تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts

• گالیور
    replied
    در اصل توسط عباس انصاری پست شده است View Post
    عضو شورای عالی بورس اظهار کرد: جلسه امروز به درخواست وزیر امور اقتصادی و دارایی و با حضور رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار و سایر اعضای شورا تشکیل شد تا تصمیمات جدی و مؤثری برای حمایت ۱۰۰ درصدی از سهام‌داران، اعم از حقیقی و حقوقی، اتخاذ شود.
    پوفیوزای اسرائیلی
    بازار یک هفته ول است به امان خدا.
    الان که رسیده به خط ماشه و مقاومت بلندمدتش.
    این کثافتهای نکبت که گندشون همه جا را برداشته تازه یادشون افتاده جلسه بگذارند و برگشت احتمالی بازار را به نام خودشون تمام کند.

ج ا ا باید افتخار کند به این مدیران و وزیران جهادگر نکبت.

آمدی جانم به قربانت
    ولی حالا چرا

شنبه یکشنه حتی دوشنبه کجا بودید؟

الدنگ به تمام معنا اینها هستند.

ارسال نظر:

• عباس انصاری
    replied
    توافق پوتین و ماکرون: حق ایران در دستیابی به انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز

کاخ کرملین امروز سه‌شنبه اعلام کرد که «ولادیمیر پوتین» و «امانوئل ماکرون»، روسای جمهور روسیه و فرانسه، در یک رایزنی تلفنی بر حق ایران برای دسترسی به انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای تأکید کردند.

@intelligent_technique zz0.i13awnwzh8hzz

ارسال نظر:

• عباس انصاری
    replied
    عضو شورای عالی بورس اظهار کرد: جلسه امروز به درخواست وزیر امور اقتصادی و دارایی و با حضور رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار و سایر اعضای شورا تشکیل شد تا تصمیمات جدی و مؤثری برای حمایت ۱۰۰ درصدی از سهام‌داران، اعم از حقیقی و حقوقی، اتخاذ شود.

ارسال نظر:

• طيب
    replied
    #داستانک
    #نکته

زمانی #سیمین_دانشور را به #سفارت_آلمان در تهران دعوت کردند؛ پرسیده بود که جز شعر و داستان قرار است چه بگویید؟ گفته بودنداز سیاست سانسور در ایران هم انتقاد کنیم.
    سیمین در جواب گفته بود ؛؛
    ما رخت‌چرک‌هایمان را درحیاط همسایه نمی‌شوییم!
    سیمین با زبانی استعاری بر این حقیقت تأکید می‌کند که:مشکلات، کاستی‌ها، و اختلافات داخلی هر ملت ، باید در درون همان ملت و به دست خود مردم حل و فصل شود.
    آوردن این مشکلات به «حیاط همسایه» یعنی آشکار کردن آن‌ها نزد بیگانگان، نه تنها به حل مشکل کمکی نمی‌کند، بلکه موجب بی‌اعتباری، سوءاستفاده‌ی دشمنان، و تضعیف عزت ملی خواهد شد.
    آشکار کردن رازها و اختلافات داخلی در برابر بیگانگان، گامی است نخستین به سوی وطن‌فروشی، ولو آن که از سر نادانی یا ساده‌لوحی باشد
    سیمین دانشور در جمله‌ی نمادین خود، ملت‌ها را به هوشیاری و پاسداشت حرمت جمعی فرا می‌خواند. چون #وطن، واژه‌ای است که با شرافت، هویت و عزت انسان گره خورده است.
    وطن برای هر ملتی خانه‌ای است که در سایه‌ی آن امنیت، امید و بالندگی معنا می‌یابد.
    واژه‌ی «وطن‌فروشی» در فرهنگ ایرانی، پیوسته مترادف با خیانت، بی‌وفایی و فروختن عزت ملی تلقی شده است.
    وطن‌فروشی می‌تواند مصادیق متعددی داشته باشد:
    فروختن منافع ملی به بیگانگان به قصد سود شخصی.
    یاری رساندن به دشمنان وطن، چه از طریق اطلاعات و اسرار، چه از طریق حمایت عملی.
    آسیب زدن به وحدت ملی و ایجاد تفرقه‌ای که راه را بر سلطه‌ی بیگانگان هموار سازد.
    وطن، میراث مشترک همه‌ی ماست و حفظ عزت آن وظیفه‌ای است همگانی.

