تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mst
    Banned
    • Oct 2020
    • 129

پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

درود. ریزش حد و مرز نداره. حتی خودرو

نظر

• m-ha
      عضو عادی
      • Jun 2012
      • 176

سلام.
      سازمان باید شرکتها رو مجبور کند تا بازارگردان داشته باشند و هر شرکتی از روند سهمش حمایت کند تا جلوی ضرر و زیان(افزایش و کاهش هیجانی) گرفته بشه .اما متاسفانه بازارگردانها هم فقط تماشاچی هستند.هر کی انجام نداد.جریمه یا اخراج شود.
      فعلا که خوب اعتماد مردم رو از بین بردن.(مگر نه اینکه رونق بازارسرمایه باعث عمران و ابادی مملکت میشود البته اگر دلسوزی برای اقتصاد وجود داشته باشد/:.//:.sadsmiley.:/
      شاخص سهام کوچک باید راهشو از شاخص قلابی جداکنند

نظر

• mst
        Banned
        • Oct 2020
        • 129

درود میشه لطفا بگین چرا نمادهای متوقف؟؟؟؟

نظر

• فین
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 1158

فردا و پسفردا بازار مثبت است ولی شستا و فارس و ... را باز می کنند تا شاخص آخرین منفی را هم بخورد و در محدوده 1150 تا 1180 بازار بر می گردد و تا 1400 الی 1500 دو ماهه می رود.

نظر

• dornaa
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 1468

در اصل توسط *** بهرام خان *** پست شده است View Post
            درود بر رفیق قدیمی مان , امید آزاد عزیز ...

بهرام خان بهرام خان

خونه دوم وسوم مارو پس بده

خونه دوم وسوم مارو پس بده

پس بده پس بده

نظر

• Bruce
              عضو عادی
              • Oct 2020
              • 288

نقل قول از سهامیاب:

اميدvahidhashemi136@[COLOR=#9E9E9E !important].9 دقیقه پیش

طرح سئوال از مسولین و کسانی که به تریبون میرسن از همه جای دنیا که ربطی بهشون نداره صحبت میکنن بجز مسائل مهم خودمون
              آیا باید اعتراضات خیابانی شکل بگیره ؟
              بازار سرمایه شفاف‌ترین بازاره که میشه تو سه روز تمام کارشکنی‌ها و دزدی‌ها رو شناسایی کرد چرا هیچ نهادی تا الان کاری نکرده ؟
              آقایی که باید نظارت کنی چقدر زمان میخوای تا کاری کنی
              آقایی که باید قانون گذاری کنی چقدر زمان میخوای تا کاری کنی
              آقایی که این بازار رو نابود کردی چقدر زمان میخوای تا کاری کنی
              اگر دلار 40 هزار تومنی با 20 هزار تومنی برای شما فرقی نداره ، برای ما خیلی فرق داره ، برای بیماران سرطانی و دیابتی فرق داره ، برای ما عوام که صلاح خودمون رو نمی دونیم ولی اکثریت هستیم فرق داره
              برای ما خیلی مهم بود که کی تو آمریکا رای بیاره چون ما در سبد دارایی هامون پول بیگانگان را نداشتیم چون ما دلال بازار طلا و خودرو نبودیم
              شکایت خود رو بارها برای همه مقامات و نهادها مطرح کردیم و بی تفاوت بودند و یا دروغ گفتند و یا از تریبون برای نگران کردن مردم استفاده کردند ، اگر خجالت نمی کشید ما شکایت خود را به "جــــوبایـــدن" میبریم شاید ایشون برای ما کاری کنه .
              شما 3000 کرسی مسئولیت را با حقوقهای نجومی و رانت در اختیار داشتید بعد از ماهها و به قول خودتون کلی تلاش، نتونستید 1000 تومن دلار رو پایین بکشید ولی جوبایدن هنوز نیومده 7000 تومن دلار رو پایین کشید . (استقلال به معنای واقعی)
              البته دلار دارید و رکب خوردید و اینو بلدید که نزارید دلار بیاد پایین. آقایی که وقتی بورس میرفت بالا ، هر روز توئیت میکردی بورس باعث افزایش قیمت دلار شده الان چرا ل ا ل شدی .
              شما فقط بالا بردن قیمت دلار ، پایین آوردن قیمت سهام و فریب مردم رو بلدید
              من از کودک 8 ساله ایرانی که بایدن و ترامپ رو میشناسه خجالت میکشم
              من از کودک 8 ساله ایرانی که بجای خواب عروسکاش ، خواب سهام رو میبینه خجالت میکشم
              من از جوانی خودم، که تو صف های خرید و فروش جا گذاشتم خجالت میکشم
              من از خودم خجالت میکشم که مجبورم شکایت پیش بایدن ببرم
              چـــرا شمـــا از هیچ چیز خجالت نمی کشید؟
              اگر چشم هاتون نمی بینه ، گوشهاتون نمی شنوه ، زبون تون بند اومده پس بمیرید بهتره
              دوستان بازنشر بدید شاید برسه به دست مسئولین بی لیاقت

