تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • b4city
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 4141

پاسخ : تکنیکال ( بهرام و رفقا )

بهرام عزیز از مانور دادن رو این گروه خودرو و بخصوص همین نماد خودرو بیا بیرون
    فقط چون نمادی تاثیر گذار است شاید بد نباشه تحلیلی هر از گاهی داشته باشی ولی نمادی زیان ده و پر حاشیه در حد لالیگا را هرگز نباید تعصب به خرج داد

نمادی که نه سود مجمع دارد ( منو باش دارم از سود برای نمادی که سلطان زیان است حرف میزنم )
    نمادی که 6 ماه پیش 340 بوده و دیروز 300 شد اخه چه تعصبی داره

باز دیدم هنوز نیمده در تاپیک خودرو داری کامنت میاری بالا و میگی کی چی گفت . اقا محسن دوست خبره خودمون گفت 100 تومن میشه . خب ایشون رو سهام زیان ده دیدگاهی منفی داره و کار خوبی هم میکنه . سهم زیان ده پر ریسک بطور کلی زیر سوال است و میشه تارگت های پائین هم براش متصور بود
    همین محسن دشمی را 1000 روش مثبت بود و الان بیش از سوبله است

رو هجرت و سابیک مثبت بود . عالی عمل کردند و گزارش رو گزارش سود سازی بالا و بالاتر . نمادهائی که با شاخص 2500 دو ماه پیش با سود مجمعشون هیچی نریختند . سهم یعنی اینا نه خودرو
    شاخ و شونه کشی را بیخیال شو برادر . کاملا دوستانه گفتم

نظر

• b4city
      عضو فعال
      • Nov 2020
      • 4141

هجرت و سآبیک با سود مجمعشون الان بالاتر از سقف دو ماه پیش هستند . کسی که اینقدر هنر داره در معرفی سهم و پیش بینی سود در اینده شرکت به دقت بررسی درستی دارد را نکوبیم کار درستی نیست
      البته با نقد های غیر سازنده به شما ( بهرام گرامی ) هم به شدت مخالفم
      هر کسی اینجا دیدگاهی دارد و زمان قاضی خوبی است

نظر

• بهرام نامدار
        عضو فعال
        • Oct 2020
        • 9392

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
        بهرام عزیز از مانور دادن رو این گروه خودرو و بخصوص همین نماد خودرو بیا بیرون
        فقط چون نمادی تاثیر گذار است شاید بد نباشه تحلیلی هر از گاهی داشته باشی ولی نمادی زیان ده و پر حاشیه در حد لالیگا را هرگز نباید تعصب به خرج داد

نمادی که نه سود مجمع دارد ( منو باش دارم از سود برای نمادی که سلطان زیان است حرف میزنم )
        نمادی که 6 ماه پیش 340 بوده و دیروز 300 شد اخه چه تعصبی داره

باز دیدم هنوز نیمده در تاپیک خودرو داری کامنت میاری بالا و میگی کی چی گفت . اقا محسن دوست خبره خودمون گفت 100 تومن میشه . خب ایشون رو سهام زیان ده دیدگاهی منفی داره و کار خوبی هم میکنه . سهم زیان ده پر ریسک بطور کلی زیر سوال است و میشه تارگت های پائین هم براش متصور بود
        همین محسن دشمی را 1000 روش مثبت بود و الان بیش از سوبله است

رو هجرت و سابیک مثبت بود . عالی عمل کردند و گزارش رو گزارش سود سازی بالا و بالاتر . نمادهائی که با شاخص 2500 دو ماه پیش با سود مجمعشون هیچی نریختند . سهم یعنی اینا نه خودرو
        شاخ و شونه کشی را بیخیال شو برادر . کاملا دوستانه گفتم

درود ...

شما منصف بودید ...

داشتم تاپیک خودرو را می خوندم ...

کامنتی از بنده را در 60 صفحه قبل با ذره بین پیدا کرده و قصد فضا سازی و تخریب داشت که لازم شد همین شروع کار حساب ها را پاک کنیم ...

کوتاه بیایییم مجددا تکیلاها سبز می شوند و تخریب چی ها تفنگ ها را پر باروت می کنند ...

نظر شما محترم و طبق نظر شریف شما این آخرین کامنت بنده بود که ماهیت واکنشی داشت ...
        .

