طلب حلالیت

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • AK119
    عضو عادی
    • Sep 2020
    • 275

پاسخ : طلب حلالیت

8 دی 1399 تا 28 دی 1399 مجموعاً 20 روز (به کل این زمان ایام فاطمیه می گویند).لازم به ذکر است ایام فاطمیه امسال روز دوشنبه 8 دی 99 برابر با شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) به روایتی فاطمیه اول شروع می شود و روز یکشنبه 28 دی 99 برابر با شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) فاطمیه دوم تمام می شود.
    تسلیت به همه دوستان

نظر

• AK119
      عضو عادی
      • Sep 2020
      • 275

سلام علیکم
      طاعات دوستان قبول حق/-
      از تمامی صفحات من این صفحه حلالیت را خیلی دوست دارم.
      کاش برادران بیشتر عنایت کنند. اما خبر اینجانب من که مفید است این بود که
      |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| |||||||||||||||||||||||||||||||
      شفقنا-حضرت آیت الله العظمی خامنه ای به پرسشی هایی درباره بازار سرمایه پاسخ گفته است.
      به گزارش شفقنا متن پرسش وپاسخ مطرح شده بدین شرح است:
      خرید و فروش سهام در بورس ایران و خارج از کشور
      سؤال: خرید و فروش سهام در بورس جمهوری اسلامی ایران یا خارج از کشور چه حکمی دارد؟
      جواب: به طور کلی فعالیت در بورس جمهوری اسلامی ایران با رعایت قوانین مربوطه، اشکال ندارد و در بورس های خارج از ایران، اگر با رعایت مقررات مربوطه و طبق موازین شرعی باشد (مثلاً ربوی نباشد، سهام شرکت های دارای فعالیت حرام، مانند شراب و خوک نباشد)، اشکال ندارد.
      خمس سهام
      سؤال: اگر با درآمد بین سال در بورس، سهام خرید و فروش کنیم، آیا به آن خمس تعلق می گیرد؟
      جواب: در فرض سؤال سر سال خمسی باید قیمت روز سهام در بورس، محاسبه شده و خمس آن پرداخت شود.
      کسب درآمد از طریق سبدگردانی
      سؤال: اگر فردی که در معاملات بورس اوراق بهادار تخصص ندارد، سرمایه اش را در اختیار اینجانب قرار دهد که برای او سهام شرکت های بورسی را خرید و فروش کنم و مقداری از سود حاصل از معاملات را به او بدهم؛ آیا درآمد حاصل از این نوع معاملات، که اصطلاحاً به آن سبدگردانی گفته می شود، اشکال دارد؟
      جواب: اگر صاحب سرمایه به شما وکالت دهد با سرمایه اش در معاملات بورس درآمد کسب کنید و مقدار مشخصی از سود را به او و بقیه را بابت حق الزحمۀ خود بردارید، اشکال ندارد، البته اگر قانونی در این مورد وجود دارد، باید رعایت شود.

