تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • shahin
    عضو فعال
    • May 2011
    • 2170

پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

تا زمانی که مسئولان سرمایه هایشان را در احتکار زمین می گذارند ، جلوی تصویب واجرای قوانین مالیاتی و باز دارنده را میگیرند ، سرمایه گذاری مولد در کشور انجام نخواهد شد. رونق اخیر بورس هم در واقع پر شدن بخشی از خلا بی ارزش شدن پول ملی در سالیان گذشته بود .

شرایط و قوانین به روال گذشته باشد ، دو باره نسل جدید برای چند متر سرپناه باید بروند از نکبت زادگان این جماعت زمین با نرخ های ده ها هزار برابر شده بخرند.

قیمت نفت بالا برود ، دوباره بیماری هلندی در خلا قوانین متمدنانه به راه می افتد که ازسختترین تحریم ها هم بدتر و مخرب تر است. این حفره های قانونی اصلاح نشوند این بار بانکها در اقتصاد و سلامت آن با قدرت بیشتری اخلال ایجاد خواهند کرد

آخرین ویرایش توسط shahin؛ 2020/12/04, 21:39.

نظر

• manmehdiam
      ستاره دار (1)
      • Jul 2011
      • 1623

در اصل توسط shahin پست شده است View Post
      .....رونق اخیر بورس هم در واقع پر شدن بخشی از خلا بی ارزش شدن پول ملی در سالیان گذشته بود .

....

دقیقا همینه
      شقه دیگر این حقیقت فوق، این هست که برای رشد بورس دنبال بهره وری و افزایش سودآوری شرکتها نباشید! گیرم سود شرکتی هم بهبود بیابد در برابر عامل تورم عددی محسوب نمیشود
      توجه به بنیاد یک سهم صرفا باید زمانی مدنظر قرار گیرد که جهت کلی بازار روند صعودی خودش را تثبیت کرده باشد. که البته این امر صرفا با عامل تورم تعیین میشود.
      بعد که فهمیدیم روند صعودی است میتوان در انتخاب سهم به عامل سودآوری هم توجه داشت. چرا که این سهمها انتظار میرود بیشتر مورد توجه معامله گران قرار گیرد ولی در غیاب عامل تورم و لذا نبود موتور محرکه رشد بازار دودوتا چهارتا کردن که دلار اینقدر شد..سود فلان اینقدر میشود مهمل است!
      [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• توپ4گوش
        ستاره دار (1)
        • Nov 2020
        • 2505

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
        دقیقا همینه
        شقه دیگر این حقیقت فوق، این هست که برای رشد بورس دنبال بهره وری و افزایش سودآوری شرکتها نباشید! گیرم سود شرکتی هم بهبود بیابد در برابر عامل تورم عددی محسوب نمیشود
        توجه به بنیاد یک سهم صرفا باید زمانی مدنظر قرار گیرد که جهت کلی بازار روند صعودی خودش را تثبیت کرده باشد. که البته این امر صرفا با عامل تورم تعیین میشود.
        بعد که فهمیدیم روند صعودی است میتوان در انتخاب سهم به عامل سودآوری هم توجه داشت. چرا که این سهمها انتظار میرود بیشتر مورد توجه معامله گران قرار گیرد ولی در غیاب عامل تورم و لذا نبود موتور محرکه رشد بازار دودوتا چهارتا کردن که دلار اینقدر شد..سود فلان اینقدر میشود مهمل است!
        وقتی جهت کلی بازار صعو.دی و تثبیت شده باشد برای چی باید به بنیاد سهم توجه کنیم؟؟ دیگه اونموقع هرسهمی صعود میکند

من فکر کرده بودم ! زمانیکه جهت بازار نزولی است باید به بنیاد سهام توجه کنیم و سهام بنیادی و سود اور را جهت سرمایه گذاری انتخاب کنیم

البته توجه به بنیادی سهام همیشه خوب خواهد بود اما در بازار صعودی متاسفانه این اصل کم ارزش میشود
        شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• بهرام نامدار
          عضو فعال
          • Oct 2020
          • 9392

در اصل توسط *** بهرام خان *** پست شده است View Post
          کلوند از گروه جذاب کاشی و سرامیک ...

