری شده برای زدن جیب مردم به کمک اندیکاتور رانت اطلاعاتی ...!

اقتصاد لیبرال یعنی همین ...

بورس ترکیه از تورم ترکیه جلو زد ...

.

نظر

در حال کار...
                                X