طلب حلالیت

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • manmehdiam
    ستاره دار (1)
    • Jul 2011
    • 1623

پاسخ : طلب حلالیت

من کاملا معتقد بودم که بورس ریزش سنگینی خواهد کرد. ولی بیایید یک فرض را مطرح کنیم. اگر امروز شاخص به جای 1300 الان رقم 5میلیون هم اگر بود!(بفرض!!) من همچنان فک نمیکردم که اشتباه مرتکب شدم! در آن مقطع با آن اطلاعاتی که وجود داشت و بررسی همه شرایط من به این نتیجه رسیده بودم که ریزش سنگینی خواهیم داشت...اگر دنیا به گونه دیگری میشد و احتمالی که من حساب کردم نمیشد و شاخص هم اکنون چندبرابر هم بود...باز هم کسی حق نداشت بگوید...تو به ما ضرر زدی!!!!

بفهمید! بورس و معامله گری...بازیه احتمالات هست...مفهوم احتمال را درک کنید تا رستگار شوید!
    [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• گالیور
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 8552

یکجورایی داریم حلالیت میطلیبیم از یکدیگر انگار ما باعث و بانی سقوط بورس بودیم.

عقلایی بورس یک اصلاح تا 1.6 -1.7 در پیش داشت و سپس رشد به سمت شاخص بالای 1.9 چه بسا 2.1 میلیون

ولی دستهای پشت پرده باعث چنین ضرر و زیانهایی شد.

حالا کسی نیست به انها دشنام بفرسته.

نشستیم اینجا همدیگر را محکوم میکنیم و حلالیت میطلبیم.

ایا میتوان گفت:

تفرقه بیانداز و ......

خدا وکیلی یکی نیست بگه کی باعث و بانی این ضرهای سنگین شد.

چرابورس به این روز ذلت بار افتاد.

چه حلالیتی

چه کشکی !!

نظر

• سعید سعیدی
        عضو عادی
        • Oct 2020
        • 248

در اصل توسط *** بهرام خان *** پست شده است View Post
        شاخص 427,139 ریپ میزد و خیلی ها می خواستند خارج شوند بنده نگذاشتم ...

تنها کسی بودم که هدف بیش از 2 میلیون واحد را اعلام عمومی کردم ...

آیا سودهای رویایی شان را به من دادند ؟

قبل از آن هم روی 290 ریپ میزد . قبل تر هم ....

انصاف تان کجاست؟

سلام
        اقا بهرام ارادت دارم خدمتتون.
        مطلبی می خوام خدمتتون بگم، امیدوارم ناراحت نشید. چونکه به هیچ وجه قصد ناراحت کردن جنابعالی رو ندارم.
        ابتدا هم بگم که شخصا هیچ توجهی به هر گونه تحلیل تکنیکال ندارم و به کرات بیفایده بودنش رو در بورس تهران دیدم. از جمله در ریزش اخیر بازار و تحلیلهای متنوع تکنیکال در این خصوص که حداقل من ندیدم حتی یه موردش درست باشه. به هر حال هی حمایت و مقاومت های متعدد نهایت یکیشون یه ذره شاید درست به نظر برسه که اون رو هم من یکی ندیدم.

اما مطلبی که می خواستم خدمتتون بگم این هست که به نظر میرسه نوع نگارش شما باعث شده که بعد از ریزش بازار به این شکل به شما انتقاد بشه. و الا واضح هست که سود و زیان هر معامله ای بعهده خود فرد هست. شما در زمان صعود هیجانی بازار با فونت بزرگ و با حالتی مهیج و با بکار بردن تعاریف خاصی در مورد وزیر اقتصاد و رییس بانک مرکزی و مطالبی از این دست، به شکلی مطلب مینوشتید که هیجان بعضی از کاربران تالار رو احتمالا (البته احتمالا) بیشتر میکردید.
        حالا میشه گفت که منتقدین شما در واقع به این واسطه از شما شاکی هستن.
        البته در بین افرادی که تحلیل تکنیکال کار میکنن هدف های متنوعی برای شاخص از سال گذشته مطرح میشد. مثلا خانم مهناز صادقی سال 98 هدف 1 میلیونی رو مطرح کرده بود. یه بار هم در یک برنامه تلویریونی بصورت تلفنی هدف 8 میلیونی رو عنوان کرد.