قیمت امروز سهم 1900 تومان به تاریخ 17 آبان 1399

فراموش نکنیم این نوشته ها برای درج در حافظه ی تاریخی تاپیک هست و به هیچ وجه سیکنال خرید یا فروش نیست ...
          انتظار بازدهی 200 درصدی از کلوند در میان مدت داریم ....

دقت کنیم سهم را چه نقطه ای تحلیل کردیم ....

زمانی که 1900 تومان بود , بازار را با کلوند آشنا کردیم , اکنون ( آقای دکتر م ر ) در کانال خودش روی 2300 تومان , سیکنال خرید را صادر کرد ...

خاطره ای عرض کنم از تاپیک فیلتر شده :

زمانی مشترک بورس 24 بودم و مبلغی پول می دادیم و بورس 24 سیکنال خرید آنلاین می فرستاد و باقی قضایا ...

در تاپیک بسته شده حوالی 1450 تومان غگل را تحلیل کردم و آنرا فرصت خرید می دانستم , فردای همان روز ! بورس 24 غگل را سیکنال ویژه ی خرید کرد ..

در واقع بورس 24 , تحلیل روز قبل خودم را , به خودم فروخت !!

غگل 1450 تومانی حتی 9000 تومان را هم دید ...

نمونه ی دیگر غدام بود که فکر کنم مثبت 30 بازشد حوالی 4600 تومان که خودم تحلیل آنرا زدم , با کمال تعجب دوباره سیکنال آنرا در سایت های پولی دیدم ..

پس از این قضایا تمام اشتراک هایم را لغو کردم ...

............................

تحلیل تکنیکال کلوند ( آپدیت ) : مقاومت مهم سقف کانال نزولی عملا شکسته شده و روند سهم کاملا صعودی است ...

اگر می خواستیم طبق نظر 2 کاربر منتقد معروف تالار , از جیب رفقا سواری بگیریم ! روی 1900 معرفی نمی کردیم ...

آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2020/12/04, 22:30.
          .

نظر

• manmehdiam
            ستاره دار (1)
            • Jul 2011
            • 1623

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post
            وقتی جهت کلی بازار صعو.دی و تثبیت شده باشد برای چی باید به بنیاد سهم توجه کنیم؟؟ دیگه اونموقع هرسهمی صعود میکند

من فکر کرده بودم ! زمانیکه جهت بازار نزولی است باید به بنیاد سهام توجه کنیم و سهام بنیادی و سود اور را جهت سرمایه گذاری انتخاب کنیم

البته توجه به بنیادی سهام همیشه خوب خواهد بود اما در بازار صعودی متاسفانه این اصل کم ارزش میشود

البته عرض من نافی فرمایش شما نیست.
            بستگی به میزان ریسک پذیری افراد دارد.
            مخلص تریجیح میدهم در بازار نزولی بیشتر نقد باشم و به اخزا و سود 18درصدی اش اکتفا کنم! پرواضح است اگر مورد استثنایی باشد ، با رعایت حد ضرر ایرادی در ورود به آن نمیبینم
            و لذا ترجیج میدهم که در بازار صعودی روی سهم باشم. اصل اول این هست که روند کلی بازار صعودی باشد حال برای تعیین سهم ، ریزتر میشویم بنیادی...تکنیکال...

