کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
آقا این چه ربطی داره بنده خدا بیمار شده مگه طلبکارش هستیم هروقت بیاد بنویسد لطف کرده انشالله همه دوستان و کاربران سایت سالم و زنده و سرحال باشند باهم همفکری کنند این روزهای بد بازار هم تمام میشود
باید صبر کرد بودجه تصویب شود و افراد عجول از بازار خارج شوند
اتفاقن بهترین استراتژی در هنگام ترکیدن بازار غیب شدن هست. دایم نشستیم رنگ قرمز را می بینیم که چی؟ پاشید برید دنبال یک کار دیگه سرتون را با چیزهای دیگر گرم کنید تا این وضعیت خراب بگذره. حتی اگر هم نگذره بازهم نگاهش نکنید بهتره تا اینکه دایم زل زدید بهش! درضمن اگر به کسی پولی پرداخت نمی کنید تا کاری را انجام دهد، حق اعتراض هم ندارید. هروقت شماره حساب صاحاب تاپیک را گرفتید و چندصددلاری ریختید به حسابش بعد حق دارید پیگیری کنید چرا نیست! والا با این نوناشون!/:.mellowsmiley.:/
سلام
دوست عزیز الان موقع این کارها نیست.الان چند روزه آقا بهرام به فروم سر نزده اند.بهتر نگران سلامتی اش باشیم و دعا کنیم تا به امید خدا به سلامت برگردد..این دنیا محل گذره.با هم مهربان باشیم.
با سلام
اول که بادشمنی نمیشه از کشور ی سوءاستفاده کرد ولی با دوستی موزیانه میشه دریای جنوب را به غارت برد دوم مگه همین کشور دوست نبود که 5قطعنامه شورای امنیت را دوره اباما علیه ایران امضاءکرد سوءاستفاده های دیگری هم داشته که مجالش نیست خودت میتونی تحقیق کنی .
در خیلی از موارد نباید بر اساس ظواهر و سطحی قضاوت کرد . ضمنا سو گیری نکنید.
اول اینکه ممنون از توصیه هایی که مستقیم و غیرمستقیم به من داشتید ، دوم آنکه لطفا بزارید حرفم رو بزنم و من خودم بهتر میدونم با بهرام شارلاتان چطور برخورد کنم.
افسوس در کشوری و بین مردمانی زندگی میکنیم که چاپلوسان و شارلاتان ها و زبون باز ها بیشتر خریدار دارن یا با شرف ها و باوجدان ها
نظر