*****انتخابات1400*****
Collapse
X
-
-
پاسخ : *****انتخابات1400*****
همه میایند..غیر همتی و مهر علیزاده (-:
همه ی ۵ کاندیدا در دولت بعد حضور دارن..
جز ((((جیناب اقای هیمتیییی)))///
نظر
-
بابا حوصله مون سر رفت
چرا انصراف نمیدن؟!
خودشونم دیگه بی حال شدن!نه فحشی! نه درگیری! نه افشاگری!نه کمپین وسط خیابونی!!
نظر
-
در اصل توسط Davar پست شده است View Postمسئولی که درد خدمت داشته باشه توی سیستم ج.ا چیکار میکنه؟
مگه هست؟ مگه داریم؟
یه نفر رو مثال بزنید لطفا؟ نام ببرید ما بشناسیمشون.
آدمای خوب و مثبتی که دور و ورتون میبینید کاره ای نیستند
مثلا رئیس شعبه بانکی یا مدیر مدرسه ای
بنده هر کسی که توی این نظام مقدس شناختم یا دزد بوده یا خبرش بعدا خواهد اومد که دزد بوده.
.
عرض ادب و احترام...
داور جان من اهل دروغ نیستم... خیلی وقت هست به این سایت ها سر نمیزنم... فروم بورسی توی یکی از تب های مرورگر ذخیره شده و چند تا از تاپیک هاش مثل همین رو هفته ای یکبار بالا میارم و 1-2 صفحه آخر رو مرور میکنم و می بندم...
نه اینجا و هیچ جای دیگه مثل سابق بحث با کسی نمیکنم. افتادم به خوندن کتاب.... چندین ماه هست کمتر حرف میزنم و بیشتر میبینم و میخونم....
حالا چرا این رو نوشتم؟ چون دیدم بعضی ها به دلسوزانی مثل شما که جز منفعت ایران و ایرانی هیچ فکر و خواسته ای نداری نامهربانی میکنن و دهن ناجورشون رو باز میکنن و رو اصلی خودشون نشون میدن...
خلاصه حرفم این بود... این جماعت رو بگذار به حال خودشون و رهاشون کن.... 42 سال هست همه چیز مشخص شده و مردم همه چی رو دیدن... همه حزب ها ... همه افراد..چه داخل حکومت چه خارج حکومت... اگر قراره باز هم گول بخورن... دیگه کاری از دست ما ساخته نیست.... آینده خودشون و فرزندانشون هست.... ما هم قطره ای در این جمعیت 85 میلیون... اینا که اینجا صبح تا شب می نویسن و افاضه فضل میکنن فکر میکنی آدم های کتاب خونده هستن؟؟ ته تهش پای تحلیل های صادق زشت کلام و عباس عبدی و زیدآبادی بودن و هستن....
یک زمانی فکر میکردم افرادی که تو بورس مشغول هستن و این فروم ها سر میزنن به خاطر اینکه زیاد مطالعه دارن بیشتر میفهمن... این اواخر 100 درصد مطمئن شدم اینا از مردم کف خیابون هم سالها عقب هستن... خودت نوشته ها بخون... هنوز دنبال فردی تو این سیستم میگردن که معجزه کنه...در صورتی که مردم کف خیابون چندین ساله که از همه افراد داخل سیستم بریدن... همه اینا رو باید رها کرد تا بدبختی به سراغشون بیاد...
امثال من و شما کسی هستیم که انتصابات 92 و 96 که مردم صف میکشیدن، نظاره گر بودیم.... الان که دیگه این بازی ها تهوع آوره... رهاشون کن و بزار تو افراد همین سیستم بچرخن... تا طعم بدبختی رو نچشن فایده نداره...
شاد و سلامت باشی.... @};-
نظر
-
به خودتان رحم نمی کنید لااقل به فرزندان و نواده گانتان رحم کنید!!!! اصلاحات ساختاری و بنیادی ضرورتی انکار ناپذیر است تاخیر در انجام این کار فقط فرصت سوزی برای کشور و تحمیل هزینه های بیشتر بر مردم و مملکت است .
چه رای بدهید و چه رای ندهید مشکلات پابرجا خواهند بود!!!!
نظر
-
در اصل توسط رادین1 پست شده است View Postبه خودتان رحم نمی کنید لااقل به فرزندان و نواده گانتان رحم کنید!!!! اصلاحات ساختاری و بنیادی ضرورتی انکار ناپذیر است تاخیر در انجام این کار فقط فرصت سوزی برای کشور و تحمیل هزینه های بیشتر بر مردم و مملکت است .