اون چیزی که هست ابنه که بصورت واضح و بر اساس دوره های قبلی، از دو سال قبل از پایان دوره ریاست جمهوری رشد شاخص شروع و در یکسال قبل از اون متوقف میشه. این موضوع هم ارتباطی با تحلیل تکنیکال نداره.
        البته امیدوارم با توجه به شرایط امسال روند متفاوت تری رو در پیش داشته باشیم.

در پایان بازم عرض کنم که مخلص جنابعالی و تمامی دوستان هستم.
        آخرین ویرایش توسط سعید سعیدی؛ 2020/11/26, 21:44.

نظر

• اشکان2010
          عضو فعال
          • Dec 2010
          • 684

کسانی که باید حلالیت بطلبن اونایی هستن که دروغ میگن وفاسدن یعنی افراد زیر(که متاسفانه زیادن!):

اونی که میخواد بفروشه ومیاد تبلیغ به خریدمیکنه...

اونی که میخواد بخره وجارمیزنه بفروشین که نمی ارزه...

اونی که باپول قدرتمند وجوسازی مجازی سهمی رو میبره بالا و خالی میکنه روسریک سری سهامدار حقیقی خرد...

اونی که باکانال ورسانه های مجازی برآتش اختلاف بین سهامداران گروه های مختلف میدمه...

اونی که پول سنگین صندوق وشرکت حقوقی رودرراستای سودکلان کد حقیقی خود و افرادخاص دیگه مصرف میکنه...

اونی که رانت داره ودم ازسواد بورسی میزنه...

نظر

• توپ4گوش
            ستاره دار (1)
            • Nov 2020
            • 2505

در اصل توسط اشکان2010 پست شده است View Post
            کسانی که باید حلالیت بطلبن اونایی هستن که دروغ میگن وفاسدن یعنی افراد زیر(که متاسفانه زیادن!):

اونی که میخواد بفروشه ومیاد تبلیغ به خریدمیکنه...

اونی که میخواد بخره وجارمیزنه بفروشین که نمی ارزه...

اونی که باپول قدرتمند وجوسازی مجازی سهمی رو میبره بالا و خالی میکنه روسریک سری سهامدار حقیقی خرد...

اونی که باکانال ورسانه های مجازی برآتش اختلاف بین سهامداران گروه های مختلف میدمه...

اونی که پول سنگین صندوق وشرکت حقوقی رودرراستای سودکلان کد حقیقی خود و افرادخاص دیگه مصرف میکنه...

اونی که رانت داره ودم ازسواد بورسی میزنه...
            افرین استاد اشکان زدی بخال فقط همین موارد جوسازی و نیت مهمه و نمیشه همه رو محکوم کرد وگرنه این چند استاد قدیمی مثل شما هم دیگه نخواهند نوشت گرچه همین الان نیز بخاطر رفتار بدی که برخی با قدیمیها داشته اند انها نیستند یا کمتر مینویسند و فضای مجازی افتاده دست سفته بازان و جوسازهای تازه وارد
            شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• مایکل داگلاس
              Banned
              • Sep 2020
              • 378

اونی که باید حلالیت بخواد دولت و نهادها و ارگانهای بزرگ نظام و صاحبان پول مفت ملت هستند که با همه چیز از مردم نوسان میگیرند.. با دلار با سکه با خودرو با سهام با گوجه با پیاز و حتی گاهی با سود بانکی(از محل پشگل کردن ارزش پول)..
              همتی،دژپسند،نوبخت،روحانی و کل تیم اقتصادی دولت باید حلالیت بخوان.