🌸🍀🌺

واما روند بازار سرمایه

آخرای اصلاح وآماده شدن برای صعود

شاد باشید

ارسال نظر:

• عباس انصاری
    replied
    در اصل توسط عباس انصاری پست شده است View Post
    بعداز آتش بس ، امید به یک توافق کوتاه مدت برای فرصت بررسی و چانه زنی توافق جامع پیش بینی می شود .

احتمال پذیرش غنی سازی محدود زیر نظر شدیدترین نظارت‌های آژانس انرژی اتمی و در مقابل رفع تحریم ها می رود .
    سی ان ان:

دولت ترامپ احتمالاً در مورد کمک به ایران برای دسترسی به حداکثر 30 میلیارد دلار برای ساخت یک برنامه هسته‌ای غیرنظامی تولید انرژی، کاهش تحریم‌ها و آزاد کردن میلیاردها دلار از دارایی‌های مسدود شده ایران بحث کرده است
    .

ارسال نظر:

• بهرام خان حانان
    replied
    از رنجی خسته ام که ازآنِ من نیست
    بر خاکی نشسته ام که ازآنِ من نیست
    با نامی زیسته ام که ازآنِ من نیست
    از دردی گریسته ام که ازآنِ من نیست
    از لذّتی جان گرفته ام که ازآنِ من نیست

به مرگی جان می سپارم که ازآنِ من نیست.

ارسال نظر:

• عباس انصاری
    replied
    بعداز آتش بس ، امید به یک توافق کوتاه مدت برای فرصت بررسی و چانه زنی توافق جامع پیش بینی می شود .

احتمال پذیرش غنی سازی محدود زیر نظر شدیدترین نظارت‌های آژانس انرژی اتمی و در مقابل رفع تحریم ها می رود .

ارسال نظر:

• بهرام خان حانان
    replied

در خیالات خودم در زیر بارانی که نیست
    می رسم با تو به خانه،از خیابانی که نیست
    می نشینی روبه رویم خستگی در میکنی
    چای می ریزم برایت توی فنجانی که نیست
    باز میخندی و میپرسی که حالت بهتر است؟
    باز میخندم که خیلی...!گرچه میدانی که نیست
    شعر میخوانم برایت واژه ها گل می کنند
    یاس و مریم می گذارم توی گلدانی که نیست
    چشم می دوزم به چشمت،می شود آیا کمی
    دست هایم را بگیری بین دستانی که نیست؟
    وقت رفتن می شود با بغض می گویم نرو
    پشت پایت اشک می ریزم در ایوانی که نیست
    میروی و خانه لبریز از نبودت میشود
    باز تنها میشوم با یاد مهمانی که نیست

رفته ای و بعد تو این کار هر روز من است

باورم اینکه نباشی کار آسانی که نیست

ارسال نظر:

• طيب
    replied
    در اصل توسط طيب پست شده است View Post
    موضوعی را طبق تجربه عرض میکنم

زمانیکه عراق به کشور ما تجاوز کرد همراه با کمک تعدادی از سایر کشورها تنها راه نجات کشور اتحاد ملت و دفاع تمام قد از کشور توانست ایران عزیزمان را نجات دهد
    والا این سرزمین آبا و اجدادی ما بدست متجاوزین میفتاد

الان هم وضعیت تقریبا مثل سابق است و تنها راه اتحاد مردم و حمایت از نیروهای مسلح کشورمان تنها راه نجات کشورمان است

دقت کنیم در تمامی جنگ ها تنها راه دفاع از سرزمین مادری است

واما اینکه جنگ مخرب است شکی نیست و صلح بهتر از هر نوع جنگی است ولی صلحی مقدس است که همراه با عزت باشد نه از روی حماقت

شجاعت همراه با درایت میتواند کشورمان را از این مرحله عبور دهد
    سلام و عرض ادب خدمت شما خوبان و مهربانان

بله همانطوری که عرض کرده بودم صلح بهتر است فعلا آتش بس از جانب طرفین انجام شده و این خیلی خوب است و بنفع تمامی بشریت است

