چی ؟... همه چی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • جان اسنو.
    ستاره دار (1)
    • Jul 2020
    • 1992

پاسخ : چی ؟... همه چی

@};-@};-@};-...Helping hands are more valuable than praying lips

نظر

• جان اسنو.
      ستاره دار (1)
      • Jul 2020
      • 1992

جلسه مهم آیا بودجه محور جلسه است
      عصر امروز؛ جلسه شورای ‌عالی هماهنگی اقتصادی با حضور سران قوا برگزار می‌شود
      جلسه شورای ‌عالی هماهنگی اقتصادی با حضور سران سه قوه عصر امروز در نهاد ریاست جمهوری برگزار می‌شود.

امیدوارم هرچی هست ختم به خیر و به نفع بازار سرمایه بشه بازار تازه میخاد که جان بگیره. ارزش معاملاتش بالا بره و غیره امیدوارم خرابش نکنند .

نظر

• جان اسنو.
        ستاره دار (1)
        • Jul 2020
        • 1992

بیانیه مشترک وزرای خارجه ایران و ۱+۴ درباره برجام

?اعضای برجام ضمن تاکید دوباره بر تعهدشان جهت حفظ توافق، تلاش­هایشان در این راستا را تصریح نمودند.

?آنها تداوم ضرورت اجرای کامل و موثر برجام توسط همه طرف­ها و پرداختن به چالش­های کنونی اجرای [برجام]، از جمله در زمینه عدم­ اشاعه هسته­‌ای و تعهدات رفع تحریمی را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

?وزرا دورنمای یک بازگشت محتمل ایالات متحده به برجام را مورد توجه قرار دادند و بر آمادگی خود برای پرداختن به این موضوع با نگاهی مثبت و در یک تلاش مشترک تاکید داشتند./ عصرایران

