کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
در اصل توسط *** بهرام خان *** پست شده است
View Post
سلام ...
درنا را خوب میشناسم ...
خاطرات زمان رضا شاه را یادش هست ..
یه زمانی سود خوبی در وآوا گرفت و اون شد آخرین دوران سهامداری درنا ...
تالار صرفا برای گذران وقت و یه جور سرگرمی میومد و بیشتر سربه سر گالیور میگذاشت ...
درکل تجربه های خوبی داره و در زمان درست میتونه مفید باشه و در زمان غلط مضر ...
مثلا تاکید درنا روی اخزا در شاخص ۴۵۰ هزارتا غلط بود ...
درود
آدم ها بر اساس سواد و انتظاراتشون از بازارها سود میبرند
امیر اخزا باز ما چون بازاری بوده و نزول خوری تو خون بازاری هاست و از طرفی با بهره مرکب سر و کار دارند، بزرگترین ریسک زندگیشون احتکار کالاست که اون هم به لطف داشتن پارتی و رانت تو بهترین زمان ممکن اتفاق میافته (دوره هایی موسوم به جهش دلار) و هیچ زیانی گریبانشون رو نمیگیره.
یعنی این صنف چون به زیان کردن عادت ندارند، همیشه به زندگی انگلی خودشون افتخار میکنند. اسمش رو میذارند کم بخور همیشه بخور ولی در حقیقت ترس از دست دادن (چیزهایی که از درون میدونند بهشون تعلق نداره (بازاری از چه سوادی بهره داره؟) و صرف در اختیار داشتن پول (و زمان و یاد آوری دوران تو سری خوری پا دو بودن) به اونها این شانس رو داده که میون پولدهارها، بور بخورند) اونها رو وا میداره به اتخاذ تصمیماتی از جنس نزولخوران
میدونی که خمس و ذکات هم که ریشه اش تو چیه؟
پس شما از یک بوریا باف نمیتونی انتظار داشته باشی که بتونه در مورد بافت حریر نظری بده. چرا که همیشه با جوالدوز سر کار داشته
در بیان این سه کم جنبان لبت ... از ذهاب و از ذهب وز مذهبت
نا برده رنج، گنج میسر نمیشود! مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد
نقل این حرفها نیست فقط ، میزان سرمایه هم تاثیر داره علاوه بر سن و سال و احتیاط و ... ، کسی که ۱۰۰ میلیون داره کلا سمت اخزا نمیاد ولی وقتی شد ۲۰ میلیارد سرمایه اونوقت شرایط فرق میکنه
این حرف عمومیت نداره و شاید فقط به درد بخشی از جامعه ما بخوره که بدون هنر خاصی به این پولها میرسند
البته 20 میلیارد الان پولی محسوب نمیشه
ولی به طور کلی، کسی که عرضه کار کردن داشته باشه، هیچ وقت پولشو تو سپرده یا اخزا نمیذاره
پس قرار به رشد متعادل بود، نه زدن زیر بازار و Pump & Dump
حتی بعد از دیدن صف های سنگین در بهار 99،
شما ادعای نایاب شدن سهام و شاخص 9.000.000 را مطرح کردید
هنر من این است که ادعاها را به خوبی به خاطر می سپارم،
_______
کاربر شمال تالاربورس (ایرج سابق اینجا)، پیش بینی کرد که بورس از 15 مرداد فرصت خروجه،
با کنایه مسخره اش کردی،
به لحاظ پیش بینی باشد، بسیار از پیش بینی شاخص 2.400 شما دقیقتر بود.
متاسفانه از جاده انصاف خارج شدی
کارنامه فردی مهمه نه تک شات ها
صد انداختی تیر و هر صد خطاست
اگر هوشمندی یک انداز و راست
///////////////
آقا بهرام کارنامه قابل قبولی داره در میان کلیت قلم بدستان و تالار نویسان و با اختلاف فاحشی سر آمد همگی است
همین جناب شمال تو شاخص 160 هزاری که حسعنی وعده شاخص 140 هزار و 120 هزاری میداد، خدا خدا میکرد که شاخص دوباره برسه به 196 هزار (سقف مهر 97) و برای همیشه فرار کنه از بورس و شاید یکی از دلایلی که موند تو بازار وعده شاخص 2 میلیون و 400 هزاری بهرام خان بود
همون طور که خودت هم نوشتی، بهرام خان شاخص 2 میلیون و 400 هزاری رو تو 1401 میدید و اگر شاخص تو 99 اونجوری رم کرد، دلیلش فقط ترس از تحریم های آتی ترامپ و پیروزی دوباره اش در انتخابات 2020 بود
انصافت کجا رفته دود؟
به نظر من همه دارند دنبال یک مقصر واحد میگردند و knives out برای کسانی که اشتباهات خودشونو گردنش بندازند!!!!
