تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • توپ4گوش
    ستاره دار (1)
    • Nov 2020
    • 2505

پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

اتفاق عجیبی در همسایگی خورشید رخ داده
    است. داده‌های جمع‌آوری شده از سال گذشته نشان می‌دهند که سیگنال رادیویی مرموزی از سمت ستاره پروکسیما قنطورس می‌آید.
    پروکسیما قنطورس نزدیک‌ترین ستاره به خورشید ماست. البته ۴.۲ سال نوری از منظومه شمسی فاصله دارد و آن‌قدر کم‌نور است که با چشم غیر مسلح دیده نمی‌شود. به تازگی یک سیگنال رادیویی کشف شده که محققان معتقدند از همین جرم آسمانی منشاء می‌گیرد.
    «اندرو سیمیون» محقق دانشگاه برکلی کالیفرنیا، می‌گوید این سیگنال خصوصیاتی دارد که توجه بسیاری را جلب کرده؛ اما هنوز به طور کامل قابل توضیح نیست. یکی از جالب‌ترین ویژگی‌های آن، اینکه طیف رادیویی بسیار باریک ۹۸۲ مگاهرتزی دارد. این محدوده‌ی طیف رادیویی معمولا عاری از سیگنال‌هایی است که ماهواره‌های دست‌ساز و فضاپیماها به وجود می‌آورند.

همچنین دانشمندان می‌گویند هیچ راه شناخته شده‌ای وجود ندارد که بتوان انرژی الکترومغناطیسی را به صورت یک فرکانس تک باند درآورد. به گفته‌ی سیمیون، شاید روش‌های ناشناخته‌ای در فیزیک پلاسما برای رمزگشایی از این سیگنال وجود داشته باشد؛ اما او اذعان می‌کند در حال حاضر تنها منبعی را که می‌توان به چنین سیگنالی ربط داد، تکنولوژیکی است.

سیگنال منتسب به ستاره پروکسیما قنطورس در قالب پروژه‌ای موسوم به Breakthrough Listen شناسایی شد که توسط سیمیون هدایت و از سوی میلیاردر روس، یوری میلنر حمایت مالی می‌شود.

هدف از اجرای پروژه این است که با بررسی داده‌های جمع‌آوری شده از تلسکوپ‌های رادیویی در سراسر جهان، شواهدی از تکنولوژی فرازمینی و تمدن‌های پیشرفته فضایی کشف شود.
    شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• پروواز
      ستاره‌دار(6)
      • Sep 2020
      • 5236

بعضی گزارش عملکرد شرکت ها فوق‌ العاده هستن، به نظر میاد اگر حمایت از بازار سرمایه و بورس محور شدن اقتصاد ادامه پیدا کنه اتفاق های مثبتی در کشور رخ بده،
      امیدوارم اثرات مثبت وارد شدن سرمایه در بورس ظاهر بشه و دولت ها به اشتباه گذشته خود پی ببرن و در آینده هم بیشتر به بازار سرمایه بها بدن

نظر

• خسی در میقات
        عضو جدید
        • Oct 2020
        • 19

بهرام خان نظرتون در مورد بکهنوج؟؟؟؟

نظر

• manmehdiam
          ستاره دار (1)
          • Jul 2011
          • 1623

در اصل توسط *** بهرام خان *** پست شده است View Post
          آقا مهدی ... ( سلام )

متاسفانه بخشی از جامعه فرهنگ بسیار بدی دارد ...

اگر احترام بگذاریم , فکر می کنند وظیفه است و مثل آب خوردن توهین می کنند و از توهین و هتاکی دیگران تشکر هم می کنند !

یادمه در تالار بورس در شاخص کمتر از یک میلیون خارج شدید و همیشه به نظرات شما احترام گذاشتم ...

تشکر شما از توهین هم ولایتی ام ( چگوارا ) را دیدم , تعجب کردم ...

قبلا حس می کردم شخصیت بزرگی دارید ...

ما می توانیم ایده های ( بورسی , اقتصادی , سیاسی و .... ) همدیگر را بکوبیم , اما توهین و هتاکی به شخصیت یکدیگر ؟؟!!

شما که از توهین و هتاکی دیگری تشکر می کنید , مستقیما به بنده توهین کرده اید ...

همین چگوارا را بنده به رفقا معرفی کردم و از ایشان در مقابل توهین های کاربران دفاع می کردم ( عاقبت چه شد ؟! )

.................................................. .................................................. .............

اما خکاوه : حمایت شکسته اما ( ایران است دیگر ) ما شکست فیک هم داریم ... اگر فردا بالای 515 برود , شکست حمایت فیک بوده است ...