نظر

• b4city
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 4141

بله الان دیدم به تارگت شما ایراد گرفته شده ولی ممکنه قصد تخریب هم نباشد . تعصب نداشتن را گفته
          به هر حال از این کار دوری کنیم بهتر است . تخریب های متقابل

لطف دارید شما سپاسگزارم
          هر چند بنده قصد خط مشی ارائه دادن به کسی نیستم . هر کسی مختار برای رفتار خودش است . فقط پیشنهادی دوستانه بود

نظر

• بهرام نامدار
            عضو فعال
            • Oct 2020
            • 9392

تکنیکال غشصفا:

روی حمایت میدلاین کانال صعودی ...

هدف سهم : 2850 تومان

.........................

قیمت امروز سهم : 1970 تومان به تاریخ 1402/4/12

طبق معمول این نوشته سیکنال خرید یا فروش نیست صرفا جهت درج در حافظه ی تاریخی تاپیک

.

نظر

• بهرام نامدار
              عضو فعال
              • Oct 2020
              • 9392

تکنیکال غگیلا :

اگر بتواند مقاومت محدوده ی 2600 را بزند آنگاه 2 هدف زیر فعال می شوند :

هدف اول : 3300 تومان

هدف دوم : 3900 تومان ...

.....................................

قیمت امروز سهم : 2460 تومان

(طبق معمول این نوشته سیکنال خرید یا فروش نیست صرفا جهت درج در حافظه ی تاریخی تاپیک)

.

نظر

• naderi1
                ستاره‌دار(26)
                • Sep 2020
                • 792

سلام
                باید فضا آزاد باشد تا افراد بدون ترس، تحلیل ها و نظرات خودرا ارائه دهند و نباید به صرف تحلیل غلط یا تحلیلی که به هر علتی در عمل محقق نشده فرد را مواخذه کنیم و بکوبیم تا فرد از دفعه بعد نتواند نظرات خود را راحت ارائه دهد. البته انتقاد هم لازم است که بحثش جداست.

منتها در این مورد چند استثنا است که قبلا هم گفتم. یک موقع است کاربری جهت دار و با برنامه سعی در فریب و گمراه کردن دیگران و به چاه انداختنشان است که با سوابقشان و تیزبینی قابل تشخیص است که قبلا به مواردی اشاره کردم.

یک موقع هم است فردی سوء نیت ندارد ولی نوع ارائه مطالبش جنجال افرین و منشاء واکنش ها میشود. اینکه مطلبی را بنویسیم و هی هرروز به آن تاکید کنیم و پست پشت سرهم بالا بیاوریم و آن را ابرتحلیل و سوپر پیش بینی بدانیم و هرکسی را که به آن منتقد است را مورد عنایت قرار دهیم و در بحث ها از اسکرین شات ها چندسال قبل سایت منحله که طرف مقابل به ان دسترسی ندارد تا پاسخ دهد استفاده کنیم و .... حتی با درست درامدن تحلیل حاشیه ساز میشود چه رسد به اینکه غلط هم در بیاید! این کاربر بنظر جزو این دسته است و نه دسته اول.

قبلا در این باره مطلبی نوشتم و به این کاربر توصیه و از سر خیرخواهی نصیحت کردم به عنوان یک باتجربه که از این رویه غلط دست بکشد که بنظرم تاحدودی هم موثر بوده و تغییر رفتار را دیدم که امیدوارم تداوم داشته باشد.
                اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• شیخ مسعودخان خانان
                  ستاره‌دار(1)
                  • Sep 2020
                  • 1969

بازگشت خودرویی‌ها به جاده سبز

شروع بازار امروز برای خودرویی‌ها متفاوت‌تر از روزهای گذشته بود و انتشار خبری امیدوارکننده توانست تقاضا را برای آن‌ها افزایش دهد و نمادهای اصلی این گروه را به صف خرید نیز برساند. گفته می‌شود بعد از هفته‌ها کشمکش روز گذشته جلسات پیوسته و سنگنینی بین خودروسازان و شورای رقابت برگزار شده تا بن بست قیمت گذاری خودرو گشوده شود و قرار است که طی هفته جاری شورای رقابت بیانیه نهایی خود را در این رابطه منتشر کند.این موضوع از آنجا اهمیت دارد که طی هفته‌ها و ماه‌های گذشته، بحث قیمت گذاری خودرو همواره یکی از پرچالش‌ترین مباحث بازار سرمایه بوده و تولیدکنندگان و سهامداران به نرخ‌های اعلامی شورای رقابت انتقادات بسیاری داشتند. حال به نظر می‌رسد که برگزاری این جلسات شاید بتواند به بهبود وضعیت قیمت گذاری در این صنعت کمک کند و خودروسازان به مرور از وضعیت زیان‌دهی چند سال اخیر خارج شوند. با این حال باید منتظر ماند و دید که بیانیه نهایی شورای رقابت به چه شکلی خواهد بود و چه سیگنالی را مخابره می‌کند اما امید ایجاد شده می‌تواند بر کلیت بازار سهام نیز اثرگذاری مثبت داشته باشد.نگاهی به روندهای روزانه