در حالیکه این وسط سلسله اتفاقات و عوامل، شرایط 99 رو به وجود آورد.
الان هم دستوری بازار داره کنترل میشه، چرا که بورس بدخواه زیاد داره (یادمون نرفته نامه 25 به اصطلاح اقتصاد دان رو که گفتند جلوی تاخت و تاز شاخص رو بگیرید)
اگر بهرام خان تو بوق بورس میدمید و میدمه و همه رو دعوت میکنه به بورس، برای اینه که بورس بهترین بازاره برای سرمایه های سرگردان. دقت کن دارم میگم سرمایه های سرگردان و نه لزوما سرمایه گذاری
چرا که کسی که عرضه داشته باشه، هیچوقت سرمایه اش رو جایی نمیذاره که بهش دست درازی بشه به انحاء مختلف
بلکه خودش بیزنسی رو راه میندازه و هدایت میکنه و با کم و زیادش میسازه و از مدیریت خودش لذت میبره
به جای اینکه به همکارانمون بتازیم
باید امثال اخزا بازها و حسعنی ها رو تقبیح کرد تا بدون هزینه گزاف به اراجیف گویی روی نیارند تو جایی که بهش تعلق هم ندارند
کارنامه بهرام خان دست مریزاد داره!!!
نه سزاوار واکنشی که شما نشون دادید!!!!!
که علتش هم چیزی نیست جز حسادت های پنهان و آشکار و تو بهترین حالت، کج فهمی ها!
دانه باشی مرغکانت بر چنند
غنچه باشی کودکانت برکنند
هر که داد او حسن خود را در مزاد (شاید گناه بهرام خان همین باشه)
صد قضای بد سوی او رو نهاد
همین جناب شمال تو شاخص 160 هزاری که حسعنی وعده شاخص 140 هزار و 120 هزاری میداد، خدا خدا میکرد که شاخص دوباره برسه به 196 هزار (سقف مهر 97) و برای همیشه فرار کنه از بورس و شاید یکی از دلایلی که موند تو بازار وعده شاخص 2 میلیون و 400 هزاری بهرام خان بود
ضمن احترام به نوشته های شما و تایید این جمله که بهرام خان کارنامه قابل قبولی داره و تحلیل بهرام خان مفید بوده برای سهامداران ولی یک موضوع را باید شفاف بشه آن موقع که شاخص 140 الی 150 هزار واحد بود بنده آن موقع اصلا بنده با نوشته های بهرام خان آشنا نشده بودم و مبنای خرید و فروش بنده موارد دیگری بود که برای خودم تحلیل داشتم بعد از اینکه شاخص قلابی وارد مرز 700 الی 800 هزار واحد شده بود بنده تازه با نوشته های بهرام خان آشنا شده بودم و نوشته های بهرام را فقط نگاه میکردم باور کنید بنده فقط با تحلیل خودم که مد نظر داشتم خرید و فروش میکردم نه با نظر کسی دیگه
صد انداختی تیر و هر صد خطاست
اگر هوشمندی یک انداز و راست
///////////////
آقا بهرام کارنامه قابل قبولی داره در میان کلیت قلم بدستان و تالار نویسان و با اختلاف فاحشی سر آمد همگی است
همون طور که خودت هم نوشتی، بهرام خان شاخص 2 میلیون و 400 هزاری رو تو 1401 میدید و اگر شاخص تو 99 اونجوری رم کرد، دلیلش فقط ترس از تحریم های آتی ترامپ و پیروزی دوباره اش در انتخابات 2020 بود
انصافت کجا رفته دود؟
به نظر من همه دارند دنبال یک مقصر واحد میگردند و knives out برای کسانی که اشتباهات خودشونو گردنش بندازند!!!!
