تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بهرام نامدار
    عضو فعال
    • Oct 2020
    • 9483

تکنیکال خودرو (آپدیت) :

دو مقاومت 56 و 58 مهم هستند ...

این دو عدد رو بزنه خودرو هم همان راه گروه دارویی را طی خواهد کرد ....

آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2026/07/26, 10:43.
    .

نظر

• بهرام نامدار
      عضو فعال
      • Oct 2020
      • 9483

تکنیکال شاخص جعلی کل :

جالب بود میدلاین کانال صعودی پس گرفت و یحتمل هدف 5,800,000 ( الی 6,000,000 ) واحدی رو نشانه گرفته ...

.

نظر

• ققنوس14
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 1580

سلام بهرام جان
        اگر فرصت کردید ،تحلیلی از انس نقره داشته باشید ممنون میشم.پیش بینی tradingeconomics صعودی پیش بینی می کنه.
        فایل های ضمیمه شده
        آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• ققنوس14
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 1580

بهرام جان یه سوالی داشتم
          در این تحلیل‌های نسبتی خوبی که برای سهامها می کنید ، آیا برای طلا و نقره هم امکان تحلیل نسبتی وجود داره؟
          آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• "Midas"
            عضو فعال
            • Oct 2013
            • 2488

درود بهرام خان،

با خاطره ای که از تاپیک قندی تعریف کردی، فهمیدم که بهرام خان واقعی هستی

بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
            ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• بهرام نامدار
              عضو فعال
              • Oct 2020
              • 9483

در اصل توسط ققنوس14 پست شده است View Post
              بهرام جان یه سوالی داشتم
              در این تحلیل‌های نسبتی خوبی که برای سهامها می کنید ، آیا برای طلا و نقره هم امکان تحلیل نسبتی وجود داره؟
              سلام بر قفنوس ...

تمام دارایی ها رو میشه چارت نسبیتی براشون رسم کرد از جمله طلا و نقره ... سر فرصت نگاه خواهم کرد البت چند وقت پیش یه نگاه مختصر داشتم به چارت طلا و نقره ... و نقره رو بهتر از طلا دیدم .
              .

نظر

• بهرام نامدار
                عضو فعال
                • Oct 2020
                • 9483

در اصل توسط "Midas" پست شده است View Post
                درود بهرام خان،

با خاطره ای که از تاپیک قندی تعریف کردی، فهمیدم که بهرام خان واقعی هستی
                درود بر میداس ...

حالت چطوره رفیق و یار قدیمی ؟!

اتفاقا پیگیر حال و احوالت بودم و خوشحالم که حضور پیدا کردی در این محفل قدیمی و نوستالژیک

خوبه داره کم کم جمع دوستان و رفقای قدیمی جمع میشه و خاطرات شیرین گذشته رو که در گروه قندی داشتیم مجددا خواهیم داشت بهتر و شیرین تر در کنار هم ...

تندرست باشی و ایام به کام ...
                .

نظر

• "Midas"
                  عضو فعال
                  • Oct 2013
                  • 2488

ممنون بهرام خان،

بورس که حسابی تأدیبمان کرد در این چند سال

اگر شعار هر کس سیمان ندارد ایمان ندارد را از سال 99 عمل می کردیم به واقع بهترین عملکرد در میان تمام گروه های بورسی را داشتیم

علی ایحال تجربه ای بود که به بهای سنگینی بدست آمد.

بهرام خان میخواهم درصد کمی از سرمایه را وارد بازار آپشن کنم،

بخش اصلی روی سهامی باشد که به رشدشان مطمئن هستم،

اما برای هیجان و تجربه و آموزش بخشی وارد آپشن شود،

اگر موافقی تا با همکاری و همفکری بررسی روی روند نمادهایی که میشود آپشن کار کرد داشته باشیم

به قول کاربری قدیمی در تالار بورس

تا یار که را خواهد و میلش به که باشد
                  بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                  ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• مدافع
                    ستاره‌دار(5)
                    • Oct 2020
                    • 2450

درود بر همگی
                    میبینم تعداد حاضرین زیاد شده. منم خیلی وقت بود فعالیتی نداشتم و غیر محسوس و هر از گاهی این فروم نگاهی مینداختم.

