چی ؟... همه چی
Collapse
X
-
پاسخ : چی ؟... همه چی
جلسه مهم آیا بودجه محور جلسه است
عصر امروز؛ جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی با حضور سران قوا برگزار میشود
جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی با حضور سران سه قوه عصر امروز در نهاد ریاست جمهوری برگزار میشود.
امیدوارم هرچی هست ختم به خیر و به نفع بازار سرمایه بشه بازار تازه میخاد که جان بگیره. ارزش معاملاتش بالا بره و غیره امیدوارم خرابش نکنند .@};-@};-@};-...Helping hands are more valuable than praying lips
نظر
-
بیانیه مشترک وزرای خارجه ایران و ۱+۴ درباره برجام
?اعضای برجام ضمن تاکید دوباره بر تعهدشان جهت حفظ توافق، تلاشهایشان در این راستا را تصریح نمودند.
?آنها تداوم ضرورت اجرای کامل و موثر برجام توسط همه طرفها و پرداختن به چالشهای کنونی اجرای [برجام]، از جمله در زمینه عدم اشاعه هستهای و تعهدات رفع تحریمی را مورد بحث و بررسی قرار دادند.
?وزرا دورنمای یک بازگشت محتمل ایالات متحده به برجام را مورد توجه قرار دادند و بر آمادگی خود برای پرداختن به این موضوع با نگاهی مثبت و در یک تلاش مشترک تاکید داشتند./ عصرایران@};-@};-@};-...Helping hands are more valuable than praying lips
نظر
-
در اصل توسط سهامدار خرد پست شده است View Postالان که اون ده میلیون رو هم دادن
باز هم نظرتون روی عشق وحال هست؟
ببخشید که جسارت میکنم
کل داد و ستد امروز ۵۰۰ میلیارد ریال بود. گمان کنم از این ۵۰۰ میلیارد ریال ۷۰-۸۰ میلیاردش کار آن حقیقی بود که پیچید به بازی./:.hmmsmiley.:/:.thumbsdownsmileyan/:.nono.:/ ۹۰ تا هم مثلا کار حقوقی. (باقی هم اکبرآقا)
و بدشانسی این که من در صف خرید بودم و به همین شیوه به من فروختند. /:.ohno-smiley.:/
(هماکنون نیازمند دعای سبزتان هستیم.../:.happysmiley:./)
خلاصه این که با این وضع بازرگانیای که ما داریم انجام میدهیم... خدا فقط آخرعاقبتمان را ختم به خیر نمایند. @};-
------------------------------------
ولی گذشته از این موضوع... جنبهی مثبت قضیه را هم ببینیم (خوشبینی). و نکات دیگر را هم فهرست کنیم ببینیم چه میشود آخرش؟ (جناب جانِ جان هم اگر موردی دیدند بیافزایند. @}
۱- یا بیشتر از این نداشت یا این که بیشتر از این نفروخت. حالا هر که بود. و در پایان بازی قیمت روی مثبت بسته شد. نه منفی. (و کلا زیر ۲ درصد مثبت هم نیامد امروز.) یعنی چه؟ یعنی یا بیشتر نداشته یا بیشتر نخواسته. که بفروشد.
۲- توجه داشته باشیم که شپترو همیشه یک نماد سفتهبازی درجه یک بوده. (اگر اشتباه نکنم مدیرعامل و حتی حسابرس (!) هم دستشان تو بازی بود! یادم میآید میگفتند مدیرعامل تو اوج خودروییها تو سال ۹۵ (؟) (شاید هم ۹۶) رفته بود یک عالم سهام شرکتهای خودرویی را با پول شپترو خریده بود!!!! :D آن هم از یک عده حقیقی کله گنده! و دقیقا آن حقیقیها که سهامشان را فروخته بودند قیمت سهام افت کرده بود! (خوب این یعنی چه؟) و این که میگفتند وسط مجمع دست حسابرس را رو کرده بودند و حسابرس از مجمع فرار کرده بوده! :D)
۳- موقع پایین آمدن (از اوایل برج ۶ - از ۹۰ هزار ریال) یک سره پایین آمده و هیچ دره و قلهای ایجاد نکرده. مانند یک شکاف قیمتی. این کار را برای بالا رفتن آسان میکند.