خداوندا آنهائیکه بهر طریقی به من صدمه یا ضرر زدن و میزنند را با شدت تمام به خود و خانواده هاشون بلای مد نظر را نازل بفرما و بابت ادامه این همه ظلم .ذلیل شدنشان را هم بهم نشان بده تا مقداری از خشم درونم آرام گیرد. الهی آمین .

نظر

• امیدازاد
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 3750

در اصل توسط Bruce پست شده است View Post
                نقل قول از سهامیاب:

اميدvahidhashemi136@[COLOR=#9E9E9E !important].9 دقیقه پیش

طرح سئوال از مسولین و کسانی که به تریبون میرسن از همه جای دنیا که ربطی بهشون نداره صحبت میکنن بجز مسائل مهم خودمون
                آیا باید اعتراضات خیابانی شکل بگیره ؟
                بازار سرمایه شفاف‌ترین بازاره که میشه تو سه روز تمام کارشکنی‌ها و دزدی‌ها رو شناسایی کرد چرا هیچ نهادی تا الان کاری نکرده ؟
                آقایی که باید نظارت کنی چقدر زمان میخوای تا کاری کنی
                آقایی که باید قانون گذاری کنی چقدر زمان میخوای تا کاری کنی
                آقایی که این بازار رو نابود کردی چقدر زمان میخوای تا کاری کنی
                اگر دلار 40 هزار تومنی با 20 هزار تومنی برای شما فرقی نداره ، برای ما خیلی فرق داره ، برای بیماران سرطانی و دیابتی فرق داره ، برای ما عوام که صلاح خودمون رو نمی دونیم ولی اکثریت هستیم فرق داره
                برای ما خیلی مهم بود که کی تو آمریکا رای بیاره چون ما در سبد دارایی هامون پول بیگانگان را نداشتیم چون ما دلال بازار طلا و خودرو نبودیم
                شکایت خود رو بارها برای همه مقامات و نهادها مطرح کردیم و بی تفاوت بودند و یا دروغ گفتند و یا از تریبون برای نگران کردن مردم استفاده کردند ، اگر خجالت نمی کشید ما شکایت خود را به "جــــوبایـــدن" میبریم شاید ایشون برای ما کاری کنه .
                شما 3000 کرسی مسئولیت را با حقوقهای نجومی و رانت در اختیار داشتید بعد از ماهها و به قول خودتون کلی تلاش، نتونستید 1000 تومن دلار رو پایین بکشید ولی جوبایدن هنوز نیومده 7000 تومن دلار رو پایین کشید . (استقلال به معنای واقعی)
                البته دلار دارید و رکب خوردید و اینو بلدید که نزارید دلار بیاد پایین. آقایی که وقتی بورس میرفت بالا ، هر روز توئیت میکردی بورس باعث افزایش قیمت دلار شده الان چرا ل ا ل شدی .
                شما فقط بالا بردن قیمت دلار ، پایین آوردن قیمت سهام و فریب مردم رو بلدید
                من از کودک 8 ساله ایرانی که بایدن و ترامپ رو میشناسه خجالت میکشم
                من از کودک 8 ساله ایرانی که بجای خواب عروسکاش ، خواب سهام رو میبینه خجالت میکشم
                من از جوانی خودم، که تو صف های خرید و فروش جا گذاشتم خجالت میکشم
                من از خودم خجالت میکشم که مجبورم شکایت پیش بایدن ببرم
                چـــرا شمـــا از هیچ چیز خجالت نمی کشید؟
                اگر چشم هاتون نمی بینه ، گوشهاتون نمی شنوه ، زبون تون بند اومده پس بمیرید بهتره
                دوستان بازنشر بدید شاید برسه به دست مسئولین بی لیاقت

آنچه به جایی نرسد فریاد است ....