در حالیکه این وسط سلسله اتفاقات و عوامل، شرایط 99 رو به وجود آورد.
الان هم دستوری بازار داره کنترل میشه، چرا که بورس بدخواه زیاد داره (یادمون نرفته نامه 25 به اصطلاح اقتصاد دان رو که گفتند جلوی تاخت و تاز شاخص رو بگیرید)
اگر بهرام خان تو بوق بورس میدمید و میدمه و همه رو دعوت میکنه به بورس، برای اینه که بورس بهترین بازاره برای سرمایه های سرگردان. دقت کن دارم میگم سرمایه های سرگردان و نه لزوما سرمایه گذاری
چرا که کسی که عرضه داشته باشه، هیچوقت سرمایه اش رو جایی نمیذاره که بهش دست درازی بشه به انحاء مختلف
بلکه خودش بیزنسی رو راه میندازه و هدایت میکنه و با کم و زیادش میسازه و از مدیریت خودش لذت میبره
به جای اینکه به همکارانمون بتازیم
باید امثال اخزا بازها و حسعنی ها رو تقبیح کرد تا بدون هزینه گزاف به اراجیف گویی روی نیارند تو جایی که بهش تعلق هم ندارند
کارنامه بهرام خان دست مریزاد داره!!!
نه سزاوار واکنشی که شما نشون دادید!!!!!
که علتش هم چیزی نیست جز حسادت های پنهان و آشکار و تو بهترین حالت، کج فهمی ها!
دانه باشی مرغکانت بر چنند
غنچه باشی کودکانت برکنند
هر که داد او حسن خود را در مزاد (شاید گناه بهرام خان همین باشه)
صد قضای بد سوی او رو نهاد
جشمها و خشمها و رشکها
بر سرش ریزد چو آب از مشکها
دشمنان او را ز غیرت میدرند
دوستان هم روزگارش میبرند
دست مریزاد !!استاد!! بورسی جماعت بی عرضه !!بودن و خبر نداشتیم ؟؟البته احتمالا حق با شماست ...
ضمن احترام به نوشته های شما و تایید این جمله که بهرام خان کارنامه قابل قبولی داره و تحلیل بهرام خان مفید بوده برای سهامداران ولی یک موضوع را باید شفاف بشه آن موقع که شاخص 140 الی 150 هزار واحد بود بنده آن موقع اصلا بنده با نوشته های بهرام خان آشنا نشده بودم و مبنای خرید و فروش بنده موارد دیگری بود که برای خودم تحلیل داشتم بعد از اینکه شاخص قلابی وارد مرز 700 الی 800 هزار واحد شده بود بنده تازه با نوشته های بهرام خان آشنا شده بودم و نوشته های بهرام را فقط نگاه میکردم باور کنید بنده فقط با تحلیل خودم که مد نظر داشتم خرید و فروش میکردم نه با نظر کسی دیگه
درود
بنده عرض کردم شاید و نه حتماً!
قبول دارید که برای شاخص 200 هزار غزل خداحافظی سر دادید چند بار؟ مدام میگفتید من 200 هزار بشه آخرشه. و البته من هم زیاد به نوشته های شما اعتنایی نمیکردم چون با استانداردهای من فاصله بسیار داشت.
واقعا کسی از شما چیزی جز "الکی میگی" به یاد داره؟ چه برسه به تحلیل!!!
اینو هم عرض کنم، بنده از نوشته های شما برای مدتها خودمو محروم کردم و گذاشته بودمتون تو لیست چشم پوشی (تا پایان سر پا بودن تالار بورس)، چرا که هیچ بار فنی، علمی، آموزشی، اجتماعی و تحلیلی نداشت نوشته های شما.
پس نمیتوانم قضاوت صحیحی از فعالیت اون دوران شما داشته باشم.
بحث چیز دیگری بود که ناخواسته پای شما اومد وسط
من میخواستم انصاف رو توی نوشته هامون رعایت کنیم. همین
به هر جهت، موفق باشید.