اگر به مسیر نماگرهای اصلی بورس تهران یعنی شاخص کل و شاخص هم‌وزن طی معاملات روز جاری نگاهی بیاندازیم، همانطور که پیداست این نماگرها از ابتدا توانسته‌اند مسیری صعودی را در پیش بگیرند و این روند تا انتها نیز ادامه داشته است. بنابراین می‌توان انتظار داشت که در بازار فردا نیز حداقل در ابتدا تقاضا قدرت بهتری نسبت به عرضه‌ها داشته باشد.
                  پیش بینی بورس فردا

با توجه به تمامی نکات ذکر شده در بالا و در صورتی که شاهد تحولی مهم در اتفاقات اخیر یا انتشار خبری جدید نباشیم، انتظار می‌رود که بورس فردا نیز مسیری مثبت را طی کند اما به نظر می‌رسد که قدرت تقاضا نسبت به امروز کمی کمتر باشد./فردای اقتصاد
                  [URL]https://s3.amazonaws.com/psiphon/web/yqeg-8x4w-6cha/ar/download.html#direct[/URL]

نظر

• شیخ مسعودخان خانان
                    ستاره‌دار(1)
                    • Sep 2020
                    • 1969

ملا ابرام چرچیل :D
                    زمانیکه پسر بچه ای یازده ساله بودم روزی سه نفر از بچه های قلدر مدرسه جلو من را گرفتند و کتک مفصلی به من زدند و پول من را هم به زور از من گرفتند. وقتی به خانه رفتم با چشمانی گریان قضیه را برای پدرم شرح دادم. پدرم نگاهی تحقیر آمیز به من کرد و گفت: من از تو بیشتر از اینها انتظار داشتم؛ واقعا که مایه ی شرم است که از سه پسر بچه ی پاپتی و نادان کتک بخوری. فکر میکردم پسر من باید زرنگ تر از اینها باشد ولی ظاهرا اشتباه میکردم. بعد هم سری تکان داد و گفت این مشکل خودته باید خودت حلش کنی!

چرچیل می نویسد وقتی پدرم حمایتش را از من دریغ کرد تصمیم گرفتم خودم راهی پیدا کنم. اول گفتم یکی یکی میتوانم از پسشان بر بیایم. آنها را تنها گیر می آورم و حسابشان را میرسم اما بعد گفتم نه آنها دوباره با هم متحد میشوند و باز من را کتک می زنند. ناگهان فکری به خاطرم رسید! سه بسته شکلات خریدم و با خودم به مدرسه بردم. وقتی مدرسه تعطیل شد به آرامی پشت سر آنها حرکت کردم، آنها متوجه من نبودند. سر یک کوچه ی خلوت صدا زدم: هی بچه ها صبر کنید! بعد رفتم کنار آنها ایستادم و شکلاتها را از جیبم بیرون آوردم و به هر کدام یک بسته دادم. آنها اول با تردید به من نگاه کردند و بعد شکلاتها را از من گرفتند و تشکر کردند. من گفتم چطور است با هم دوست باشیم؟ بعد قدم زنان با هم به طرف خانه رفتیم. معلوم بود که کار من آنها را خجالت زده کرده بود.

پس از آن ما هر روز با هم به مدرسه میرفتیم و با هم برمی گشتیم. به واسطه ی دوستی من و آنها تا پایان سال همه از من حساب می بردند و از ترس دوستهای قلدرم هیچکس جرات نمی کرد با من بحث کند.
                    [URL]https://s3.amazonaws.com/psiphon/web/yqeg-8x4w-6cha/ar/download.html#direct[/URL]

نظر

• بهرام نامدار
                      عضو فعال
                      • Oct 2020
                      • 9392

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
                      بازار بیخ گوش مهم ترین حمایت خودش هست ...

اینجا جایی است که به یاد قدیم ها و به یاد شاخص ۱،۰۹۰،۰۰۰ واحدی ، مجددا عرض می‌کنم : هرکسی فروخت ، مستقیم برود برای
                      ابطال کد بورسی اش ...!