نظر

• فین
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 1158

مگه قرار نبود پیش گشایش از 8:45 تا 8:55 باشد. الان که پیش گشایش باز است؟؟؟؟

نظر

• پروواز
                    ستاره‌دار(6)
                    • Sep 2020
                    • 5236

این همتی باهوش و زیرک هم تو زرد از آب در اومد،
                    تصمیماتش بیشتر در همراهی با دلالان و سفته بازان و رانتخواران و نزولخواران بانکی هست

نظر

• TARGET
                      عضو فعال
                      • Nov 2014
                      • 2282

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                      این همتی باهوش و زیرک هم تو زرد از آب در اومد،
                      تصمیماتش بیشتر در همراهی با دلالان و سفته بازان و رانتخواران و نزولخواران بانکی هست
                      هوش و سمت های کلیدی !!!!!

دقیقا نشکل منلکت ما همینه! مدیران با آی کیوی پایین

نظر

• Bruce
                        عضو عادی
                        • Oct 2020
                        • 288

بهرام خان و دیگر دوستان با سلام
                        کدال یکی از زیر مجموعه های وساپا 6ماهه امسال نسبت به سال قبل 11000% رشد سودهی داشته بنام شرکت انرژي گستر ساینا اروند. دوستان مجرب یک بررسی و اعلام نظر کنن. وساپا قیمتش 2600 تومن بوده الان حوالی 800 تومنه . ایا بازار داره اشتباه میکنه یعنی باید برای خرید حمله ور شد یا نه؟
                        خداوندا آنهائیکه بهر طریقی به من صدمه یا ضرر زدن و میزنند را با شدت تمام به خود و خانواده هاشون بلای مد نظر را نازل بفرما و بابت ادامه این همه ظلم .ذلیل شدنشان را هم بهم نشان بده تا مقداری از خشم درونم آرام گیرد. الهی آمین .

نظر

• پروواز
                          ستاره‌دار(6)
                          • Sep 2020
                          • 5236

در اصل توسط TARGET پست شده است View Post
                          هوش و سمت های کلیدی !!!!!

دقیقا نشکل منلکت ما همینه! مدیران با آی کیوی پایین
                          اگر باهوش هم نباشن تا دلت بخواد خائن و حرام خور هست،
                          هرجای دنیا اگر به این شکل سازمان یافته مردم خودشون را غارت کنن تمام مسببین الان پشت میز محاکمه بودن،
                          اصلا نیاز به دادرسی و اثبات جرم نیست خود نوبخت میزان دقیق خیانت در امانت مردم در بازار سرمایه را با عنوان درآمد زایی اعلام کرده،
                          اگر فردی خارج از دولت همچین کارهایی بکنه به عنوان سلطان دستگیر میشه ولی اینها آزاد هستن

نظر

• TARGET
                            عضو فعال
                            • Nov 2014
                            • 2282

آدم بعضی وقتا واقعا فکر میکنه اینجور آدما رو نتانیاهو و بن سلمان آورده گذاشته تو سمت های کلیدی!!!

نظر

• Bruce
                              عضو عادی
                              • Oct 2020
                              • 288

عاقبت بسیار وحشتناکی در انتظار دزدان مال یتیم خور خواهد بود.

فایل پیوست 5964

نظر

• afsaneh25287
                                عضو عادی
                                • Sep 2020
                                • 56

با سلام
                                دزدسر گردنه هم اینجوری مردمو آس وپاس نمیکنه من موندم جمهوری اسلامی درکجاش این نوع رفتار را پسندیده میداند؟
                                در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                                اگر باهوش هم نباشن تا دلت بخواد خائن و حرام خور هست،
                                هرجای دنیا اگر به این شکل سازمان یافته مردم خودشون را غارت کنن تمام مسببین الان پشت میز محاکمه بودن،
                                اصلا نیاز به دادرسی و اثبات جرم نیست خود نوبخت میزان دقیق خیانت در امانت مردم در بازار سرمایه را با عنوان درآمد زایی اعلام کرده،
                                اگر فردی خارج از دولت همچین کارهایی بکنه به عنوان سلطان دستگیر میشه ولی اینها آزاد هستن

نظر

در حال کار...
                                X