نظر

• mahsa m
          عضو جدید
          • May 2020
          • 5

سلام در مورد ریشمک نظری ندارید؟

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

در اصل توسط سهامدار خرد پست شده است View Post
            الان که اون ده میلیون رو هم دادن
            باز هم نظرتون روی عشق وحال هست؟
            ببخشید که جسارت میکنم
            سلام. نه بابا. /:.weirdsmiley.://:.wacsmiley.://:.zzzzzz.://:.negaran.:/ انگار منتظر بودند من بگویم! حقوقی هم خالی نکرد. همان حقیقی که داشت می‌برد بالا انگار خالی کرد.
            کل داد و ستد امروز ۵۰۰ میلیارد ریال بود. گمان کنم از این ۵۰۰ میلیارد ریال ۷۰-۸۰ میلیاردش کار آن حقیقی بود که پیچید به بازی./:.hmmsmiley.:/:.thumbsdownsmileyan/:.nono.:/ ۹۰ تا هم مثلا کار حقوقی. (باقی هم اکبرآقا)
            و بدشانسی این که من در صف خرید بودم و به همین شیوه به من فروختند. /:.ohno-smiley.:/
            (هم‌اکنون نیازمند دعای سبزتان هستیم.../:.happysmiley:./)
            خلاصه این که با این وضع بازرگانی‌ای که ما داریم انجام می‌دهیم... خدا فقط آخرعاقبتمان را ختم به خیر نمایند. @};-
            ------------------------------------
            ولی گذشته از این موضوع... جنبه‌ی مثبت قضیه را هم ببینیم (خوش‌بینی). و نکات دیگر را هم فهرست کنیم ببینیم چه می‌شود آخرش؟ (جناب جانِ جان هم اگر موردی دیدند بیافزایند. @}
            ۱- یا بیشتر از این نداشت یا این که بیشتر از این نفروخت. حالا هر که بود. و در پایان بازی قیمت روی مثبت بسته شد. نه منفی. (و کلا زیر ۲ درصد مثبت هم نیامد امروز.) یعنی چه؟ یعنی یا بیشتر نداشته یا بیشتر نخواسته. که بفروشد.
            ۲- توجه داشته باشیم که شپترو همیشه یک نماد سفته‌بازی درجه یک بوده. (اگر اشتباه نکنم مدیرعامل و حتی حسابرس (!) هم دستشان تو بازی بود! یادم می‌آید می‌گفتند مدیرعامل تو اوج خودرویی‌ها تو سال ۹۵ (؟) (شاید هم ۹۶) رفته بود یک عالم سهام شرکت‌های خودرویی را با پول شپترو خریده بود!!!! :D آن هم از یک عده حقیقی کله گنده! و دقیقا آن حقیقی‌ها که سهامشان را فروخته بودند قیمت سهام افت کرده بود! (خوب این یعنی چه؟) و این که می‌گفتند وسط مجمع دست حسابرس را رو کرده بودند و حسابرس از مجمع فرار کرده بوده! :D)
            ۳- موقع پایین آمدن (از اوایل برج ۶ - از ۹۰ هزار ریال) یک سره پایین آمده و هیچ دره و قله‌ای ایجاد نکرده. مانند یک شکاف قیمتی. این کار را برای بالا رفتن آسان می‌کند.
            ۴- کل بازار امروز به خاطر اظهار فضل جناب فریدون سابق (روحانی امروز) عزیز یک حالی به حالی شدنی داشت. این فروش ۱۰ میلیونی شاید به خاطر آن بوده باشد. پس باید کل بازار را بررسی کرد برای بررسی این نماد و واکنشش. البته خدا را شکر جناب رئیس‌جمهور پایگاه مردمی خاصی دیگر برایشان نمانده و اصطلاحا حرفشان در رو ندارد و حتی در بین احزاب همان اصلاح‌طلبان هم دارند اظهار برائت می‌کنند از ایشان و دیگر ایشان را تـــَکرار نمی‌کنند. پس احتمالا این بازی رفراندوم تاثیر کمی روی بورس خواهد داشت. (نمی‌دانم؟ این اکنون واقع‌بینی است؟ یا دارم به خودم دلداری می‌دهم؟/:.mellowsmiley.:/:D به هر روی... ان‌شاءالله که کسی به این بازی رفراندوم وقعی نمی‌نهد/ننهد.) به ویژه این که رهبر گفتند صورت هم را ببوسید و بعدش قالیباف گفت ما مشکلی نداریم و در آخر هم آقای فریدون گفتند بیایید خانه‌ی ما مهمانی و آنها هم قبول کردند و اینها هم گفتند حالا که شما قبول کردید ما هم قبول می‌کنیم بودجه را اصلاح کنیم و خلاصه اگر خدا بخواهد صلوات فرستادند تمام شد رفت پی کارش. (رفراندومم کجا بود تو این هاگیر واگیر؟)
            ۵- در مورد بازار حواسمان به این ۱٫۵ میلیون هم باشد. بازار داشت/دارد خودش را آماده می‌کند که از این گردنه رد شود. این افتی هم که داشت احتمالا به خاطر بازگشت موقت (Pull Back) بوده. اصلا بگذارید تصویرش را بگذارم: https://i.vgy.me/aeTKWB.png دارم احساس می‌کنم که یک دست از این قر و ادا ها که در بازار دیده می‌شود پیشاپیش واکنش به آنجا است. دارند خودشان را آماده می‌کنند. (حالا وضع پالایشی‌ها و خودرویی‌ها و بانکی‌ها هم دیدنی می‌شود اینجا.
            ۶- پیش‌تر یک حجم بزرگتر هم داشته.
            ۷- اگر دقت کرده باشید کسی که خالی کرد تا میانه روز این کار را نکرده بود. یکباره (احتمالا به واسطه همین آقای روحانی گرامی) این کار را کرد.
            ۸- شمع فردا بسیار تعیین کننده می‌شود اینجا. و البته واکنش حقوقی. روز ۲۵ ام برج ۹ (همین چند روز پیش) پس از آن حجم بزرگ حقوقی حمایت کرده! (با این که پیش از آن و پس از آن داشته می‌فروخته!) در کل این مهمترین نکته است. اگر فردا بازی در آورد که خداحافظی می‌کنم. اگر مانند مرد ایستاد (مانند امروز کروی) و تاب آورد و به بازی رفراندوم کاری نداشت ما هم کاری‌اش نداریم.
            «محمد حسین» هستم.
            امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• naser57
              عضو عادی
              • Dec 2020
              • 152

