تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ققنوس14
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 1581

سران قوا با افزایش قیمت بنزین موافقت کردند. با این حساب قیمت بنزین برای سوخت‌گیری با کارت اضطراری جایگاه به ۱۰ هزار تومان خواهد رسید.
    آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• بهرام نامدار
      عضو فعال
      • Oct 2020
      • 9486

بر خرمگس معرکه لعنت ...

روزی کلوخ به برگ گفت: من از تو بهترم.
      برگ پرسید: چرا؟
      کلوخ پاسخ داد: اگر باد بوزد، من روی تو قرار می‌گیرم و از تو محافظت می‌کنم تا باد تو را با خود نبرد.
      برگ گفت: اتفاقاً من از تو بهترم.
      کلوخ پرسید: چرا؟
      برگ پاسخ داد: اگر باران ببارد، من روی تو قرار می‌گیرم و از تو محافظت می‌کنم تا باران تو را نشوید و با خود نبرد.
      هر دو مدتی به فکر فرو رفتند و سرانجام به این نتیجه رسیدند که هر دو درست می‌گویند؛ هر کدام در شرایطی، پشتیبان و مکمل دیگری است. از این تفاهم، هر دو خوشحال شدند.

رهگذری که گفتگوی آن دو را شنیده بود، جلو آمد و گفت: اگر باد و باران با هم بیایند، آن وقت کدام‌یک از شما برتر است؟
      همین یک جمله کافی بود تا دوباره میان برگ و کلوخ اختلاف بیفتد و گفتگو جای خود را به جدل و نزاع بدهد.

حکیم پیری که شاهد ماجرا بود، رو به رهگذر کرد و گفت: «بندهٔ خدا؛ این دو به تفاهم رسیده بودند؛ چرا میانشان موش دواندی و آتش اختلاف را شعله‌ور کردی؟»
      و رفت؛ در حالی که زیر لب می‌گفت: «بر خرمگسِ معرکه لعنت.»

نتیجه‌گیری راهبردی:

بسیاری از اختلاف‌ها و چالش‌ها با گفتگو، درک متقابل و پرهیز از دخالت‌های بی‌جای دیگران قابل حل است؛ به شرط آنکه «خرمگس‌های معرکه» اجازه پیدا نکنند میان طرفین اختلاف بیندازند.
      شاید این حکایت، برای بسیاری از رخدادهای سیاسی و به‌ویژه مذاکرات میان ایران و آمریکا نیز، بیش از هر توضیح دیگری گویا باشد.
      .

نظر

• بهرام نامدار
        عضو فعال
        • Oct 2020
        • 9486

در اصل توسط "Midas" پست شده است View Post
        ممنون بهرام خان،

بورس که حسابی تأدیبمان کرد در این چند سال

اگر شعار هر کس سیمان ندارد ایمان ندارد را از سال 99 عمل می کردیم به واقع بهترین عملکرد در میان تمام گروه های بورسی را داشتیم

علی ایحال تجربه ای بود که به بهای سنگینی بدست آمد.

بهرام خان میخواهم درصد کمی از سرمایه را وارد بازار آپشن کنم،

بخش اصلی روی سهامی باشد که به رشدشان مطمئن هستم،

اما برای هیجان و تجربه و آموزش بخشی وارد آپشن شود،

اگر موافقی تا با همکاری و همفکری بررسی روی روند نمادهایی که میشود آپشن کار کرد داشته باشیم

به قول کاربری قدیمی در تالار بورس

تا یار که را خواهد و میلش به که باشد
        درود بر میداس ...

پیرو بحثی که داشتیم روی آپشنی که مدتی هست خریدارم کمی تامل کن و نظرات مثبت یا منفی داشتی دریغ نفرما ...

البت در تاپیک اختصاصی آپشن هم معرفی کرده بودم روی 80 ریال که یکی از کاربران تاپیک را , با پارازیت انداختن به حاشیه برد ( توهین به آپشن بازان , که بیمار هستید و به روان پزشک مراجعه کنید!! )) لذا ادامه مطالب مرتبط به آپشن رو همین تاپیک اختصاصی خودمون قرار می دهیم .

هم اندیشی ها و پیشنهادها و گزینه های جذاب دیدی در صورت امکان اشاره بفرمایید تا بررسی کنیم ...

در تاپیک معاملات آپشن بخشی از خریدها رو قرار دادم و ادامه همین جا ....

یاد آوری کنم به دوستان و رفقا املای نانوشته غلط نداره ....

ما ریسک انجام می دهیم و قطعا مسیولیت 100 درصد به عهده ی کسی هست که پای سیستم خودش نشسته و روی سفارش خرید یا فروش کلیک میکنه ...
        هیچ مسیولیتی بابت سود یا زیان احتمالی متوجه نگارنده ها نیست ...

.

نظر

• ققنوس14
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 1581

صادرات قند هم آزاد شد

🔹سازمان توسعه تجارت در نامه‌ای به گمرک با صادرات قند به‌صورت مشروط موافقت کرد.

🔹۳ روز پیش نیز وزارت صمت ممنوعیت صادرات ۱۵ قلم کالای کشاورزی از جمله کشمش را لغو کرده بود.
          آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• "Midas"
            عضو فعال
            • Oct 2013
            • 2491

درود،

مارکت کپ برخی بانکی ها خیلی پایینه به نسبت بازار

اینجور نمی مونه

وسینا، وتجارت، وبصادر ..
            بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
            ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• "Midas"
              عضو فعال
              • Oct 2013
              • 2491

بهرام خان،

تمرکز تمرکز تمرکز

حتی اگر به قیمت عدم فعالیت در فروم باشد

فصل فصل شکار هست
              بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
              ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

در حال کار...
              X