اینکه بگوییم هنر اینه که در بازار نزولی از بورس سود بکنی!!! بنده قبول دارم! ولی ترجیح میدهم که هنرمند نباشم! یعنی چنین هنری ندارم که همواره روی سهم باشم! اینقدر بلد نیستم خدایی!
            از به فنا رفتن سرمایه ام بیشتر از سود کردن در بازار نزولی میترسم!!!
            این هم که بگوییم در بازار صعودی هر سهمی صعودی است! یک حرف کلی هست. گو اینکه بهتر این هست که در بازار صعودی سهمی که میشود خرید و بیشتر صعود میکند را انتخاب میکنیم!
            وگرنه کلیت فرمایش شما اشتباه نیست!
            [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• manmehdiam
              ستاره دار (1)
              • Jul 2011
              • 1623

یک اصل یادتون و یادمون باشه!
              سود کردن خوبه! ولی ضرر کردن خیلی خیلی خیلی بد هست!

بیشتر از همه حواست باشه که سرمایه ات رو از دست ندی...بیش از همه مواظب این باش! بعدش اگر شد دنبال سود باش....

سعی کن اصلا ضرر نکنی! حالا اگر هم سود کردی...چه بهتر!!!

اولویت اول ضرر نکردن و از دست ندادن سرمایه است! اولویت بعدش و با اهمیت به مراتب کمتر ! سود کردن و سود گرفتن از بازار است!

اینها فضای ذهنی من در معامله گری است! حالا شاید خیلی ها قبول نداشته باشن..ولی ما اینیم!!!

نظر

• webbadboy
                عضو عادی
                • Sep 2020
                • 145

در جایی که شفافیتی وجود ندارد دنبال منطق و عقلانیت نگردید. بورس ایران به آب گلالود گفته زکی. اگر کسی سود می برد تیری در تاریکی است. البته چون یک عده همیشه از این بازار سود می برند(گروه چتربازاها) پس درصورتی موفق خواهیم شد که تشخیص بدهیم، این گروه کوچک کی و کجا سود می برند. سایر گزینه ها مثل پوست تخمه می مونه. هست ولی فقط برای نگهداری از دونه خوشمزه تخمه.
                لسرما (27020) - جم (47000) - غبشهر(28000)-وصنا(8000)

نظر

• بهرام نامدار
                  عضو فعال
                  • Oct 2020
                  • 9392

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
                  یک اصل یادتون و یادمون باشه!
                  سود کردن خوبه! ولی ضرر کردن خیلی خیلی خیلی بد هست!

بیشتر از همه حواست باشه که سرمایه ات رو از دست ندی...بیش از همه مواظب این باش! بعدش اگر شد دنبال سود باش....

سعی کن اصلا ضرر نکنی! حالا اگر هم سود کردی...چه بهتر!!!

اولویت اول ضرر نکردن و از دست ندادن سرمایه است! اولویت بعدش و با اهمیت به مراتب کمتر ! سود کردن و سود گرفتن از بازار است!

اینها فضای ذهنی من در معامله گری است! حالا شاید خیلی ها قبول نداشته باشن..ولی ما اینیم!!!

سلام ...

موافقم ...

چون کسی که بتواند جلوی زیان و ضرر را بگیرد , قطعا سود خواهد برد ... اگر سرمایه بر اثر زیان نابود شود سودی هم در کار نخواهد بود ...
                  .

نظر

• بهرام نامدار
                    عضو فعال
                    • Oct 2020
                    • 9392

در اصل توسط webbadboy پست شده است View Post
                    در جایی که شفافیتی وجود ندارد دنبال منطق و عقلانیت نگردید. بورس ایران به آب گلالود گفته زکی. اگر کسی سود می برد تیری در تاریکی است. البته چون یک عده همیشه از این بازار سود می برند(گروه چتربازاها) پس درصورتی موفق خواهیم شد که تشخیص بدهیم، این گروه کوچک کی و کجا سود می برند. سایر گزینه ها مثل پوست تخمه می مونه. هست ولی فقط برای نگهداری از دونه خوشمزه تخمه.

این سایت فقط تشکر داره ...