..............................

تحلیل کپی شده :

تحلیل_تکنیکال

ایران خودرو و رسیدن به محدوده مهم 300 تومان ....

بازار دقیقا در روزی برگشت که کامنت فوق در منفی ترین روزها درج گردید ...

خوشبختانه در روزهای به شدت منفی و کسل کننده ی بازار حضور پیدا کردم تا متهم نشوم به حضور در بازار سبز و غیبت در بازار قرمز ...

...............................

نسبت خودرو به شاخص کل سخن ها دارد ....

.

نظر

• جواد277
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 4925

بازار دقیقا در روزی برگشت که کامنت فوق در منفی ترین روزها درج گردید ...

خوشبختانه در روزهای به شدت منفی و کسل کننده ی بازار حضور پیدا کردم تا متهم نشوم به حضور در بازار سبز و غیبت در بازار قرمز ...

...............................

نسبت خودرو به شاخص کل سخن ها دارد ....

مطمئن هستم اینجا هم شاخص وقیمت سهام در کف است وبازار باید بزودی استارت خیلی قوی برای شاخص حداقل 3میلیونی بزند

نظر

• بهرام نامدار
                          عضو فعال
                          • Oct 2020
                          • 9392

تکنیکال غگیلا :

اگر بتواند مقاومت محدوده ی 2600 را بزند آنگاه 2 هدف زیر فعال می شوند :

هدف اول : 3300 تومان

هدف دوم : 3900 تومان ...

.....................................

قیمت امروز سهم : 2460 تومان

(طبق معمول این نوشته سیکنال خرید یا فروش نیست صرفا جهت درج در حافظه ی تاریخی تاپیک)

.

نظر

• Auschwitz
                            عضو فعال
                            • Nov 2020
                            • 444

از بس پشت سر تکیلا حرف زدی تکنیکال غگیلا رو تکیلا خوندم. /:.negaran.:/
                            راستی اقا بهرام ی کم از مصدق بگو. هنوز با آخوند کاشانی هم پیاله است؟
                            مرد حسابی اون لینک مارش رو هم عوض کن.
                            دوستت داریم شوخیا رو به دل نگیر

نظر

• بهرام نامدار
                              عضو فعال
                              • Oct 2020
                              • 9392

در اصل توسط Auschwitz پست شده است View Post
                              از بس پشت سر تکیلا حرف زدی تکنیکال غگیلا رو تکیلا خوندم. /:.negaran.:/
                              راستی اقا بهرام ی کم از مصدق بگو. هنوز با آخوند کاشانی هم پیاله است؟
                              مرد حسابی اون لینک مارش رو هم عوض کن.
                              دوستت داریم شوخیا رو به دل نگیر

درود بر microlab

ارادت داریم به تمام
                              رفقای قدیمی ....

تکیلا هم خودش بود ...

من کاری به او نداشتم ...

اولین کامنتی که گذاشت در سایت بورسی , توهین بود و فحاشی و تمسخر بر علیه بنده و رفقای بنده ....
                              .

نظر

• بهرام نامدار
                                عضو فعال
                                • Oct 2020
                                • 9392

پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

فروشندگان سایپا در 152 تومان خسته نباشند ...

خدا قوت قهرمان ...

بهرام : 1400/8/8

کاملا مشخصه که , فرمان بازار در دست خودرو است ...

خودرو وزن بالایی هم در بورس ندارد , اما
                                جهت به بازار می دهد ...

خودرو حمایت 160 را دارد ...

( 2 تومان فاصله تا کف 2 خرداد 1400 )

این نوشته ها سیکنال خرید یا فروش نیست

بهرام : 1400/8/8

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post

درود چشم انداز بلندمدت خساپا اهداف زیر 100هست...

هر سه کامنت فوق در یک روز درج شدند در حافظه ی تاریخی تاپیک ....

کدال خوان سایت سیکنال خروج داد !!

در حالی که
                                اولین رالی صعودی از خودرو شروع شد ....

....................

کدال خوان ها همیشه در کف های تکنیکالی سیکنال خروج می دهند و مقصر هم نیستند !!

چون بدترین خبرهای ممکن در کف تکنیکالی روانه کدال میشه ...

پلاسک و میهن 250 تومانی و دانای 80 تومانی و فلوله 80 تومانی و شپلی 40 تومانی خاطرتان هست ؟!

.

نظر

در حال کار...
                                X