با احترام
آنچه پیر ..بیند !!!...البته این یک واقعیتی هست که با وضعیت فعلی اقتصاد و انتظارات افراد ...قیمت بسیاری از سهم ها خیلی گران است ..ولی الان چرا سهم هایی با p.e کم مورد اقبال نیست ؟؟؟این ها که نباید درجا بزنند یا منفی بخورند !!ولی این صحبتی که شما می کنید ...ادم چارستون بدنش به لرزه می افته ...با p.eمتوسط امروز باید قیمت ها باازهم باید نصف و کمتر بشه !!مگر اینکه نصفش رو اصلاح زمانی تورم زحمتش رو بکشه مابقی رو هم خودبازار بیاره پایین که این صحبت شما تقریبی محقق بشه
صبرکنی محقق میشه
هیچکدام از سهام های بدرد بخور p/e پائین ندارند باید منتظر بود
کاملا اطمینان داری از جمله ای که نوشتی و به من تهمت میزنی در این ماه رمضان تهمت وصل بودن من به مافیای فساد بر گردن تو سنگینی خواهد کرد امیدوارم که بتوانی جواب بدهی
امثال مثل تو زیاد در این تالار و تالارقبلی بودند و هستند با این طرز فکر اصلا برای من سر سوزنی مهم نیست که تو و امثال مثل تو چه فکری میکنید مهم آن هدفی میباشد با باید با نیت پاک قدم برداشت حتی اگر به چشم نیاید
من کاری به تحلیل تکلینکال ندارم بنده بر اساس تجربه تقریبا 10 ساله بازار در آن زمان فرصت خروج میدانستم و الان هم در بعضی از سهم های بنیادی فرصت فروش نیست حتی با
با دلار 20 هزار تومانباید این زمان باید سپری بشه تا وضغیت بازار آرام بگیره
دیگه هم حال حوصله بحث کردن با شما و امثال مثل تو را ندارم تمام
آدم ها بر اساس سواد و انتظاراتشون از بازارها سود میبرند
امیر اخزا باز ما چون بازاری بوده و نزول خوری تو خون بازاری هاست و از طرفی با بهره مرکب سر و کار دارند، بزرگترین ریسک زندگیشون احتکار کالاست که اون هم به لطف داشتن پارتی و رانت تو بهترین زمان ممکن اتفاق میافته (دوره هایی موسوم به جهش دلار) و هیچ زیانی گریبانشون رو نمیگیره.
یعنی این صنف چون به زیان کردن عادت ندارند، همیشه به زندگی انگلی خودشون افتخار میکنند. اسمش رو میذارند کم بخور همیشه بخور ولی در حقیقت ترس از دست دادن (چیزهایی که از درون میدونند بهشون تعلق نداره (بازاری از چه سوادی بهره داره؟) و صرف در اختیار داشتن پول (و زمان و یاد آوری دوران تو سری خوری پا دو بودن) به اونها این شانس رو داده که میون پولدهارها، بور بخورند) اونها رو وا میداره به اتخاذ تصمیماتی از جنس نزولخوران
میدونی که خمس و ذکات هم که ریشه اش تو چیه؟
پس شما از یک بوریا باف نمیتونی انتظار داشته باشی که بتونه در مورد بافت حریر نظری بده. چرا که همیشه با جوالدوز سر کار داشته
یک نکته هست که در صفحه ای بورسی هر کس تحلیلی داره و میتونه اشتباه باشه یا درست در نهایت مسئولیت خرید و فروش خود ما هستیم
مثل اون بچه محصلی نباشیم که وقتی ۲۰ میگیره میگه ۲۰ گرفتم وقتی تک میگیره میگه معلم تک داد
بورسه دیگه، الان ارز دیجیتال هم ، اول صبح دوج کوین ۲۰ هزار تومانه شب میشه ۶۰۰۰ تومان یا برعکس
بنده خودم تمام نمودارها رو نگاه کردم بین ۴۰۰ سهام ، سهم "مداران" رو بهترین دیدم و وارد شدم از روز ورود اول صبح یک کد به تنهایی ۵۰۰ هزار سهم میچینه و پشتش به زحمت ۷۰۰ هزار صف تشکیل میشه کاملا دستوری شک ندارم که این دقیقا دستوری هست و پشتش نقشه ای خوابیده که یکی اش میتونه سوق دادن پول ها به ارز دیجیتال باشه و هاپولی کردن دوباره ی پول ملت این بار در صرافی های داخلی مجازی ارز دیجیتال که اتفاقا هیچ مجوزی هم ندارند (سکه ثامن که یادتون هست)
نظر