کاش گزینه لبخند و نیشخند و گزینه های مشابه هم داشت ... 10 تا میزدیم برای نوشته ی طنز شما
                    .

نظر

• manmehdiam
                      ستاره دار (1)
                      • Jul 2011
                      • 1623

برای اینکه بلحاظ کمی! هم مشخص کنم که چه وضعی نسبت به بازار دارم.
                      طی روزهای قبل، و فعلا در حدود 20درصد روی خرید هستم. یعنی سهم دارم بقیه نقد. هرچند سبد ام فعلا روی سود هست ولی این را تلقی به احتمال صعود بازار میدانم بیشتر ! رقم سودش برام مهم نیس! که البته چندان هم نیست. مهم اینه که سبدم نشون میده در مسیر درستی هستم!!!

احیانا شاخص بالای 1480 بالای 70درصد روی سهم خواهم بود!
                      و شاید هم دوباره همان 20 درصد هم به 10 و یا حتی کلهم اجمعین نقد! تغییر موقعیت دهم!

یا بخت و یا اقبال!

نظر

• بهرام نامدار
                        عضو فعال
                        • Oct 2020
                        • 9392

.

نظر

• بهرام نامدار
                          عضو فعال
                          • Oct 2020
                          • 9392

واریز سود شرکتهای بورسی از طریق سامانه / انصراف ۲۵۰ هزار نفر از فروش سهام عدالت

مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی، رونمایی از سامانه جدید بورسی را تحولی شگرف در نظام بنگاه‌داری کشور ارزیابی کرد و

گفت: سود شرکتهای بورسی از طریق سامانه به حساب سهامداران واریز می‌شود.
                          .

نظر

• TARGET
                            عضو فعال
                            • Nov 2014
                            • 2282

بورس تو ایران هنوز ۱ درصد راه رو هم نرفته

نظر

• بهرام نامدار
                              عضو فعال
                              • Oct 2020
                              • 9392

تحلیل تکنیکال ونوین : اگر از ابر خارج شود , 730 را خواهد دید ...

.

نظر

• manmehdiam
                                ستاره دار (1)
                                • Jul 2011
                                • 1623

در اصل توسط *** بهرام خان *** پست شده است View Post
                                واریز سود شرکتهای بورسی از طریق سامانه / انصراف ۲۵۰ هزار نفر از فروش سهام عدالت

مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی، رونمایی از سامانه جدید بورسی را تحولی شگرف در نظام بنگاه‌داری کشور ارزیابی کرد و

گفت: سود شرکتهای بورسی از طریق سامانه به حساب سهامداران واریز می‌شود.
                                آقا مسالتن!
                                در طی سالهای قبل من یادم هست خرده ریز کلی سهام میخریدم که میخورد به مجمع و تقسیم سودی انجام میشد ولی یا مقدار این سود سالانه کم بود و کرایه نمیکرد برای پی گیری. یا هم که اصلا شرکت بد حساب بود و اون سالها سود رو نداده..و من هم اصلا دیگه یادم رفته و پی گیری هم نکردم.
                                اونی که یادم نمیره سود کطبس هست!!! قابل توجه هم بود ولی هرچی به اصفهان زنگ زدم سالها قبل دیدم نشد گفتم سگ خور دیگه! در حالی که سالهای بعد فکر کنم پرداخت هم کردند.

حالا سوال اینه. اگر در این سامانه ثبت نام کنیم یعنی این سودهای معوقه رو هم پرداخت میکنند دیگه؟
                                اگر اینطوری باشه که شرکتهای بدحساب بخصوص خیلی ضرر میکنن. اصلا خوش حسابها هم بالاخره با اون دنگ و فنگی که گرفتن سود نقدی داشته، بسیارانی بودند که اصلا نرفتن دنبالش...اینجوری با این سامانه شرکتها خیلی ضرر میکنند!
                                چطوریه خلاصه رفقا؟

نظر

در حال کار...
                                X