سلام اسنو جان خوبی ؟
              نظرت در مورد بکام و ثاخت چیه استاد تکنیکال ؟

نظر

• جان اسنو.
                ستاره دار (1)
                • Jul 2020
                • 1992

در اصل توسط naser57 پست شده است View Post
                سلام اسنو جان خوبی ؟
                نظرت در مورد بکام و ثاخت چیه استاد تکنیکال ؟

سلام اختیار دارین استاد شاگرد نداریم همه دانش جوییم . به بکام اصلا دست نزین بکام تو کف قیمتی قرار داره و جدیدا روند نزولی رو شکسته مقاومت پیش رو 530 هست که اگه رد کنه احتیاج به اپدیت داره .ثاخت دقیقا روی حمایت قرار داره بنظر من حمایت هنوز شکسته نشده و میتونه از همین محدوده برگرده . فردا روز مهمی برای سهمه اگه نتونه واکنش مناسبی نشون بده تا 400 برای پولبک عقب نشینی داره

نظر

• azad.
                  عضو فعال
                  • Jun 2019
                  • 962

سلام و عرض ادب
                  میشه زحمت بکشید وآذر رو یه بررسی بفرمایید...خییلی داره اذیت میکنه..گویا تغییر مدیریت هست و ...
                  ممنون

نظر

• جان اسنو.
                    ستاره دار (1)
                    • Jul 2020
                    • 1992

در اصل توسط mahsa m پست شده است View Post
                    سلام در مورد ریشمک نظری ندارید؟
                    سلام . بهتره کم کم با سیو سو خارج بشین ریشمک از حوالی 3050 در عرض حدود یک ماه کاری رسیده به 6570 تومان و داره به مهمترین مقاومت خودش نزدیک میشه که بعید بنظر میرسه توانایی شکستش رو داشته باشه . اگر هم قضد خرید دارین فعلا دست نگه دارین سهم های بهتر دیگه ای هم هست که ریسک به مراتب کمتری دارن

نظر

• جان اسنو.
                      ستاره دار (1)
                      • Jul 2020
                      • 1992

یعنی هیچی بدون شرح . همه چیز کاملا گویاست . یکی از بهترین چارت هایی هست که این چند وقته دیدم صبح هم گفتم تو واچ لیست قرارش بدین تا به محض استارت که دیر نیست سوار بشین . چارت واذر منو یاد کماسه 4400 تومانی میندازه

نظر

• azad.
                        عضو فعال
                        • Jun 2019
                        • 962

ممنون.زحمت کشیدین.انشااله که به زودی حرکت کنه

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

جان جان سلام. افرا را هم نگاه می‌اندازید؟ دارد خط شکنی می‌کند.
                          «محمد حسین» هستم.
                          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mahsa m
                            عضو جدید
                            • May 2020
                            • 5

ممنون

نظر

• amirmousavi
                              عضو عادی
                              • Oct 2020
                              • 38

در اصل توسط جان اسنو. پست شده است View Post

یعنی هیچی بدون شرح . همه چیز کاملا گویاست . یکی از بهترین چارت هایی هست که این چند وقته دیدم صبح هم گفتم تو واچ لیست قرارش بدین تا به محض استارت که دیر نیست سوار بشین . چارت واذر منو یاد کماسه 4400 تومانی میندازه
                              سلام خوب هستید؟ استارت از نظر شما چطوریه؟

نظر

• سهامدار خرد
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 2323

در اصل توسط جان اسنو. پست شده است View Post

جان جان سلام
                                درچه صورت وبا چه شرایطی این خط زرد رو بشکنه اوضاعش بی ریخت میشه
                                باتشکر

نظر

در حال کار...
                                X