نظر

• کریس گاردنر
        ستاره‌دار (۱۰)
        • Jan 2013
        • 2904

در اصل توسط AK119 پست شده است View Post
        سلام علیکم
        طاعات دوستان قبول حق/-
        از تمامی صفحات من این صفحه حلالیت را خیلی دوست دارم.
        کاش برادران بیشتر عنایت کنند. اما خبر اینجانب من که مفید است این بود که
        |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| |||||||||||||||||||||||||||||||
        شفقنا-حضرت آیت الله العظمی خامنه ای به پرسشی هایی درباره بازار سرمایه پاسخ گفته است.
        به گزارش شفقنا متن پرسش وپاسخ مطرح شده بدین شرح است:
        خرید و فروش سهام در بورس ایران و خارج از کشور
        سؤال: خرید و فروش سهام در بورس جمهوری اسلامی ایران یا خارج از کشور چه حکمی دارد؟
        جواب: به طور کلی فعالیت در بورس جمهوری اسلامی ایران با رعایت قوانین مربوطه، اشکال ندارد و در بورس های خارج از ایران، اگر با رعایت مقررات مربوطه و طبق موازین شرعی باشد (مثلاً ربوی نباشد، سهام شرکت های دارای فعالیت حرام، مانند شراب و خوک نباشد)، اشکال ندارد.
        خمس سهام
        سؤال: اگر با درآمد بین سال در بورس، سهام خرید و فروش کنیم، آیا به آن خمس تعلق می گیرد؟
        جواب: در فرض سؤال سر سال خمسی باید قیمت روز سهام در بورس، محاسبه شده و خمس آن پرداخت شود.
        کسب درآمد از طریق سبدگردانی
        سؤال: اگر فردی که در معاملات بورس اوراق بهادار تخصص ندارد، سرمایه اش را در اختیار اینجانب قرار دهد که برای او سهام شرکت های بورسی را خرید و فروش کنم و مقداری از سود حاصل از معاملات را به او بدهم؛ آیا درآمد حاصل از این نوع معاملات، که اصطلاحاً به آن سبدگردانی گفته می شود، اشکال دارد؟
        جواب: اگر صاحب سرمایه به شما وکالت دهد با سرمایه اش در معاملات بورس درآمد کسب کنید و مقدار مشخصی از سود را به او و بقیه را بابت حق الزحمۀ خود بردارید، اشکال ندارد، البته اگر قانونی در این مورد وجود دارد، باید رعایت شود.
        درود..
        اعلی حضرت کاش دید فرامرزی هم داشتند...اگر از بورس خارج اطلاعی داشته باشند....خواهند فهمید که غیر شفاف ترین و حرام خور ترین بازار ....بازار بورس ایران هست....شرکت خوک و شراب....شرافتش بیشتر از شرکت خودرو سازی ایران هست....
        اعلی حضرت نفرمودند...برای سودی که خمس بهش تعلق میگیره....در صورت زیان کردن....ضرر را از کی باید بگیریم؟!...
        از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
        وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• AK119
          عضو عادی
          • Sep 2020
          • 275

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
          درود..
          اعلی حضرت کاش دید فرامرزی هم داشتند...اگر از بورس خارج اطلاعی داشته باشند....خواهند فهمید که غیر شفاف ترین و حرام خور ترین بازار ....بازار بورس ایران هست....شرکت خوک و شراب....شرافتش بیشتر از شرکت خودرو سازی ایران هست....
          اعلی حضرت نفرمودند...برای سودی که خمس بهش تعلق میگیره....در صورت زیان کردن....ضرر را از کی باید بگیریم؟!...
          سلام علیکم
          اخوی
          این چه گستاخی است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
          تو که هستی؟؟

نظر

• AK119
            عضو عادی
            • Sep 2020
            • 275

سالروز ولادت ام‌ابیها مادر امامت، همسر ولایت و دخت نبوت را خدمت فرزند برومندش امام عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف، مقام معظم رهبری مدظله العالی و بر تمامی دوستداران حضرتش . تبریک و تهنیت عرض می‌کنم.

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
              ستاره‌دار(1)
              • Sep 2020
              • 2057

در اصل توسط AK119 پست شده است View Post
              سالروز ولادت ام‌ابیها مادر امامت، همسر ولایت و دخت نبوت را خدمت فرزند برومندش امام عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف، مقام معظم رهبری مدظله العالی و بر تمامی دوستداران حضرتش . تبریک و تهنیت عرض می‌کنم.
              اشیخ تایپیک رو اشتباه اومدی=))=))
              ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

• چلاغعلی خان خانان
                ستاره‌دار(2)
                • Oct 2020
                • 708

در اصل توسط دکترزیبایی عروق پست شده است View Post
                دوست گرامی این چه فرمایش است شما میفرمایید
                من به خاطر گل روی پرنسس گلتان که شده هم شما را حلال میکنم شماو پرنسستان تاج سرما هستید
                قربان چوبکاری نفرمایید
                دوستان من هم کرونا گرفتم
                پاهایم شل شده
                البته قبلا دست و پایم شل بود/ الان شل تر شده
                گلو ام هم گرفته/ بورس ایران گرفته بود/ البته الان گرفته تر شده....
                بنده هم طلب حلالیت میکنم
                اصلا هم حاضر به زدن فایزر و مدرنا نیستم چون مال جهودها است
                اندوه لبنان کشت ما را...
                موسی جلودار است..........
                آخرین ویرایش توسط چلاغعلی خان خانان؛ 2021/05/17, 04:27.

نظر

در حال کار...
                X