نظر

• AK119
                عضو عادی
                • Sep 2020
                • 275

در اصل توسط زیرکی بفروش و حیرانی بخر! پست شده است View Post
                اینا مجوز دارند
                برخی شون هم در بورس مثل سرو و اگاس و... قابل معامه هستند
                سلام علیکم
                اخوی ممنونم خیالم راحت شد/-

نظر

• Inspired
                  عضو فعال
                  • May 2016
                  • 494

به جای این وجدان درد، دنبال ریشه درد باشید که نفس اماره باشه.

تریبون مفت که دستمون میافته، همه جو گیر میشیم و شروع میکنیم به بافتن اراجیف و از به به و چه چه فالوئرها خر کیف میشیم.

تو عمرم جوگیر تر و متوهم تر از این مدعیان علم تکنیکال ندیدم (اون همه چه علمی. مو لا درزش نمیره از نظرشون)

یک خاطره نه چندان دور از یکی از همین جوگیرهای متوهم

یکیشون بود تو تاپیک منهدم شده وآیند تالاربورس اومد روی 1700 تومان که سهم به خاطر یک افشای ب بسته شده بود، وعده 1300 داد با قطعیت 100 درصد و گفت از من باید ممنون هم باشید بابت چنین هشداری. چرا که بنیادی هم بانک آینده هیچی نداره و سهم خیلی بالا اومده بدون اصلاح و حتما حتما 1300 رو می بینه.

عده ای بهش گفتن، استاد بی بدیل، تو اصلا متوجه هستی این تکنیکال تکنیکالی که میکنی، محلی از اعراب تو بازار بورس دستوری ایران نداره، چه برسه به سهم های بازار پایه ای با اون درجه از عدم شفافیت و مخدوش بودن اطلاعات!!!

گفت حالا می بینید که من با 25 سال سابقه بورسی و تبحر بالا و دقت 80 درصدی تارگتهایی که میدم، چطور زده ام تو خال

و سهم پس از بازگشایی یک کله تا حوالی 2200 رفت و باز با یک افشای این بار الف بسته شد و پس از بازگشایی، تو بازاری
                  سراسر خونین، 47 درصد مثبت بازگشایی شد.

حالا هشدار به قیمت 1300 رو داشته باشید که هنوز که هنوزه پس از حدود 25 درصد ریزش این سهم از قیمتهای اوج به 2400 تومان نرسیده. یعنی اگر کسی روی 1700 خارج میشد با اون هشدار، کماکان از سودی 30 درصدی محروم شده بود. اون هم تو بازاری که عمدتا بالای 50 درصد اصلاح داشت.

این خاطره رو تعریف کردم که بگم، مشکل از نفس اماره ماست (ریشه تمامی دردها و مشکلات) که وقتی تریبون مفت گیرمون میاد، خودمون رو خفه میکنیم و بایست قبل از هر چیز، ما با منیت و نفسانیات خودمون کنار بیاییم ک بعد دچار عذاب وجدان نشیم.

بقیه اش همش کشکه

/////////////////////////////////

یک سیگنال

هر وقت دیدید کسی زیاد پست میذاره و همه جا سرک میکشه و اظهار وجود میکنه، مثل ویروس کرونا ازش فاصله بگیرید که عجیب آلوده شده به نفس اماره

سیگنال دیگه وضع و حالشه که از پشت کامپیوتر سخته راستی آزماییش و با خواستن کارنامه نمیشه مطمئن شد به صحت مدعا، اما با مشاهده سیگنال فوق و با کنار گذاشتن چند پست از ادعاها، میشه به این جمع بندی رسید که فردی که این همه عاشق تریبون مفته، حرفاش هم قطعا مفته. چرا که حرف مفت خریدار نداره و اگر ما خواهان حرف مفت باشیم (یعنی به حداقل ها و معیارهای ابتدایی کیفی اعتنا نکنیم و هر مزخرفی رو بخونیم و راستی آزمایی نکنیم)، مشکل از ماست که بر ماست.
                  در بیان این سه کم جنبان لبت ... از ذهاب و از ذهب وز مذهبت
                  نا برده رنج، گنج میسر نمی‌شود! مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد

نظر

• Auschwitz
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 443

در اصل توسط Inspired پست شده است View Post
                    به جای این وجدان درد، دنبال ریشه درد باشید که نفس اماره باشه.

