پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد
[QUOTE=بهرام نامدار;916590]سلام ...
تجربه فوق علم ...
سال ۸۸ وقتی در اعتراض ها دستگیر شدم ، متوجه شدم این حکومت ساقط بشو نیست و قدرتمند تر از آن چیزی است که به نظر میرسد!، به چند دلیل :
۱. محمد مرسی منتخب مردم مصر با یک کودتا و با پول عربستان سعودی سرنگون شد ...
۲. دکتر مصدق با کودتا و پول سرنگون شد ...
۳. شاه با ارتش شاهنشاهی و گارد جاویدان ۲۵ سال بعد از کودتا سرنگون شد ...
جمهوری اسلامی پس از ۴۳ سال و تحت فلج کننده ترین تحریم ها نه تنها هنوز سرپاست بلکه ۴ پایتخت عربی را هم تصرف کرده است ...
نمی خواهم از حکومت جانبداری کنم ...
می خواهم یک تحلیل بنیادی سیاسی بزنم ( به قول بورسی ها ) تا بدانیم بهترین انتخاب رای دادن است یا رای ندادن ؟!..
چرا محمد مرسی و مصدق و شاه در مدت کوتاهی سقوط کردند؟ اما حکومت آیت الله ها ۴۳ سال دوام آورد؟
اما پاسخ این سوال :
جمهوری اسلامی بر خلاف محمد مصدق و محمد مرسی و محمدرضا پهلوی ، نهاد های حکومتی قدرتمندی ساخت ...
این نهادها دارای امپراطوری های اقتصادی قدرتمندی هستند...
این نهادها بازوهای نظامی قدرتمندی هم دارند...
ما بورسی ها یادمان هست که کدام نهاد بزرگترین چک تاریخ کشور را کشید برای خرید مخابرات !
سپاه و بسیج و انواع بنیادها و کمیته ها و آستان ها و ....
اگر رای ندهیم صرفا قدرت این نهادها بیشتر می شود و وضعیت بدتر ...
مصدق و شاه و محمدمرسی ، نهاد حکومتی تشکیل ندادند و سرنگون شدند ...
عرض ارادت ..
بهرام خان سلام
به قول دوستمان اگه وضعیت بدتر بشه احتمال سقوط وجود داره و بی شک باعث این اوضاع نابسامان طمع و فسادی است که در درون محورهای قدرت وجود دارد. نه اینکه بنده نوعی خواهان سقوط باشم ولی این راه که کشور میرود به ترکستان است و به کعبه نمیرسد.
و اما دلیل ماندگاری حکومت نه استحکام نداشته و قدرت پوشالی اون بلکه جهل مردم و بی تفاوتی قشری یاس و سر خوردگی عده ای دیگر است. و باز به قول دودو صدام قذافی عمرالبشیر یلتسین و گورباچف و حتی دورترها امپراطوری یونان داستان عبرتی شود برای ایران و چین و ماچین ولی صد حیف که به عمر ما قد نمیده.
[QUOTE=بهرام نامدار;916590]سلام ...
تجربه فوق علم ...
سال ۸۸ وقتی در اعتراض ها دستگیر شدم ، متوجه شدم این حکومت ساقط بشو نیست و قدرتمند تر از آن چیزی است که به نظر میرسد!، به چند دلیل :
۱. محمد مرسی منتخب مردم مصر با یک کودتا و با پول عربستان سعودی سرنگون شد ...
۲. دکتر مصدق با کودتا و پول سرنگون شد ...
۳. شاه با ارتش شاهنشاهی و گارد جاویدان ۲۵ سال بعد از کودتا سرنگون شد ...
جمهوری اسلامی پس از ۴۳ سال و تحت فلج کننده ترین تحریم ها نه تنها هنوز سرپاست بلکه ۴ پایتخت عربی را هم تصرف کرده است ...
نمی خواهم از حکومت جانبداری کنم ...
می خواهم یک تحلیل بنیادی سیاسی بزنم ( به قول بورسی ها ) تا بدانیم بهترین انتخاب رای دادن است یا رای ندادن ؟!..
چرا محمد مرسی و مصدق و شاه در مدت کوتاهی سقوط کردند؟ اما حکومت آیت الله ها ۴۳ سال دوام آورد؟
اما پاسخ این سوال :
جمهوری اسلامی بر خلاف محمد مصدق و محمد مرسی و محمدرضا پهلوی ، نهاد های حکومتی قدرتمندی ساخت ...
این نهادها دارای امپراطوری های اقتصادی قدرتمندی هستند...
این نهادها بازوهای نظامی قدرتمندی هم دارند...
ما بورسی ها یادمان هست که کدام نهاد بزرگترین چک تاریخ کشور را کشید برای خرید مخابرات !
سپاه و بسیج و انواع بنیادها و کمیته ها و آستان ها و ....
اگر رای ندهیم صرفا قدرت این نهادها بیشتر می شود و وضعیت بدتر ...
مصدق و شاه و محمدمرسی ، نهاد حکومتی تشکیل ندادند و سرنگون شدند ...
عرض ارادت ..
بهرام خان سلام
به قول دوستمان اگه وضعیت بدتر بشه احتمال سقوط وجود داره و بی شک باعث این اوضاع نابسامان طمع و فسادی است که در درون محورهای قدرت وجود دارد. نه اینکه بنده نوعی خواهان سقوط باشم ولی این راه که کشور میرود به ترکستان است و به کعبه نمیرسد.
و اما دلیل ماندگاری حکومت نه استحکام نداشته و قدرت پوشالی اون بلکه جهل مردم و بی تفاوتی قشری یاس و سر خوردگی عده ای دیگر است. و باز به قول دودو صدام قذافی عمرالبشیر یلتسین و گورباچف و حتی دورترها امپراطوری یونان داستان عبرتی شود برای ایران و چین و ماچین ولی صد حیف که به عمر ما قد نمیده.
نظر