واما در ادامه مسیر پر پیچ و خمی خواهیم داشت باید ببینیم سیاست ها تا کجا تعدیل خواهند شد

همیشه سلامت باشید

ارسال نظر:

• امیدازاد
    replied
    در اصل توسط طيب پست شده است View Post

زمانیکه عراق به کشور ما تجاوز کرد همراه با کمک تعدادی از سایر کشورها تنها راه نجات کشور اتحاد ملت و دفاع تمام قد از کشور توانست ایران عزیزمان را نجات دهد

الان هم وضعیت تقریبا مثل سابق است و تنها راه اتحاد مردم و حمایت از نیروهای مسلح کشورمان تنها راه نجات کشورمان است

واما اینکه جنگ مخرب است شکی نیست و صلح بهتر از هر نوع جنگی است ولی صلحی مقدس است که همراه با عزت باشد نه از روی حماقت

...ازین حسن تا اون حسن صد گز رسن ..طیب خان
    این جنگ الان چه تشابهی با اون جنگ داره ؟؟
    الان ملت دقیقا کجای این داستان هستن ؟؟؟
    مگه اون زمان که کرور کرور دلار بیت المال رو ریختن تو گلوی نیابتی ها از ما ملت نظر خواستن یا ما ازشون خواستیم برن برا اسراییل شاخ و شونه بکشن ؟؟یاوقتی افتادن دنبال ساخت بمب اتمی از ملت نظرخواهی کردن ؟؟
    این جنگ جنگ ما نیس ...هرکسی به خاطر شعارهای مسخره و ایدلوژی احمقانه این نظام در خودش احساس تکلیف می کنه ....درشهادت براش بازه ...
    اگه برا ملت عقلی باقی مونده باشه ..این بار دیگه تو این جنگ‌ شرکت نمی کنن ...یه عمره ..وطن و ملت و تاریخ و آینده و اقتصاد مملکت رو به اسم خودشون مصادره کردن
    الانم خودشون برن مملکت و تاریخ و.....واینارو نجات بدن
    الانم هرکسی برا این نظام و سیاست میخواد جونشو فدا کنه ..آزاده ..ولی دیگه منتشو سر کسی نذاره ...

ارسال نظر:

• بهرام خان حانان
    replied
    آنها زن زیبا را برنو می‌نامیدند

زن قد بلند را هم برنو می‌نامیدند

معلوم نبود، تفنگشان را بیشتر دوست دارند یا زنشان را

ولی هر مرد دو برنو داشت

یکی بر دوش و دیگری در آغوش.

ارسال نظر:

• طيب
    replied

ارسال نظر:

• Dexterous
    replied

از اینکه کشور ما مورد تجاوز رژیم کثافت اسراییل قرار گرفته است خیلی ناراحت هستم ولی از جواب نیروهای مسلح کشور ما خیلی خوشحال شدم دستشون درد نکنه جواب خیلی خوبی و بموقعی بود

اگر سر به سر تن به کشتن دهیم

از آن به که کشور به دشمن دهیم

وقتی چند سال دور موندن از بغل آخوند افسرده ت کرده

ارسال نظر:

• دفتردار
    replied
    پایان این جنگ، با یک تغییر در سیاست خارجی رژیم همراه خواهد بود !

شعار (( اسرائل باید نابود گردد )) از سیاست رسمی جمهوری اسلامی کنار گذاشته خواهد شد!!

تا آن تغییر سیاست و یا نابودی رژیم جم هوری اس لامی این جنگ ادامه خواهد داشت !!!

ارسال نظر:

• طيب
    replied
    سلام خوبان

اوقات شریفتان بخیر و شادی

همیشه سلامت باشید

از اینکه کشور ما مورد تجاوز رژیم کثافت اسراییل قرار گرفته است خیلی ناراحت هستم ولی از جواب نیروهای مسلح کشور ما خیلی خوشحال شدم دستشون درد نکنه جواب خیلی خوبی و بموقعی بود

اگر سر به سر تن به کشتن دهیم

از آن به که کشور به دشمن دهیم

ارسال نظر:

در حال کار...
X