بهرام خان یار و یاور عبدالسارق همتی فرهاد خان دژپسند چی شد؟ بعد تار و مار کردن ارتش سهامداران دژپسند غیب شد ولی همتی هم چنان حاضر است.

بی زحمت وقت کردی یه نگاه به خمحور بنداز . لاکردار قیمت خریدم بالاست بازیگر خطرناکی هم دارد. سهم قفل کرد با حداقل حجم زد ترکوند. منم جدیدا یکم اضافه کردم تا میانگینم یک مقدار بیاد پایین.

منتظرم گزارش عملکرد تیر رو منتشر کند. گزارش جالب نباشد چاره ای نیست باید عوضش کنم. البته خودم فکر میکنم گزارش تیر خوب باشد وگرنه خلاصش کرده بودم.

نظر

• بهرام نامدار
                      عضو فعال
                      • Oct 2020
                      • 9483

در اصل توسط "Midas" پست شده است View Post
                      ممنون بهرام خان،

بورس که حسابی تأدیبمان کرد در این چند سال

اگر شعار هر کس سیمان ندارد ایمان ندارد را از سال 99 عمل می کردیم به واقع بهترین عملکرد در میان تمام گروه های بورسی را داشتیم

علی ایحال تجربه ای بود که به بهای سنگینی بدست آمد.

بهرام خان میخواهم درصد کمی از سرمایه را وارد بازار آپشن کنم،

بخش اصلی روی سهامی باشد که به رشدشان مطمئن هستم،

اما برای هیجان و تجربه و آموزش بخشی وارد آپشن شود،

اگر موافقی تا با همکاری و همفکری بررسی روی روند نمادهایی که میشود آپشن کار کرد داشته باشیم

به قول کاربری قدیمی در تالار بورس

تا یار که را خواهد و میلش به که باشد
                      تمام خاطرات زنده کردی میداس جان ، با شعار معروف " هرکس سیمان ندارد ، ایمان ندارد "
                      سرود ۱۰۰ تومانی و سشرق ۸۰ تومانی و سپاها ۷۰ تومانی ، دو میلیون برگ داشتم قبل افزایش،سرمایه ها و تجدید ها ...

یادش بخیر دوران طلایی و بسیار خاطره انگیزی بود ، هنوز شات های اون موقع دارم که توی بحث های اون زمان استفاده می کردیم ...

آقا میداس از شما چه پنهان اگر وارد بازار آپشن بشی قطعا یه دنیای متفاوت با بازار تجربه خواهی کرد

به قول معروف املای نانوشته غلط نداره ، طبیعی هست که ریسک بازار آپشن بالاست و البت اگر تصمیمات به دور از هیجان و بر مدار عقلانیت باشه جداب ترین بخش بازار هست و بسیاری رو از فرش به عرش برده و اگر بر مدار هیجان و عدم تحلیل باشه قطعا برعکس و زمین میزنه ...

بزرگترین ریسک بازار آپشن این روزها جنگ هست

یه مثال عینی بزنم : حدود ۲۰۰ میلیون تومان اختیار خرید برج ۱ داشتم ( فروردین ) که با جنگ عملا سوخت شد

البت این مبلغ داخل خود بازار آپشن به دست آورده بودم و تزریق مستقیم نقدینگی نبود .

پس اول بهتره ریسک ها و خطرات بررسی بشه و بعد تصمیم گیری

محاطب این نوشته شما که تجربه ی فراوان پیروزی ها و شکست ها رو دارین نیستید ، خواستم برای خوانندگان تاپیک مطلب ادا کنم .

اما روی خوش بازار آپشن هم بگم ؛

همین رشد بهار با ورود به موقع به اختیار خرید اهرم خدا رو شکر بسیاری از چاله چوله های زندگی رو تونستم پر کنم

همیشه نصف سود رو در معاملات آپشن برداشت کن تا زمین نخوری

پیشنهاد خوبی دادی آقا میداس ، به شرطی که اینجا از خوانندگان سلب مسئولیت کنیم که صرفا همفکری خواهیم داشت و ریسک سنگین بازار آپشن هرکسی خودش باید درک کنه

آپشن های گروه‌های مستعد رشد ( مثلا اختیار اهرم به علت حباب منفی سنگین یا گروه خودرو و خود خودرو به علت جاماندگی و افرایش نرخ خوبی که گرفت ) فعلا میتونند گزینه های برتر بازار باشند.