چه رای بدهید و چه رای ندهید مشکلات پابرجا خواهند بود!!!!
نظر
-
در اصل توسط linux_linda پست شده است View Postاونایی که رآی میدن از خود حکومت هستن
از شهرستانها خبر دارم مردم خیلی شاکی هستن .هیچ کس مشارکت نمیکنه.آمار حداکثر همونیه که قبل از شروع بود یعنی 30%
در تهران همه رای نمیدن.غیر از بقول دوستمون فقط خود حکومتیا!
اجماع سنگینی بر رای ندادن تشکیل شده
از طرفی خیال حکومت راحته.مطمینا آمار واقعی اعلام نمیکنن.یک آمار مهندسی شده!دیگه دکترا دارن توی این کار!
کار حتی به دور دوم هم نمیرسه.باید زودتر تگلیف دولت بعد مشخص بشه تا زودتر برجام جمع و جورش کنن.شل بگیرن دوباره ایران میره شورای امنیت و دیگه معلوم نیست چی میشه
اما یک خبر دیگه .اگه دقت کرده باشید از بعد نوار ضبط شده مصاحبه ظریف تقریبا توی مذاکرات هیچ کاره شده! اصلا دیگه اسمش نیست!!یله درست حدس زدید ظریف نشوندن کنار(وگفتن چراغ خاموش تا آخر دوره بمون.تمام!)وهر دولتی بیاد صد در صد عراقچی وزیره
از الانم داره همه کارای مذاکرات خودش انجام میده تا وقتی رسما وزیر بشه
نظر
-
در اصل توسط کاوه آهنگر پست شده است View Postرایی در کار نیست!
از شهرستانها خبر دارم مردم خیلی شاکی هستن .هیچ کس مشارکت نمیکنه.آمار حداکثر همونیه که قبل از شروع بود یعنی 30%
در تهران همه رای نمیدن.غیر از بقول دوستمون فقط خود حکومتیا!
اجماع سنگینی بر رای ندادن تشکیل شده
از طرفی خیال حکومت راحته.مطمینا آمار واقعی اعلام نمیکنن.یک آمار مهندسی شده!دیگه دکترا دارن توی این کار!
کار حتی به دور دوم هم نمیرسه.باید زودتر تگلیف دولت بعد مشخص بشه تا زودتر برجام جمع و جورش کنن.شل بگیرن دوباره ایران میره شورای امنیت و دیگه معلوم نیست چی میشه
اما یک خبر دیگه .اگه دقت کرده باشید از بعد نوار ضبط شده مصاحبه ظریف تقریبا توی مذاکرات هیچ کاره شده! اصلا دیگه اسمش نیست!!یله درست حدس زدید ظریف نشوندن کنار(وگفتن چراغ خاموش تا آخر دوره بمون.تمام!)وهر دولتی بیاد صد در صد عراقچی وزیره
از الانم داره همه کارای مذاکرات خودش انجام میده تا وقتی رسما وزیر بشه
ببخشید اگر بهتون برنخوره، خب اینکه جواد ضخیم کنار باشه یا وسط باشه یا عراقچی یا قلم چی یا نمیدونم بغل چی بخواد وزیر بشه چه دردی از ما مردم دوا میشه؟ این بازی ها تکراری شده... آشغال ، آشغاله.... بوی تعفن میده... فرق هم نمیکنه توش چی باشه... کیسه آشغال رو باید گذاشت دم در تا ببرنش...
این جماعت همشون آشغالن و بوی تعفنشون کل ایران رو گرفته... حالا اینکه ایران سالیانه 70-80 میلیارد دلار میشه باهاش معامله کرد واسه همین از چین و روسیه گرفته تا اروپا همه هوای آخوندها رو دارن، ما نباید وارد این بحث ها بشیم.
بازم ببخشید
نظر
-
در اصل توسط sundaaay پست شده است View Post[/B]
ببخشید اگر بهتون برنخوره، خب اینکه جواد ضخیم کنار باشه یا وسط باشه یا عراقچی یا قلم چی یا نمیدونم بغل چی بخواد وزیر بشه چه دردی از ما مردم دوا میشه؟ این بازی ها تکراری شده... آشغال ، آشغاله.... بوی تعفن میده... فرق هم نمیکنه توش چی باشه... کیسه آشغال رو باید گذاشت دم در تا ببرنش...
این جماعت همشون آشغالن و بوی تعفنشون کل ایران رو گرفته... حالا اینکه ایران سالیانه 70-80 میلیارد دلار میشه باهاش معامله کرد واسه همین از چین و روسیه گرفته تا اروپا همه هوای آخوندها رو دارن، ما نباید وارد این بحث ها بشیم.