تریبون مفت که دستمون میافته، همه جو گیر میشیم و شروع میکنیم به بافتن اراجیف و از به به و چه چه فالوئرها خر کیف میشیم.

تو عمرم جوگیر تر و متوهم تر از این مدعیان علم تکنیکال ندیدم (اون همه چه علمی. مو لا درزش نمیره از نظرشون)

یک خاطره نه چندان دور از یکی از همین جوگیرهای متوهم

یکیشون بود تو تاپیک منهدم شده وآیند تالاربورس اومد روی 1700 تومان که سهم به خاطر یک افشای ب بسته شده بود، وعده 1300 داد با قطعیت 100 درصد و گفت از من باید ممنون هم باشید بابت چنین هشداری. چرا که بنیادی هم بانک آینده هیچی نداره و سهم خیلی بالا اومده بدون اصلاح و حتما حتما 1300 رو می بینه.

عده ای بهش گفتن، استاد بی بدیل، تو اصلا متوجه هستی این تکنیکال تکنیکالی که میکنی، محلی از اعراب تو بازار بورس دستوری ایران نداره، چه برسه به سهم های بازار پایه ای با اون درجه از عدم شفافیت و مخدوش بودن اطلاعات!!!

گفت حالا می بینید که من با 25 سال سابقه بورسی و تبحر بالا و دقت 80 درصدی تارگتهایی که میدم، چطور زده ام تو خال

و سهم پس از بازگشایی یک کله تا حوالی 2200 رفت و باز با یک افشای این بار الف بسته شد و پس از بازگشایی، تو بازاری
                    سراسر خونین، 47 درصد مثبت بازگشایی شد.

حالا هشدار به قیمت 1300 رو داشته باشید که هنوز که هنوزه پس از حدود 25 درصد ریزش این سهم از قیمتهای اوج به 2400 تومان نرسیده. یعنی اگر کسی روی 1700 خارج میشد با اون هشدار، کماکان از سودی 30 درصدی محروم شده بود. اون هم تو بازاری که عمدتا بالای 50 درصد اصلاح داشت.

این خاطره رو تعریف کردم که بگم، مشکل از نفس اماره ماست (ریشه تمامی دردها و مشکلات) که وقتی تریبون مفت گیرمون میاد، خودمون رو خفه میکنیم و بایست قبل از هر چیز، ما با منیت و نفسانیات خودمون کنار بیاییم ک بعد دچار عذاب وجدان نشیم.

بقیه اش همش کشکه

/////////////////////////////////

یک سیگنال

هر وقت دیدید کسی زیاد پست میذاره و همه جا سرک میکشه و اظهار وجود میکنه، مثل ویروس کرونا ازش فاصله بگیرید که عجیب آلوده شده به نفس اماره

سیگنال دیگه وضع و حالشه که از پشت کامپیوتر سخته راستی آزماییش و با خواستن کارنامه نمیشه مطمئن شد به صحت مدعا، اما با مشاهده سیگنال فوق و با کنار گذاشتن چند پست از ادعاها، میشه به این جمع بندی رسید که فردی که این همه عاشق تریبون مفته، حرفاش هم قطعا مفته. چرا که حرف مفت خریدار نداره و اگر ما خواهان حرف مفت باشیم (یعنی به حداقل ها و معیارهای ابتدایی کیفی اعتنا نکنیم و هر مزخرفی رو بخونیم و راستی آزمایی نکنیم)، مشکل از ماست که بر ماست.
                    به به حاج مهدی بلخره عر وس خانم از ماه عسل برگشتن با این آیدی میشه؟!؟!؟!چندمین آیدیت!
                    ی ناسزا بگی به دایی فرهاد یقین ایمانی میارم که خودشی.
                    ای آیدیت مال 1313 هست
                    پی کی
                    2020 کدوماشن؟
                    فن آینده + بولد و رنگی نوشتن + آیدی انگلیسی + شعر و شاعری ووو

