تکنیکال ( بهرام و رفقا )
Collapse
X
-
-
پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد
نوشته اصلی توسط بهرام نامدار
فنوال :
هدف : سقف قبلی ...
2600 تحلیل شد ...
امروز کجاست ...؟!
عرض کردم شاخص هم وزن را دریابید ...
بارها عرض کردم ...
برخی به بنده می تازند ...
نوشتن من در این سایت هیچ منفعت شخصی ندارد ...
سودی اگر بود به جیب خواننده رفت , و فحاشی های برخی کاربران نصیب بنده شد !
.
نظر
-
در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Postتحلیل تکنیکال کلوند ( آپدیت ) :
سهم به هدفش در تحلیل فوق ( سقف کانال صعودی ) رسید و شروع به اصلاح کرد ...
بازیگران حرفه ای سهم در تاریخ 20 اردیبهشت با یک منفی سنگین 56 درصدی , قیمت را دقیقا چسباندند به کف کانال صعودی !
اکنون سهم با مقاومت نسبتا سنگین 2410 روبروست ...
در صورتی که بتواند از این مقاومت عبور کند , هدفی 8000 تومانی را نشانه خواهد گرفت ....
قیمت امروز سهم : 2280 تومان
طبق معمول این نوشته ها برای درج در حافظه ی تاریخی تاپیک هست و به هیچ وجه سیکنال خرید یا فروش نیست ...
2280 تحلیل شد ....
.
نظر
-
در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
با ورود بانک ملت به این نماد , انتظار چنین قدرت نمایی در خریدار سهم را داشتم ...
.
نظر
-
-
در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
تحلیل تکنیکال شکربن ( آپدیت ) :
اهداف :
1 . 24,000 تومان
2. 60,000 تومان
سهم مختص ریسک پذیران هست ...
.
نظر
-
نظر
-
-
نظر
-
سلام علیکم
اقای بهرام نامداری
چندروز قبل به طور اتفاقی سرزده به اینجا سر زدم وحضرت عالی تشریف نداشتید متاسفانه خبر درگذاشت شما بر اثر ابتلا به کرونا منحوس را در یکی از این سایت ها دیدم و خیلی ناراحت شدم امروز با زاتفاقی گذارم اینجا رسید ودیدم شما باز هم امدید و خیلی خوشحال شدم لطفا بگویید ایا بیمار بودید و جریان را مفصلا شرح دهیدوزحمت دیگری دارم که برایم توضیح دهید در راستای علم که این سهم انرزی سه یادم هست تا 50/000 تومانامد ولی مدتی است نگاه کردم شده6000 تومان والبته نماد هم اکنون متوقف است ایا شما بررسی دارید روی این مبحث
همین جا خدمت کاربران سایت عرض شود که اقای بهرام از متخصین متعهد است
نظر
-
در اصل توسط AK119 پست شده است View Postسلام علیکم
اقای بهرام نامداری
چندروز قبل به طور اتفاقی سرزده به اینجا سر زدم وحضرت عالی تشریف نداشتید متاسفانه خبر درگذاشت شما بر اثر ابتلا به کرونا منحوس را در یکی از این سایت ها دیدم و خیلی ناراحت شدم امروز با زاتفاقی گذارم اینجا رسید ودیدم شما باز هم امدید و خیلی خوشحال شدم لطفا بگویید ایا بیمار بودید و جریان را مفصلا شرح دهیدوزحمت دیگری دارم که برایم توضیح دهید در راستای علم که این سهم انرزی سه یادم هست تا 50/000 تومانامد ولی مدتی است نگاه کردم شده6000 تومان والبته نماد هم اکنون متوقف است ایا شما بررسی دارید روی این مبحث
همین جا خدمت کاربران سایت عرض شود که اقای بهرام از متخصین متعهد است
استاد شما که خود تخصص در تشخیص افراد دارید چگونه در تشخیص سهم مح تاج مشورت برای انرژی 3 شده اید.
حتما علم انسانشناسی با سهم شناسی متفاوت است.
و اما نکته اصلی " بهرام " بزرگوار اگر یک شخص باشد و نه یک گروه ( چرا گه اشرافیت و پیگیری عجیبش من یکی رو به حیرت وا داشته) به تعریف نیازی ندارد و ادبش و انصافش و آگاهیش.
ولی
ولی غیبتهای مکررش در سر بزنگاهها مشکوک است.
فکر میکنم بهرام یک مکتب است یک جریان اقتصادی ! سیاسی !... است.
هر چه است احتمالا یک شخص نیست. ( این بود انشای تخیلی من )
نظر
-
در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Postپس از دیدن سقف قبلی ( 2,100,000 واحد ) و شکست آن ,
رشد شاخص شارپ خواهد شد با هدف 4,800,000 واحد
چند روز نبودی ولی با دست پر برگشتی
چند روز پیش که رفتی، نماد تاپیک در 2,100,000 بسته شد
حالا بدون دامنه نوسان با 130% مثبت در 4,800,000 باز شده
به ادمین فروم بگو اسم تاپیک رو اصلاح کنهنگرش ، همه چیز است .
نظر
-
قیمت سیمان کاهش یافت / هر کیسه سیمان تیپ 2 به 27000 تومان رسید
?امروز، به دنبال عرضه پرحجم 52 شرکت سیمانی در بورس کالا، متوسط قیمت هر کیلوگرم سیمان تیپ دو که هفته گذشته 742 تومان به ازای هر کیلوگرم بود این هفته به 542 تومان به ازای هر کیلوگرم رسید.
?بدین ترتیب یک کیسه سیمان تیپ2 که هفته قبل 37 هزار تومان بود این هفته با 10 هزار تومان کاهش، 27 هزار تومان شد.بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)
نظر
-
در اصل توسط EHSANI پست شده است View Postخان ، تعدیل مثبت دادی ؟! :.thumbsupsmileyanim
چند روز نبودی ولی با دست پر برگشتی
چند روز پیش که رفتی، نماد تاپیک در 2,100,000 بسته شد
حالا بدون دامنه نوسان با 130% مثبت در 4,800,000 باز شده
به ادمین فروم بگو اسم تاپیک رو اصلاح کنه
توصیف بورسی جالبی بود ( طبق معمول نوشته های شما )
تکمیل کنم : به علت عدم افشای اطلاعات با اهمیت نماد تعلیق خواهد شد.
نظر
نظر