۴- کل بازار امروز به خاطر اظهار فضل جناب فریدون سابق (روحانی امروز) عزیز یک حالی به حالی شدنی داشت. این فروش ۱۰ میلیونی شاید به خاطر آن بوده باشد. پس باید کل بازار را بررسی کرد برای بررسی این نماد و واکنشش. البته خدا را شکر جناب رئیسجمهور پایگاه مردمی خاصی دیگر برایشان نمانده و اصطلاحا حرفشان در رو ندارد و حتی در بین احزاب همان اصلاحطلبان هم دارند اظهار برائت میکنند از ایشان و دیگر ایشان را تـــَکرار نمیکنند. پس احتمالا این بازی رفراندوم تاثیر کمی روی بورس خواهد داشت. (نمیدانم؟ این اکنون واقعبینی است؟ یا دارم به خودم دلداری میدهم؟/:.mellowsmiley.:/:D به هر روی... انشاءالله که کسی به این بازی رفراندوم وقعی نمینهد/ننهد.) به ویژه این که رهبر گفتند صورت هم را ببوسید و بعدش قالیباف گفت ما مشکلی نداریم و در آخر هم آقای فریدون گفتند بیایید خانهی ما مهمانی و آنها هم قبول کردند و اینها هم گفتند حالا که شما قبول کردید ما هم قبول میکنیم بودجه را اصلاح کنیم و خلاصه اگر خدا بخواهد صلوات فرستادند تمام شد رفت پی کارش. (رفراندومم کجا بود تو این هاگیر واگیر؟)
۵- در مورد بازار حواسمان به این ۱٫۵ میلیون هم باشد. بازار داشت/دارد خودش را آماده میکند که از این گردنه رد شود. این افتی هم که داشت احتمالا به خاطر بازگشت موقت (Pull Back) بوده. اصلا بگذارید تصویرش را بگذارم: https://i.vgy.me/aeTKWB.png دارم احساس میکنم که یک دست از این قر و ادا ها که در بازار دیده میشود پیشاپیش واکنش به آنجا است. دارند خودشان را آماده میکنند. (حالا وضع پالایشیها و خودروییها و بانکیها هم دیدنی میشود اینجا.
۶- پیشتر یک حجم بزرگتر هم داشته.
۷- اگر دقت کرده باشید کسی که خالی کرد تا میانه روز این کار را نکرده بود. یکباره (احتمالا به واسطه همین آقای روحانی گرامی) این کار را کرد.
۸- شمع فردا بسیار تعیین کننده میشود اینجا. و البته واکنش حقوقی. روز ۲۵ ام برج ۹ (همین چند روز پیش) پس از آن حجم بزرگ حقوقی حمایت کرده! (با این که پیش از آن و پس از آن داشته میفروخته!) در کل این مهمترین نکته است. اگر فردا بازی در آورد که خداحافظی میکنم. اگر مانند مرد ایستاد (مانند امروز کروی) و تاب آورد و به بازی رفراندوم کاری نداشت ما هم کاریاش نداریم.«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر
-
در اصل توسط naser57 پست شده است View Postسلام اسنو جان خوبی ؟
نظرت در مورد بکام و ثاخت چیه استاد تکنیکال ؟
سلام اختیار دارین استاد شاگرد نداریم همه دانش جوییم . به بکام اصلا دست نزین بکام تو کف قیمتی قرار داره و جدیدا روند نزولی رو شکسته مقاومت پیش رو 530 هست که اگه رد کنه احتیاج به اپدیت داره .ثاخت دقیقا روی حمایت قرار داره بنظر من حمایت هنوز شکسته نشده و میتونه از همین محدوده برگرده . فردا روز مهمی برای سهمه اگه نتونه واکنش مناسبی نشون بده تا 400 برای پولبک عقب نشینی داره@};-@};-@};-...Helping hands are more valuable than praying lips
نظر
-
در اصل توسط mahsa m پست شده است View Postسلام در مورد ریشمک نظری ندارید؟@};-@};-@};-...Helping hands are more valuable than praying lips
نظر
-
نظر
-
در اصل توسط جان اسنو. پست شده است View Post
نظر
-
در اصل توسط جان اسنو. پست شده است View Post
درچه صورت وبا چه شرایطی این خط زرد رو بشکنه اوضاعش بی ریخت میشه
باتشکر