نظر

• بهرام نامدار
                      عضو فعال
                      • Oct 2020
                      • 9392

در اصل توسط Microlab پست شده است View Post
                      به به حاج مهدی بلخره عر وس خانم از ماه عسل برگشتن با این آیدی میشه؟!؟!؟!چندمین آیدیت!
                      ی ناسزا بگی به دایی فرهاد یقین ایمانی میارم که خودشی.
                      ای آیدیت مال 1313 هست
                      پی کی
                      2020 کدوماشن؟
                      فن آینده + بولد و رنگی نوشتن + آیدی انگلیسی + شعر و شاعری ووو
                      سلام
                      تعدادی از دوستان قدیم ، اگر آدرس این سایت را پیدا کنند ، خوبه به نظرم ...

فارغ از فاز فکری و عقیدتی آنها ، ما از آمدنشان استقبال می کنیم ...
                      .

نظر

• AK119
                        عضو عادی
                        • Sep 2020
                        • 275

دکترمحسن فخری زاده یکی از دانشمندان حوزه هسته‌ای کشور به دست عوامل تروریست ترور شد
                        این ترور ناجوانمردانه به همه بخصوص ذوقزدگان مذاکره گوشزدمیکند هرگزنباید کوچکترین عقبگردی درمسایل موشکی وهسته ای به بهانه مذاکره بادولت جدیدامریکاداشته باشیم

نظر

• Davar
                          عضو فعال
                          • May 2017
                          • 3083

در اصل توسط AK119 پست شده است View Post
                          دکترمحسن فخری زاده یکی از دانشمندان حوزه هسته‌ای کشور به دست عوامل تروریست ترور شد
                          این ترور ناجوانمردانه به همه بخصوص ذوقزدگان مذاکره گوشزدمیکند هرگزنباید کوچکترین عقبگردی درمسایل موشکی وهسته ای به بهانه مذاکره بادولت جدیدامریکاداشته باشیم
                          اخوی الان از کی طلب حلالیت کردی؟؟

بیانیه صادر کردید؟
                          .

نظر

• AK119
                            عضو عادی
                            • Sep 2020
                            • 275

در اصل توسط dadash پست شده است View Post
                            اخوی الان از کی طلب حلالیت کردی؟؟

بیانیه صادر کردید؟
                            .
                            سلام علیکم
                            نه برادر به هیچ وجه حلالشان نمیکنیم
                            این از سردارمان
                            این هم از امروزمان
                            دوستان یک هفته باید عزای عمومی شود و تعطیل شود/- بورس را ول کنید و همه بروید البته توصیه بنده است

نظر

• Auschwitz
                              عضو فعال
                              • Nov 2020
                              • 443

در اصل توسط *** بهرام خان *** پست شده است View Post
                              سلام
                              تعدادی از دوستان قدیم ، اگر آدرس این سایت را پیدا کنند ، خوبه به نظرم ...

فارغ از فاز فکری و عقیدتی آنها ، ما از آمدنشان استقبال می کنیم ...
                              سلام حتما درست میفرمایید.
                              فقط قصدم این بود که تشابهات و تراوشات حاج مهدی رو یادآوری کنم، والا بنده از ایشون هم چند نکته یادگرفتم و چنروز قبل ازشون یاد کردم.

نظر

• AK119
                                عضو عادی
                                • Sep 2020
                                • 275

سلام علیکم
                                امروز به احترام سردارشهیدمان همگی یک صدا تعطیل میکنیم

نظر

در حال کار...
                                X