بازم ببخشید
نظر
-
در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Postاره بابا همه آشغالن تو خوبی، یارو از ۱۵ سالگی رفته جبهه، از ۱۸ سالگی مدارج علمی رو با شایستگی یکی بع از دیگری طی کرده، اگه فقط جایگاه شغلیش رو در نظر بگیریم هزاران بیمار رو طی این سالها معالجه کرده، حرفاش و برنامه هاش همه حرف حساب، کارنامه ش همه خدمت به کشور، اون اشغاله تو خوبی.
چند ماه پیش که پی در پی مسدود میشدی یک ایمیل به مدیریت سایت زدم و گفتم این روند درست نیست. علیرضا حسنی باید بتونه حرفش رو بزنه... چرا ایمیل زدم؟ نه باهات مباحثه ای داشتم و نه علاقه ای به نوشته هاتون... صرفا به خاطر اینکه به آزادی بیان اعتقاد دارم و در حرف خلاصه نمیشه..عمل میکنم....الان تو ایمیل هام گشتم و اون ایمیل هم نبود چون هر چند وقت یکبار ایمیل هام پاک میکنم اما مدیریت سایت میتونه صحت صحبت من رو تائید کنه...
منم گذشت اون زمان که با بقیه بحث میکردم... 100 بار هم بنده رو نقل و قول بفرمائید پاسخی نمیدم... راحت باشید.
نظر
-
در اصل توسط sundaaay پست شده است View Postچند ماه پیش که پی در پی مسدود میشدی یک ایمیل به مدیریت سایت زدم و گفتم این روند درست نیست. علیرضا حسنی باید بتونه حرفش رو بزنه... چرا ایمیل زدم؟ نه باهات مباحثه ای داشتم و نه علاقه ای به نوشته هاتون... صرفا به خاطر اینکه به آزادی بیان اعتقاد دارم و در حرف خلاصه نمیشه..عمل میکنم....الان تو ایمیل هام گشتم و اون ایمیل هم نبود چون هر چند وقت یکبار ایمیل هام پاک میکنم اما مدیریت سایت میتونه صحت صحبت من رو تائید کنه...
منم گذشت اون زمان که با بقیه بحث میکردم... 100 بار هم بنده رو نقل و قول بفرمائید پاسخی نمیدم... راحت باشید.
یعنی این همه صحبت های من رو شنیدی هنوز نفهمیدی من اکثر فعالیت هام و طرف صحبت ها و نقد هام تو لینکدین و اینستاگرام و تلگرام و شبکه های اجتماعی اساتید دانشگاه ها و اقتصاد دان ها و حرفه ای های کت و کلفت هستن نه چارتا سهامدار بدبخت گیرکرده تو سهام عضو این سایت؟
نظر
-
در اصل توسط Davar پست شده است View Postشما فکر میکنید من از کجا اومدم؟؟؟
من هم یکی از رای دهندگان به ممدخاتمی بودم
تفاوت من با شما اینه که شما میخوای هرجور که شده بدوشی
در صورتی که این گاو نره.
چون این گاو نره و من مطمئن شدم که نره،
میگم که باید سرشو ببریم
چون سرش رو بریدن مقداری خشونت داره!! من میشم تند رو شما میشید متفکر!!!
برادر عزیز این گاو نره!!! نمیشه دوشید.
در هر صورت به نظر رمز کار تنها در اتحاده، چرخ مملکت به دست مردم میچرخه نه حکومت، ولی کجا میشه چنین اتحادی رو پیدا کرد؟ برای چنین اتحادی به مردم آلمان یا ژاپن احتیاجه، تو ایران بعیده!
نظر
-
در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Postیعنی واقعا فکر کردی فعالیت تو این سایت واسه من ذره ای اهمیت داره؟ یعنی فکر میکنی الان به من لطف کردی؟ یا مثلا ادمین لطف کرده مسدودم نمیکنه؟
یعنی این همه صحبت های من رو شنیدی هنوز نفهمیدی من اکثر فعالیت هام و طرف صحبت ها و نقد هام تو لینکدین و اینستاگرام و تلگرام و شبکه های اجتماعی اساتید دانشگاه ها و اقتصاد دان ها و حرفه ای های کت و کلفت هستن نه چارتا سهامدار بدبخت گیرکرده تو سهام عضو این سایت؟
از شما همچین انتظاری نداشتم
لازم نیست اینجا بنویسی برا یه مشت بد بخت برو همونجا که لیاقتشو داری
با تشکر
نظر
نظر