رفع اتهام!!
          بهرام خان جان! فدای آن دل کوچکتان!
          ولی سو تفاهم شده!!!! عرض کردم من شناخت چندانی نسبت به افراد ندارم. چرا که وقت نسبتا کمی را در این محیطها میگذرانم. ولی داستان آن تشکر.....الان که اندکی به ذهنم فشار اوردم! من بی نوا! اتفاقا با تصور اینکه دارم از شما حمایت میکنم از ایشان تشکر کردم مثلا!!!!! کاربری با نام مزدور بهرام مطلبی نوشته که تصور کردم بر علیه شماست چرا که نام کاربری اش مشخصا توهین به شما را نشان میدهد. من بی نوا تصور کردم که این چگوارا در حمایت از شما و نقد از آن بدنام(مزدور بهرام) چیزی نوشته و احیانا تشکر کردم که یعنی ما همه طرفدار بهرام خان هستیم!!!!
          من واقعا اهمیت زیادی به احساسات کاربران نسبت به هم نمیدهم و عموما اگر تشکر هم بزنم به معنی قبول نوشته نیست. صرفا از اشتراک گذاشتن نظر فرد تشکر میکنم نه اینکه با کاربر مزبور هم عقیده باشم. ولی تا جای که یادم هست آن تشکر بخصوص را با نیت حمایت از شما مثلا زدم!!! بخصوص که نوشته های غیربورسی را با دقت بسیار کمتری هم میخوانم....که با نیت دوستی شما تشکری زدم که ظاهرا دوستیه خاله خرسه بوده!
          با اینکه نسبت با برخی نظرات بورسی شما خیلی همراه نیستم (که کاملا هم طبیعی هست!) ولی همیشه نظرات شخص شما و چند تن دیگر از عزیزان را با دقت میخوانم و به شدت مخالف کسانی هستم که مثلا به شما خرده میگیرند که باعث زیانشان شده اید! احیانا این را در پستهایی هم گفته باشم.

والا اگر میدانستم اینقدر شما مته به خشخاش میگذارید دقت بیشتری میکردم.
          بجز من هم کسان دیگری که ظاهرا از دوستان هستند هم آنجا تشکر کرده اند لابد آنها هم گول خورده اند!microlab....compi....چرا گیر دادی به ما حالا!!!
          علی ای حال....ارادتمندیم قربان.
          آخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2020/12/23, 04:19.
          [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• manmehdiam
            ستاره دار (1)
            • Jul 2011
            • 1623

ضمنا بهرام خان عزیز
            برای تنویر افکار عمومی! اینکه فرمودید من از شاخص زیر یک میلیون خروج زدم! این فرمایش شما هم درست هست هم غلط! چون طی دو سه سال اخیر فعالیت معاملاتی من در بورس و خرید و فروشم خیلی زیاد بوده که حتی بتوانم خلاصه ای برای شما عرض کنم. پرونده معاملاتی من البته بیشتر از همه به خودم مربوط است و میزان موفقیتش را وضعیت سرمایه ام و احیانا سبدهایی که دارم نشان میدهد! نه نظرات دیگران.
            در سایت همسایه و زمانی که شاخص در محدوده 2میلیون بود..و بنده هشدار ریزش میدادم هم عده ای پرونده بنده را درآورده بودند که فلانی در شاخص 600هزار هم میگفت بازار حبابیه! بعد هم به جای نقد لاطائل میفرمودند! آقا اصلا من قبلا اشتباه کردم...الان بگو چرا حرفم غلطه! مگه باید همه نظرات اون هم با این عدم قطعیت بازار صددرصد درست باشه؟! مگه ما غیبگو هستیم!
            ضمن اینکه تا جایی که یادم هست...من عرضم این بوده و هست که شاخص با عبور از حدود 300هزار فضای بورس را عوض کرد و به طور روشن بورس وارد فضای حبابی شد و همچنان هم در آن قرار دارد. ولی این به معنی این نیست که بازار خواهد ریخت ...به هیچ وجه! توجه کنید! 300هزار ..نه یک میلیون!!!
            اگر اینجوری بود که من طی این دو سه سال پس اینجا ها چکار دارم؟ یعنی واقعا شما تصور میکنید من دو سال هست که فقط کارم شده در گروه های بورسی بگویم بازار میریزه؟!!!!! مگه بیگار و مریضم!!
            منتهی یک نکته جالبی وجود داره! با اینکه من بارها نسبت به رشد بورس یا رشد گروه خاص یا سهم خاص هم نظر میگذارم...ولی این نظرات خیلی برای کسی جذاب نیست! یاد کسی هم نمیمونه. چون معمولا همه سهامدار هستند و این را به حساب تعریف و تمجید از بورس میگذارند که همیشه مطلوبشان هست! قند هم در دلشان اب میشه ....کسی هم ناراحت نمیشه! ولی وای به روزی که بگی بازار احتمالا فروشنده خواهد بود! به همه برمیخوره!!

