چی ؟... همه چی
Collapse
X
-
پاسخ : چی ؟... همه چی
در اصل توسط جان اسنو. پست شده است View Postحواستون به وآذر باشه و تو واچ لیست قرار بدین چارت فوالعاده ای داره هر لحظه امکان برگشت وجود داره خودم یک برگ سهم هم هنوز ندارم .میگم هنوز چون متصرد ورود هستم و مثل همیشه به محض ورود تو تایپک امروز چرا اعلام میکنم :x
در اصل توسط جان اسنو. پست شده است View Post
@};-@};-@};-...Helping hands are more valuable than praying lips
نظر
-
در اصل توسط جان اسنو. پست شده است View Postپترول 6 ماهه با سرمایه جدید 3660 ریال سود هر سهم محقق کرده و عمده ان از محل سود فروش سرمایه گذاری هاست
شپنا در 6 ماهه حسابرسی شده با افزایش سود از 767 به 852 ریال سود را افزایش داده (با سرمایه قدیم )
کگهر در 6 ماهه در سود اصلی 1118 ریال سود 9 ماهه 1893 ریال و پیشرفت خوبی در این مدت داشته البته هر دو سود با سرمایه قدیم لحاظ شده است
شبندر در حسابرسی شده رشد سود داشته و 6 ماهه 1234 ریال سود حسابرسی شده محقق کرده این عدد 1081 ریال بود
صبا تامین با سرمایه قدیم 2831 و با سرمایه حدید 943 ریال سود محقق کرده
شراز جز ان دسته از شرکت هایی بود که عقب گرد کرد در حسابرسی شده کمتر شد و 6362 ریال سود محقق کرده
پارسان در 12ماهه 1415 ریال سود محقق کرده
وساخت در 12ماهه 4550 ریال سود محقق کرده
فاراک در 12ماهه 32 ریال سود تلفیقی و سود اصلی 45 ریال محقق کرده
تاصیکو را باید در 12ماهه دید ولی در هر صورت 6 ماهه به سود 96 ریالی رسیده
تیپیکو در 12ماهه باید بررسی شود ولی در هر صورت در 6 ماهه 183 ریال سود محقق کرده
تاپیکو در 6 ماهه 79 ریال سود محقق کرده است باید گارش 12ماهه شرکت را بررسی کرد
کفرآور در 3 ماهه امسال برخلاف 3 ماهه قبل به سود83 ریالی رسیده است مدت مشابه 7 ریال زیان داشته
وخاور در 6 ماهه تلفیقی حسابرسی شده 517 و در 6 ماهه سود اصلی 413 ریال سود محقق کرده
وآذر در 12ماهه با کمک سود غیرعملیاتی به سود6442 ریالی رسیده
شکلر 3 ماهه متفاوتی داشته و 841 ریال سود محقق کرده سهم 439 میلیارد ریال سود عملیاتی و 420 میلیارد ریال سود خالص دارد
فجر از انباشته افزایش سرمایه رو کرد
پیشنهاد هیئت مدیره به مجمع عمومی فوق العاده در خصوص افزایش سرمایه شرکت فولاد اميرکبير کاشان
درصد افزایش سرمایه: 186 درصد
محل تامین: سود انباشته@};-@};-@};-...Helping hands are more valuable than praying lips
نظر
-
در اصل توسط جان اسنو. پست شده است View Postنه اصلا شپنا تو کفشه باید دیگه از این نقاط کم کم برگرده . من کماسه رو تو محدوده های فعلی میپسندم ضمن اینکه کماسه هم افزایش سرمایه بالای هزار درصدی از تجدید داره . پتایر بهتر بود از قبلا میخریدین ولی خب اگه دیدتون شرکت در مجمع هست هیچ مشکلی نداره فقط کمی صبوری میخواد .@};-@};-@};-...Helping hands are more valuable than praying lips
نظر
-
جوین
مرحله_چهارم از روند افزایش سرمایه
آگهی #دعوت به #مجمع_عمومی_فوق_العاده جهت تصویب #افزایش_سرمایه
✅ تاریخ پیشنهادی جهت برگزاری #مجمع_عمومی_فوق العاده : 99/10/18
✅ #درصد_افزایش_سرمایه : 490%
✅ محل تامین #افزایش_سرمایه : #تجدید ارزیابی دارایی ها@};-@};-@};-...Helping hands are more valuable than praying lips
نظر
-
در اصل توسط roya123 پست شده است View Postجناب اسنو؟ بانک دی رو هنوز دارین؟؟؟
@};-@};-@};-...Helping hands are more valuable than praying lips
نظر
-
در اصل توسط جان اسنو. پست شده است View Post
هیت مپ بازار در پایان معاملات امروز مورخ 99/10/2 . هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد :x
چه جمله ای /:.grlim:./
هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد
از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،
نظر
-
ثبت افزایش سرمایه ناشی از تجدید ارزیابی داراییها.........در سریعترین زمان ممکن........فقط 10 روز بعد از تشکیل مجمع(بالای 200 درصد)
نماد:گکوثر
واقعا اگر می دانستم به این زودی ثبت می کند،حتما در افزایشش شرکت می کردم.
پس چرا بقیه شاید تا 40 روز هم معطل می کنند؟؟!!!
نظر
نظر