کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
شتوکا فعلن رم کرده ! حتی بنده که تا 20-25 درصد توی ضرر بودم امروز 14 درصد توی سودم و سهم همچنان صف خرید! خبری که شخصن از این سهم دارم اینست که اگر اجرای نوردگرم شماره 2 فولاد مبارکه استارت بخورد، این شرکت می تواند با توجه به حضور در وندور لیست فولاد، موقعیت فروش خوبی پیدا کند. خبرهای دیگری هم دارد که با توجه به نبود منبع موثق (20000 لیتری /:.yead.:/) بررسی اش با خودمان! خط و خطوط هم نشان از رشد می دهد. حالا می مونه تایید حضور چتربازها در سهم!
سهم دیگری که بنده در سبد دارم وصنا می باشد که آنهم در روزهای اخیر توسط حقوقی ها به خوبی حمایت و جمع شد. با اینکه در سود خوبی هستم ولی نمی دانم چرا تمایل به خروج ندارم. شاید به دلیل نداشتن جایگزین باشد. بگیلان را کمی خرید داشتم ولی با وجود سیگنال های خوب در خصوص گروه برقی، هنوز به خرید دلگرم نیستم.
سهم دیگر زیرنظرم ومعلم است که این یکی را بیشتر تمایل به خرید دارم.
این موارد را اینجا مطرح کردم تا نظر دوستان را جویا شوم. سپاسگزار خواهم شد که نظر دهید.
سلام صبح همه به خیر
دیروز تشریف نداشتید نگران حال شما و البته نگران بازار شدیم. اگه اول وقت پیام نگذاشته بودید چه بسا شروع کرده بودم نقد کردن
سلام بر جناب حسن محمدی عزیز ...
نگران بورس نباشید ...
نهالی که با تلاش دکتر همتی و دکتر دژپسند کاشته شد , با مرور زمان به درختی تنومند تبدیل می شود , که برای آینده ی ایران زمین پر خیر و برکت خواهد بود ...
طیب نیا نادان ( احتمالا خائن ) را به یاد آوریم که چگونه بورس را تعمدا به نفع بانک های نزول خوار به حاشیه برد و باعث آن بلاهای عظیم بر اقتصاد کشور و بورس شد ...
در اصل توسط *** بهرام خان *** پست شده است
View Post
درود بر رفقای قدیم و جدید ... قیمت پایانی امروز سهم 3037 تومان ( به تاریخ 25 آبان 1399 ))
هدف سهم : 6400 تومان
بازدهی مورد انتظار : حداقل 100 درصد
این نوشته صرفا جهت درج در حافظه ی تاریخی تاپیک می باشد و به هیچ وجه سیکنال خرید یا فروش نیست ...
در اصل توسط *** بهرام خان *** پست شده است
View Post
کسی که در 1900 تومان و منفی آن روز به این تحلیل توجه داشته است , انتظار داریم سودی حداقل 240 درصدی به جیب بزند ( خوب از جیب کاربران سایت سواری گرفتیم با معرفی در 1900 !!))
این سهم 240 درصد از شاخص کاشی و سرامیک عقب افتاده است ...
کلوند نکته ی مهمی دارد که آن را تک ستاره ی کل سهام موجود در بورس و فرابورس کرده است : تمام گروهها سهامشان با شاخص گروه افت کرد ...
اما شاخص کاشی نه تنها افت نکرد بلکه سقف های قبلی را زد و تنها سهم افت کرده در گروه همین کلوند بود ( ایجاد گپ بزرگ قیمتی با شاخص گروه ))
2 عقب ماندگی دارد :
1 - نسبت به شاخص هم وزن
2 - نسبت به شاخص گروه کاشی و سرامیک ....
در تصویر ببینیم کجا هستیم و کجا خواهیم رفت ...
................
....................................... منتظر بازگشت تک ستاره ی گروه جذاب کاشی و سرامیک از پولبک به مقاومت شکسته شده می مانیم ...
نظر