اصلا من هیچ وقت فعالیت معاملاتی ام را جایی اعلام نمیکنم و نکردم. چه برسه به توصیه به خرید یا فروش. به جز ناپرهیزی که در ماه اخیر آن هم در همین تاپیک شما انجام دادم!
            معمولا فقط کلیات بازار را تحلیل میکنم. به نسبت تجربه حدود 15ساله ام در بورس هم نسبتا تحلیلهای درستی داشتم...ولو اینکه بسیار هم تحلیل های اشتباهی داشتم.... ولی میانگین اش به نظر خودم قابل قبول هست. مسئولیتی هم در قبال کسی ندارم...هیچ کدام نداریم!
            [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• بهرام نامدار
              عضو فعال
              • Oct 2020
              • 9392

در اصل توسط Amir.tala پست شده است View Post
              بعیده امروز کف شاخص بوده باشه.شاید منفی فردا بیشتر و تندترباشد.معلوم نیست.
              امروز شاخص روی یکی از حمایت ها بود ....

حدس می زنم کف شاخص همین امروز لمس شد ...

البته خط مقاومتی شاخص هم نزدیک است و شاید دست به دست شدن سهام برای عبور از خط مقاومتی ذکر شده لازم باشد ( استراحت شاخص یا رشد با شیب ملایم )

سلام ...

شاخص از همان نقظه ی حمایتی برگشت ...
              .

نظر

• بهرام نامدار
                عضو فعال
                • Oct 2020
                • 9392

کلوند از گروه جذاب کاشی و سرامیک ...

قیمت امروز سهم 1900 تومان به تاریخ 17 آبان 1399

فراموش نکنیم این نوشته ها برای درج در حافظه ی تاریخی تاپیک هست و به هیچ وجه سیکنال خرید یا فروش نیست ...

انتظار بازدهی 200 درصدی از کلوند در میان مدت داریم ....

.

نظر

• بهرام نامدار
                  عضو فعال
                  • Oct 2020
                  • 9392

قیمت امروز لسرما : 3207 تومان ( به تاریخ 1399/10/2 جهت درج در حافظه ی تاریخی تاپیک )

هدف میان مدت : 9000 تومان

مقاوت مهم : 3700 تومان ( سقف تاریخی سهم )

مسئولیت زیان کسی را نمی پذیریم , همچنانکه سود خریداران سهم در جیب ما نمی رود ...

.

نظر

• بهرام نامدار
                    عضو فعال
                    • Oct 2020
                    • 9392

سلام ...

بی خیال سرمایه گذاری ها شوید ..

کی بی سی در حال اتمام پولبک ... ( شاید یک منفی دیگر هم داشته باشد .... شاید ))

.................................................. ....

بهترین نقطه ی ورود تحلیل شد ... ( کف تکنیکالی )

.

نظر

• بهرام نامدار
                      عضو فعال
                      • Oct 2020
                      • 9392

قدرت خریدار کلوند ...

این همان سهمی است که 1900 تومان صف فروش برای آن می بستند !

اکنون محتاج عرضه ی حقوقی ها شده اند ...

.

نظر

• بهرام نامدار
                        عضو فعال
                        • Oct 2020
                        • 9392

.

نظر

• بهرام نامدار
                          عضو فعال
                          • Oct 2020
                          • 9392

قیمت امروز لسرما : 3207 تومان ( به تاریخ 1399/10/2 جهت درج در حافظه ی تاریخی تاپیک )

هدف میان مدت : 9000 تومان

مقاوت مهم : 3700 تومان ( سقف تاریخی سهم )

مسئولیت زیان کسی را نمی پذیریم , همچنانکه سود خریداران سهم در جیب ما نمی رود ...

جالبه !

در همین یک ماه , حدود 200 میلیون حجم خورده ( معادل کل شرکت !! )

به نظرم 90 درصد کد به کد بوده تا ونیکی را بیرون بندازند , البته فقط 3 میلیون سهم از ونیکی باقی مونده

کپی این بازی را در قنیشا 1600 تومانی داشتیم و ونیکی را بیرون انداختند , قنیشا تا 12000 هم رفت ....
                          .

نظر

• بهرام نامدار
                            عضو فعال
                            • Oct 2020
                            • 9392

یک ساعت پیش منفی می فروختند ! ( البته در کف تکنیکالی !!))

.

نظر

• بهرام نامدار
                              عضو فعال
                              • Oct 2020
                              • 9392

جیب رفقا برای ما مهم است , که خدای ناکرده زیان نبینند , به همین علت هر سهمی را بررسی نمی کنیم ...

صرفا سهامی بررسی می شوند که دو پارامتر داشته باشند :

1 - از نظر تکنیکال در کف قیمتی باشند ( کف الزاما به معنای ارزان ترین نقطه ی خرید نیست )

2 - سهم مورد نظر بنیادی و سودآور باشد ( حداقل زیان ده نباشد )

.

نظر

• بهرام نامدار
                                عضو فعال
                                • Oct 2020
                                • 9392

درود بر رفقای قدیم و جدید ...

قیمت پایانی امروز سهم 3037 تومان ( به تاریخ 25 آبان 1399 ))
                                هدف سهم : 6400 تومان
                                بازدهی مورد انتظار : حداقل 100 درصد
                                این نوشته صرفا جهت درج در حافظه ی تاریخی تاپیک می باشد و به هیچ وجه سیکنال خرید یا فروش نیست ...

.

نظر

در حال کار...
                                X