از همفکری شما و دوستان دیگری که دستی بر آتش دارند استقبال می‌کنیم.
                      .

نظر

• بهرام نامدار
                        عضو فعال
                        • Oct 2020
                        • 9483

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
                        درود بر همگی
                        میبینم تعداد حاضرین زیاد شده. منم خیلی وقت بود فعالیتی نداشتم و غیر محسوس و هر از گاهی این فروم نگاهی مینداختم.

بهرام خان یار و یاور عبدالسارق همتی فرهاد خان دژپسند چی شد؟ بعد تار و مار کردن ارتش سهامداران دژپسند غیب شد ولی همتی هم چنان حاضر است.

بی زحمت وقت کردی یه نگاه به خمحور بنداز . لاکردار قیمت خریدم بالاست بازیگر خطرناکی هم دارد. سهم قفل کرد با حداقل حجم زد ترکوند. منم جدیدا یکم اضافه کردم تا میانگینم یک مقدار بیاد پایین.

منتظرم گزارش عملکرد تیر رو منتشر کند. گزارش جالب نباشد چاره ای نیست باید عوضش کنم. البته خودم فکر میکنم گزارش تیر خوب باشد وگرنه خلاصش کرده بودم.
                        سلام بر مدافع ...

میگفتین گوسفندی زمین میزدیم به احترام دوستان و رفقای قدیمی ، خوشحالم که سلامت هستی و به ما لطف کردی و فعال شدی ، خاطرات بحث های همتی دژپسند زنده کردی که جالب بود

همتی هنوز توی تیم ماست و نگرانی خاصی نداره مدافع بازار آزاد هست البت کل سیستم حکومتی اگر به آرامش برسه و جنگ و تنش تموم بشه بازار بورس سال‌ها بهترین بازار خواهد بود

گفتم ریسک ژئوپولیتیک نباشه ، و امیدواریم پایان تنش ها و تغییر روند سیاسی در کشور رو ببینیم ( صرفا امیدواری )

خمحور ببینم حتما نتیجه همین جا قرار میدم .
                        آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2026/07/26, 23:12.
                        .

نظر

• بهرام نامدار
                          عضو فعال
                          • Oct 2020
                          • 9483

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
                          تحلیل کپی شده :

برنت رسید به تارگتش ...
                          همین ۹۹ یا نهایتا ۱۰۰ دلار دیگه برای این راند ته داستانه و احتمالا بریم برای یک بازوی اصلاحی ...

نفت برنت با ۶.۵ درصد اصلاح از کلوز روز جمعه نزدیک حمایت ۹۰ دلار قرار گرفته است .

بازوی اصلاحی که انتظار داشتیم شکل گرفته و حالا قیمت برای شکست سطح ۹۰ دلار به خبر مهمتر و ملموس تری نیاز خواهد داشت .

شاید از جنس آغاز دوباره مذاکزات.آنچه فعلا از نمودار بر می آید ، خوشبینی نفت به تحولات اخیر است ....

.

نظر

• بهرام نامدار
                            عضو فعال
                            • Oct 2020
                            • 9483

تکنیکال دلار:

در کوتاه مدت تا زمانی که بالای محدوده 195-200 هزار تومان نرفته، احتمال اصلاح قیمتی و زمانی بالا خواهد بود ...

حمایت اول 185. حمایت دوم 175.

تحلیل کپی شده ....

.

نظر

• بهرام نامدار
                              عضو فعال
                              • Oct 2020
                              • 9483

تکنیکال وبملت :

.

نظر

• بهرام نامدار
                                عضو فعال
                                • Oct 2020
                                • 9483

نسبت خودرو به شاخص هم وزن ( آپدیت ) :

واکنش به کف حمایتی رو برای اولین بار می بینیم ...
                                مطابق چارت , خودرو نسبت به شاخص هم وزن عملکرد بهتری خواهد داشت ....

.

نظر

در حال کار...
                                X